Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2008 19:31
terkas

XXX.XXX.142.107

Nenatrefily jste zase na něco v OD Lidl? jestli posunte

17.9.2008 15:28
jessyn

XXX.XXX.0.7

terkas napsal(a):

proboha to musí být shit

17.9.2008 16:19
strelish

XXX.XXX.240.4

jessyn napsal(a):
proboha to musí být shit

Neodsuzuj co neznáš Mívají třeba fajné podložené stájovky za 100,-

17.9.2008 16:20
rebeks

XXX.XXX.21.181

jessyn napsal(a):
proboha to musí být shit

Ani ne, kvalita x cena je výborná. Ohlávka(80,-) drží již půl roku a to ji mladej nijak nešetří. Je lepší jak ohlávky za 250,- i více. Nic jiného jsem zatím nekupovala...
Nabídka lidlu je na http://www.lidl.cz/cz/home. nsf/pages/c.o.20080915.index

18.9.2008 07:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

rebeks napsal(a):
Ani ne, kvalita x cena je výborná. Ohlávka(80,-) drží již půl roku a to ji mladej nijak nešetří. Je lepší jak ohlávky za 250,- i více. Nic jiného jsem zatím nekupovala...
Nabídka lidlu je na http://www.lidl.cz/cz/home. nsf/pages/c.o.20080915.index

Jo jo to se přidávám, povařuji to za jedny z nejvalitnějších ohlávek,samozřejmě až na ty drahé...nastavitelná ohlávka s podložením za 89,-...mám doma tři a kdyby mi tu první nerozebral poník mám ji do tedmají ještě odpocky, holiny, bandáže...zatím v nabídce nic není ale věřím že se zas brzy dočkáme!
jedna shit lidlovka

18.9.2008 07:52
radule

XXX.XXX.105.14

klawdie napsal(a):
Jo jo to se přidávám, povařuji to za jedny z nejvalitnějších ohlávek,samozřejmě až na ty drahé...nastavitelná ohlávka s podložením za 89,-...mám doma tři a kdyby mi tu první nerozebral poník mám ji do tedmají ještě odpocky, holiny, bandáže...zatím v nabídce nic není ale věřím že se zas brzy dočkáme!
jedna shit lidlovka

...taky máme a jsme max spokojeni

18.9.2008 08:14
rocky

XXX.XXX.0.1

radule napsal(a):
...taky máme a jsme max spokojeni

Klidně by mohli rozšířit sortiment nechávám si posílat na email pravidelně leták abych nějakou akci neprošvihla!!!ale je jich mrtě mááálo...

18.9.2008 09:15
dakotka

XXX.XXX.8.129

rocky napsal(a):
Klidně by mohli rozšířit sortiment nechávám si posílat na email pravidelně leták abych nějakou akci neprošvihla!!!ale je jich mrtě mááálo...

no ja koupila dvě a do měsíce byly v čudu.....prostě zmizeli mi s koní...netuším jak

18.9.2008 09:45
ladys

XXX.XXX.26.142

dakotka napsal(a):
no ja koupila dvě a do měsíce byly v čudu.....prostě zmizeli mi s koní...netuším jak

Tak já mám ohlávky dvě a drží už rok a půl, věčně od bahna, rve za ně hříbě i dospěláci navzájem a drží líp než ohlávka za 300...
Nechápu člověka, který toto odsuzuje, asi milionář a myslí si, že ohlávka za kilo musí být na nic, hahaha....

V Plusu měli akci jednou, ale strašně moc věcí, oblečení na celého jezdce, na koně chrániče, deky, ohlávky.... Škoda, že už ji neopakovali.

18.9.2008 09:52
ambra

XXX.XXX.23.1

ladys napsal(a):
Tak já mám ohlávky dvě a drží už rok a půl, věčně od bahna, rve za ně hříbě i dospěláci navzájem a drží líp než ohlávka za 300...
Nechápu člověka, který toto odsuzuje, asi milionář a myslí si, že ohlávka za kilo musí být na nic, hahaha....

V Plusu měli akci jednou, ale strašně moc věcí, oblečení na celého jezdce, na koně chrániče, deky, ohlávky.... Škoda, že už ji neopakovali.

No my máme doma na kobylách ohlavy z Hošťálkové cca před pěti rokama tam měli akci na nějaký věci ohlavy za 100,- co normálně stojí 300,-. Tak jsme dva koupili a do dneška držej a kobylam se je nepodařilo ještě ani jednou přervat, ale polepšily se a naučily se je sundávat aspoň ušetříme za opravy.
Jinak o akcích v lidlu jsme slyšela a známí tam nakupujou a zatím si tyo hlávky jenom chválili.

18.9.2008 10:58
thesis

XXX.XXX.151.2

ambra napsal(a):
No my máme doma na kobylách ohlavy z Hošťálkové cca před pěti rokama tam měli akci na nějaký věci ohlavy za 100,- co normálně stojí 300,-. Tak jsme dva koupili a do dneška držej a kobylam se je nepodařilo ještě ani jednou přervat, ale polepšily se a naučily se je sundávat aspoň ušetříme za opravy.
Jinak o akcích v lidlu jsme slyšela a známí tam nakupujou a zatím si tyo hlávky jenom chválili.

Už pár let marně doufám že se mi povede tu akci vystihnout, ale vždy než se vykopu není tam nic, pravda jednou jsem stihla akorát stěrku a mám ji dodnes. Šikly by se ohlávky a holiny jinak asi nic, jen nevím zda by tam měli na ty moje ploutve. Ale co vím lidi si to docela chválí.

Neregistrovaný uživatel

18.9.2008 11:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

thesis napsal(a):
Už pár let marně doufám že se mi povede tu akci vystihnout, ale vždy než se vykopu není tam nic, pravda jednou jsem stihla akorát stěrku a mám ji dodnes. Šikly by se ohlávky a holiny jinak asi nic, jen nevím zda by tam měli na ty moje ploutve. Ale co vím lidi si to docela chválí.

Z lídlu mám holiny (pro Thesis 41 :o) a byly i větší), bandáže a stěrku. NEvidím na tom nic špatnýho, ohlávky si dělám sama, takže ty nekupuju. Mohli by zas něk¨jakou akci zopakovat, když už ho ve Frýdlantě máme taky...

18.9.2008 16:11
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Z lídlu mám holiny (pro Thesis 41 :o) a byly i větší), bandáže a stěrku. NEvidím na tom nic špatnýho, ohlávky si dělám sama, takže ty nekupuju. Mohli by zas něk¨jakou akci zopakovat, když už ho ve Frýdlantě máme taky...

To by chtělo zavolat na jejich bezplatnou linku a poptat se
Já jsem si koupila holinky a supr:).
Jak už je to vlastně dlouho co to měli v nabídce?

18.9.2008 17:34
monchess

XXX.XXX.73.21

andy zahourova napsal(a):
To by chtělo zavolat na jejich bezplatnou linku a poptat se
Já jsem si koupila holinky a supr:).
Jak už je to vlastně dlouho co to měli v nabídce?

Mohlo by něco přijít, taky bych hnd nakoupila :) My máme vodítko, lonžku a helmu na závody a vše bez problému. Vydrželo námt o hodně dlouho. Potom praskla karabina (cca po 3 letech) koupili jsme jinou ale dále vše drží.

18.9.2008 19:47
ladys

XXX.XXX.26.142

monchess napsal(a):
Mohlo by něco přijít, taky bych hnd nakoupila :) My máme vodítko, lonžku a helmu na závody a vše bez problému. Vydrželo námt o hodně dlouho. Potom praskla karabina (cca po 3 letech) koupili jsme jinou ale dále vše drží.

Já mám teda holinky, vodítko, ohlávky, deku a bandáže...
Vodítko je trochu horší kvality, ale zatím drží, ale má panik karabinu, tu občas nemají ani dražší vodítka z normoš obchodu. Všechno ostatní je super.

18.9.2008 21:34
diego

XXX.XXX.vodafone.cz (XMS 724Solutions HT

ladys napsal(a):
Já mám teda holinky, vodítko, ohlávky, deku a bandáže...
Vodítko je trochu horší kvality, ale zatím drží, ale má panik karabinu, tu občas nemají ani dražší vodítka z normoš obchodu. Všechno ostatní je super.

máme ohlávky z lidlu na nšich všech koních a jsme nad míru spokojení sestra si tam ještě koupila drezurní bič a rukavice používá je soro rok a vše je v perfekt stavu člověk by se až divil jaká to je kvalita

18.9.2008 23:51
westgirl

XXX.XXX.227.219

diego napsal(a):
máme ohlávky z lidlu na nšich všech koních a jsme nad míru spokojení sestra si tam ještě koupila drezurní bič a rukavice používá je soro rok a vše je v perfekt stavu člověk by se až divil jaká to je kvalita

ohlávka v poho,ale na koních ji nemívám v ohradě,jen na uvazování vodění - bývají bez v ohradě zásadně. rukavky se mi celkem brzo rozškubaly.vodítko mám taky dodnes.kámoška z tama má přilbu, sice trochu kastrol ale nastavitelná na všechny velikosti a na doma stačí,má ji taky už dlouho.ještě mám deku,je nějaká maxi a není moc používaná,také o.k. jen má nějak švy naruby,špatně našitý popruh teda...ale za tu cenu.

25.9.2008 08:16
rocky

XXX.XXX.0.1

terkas napsal(a):

OD 25.9. JSOU V LIDLU AKORÁT POCHOUTKY PRO KONĚ, KDYBY MĚL PŘECE JEN NĚKDO ZÁJEM !!

25.9.2008 13:23
terkas

XXX.XXX.142.107

rocky napsal(a):
OD 25.9. JSOU V LIDLU AKORÁT POCHOUTKY PRO KONĚ, KDYBY MĚL PŘECE JEN NĚKDO ZÁJEM !!

zrovna jsem o pochoutkach chtěla dat vědět ale jak vidim už mně někdo předběhl

25.9.2008 13:23
terkas

XXX.XXX.142.107

terkas napsal(a):
zrovna jsem o pochoutkach chtěla dat vědět ale jak vidim už mně někdo předběhl

www.lidl.cz

25.9.2008 13:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

terkas napsal(a):
www.lidl.cz

Jé,holky,dííky za upozornění,zítra si pro ty pamlsky zajedu,ohlávky jsem teda prošvihla,noo,ale třeba tam ještě nějáká zbyla..

25.9.2008 13:55
terkas

XXX.XXX.142.107

jaruska napsal(a):
Jé,holky,dííky za upozornění,zítra si pro ty pamlsky zajedu,ohlávky jsem teda prošvihla,noo,ale třeba tam ještě nějáká zbyla..

No to nevim jestli zbyla mi jsme museli projezdit kvůli ohlávkám celou ostravu protože ostatni LIDLI zcela vymicene

25.9.2008 14:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

terkas napsal(a):
No to nevim jestli zbyla mi jsme museli projezdit kvůli ohlávkám celou ostravu protože ostatni LIDLI zcela vymicene

MÁM pořad ještě jedno zabalené šedivé M, asi jí nevyužiji kdyby někdo chtěl...

25.9.2008 19:15
iveth

XXX.XXX.161.66

klawdie napsal(a):
jedna shit lidlovka

Mam uplně tu samou,přesně z lídlu za 100kaček. nemůžu si stěžovat, ohlávka zažila dosta furt drží. škoda že jsem si jich nekoupila víc. i lonžu mam z lídlu, taky super.

26.9.2008 10:23
sirsirah

XXX.XXX.16.213

klawdie napsal(a):
MÁM pořad ještě jedno zabalené šedivé M, asi jí nevyužiji kdyby někdo chtěl...

tak mám ohlávku modrou pořád drží asi je to od unora co sem jí koupila,a včera sem si šla koupit pamlsky banán,jablko snad budou koníkvy chutnat

26.9.2008 14:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

sirsirah napsal(a):
tak mám ohlávku modrou pořád drží asi je to od unora co sem jí koupila,a včera sem si šla koupit pamlsky banán,jablko snad budou koníkvy chutnat

Tak Slaný zase zabodovalo,žádný pamlsky pro koně v Lídlu tady už nejsou,mááám smůlu!
Ale zase jsem na vyjížďce našla mobil!A funguje!Teď ještě se něják dostat na majitelku,je to snad prý taky koňařka.

26.9.2008 21:32
stalonek

XXX.XXX.163.66

jaruska napsal(a):
Tak Slaný zase zabodovalo,žádný pamlsky pro koně v Lídlu tady už nejsou,mááám smůlu!
Ale zase jsem na vyjížďce našla mobil!A funguje!Teď ještě se něják dostat na majitelku,je to snad prý taky koňařka.

no já ty pamlsky koupila. ty bilinné smrdi jak smradlavá noha, ale koňovi chutnají..

Přidejte reakci

Přidat smajlík