Středa- po nemoci zase zpět...!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2008 07:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Zdravíím, tak už jsem tu taky!!!

no a na mě se bacily přesunuly a padnu asi já...sedýlka mám doma...jupiter je perfektos..víc na ***

8.10.2008 07:47
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):

Bré ranko...děvčata nemaroďte, předpovídají krásný zbytek týdne a ještě lepší víkend !!

8.10.2008 07:54
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

Dobré ráno,jj, červánky byly nádherné, bude krásný den Foťáček bude v pohotovosti...

Klári, od kolika budete na louce? Budu s sebou mít "Roye", neva? A Evča se na 99% přidá taky, můžem?

Jakpak se asi má

8.10.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
Bré ranko...děvčata nemaroďte, předpovídají krásný zbytek týdne a ještě lepší víkend !!

Káti, nechceš mi říct, že je u vás už dnes hezky, co? Tady je opět zataženo......
Klári, já mám na levé straně v krku obrovský knedlík, který neustále roste......Takže budem s Honzíkem nejspíš marodit spolu

8.10.2008 07:58
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Káti, nechceš mi říct, že je u vás už dnes hezky, co? Tady je opět zataženo......
Klári, já mám na levé straně v krku obrovský knedlík, který neustále roste......Takže budem s Honzíkem nejspíš marodit spolu

Teď je tu mlha, ale na odpolko hlásí polojasno, tak uvidíme...a hlavně ty další dny mají být fajné

8.10.2008 08:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Dobré ráno,jj, červánky byly nádherné, bude krásný den Foťáček bude v pohotovosti...

Klári, od kolika budete na louce? Budu s sebou mít "Roye", neva? A Evča se na 99% přidá taky, můžem?

Jakpak se asi má

No s tím počítám že přivedeš ukázat mamuta, Evča říkala že roste jak z vody, jasně holky dorazte...jen nevím jestli se nebudu stydět takovejch lidí na jízdárně nebylo ani nepamatuju...a hlavně se budu usazovat v jupiteráku tak to bude sranda...myslí že mezi 16-17 když dorazíte bude to ideální...na jízdárnu budu vyrážet kolem páté...předpokládám že se přijdete podívat i na zybtek osazenstva do stáje, né?akorát tam bacha tam asi Roj nebude moct, aby mu Rex něco neudělal, chlapskou konkurenci za brankou moc nemusí...

8.10.2008 08:52
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
No s tím počítám že přivedeš ukázat mamuta, Evča říkala že roste jak z vody, jasně holky dorazte...jen nevím jestli se nebudu stydět takovejch lidí na jízdárně nebylo ani nepamatuju...a hlavně se budu usazovat v jupiteráku tak to bude sranda...myslí že mezi 16-17 když dorazíte bude to ideální...na jízdárnu budu vyrážet kolem páté...předpokládám že se přijdete podívat i na zybtek osazenstva do stáje, né?akorát tam bacha tam asi Roj nebude moct, aby mu Rex něco neudělal, chlapskou konkurenci za brankou moc nemusí...

Čus babky, se hlavně všechny uzdravte.... ať místo pracantek nejsou neschopenkáři
Zuzi, musíme vymyslet, jak to všechno odpolko stihnout
Ejzule se má fajnově, jen prý trochu zlobila nožka....

8.10.2008 09:05
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Čus babky, se hlavně všechny uzdravte.... ať místo pracantek nejsou neschopenkáři
Zuzi, musíme vymyslet, jak to všechno odpolko stihnout
Ejzule se má fajnově, jen prý trochu zlobila nožka....

Tak a u nás už se začíná vyjasňovat

8.10.2008 09:06
cheyenne

XXX.XXX.159.233

lanika napsal(a):
Tak a u nás už se začíná vyjasňovat

U nás se taky tváří, že slunéčko zkusí vykouknout....

8.10.2008 09:15
haisovad

XXX.XXX.213.5

cheyenne napsal(a):
U nás se taky tváří, že slunéčko zkusí vykouknout....

Dobré ráno,
jsem po včerejšku jako zmlácená. Byla jsem na tenise v hale a pěkně mě bolej nohy...
Tak zítra bude fotoreportáž z tréninku? Supééér

8.10.2008 09:24
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Dobré ráno,
jsem po včerejšku jako zmlácená. Byla jsem na tenise v hale a pěkně mě bolej nohy...
Tak zítra bude fotoreportáž z tréninku? Supééér

segra psala jsem ti dva emaily..

8.10.2008 09:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
segra psala jsem ti dva emaily..

Ani jeden mi nepřišel na služební nebo na soukromí????

8.10.2008 10:01
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Ani jeden mi nepřišel na služební nebo na soukromí????

na sluzebni

8.10.2008 10:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
na sluzebni

no tak mi to pošli na normální pač já ti taky psala a zřejmě to nějak nefachá!

8.10.2008 10:10
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
no tak mi to pošli na normální pač já ti taky psala a zřejmě to nějak nefachá!

más to na soukromém

8.10.2008 10:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
más to na soukromém

mám ucpanej nos a ono bude ještě teplo no to mě to jasně zabije, musím ke koním tak se vždy uzdarvím...segra budu mít vytuněný gauč...dostanu ještě jedn křesílko(rozkládací) a udělám si gauč do L:)

8.10.2008 12:16
molly

XXX.XXX.5.50

rocky napsal(a):

Byla jsem "mimo" , omlouvám se... Týjo, Klári, to je docela dlouho Já mám dohodnuté nějaké jednání po páté... (mi nedošlo, že bys tam nemohla být dřív)... chjo...Co s tím?

8.10.2008 13:13
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Byla jsem "mimo" , omlouvám se... Týjo, Klári, to je docela dlouho Já mám dohodnuté nějaké jednání po páté... (mi nedošlo, že bys tam nemohla být dřív)... chjo...Co s tím?

Tak díky za odpověď. Snad jindy.... Odjíždím, mějte krásný zbytek dne

8.10.2008 13:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Tak díky za odpověď. Snad jindy.... Odjíždím, mějte krásný zbytek dne

Soráč, nevšimla jsem si, budu u koní po čtvrté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík