"Ty z moderky králíků 208"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

10.10.2008 15:34
zvířátková

XXX.XXX.240.157

No nové nevedu, tak leda starou no

Ten hezký víkend chci taky vidět, jeslti nebude to slunko šajnit, tak mě dost naštve.

zvířátková

10.10.2008 17:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Ten hezký víkend chci taky vidět, jeslti nebude to slunko šajnit, tak mě dost naštve.

Už jsem dom a právě se mi povedlo pár pěkných fotek anduláků, tak něco přihodím, mám děsnou radost, že jsem konečně tomu foťáku přišla na kloub a vím, jak docílit detailu.

Filípek zívá

zvířátková

10.10.2008 17:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Už jsem dom a právě se mi povedlo pár pěkných fotek anduláků, tak něco přihodím, mám děsnou radost, že jsem konečně tomu foťáku přišla na kloub a vím, jak docílit detailu.

Filípek zívá

Kubík se fotí hůř, asi ty barvy či co, úplně světelkuje

zvířátková

10.10.2008 17:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Kubík se fotí hůř, asi ty barvy či co, úplně světelkuje

zvířátková

10.10.2008 17:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

10.10.2008 18:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

10.10.2008 18:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

10.10.2008 18:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

No jsou to kluci moji krásní, co vám budu povídat

10.10.2008 18:20
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No jsou to kluci moji krásní, co vám budu povídat

Jéžíší, teď jsem úplně natáhla moldánky! oni jsou tááák klášní! vpoměla jsem si na všechny ty andulky a moc se mi po nich stýská! Jenom ono je to moc starostí, andulky potřebují taky aby se jim člověk věnoval a kůň, psi, králík, rybičky a ještě zase andulky..to už by bylo asi moc.

Byla jsem s Usou se projet, moc hodná dneska byla, krásně klusala a cválala, fakt byla šikovná. Domů většinou chce hnát, ale dneks fat krásně cválala na volné otěži a pomaloučku si klusala uvolněně i když věděla, že valíme už domů

A já jdu zase na webky...někdo si asi ze mě dělá srandu a maže mi fotky v galerii, tak mi to kámoška přeprogramovala, aby tam nebylo jen admin, takže už by se tam neměl nikdo dostat...dělala jsem dnes 4 galerie a můžu je dělat znovu

zvířátková

10.10.2008 18:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Jéžíší, teď jsem úplně natáhla moldánky! oni jsou tááák klášní! vpoměla jsem si na všechny ty andulky a moc se mi po nich stýská! Jenom ono je to moc starostí, andulky potřebují taky aby se jim člověk věnoval a kůň, psi, králík, rybičky a ještě zase andulky..to už by bylo asi moc.

Byla jsem s Usou se projet, moc hodná dneska byla, krásně klusala a cválala, fakt byla šikovná. Domů většinou chce hnát, ale dneks fat krásně cválala na volné otěži a pomaloučku si klusala uvolněně i když věděla, že valíme už domů

A já jdu zase na webky...někdo si asi ze mě dělá srandu a maže mi fotky v galerii, tak mi to kámoška přeprogramovala, aby tam nebylo jen admin, takže už by se tam neměl nikdo dostat...dělala jsem dnes 4 galerie a můžu je dělat znovu

No když je jedna, tak to aby člověk měl den jenom pro ní. Ale když jich je víc, tak je to v pohodě. Oni celý den kecají, podřimujou, baštěj, hrajou si, poletujou si po kleci, prakticky se zabaví, ale radost z člověka mají, to jo, hned mi musí všechno povyprávět, přeřvávaj se a jak si člověk k nim sedne a povídá si před nima, nebo jim začnu nějak švitořit a pískat, tak přijdou až ke mě a napařujou se, poslouchaj. Pro mě prostě ideální, bez člověka se obejdou, ale rádi mě viděj, člověk přijde a už zdravěj a tak. A maj svatou trpělivost, jsem jim blikala bleskem a tím rudým světlem ze zoomu takovou dobu přímo před zobákama a ani nemrknou .

10.10.2008 20:22
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

tak jsem opět tu - jak jinak - noční
Volníčko jsem užila ... Ve středu jsem jezdila po všech těch nočních naposledy na ponclíkovi :´-(
Ve čtvrtek jsem fotila jednu kobylku a bylo to fain
Jen slibované sluníčko vykouklo až bůh ví kdy ... Tak mám nejdříve nafoceného koně v mlze, ale sluníčko to dohnalo skvěle
Snad nebude vadit ... něco dám na ukázku

Kdyby to nebylo rozpoznat - koník v mlze

10.10.2008 20:38
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

Volníčko jsem užila ... Ve středu jsem jezdila po všech těch nočních naposledy na ponclíkovi :´-(
Jen slibované sluníčko vykouklo až bůh ví kdy ... Tak mám nejdříve nafoceného koně v mlze, ale sluníčko to dohnalo skvěle

Caka Yannu se sluníčkem

10.10.2008 20:38
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Caka Yannu se sluníčkem

buggyna

10.10.2008 20:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Ahojky,

ahoj Blani, to víš že nevadí...sem ráda že budu mít konečně pěkné fotečky jen ta 1.fotka je spíš lama v mlze než kůň

10.10.2008 20:44
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
ahoj Blani, to víš že nevadí...sem ráda že budu mít konečně pěkné fotečky jen ta 1.fotka je spíš lama v mlze než kůň

Ahooooj, tak to jsem ráda, že nevadí ...
Hele foto super - mám z toho radost sama
Ještě, že pak šla ta mlha do kopru

10.10.2008 21:05
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Ahooooj, tak to jsem ráda, že nevadí ...
Hele foto super - mám z toho radost sama
Ještě, že pak šla ta mlha do kopru

Co to je za koníka?

10.10.2008 21:07
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Co to je za koníka?

Caka Yannu - A 1/1

buggyna

10.10.2008 21:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
Caka Yannu - A 1/1

moje můratá Brambůrka už se na ty fotečky klepu a ty mě tady takhle mučíš

10.10.2008 21:18
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
moje můratá Brambůrka už se na ty fotečky klepu a ty mě tady takhle mučíš

No joooo ,,, než se to stáhne ,,, upraví ,,, naháže na www ... ale už to tam je ...
Máš mail

buggyna

10.10.2008 21:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
No joooo ,,, než se to stáhne ,,, upraví ,,, naháže na www ... ale už to tam je ...
Máš mail

už je mám zkouklý
vím že to není sranda,ale víš jak,člověk když se na něco těší...
portréty jsou opravdu božský eště jednou mocinky děkuji.
O volnosti ani nemluvim...

10.10.2008 21:29
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
už je mám zkouklý
vím že to není sranda,ale víš jak,člověk když se na něco těší...
portréty jsou opravdu božský eště jednou mocinky děkuji.
O volnosti ani nemluvim...

Tak to jsem ráda, že líbí
Je jich fakt dost - budeš mít prohlížení na dlouhý zimní večery
Tak až to nějak povypaluju, tak Ti to pošlu, ju ?
A až budeš chtít zase něco cvaknout, tak si řekni

10.10.2008 21:32
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že líbí
Je jich fakt dost - budeš mít prohlížení na dlouhý zimní večery
Tak až to nějak povypaluju, tak Ti to pošlu, ju ?
A až budeš chtít zase něco cvaknout, tak si řekni

Krásná kobyla! Jak letí před tím červeným pozadím..hotový dostihák! A ta lama v mlze je kráásná! Taková poetická

10.10.2008 21:34
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Krásná kobyla! Jak letí před tím červeným pozadím..hotový dostihák! A ta lama v mlze je kráásná! Taková poetická

buggyna

10.10.2008 21:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

lucky napsal(a):

a to se Blanka nepochlubyla těma nejlepšíma kouska...
třeba ...

10.10.2008 21:43
lucky

XXX.XXX.230.77

buggyna napsal(a):
a to se Blanka nepochlubyla těma nejlepšíma kouska...
třeba ...

to je náááádhera!!!!!!!

to já mám tady bílé něco..bohužel tak barevno takdy moc není..nebo aspoň o tom nevím

10.10.2008 21:44
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to je náááádhera!!!!!!!

to já mám tady bílé něco..bohužel tak barevno takdy moc není..nebo aspoň o tom nevím

Jéééé, to je moooc pěkný ... takové ladné

sadzi saj

10.10.2008 22:21
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Jéééé, to je moooc pěkný ... takové ladné

Ahojky,

zdravím při večeru a teda Blani, fotečky krásnýý ty barvičky zatím moc se ti to povedlo.

Já chci takýýý

Já se pomalu chystám do hajan. Jsem dneska přes hodinu čekala u veta na očkování, no mazec, ale už to máme úspěšně za sebou, tak hurááá

10.10.2008 22:25
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

zdravím při večeru a teda Blani, fotečky krásnýý ty barvičky zatím moc se ti to povedlo.

Já chci takýýý

Já se pomalu chystám do hajan. Jsem dneska přes hodinu čekala u veta na očkování, no mazec, ale už to máme úspěšně za sebou, tak hurááá

Ahooooj,

tak to jsem ráda, že líbí
Tak něco můžeme pofotit ... Není problém
Jsem na Vás a veta myslela ... To Arwen chytala už nerva, co ?
Kam jezdíte ? ME ?

sadzi saj

10.10.2008 22:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Ahooooj,

tak to jsem ráda, že líbí
Tak něco můžeme pofotit ... Není problém
Jsem na Vás a veta myslela ... To Arwen chytala už nerva, co ?
Kam jezdíte ? ME ?

No jo, jenže u nás není tak krásný pozadí a na volnost už vůbec ne

Hezky o víkendu má být, ale to si v práci

Byla hodná, jsem s ní byla venku před ordinací, tak se procházeli. Ale šílený, každého cizího by vítala, pak štěkala na jednoho pána a když jsem šla dovnitř, štěkala na vlčáka a pak si povídala se mnou jinak jo jo jezdíme na Mělník, mají tam novou vet. kliniku či jak to mají nazvaný a fakt fajnový doktor a jeho manželka taky, ale ta je teď na mateřský.

10.10.2008 22:49
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Byla hodná, jsem s ní byla venku před ordinací, tak se procházeli. Ale šílený, každého cizího by vítala, pak štěkala na jednoho pána a když jsem šla dovnitř, štěkala na vlčáka a pak si povídala se mnou jinak jo jo jezdíme na Mělník, mají tam novou vet. kliniku či jak to mají nazvaný a fakt fajnový doktor a jeho manželka taky, ale ta je teď na mateřský.

Tak se hafice alespoň zabavila
JJ, o vík makám ... To budu v Pha

10.10.2008 22:52
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Božíknu ta je sladká. K nám příští týden přijede návštěva ze Slovenska. Mají po našem Daréskovi dcerku Leu a nyní si brali z toho posledního vrhu po něm nevlastní sestřišku Lauru, tak se přijedou ukázat. Malá už má 16 kilo a obě holky jsou aktivky po tatínkovi. Tak jsem na ně zvědavá, kluci zase budou mít radost
Já taky půjdu asi do hajan, ještě skočím za holčí a doteď jsem dělala na webu, ještě tam hodím poslední tři snímky..jeden showboard a víčko na nádrž a bude to vše. Zítra odpoledne jedeme pryč, mělo by být hezky, tak hodím Usu na celý den k Čipovi. A v neděli snad ofociálně dodělám webovky a pak dám info a můžete juknout

ta poslední fotka Usy je hezká, že? To honila mouchu

tady se mi povedla pěkná fotečka...všichni tři vedle sebe

sadzi saj

10.10.2008 22:57
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):
Božíknu ta je sladká. K nám příští týden přijede návštěva ze Slovenska. Mají po našem Daréskovi dcerku Leu a nyní si brali z toho posledního vrhu po něm nevlastní sestřišku Lauru, tak se přijedou ukázat. Malá už má 16 kilo a obě holky jsou aktivky po tatínkovi. Tak jsem na ně zvědavá, kluci zase budou mít radost
Já taky půjdu asi do hajan, ještě skočím za holčí a doteď jsem dělala na webu, ještě tam hodím poslední tři snímky..jeden showboard a víčko na nádrž a bude to vše. Zítra odpoledne jedeme pryč, mělo by být hezky, tak hodím Usu na celý den k Čipovi. A v neděli snad ofociálně dodělám webovky a pak dám info a můžete juknout

ta poslední fotka Usy je hezká, že? To honila mouchu

tady se mi povedla pěkná fotečka...všichni tři vedle sebe

Jů Lucky pěkný

Jo my máme už něco přes 13 kg a aktivní jsme až až, ale je učenlivá a šikovná, tak z ní mám radost, dneska jsme jeli samy mým pidi autí a zvládli jsme to, tak jsem ráda.

Tak dobrou

10.10.2008 23:02
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jů Lucky pěkný

Jo my máme už něco přes 13 kg a aktivní jsme až až, ale je učenlivá a šikovná, tak z ní mám radost, dneska jsme jeli samy mým pidi autí a zvládli jsme to, tak jsem ráda.

Tak dobrou

Dobrou noc

tady ještě jedna fotka..je taková romantická, fakt kouzelná ve větším..tady to bude o ničem..

10.10.2008 23:23
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Dobrou noc

tady ještě jedna fotka..je taková romantická, fakt kouzelná ve větším..tady to bude o ničem..

Náááhodou ... i tak foto vypadá super
Se máte, ale asi to taky balím
Dneska vyjímečně klid

10.10.2008 23:32
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Náááhodou ... i tak foto vypadá super
Se máte, ale asi to taky balím
Dneska vyjímečně klid

Já si ještě píšu po Skypu s bratránkem z Itálie..oni se tam před pár lety odstěhovali..mají tam vedro..sakra, já tam snad pojedu

10.10.2008 23:37
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Já si ještě píšu po Skypu s bratránkem z Itálie..oni se tam před pár lety odstěhovali..mají tam vedro..sakra, já tam snad pojedu

Jééé, ten se ale má ...
To bych taky brala ...

zvířátková

11.10.2008 08:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jééé, ten se ale má ...
To bych taky brala ...

Dobré ránko!

Krásné fotečky, holky

11.10.2008 08:56
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Krásné fotečky, holky

Ahoooj!
Tak mě už v 7 probudil soused..mlátí okna v baráku. Mě málem trefil šlak

zvířátková

11.10.2008 08:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ahoooj!
Tak mě už v 7 probudil soused..mlátí okna v baráku. Mě málem trefil šlak

No mě vzbudili anduláci, ale stejně jsem chtěla vstát dřív, za nedlouho pojedeme se mrknout na to sedlo. Nevím, v kolik, se dozvím z telefonátu, takže jsem radši vstala, abych nechrněla v peřinách a nedozvěděla se, že za 5 minut vyrážíme.

11.10.2008 09:02
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No mě vzbudili anduláci, ale stejně jsem chtěla vstát dřív, za nedlouho pojedeme se mrknout na to sedlo. Nevím, v kolik, se dozvím z telefonátu, takže jsem radši vstala, abych nechrněla v peřinách a nedozvěděla se, že za 5 minut vyrážíme.

No, mě tady třískali sbíječkou akladivy..mám hlavu jak střep..zabít a pověsit do průvanu!!! Spala bych až bych brečela

11.10.2008 09:42
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No, mě tady třískali sbíječkou akladivy..mám hlavu jak střep..zabít a pověsit do průvanu!!! Spala bych až bych brečela

4au tak vám přeju krásnou sobotu!!!!!
Včerejší oslava se vyvedla a já jsem celé odpoledne spala, aby se mi udělalo dobře a zdařilo se. Večer mě hlava ani žaludek netrápili, ale stejně jsem nepila, páč jsem v sobě měla nechutně moooc prášků.
Jinak dneska v noci se mi zdálo, že jsem novým autem nacouvala do stromu a takový podobný nesmysly, takže mám z toho docela foooobii, že se autu něco stane!!!!

11.10.2008 09:49
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
4au tak vám přeju krásnou sobotu!!!!!
Včerejší oslava se vyvedla a já jsem celé odpoledne spala, aby se mi udělalo dobře a zdařilo se. Večer mě hlava ani žaludek netrápili, ale stejně jsem nepila, páč jsem v sobě měla nechutně moooc prášků.
Jinak dneska v noci se mi zdálo, že jsem novým autem nacouvala do stromu a takový podobný nesmysly, takže mám z toho docela foooobii, že se autu něco stane!!!!

Vidíš, máš si koupit staré a nebudete tě trápit. Né...kráásné je to autí
Dneska je nádherně, zrovna jsem byla za Usou, zase mi musela popovídat všechno..ona je tak ukecaná kobyla. Půjdu ji vyfoukat bordel z kožichu a dám ji k Čipovi. Kolem 11 jedeme pryč.

11.10.2008 10:05
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Vidíš, máš si koupit staré a nebudete tě trápit. Né...kráásné je to autí
Dneska je nádherně, zrovna jsem byla za Usou, zase mi musela popovídat všechno..ona je tak ukecaná kobyla. Půjdu ji vyfoukat bordel z kožichu a dám ji k Čipovi. Kolem 11 jedeme pryč.

ale ono neni nové, je to ojete auto, ale v perfektnim stavu od prvních majitelu a hlavně je to moje vysněný auto takže mám o něj strach
No já taky musim pádit za koňma a dneska se tam má konat i nějaká picí akce

11.10.2008 10:35
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
ale ono neni nové, je to ojete auto, ale v perfektnim stavu od prvních majitelu a hlavně je to moje vysněný auto takže mám o něj strach
No já taky musim pádit za koňma a dneska se tam má konat i nějaká picí akce

my taky pádíme. Usa je vyfouklá a my jedeme pryč..cestou ji hodím k Čipovi do večera a je to..tak pá

zvířátková

11.10.2008 19:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Nazdárek!

Tak pro sedlo se nakonec nejelo, ta holčina se vymluvila a vůbec se neomlouvala a neříkala nic o jiném termínu, takže to sedlo zas tak prodat nechce. Tak jsme potom jeli na nedaleké rodeo, počasí ušlo, byl ale opar a sluníčko skoro vůbec. Něco málo jsem pofotila, ale bez toho sluníčka mě to ani nebavilo...

zvířátková

11.10.2008 19:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek!

Tak pro sedlo se nakonec nejelo, ta holčina se vymluvila a vůbec se neomlouvala a neříkala nic o jiném termínu, takže to sedlo zas tak prodat nechce. Tak jsme potom jeli na nedaleké rodeo, počasí ušlo, byl ale opar a sluníčko skoro vůbec. Něco málo jsem pofotila, ale bez toho sluníčka mě to ani nebavilo...

zvířátková

11.10.2008 19:35
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

11.10.2008 19:39
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

11.10.2008 19:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

11.10.2008 19:44
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Jé, to ses nenudila, co? My byli na Harley srazu a pak u známého ve ValMezu na sešlosti modelářů letadel..brali jsem psy, takže ti koukali jako puci, tolik velkých much ještě neviděli

zvířátková

11.10.2008 19:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Jé, to ses nenudila, co? My byli na Harley srazu a pak u známého ve ValMezu na sešlosti modelářů letadel..brali jsem psy, takže ti koukali jako puci, tolik velkých much ještě neviděli

No ty modeláři ale taky mohli být zábava.

11.10.2008 22:48
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No ty modeláři ale taky mohli být zábava.

JJ, taky jsem koukala..ve vzduchu to vypadá pidi letadýlko a na zemi přistane pak docela slušná kopie velkého letadla, šampion za 250 000,-! Nebo vrtulník, nebo větroň s rozpětím 3m atd....bylo to super. Táta myslím něco fotil, tak se zítra juknu, že bych vám něco ukázala. Sejně jako Harleye byly super

11.10.2008 22:57
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu - pozdě, ale přeci ...
Byla juknout na fríse na Trojáku - koně super
Ale fotit černého koně v tmavé hale - foťák bych nejraději zašlapala
Zrnitý jak sviň ... Jsem si připadala jak traged ...
A nemohla jsem si nechat ujít noční show
Jen chudák kolegyně v práci - čekala na střídání
Musím jí to vyhahradit

12.10.2008 08:11
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu - pozdě, ale přeci ...
Byla juknout na fríse na Trojáku - koně super
Ale fotit černého koně v tmavé hale - foťák bych nejraději zašlapala
Zrnitý jak sviň ... Jsem si připadala jak traged ...
A nemohla jsem si nechat ujít noční show
Jen chudák kolegyně v práci - čekala na střídání
Musím jí to vyhahradit

Tak dneska tu budu asi ještě dlouho ...
Musím vrátit ty hodiny, co jsem včera nastřádala
Ale co ... Snad to zmáknu ... Ale raději bych už pelíškovala doma

12.10.2008 08:31
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak dneska tu budu asi ještě dlouho ...
Musím vrátit ty hodiny, co jsem včera nastřádala
Ale co ... Snad to zmáknu ... Ale raději bych už pelíškovala doma

Ahoj!
No musela to být paráda
To já jsem dnes jak přejetá parním válcem, předvčerem jsme házeli hroomadu hnoje, asi z toho mám páteř v hajzlu, včera mě staršně bolela celý den hlava a vlastně jsem si vábec neodpočinula, dneska jsme uvažovali, že půjdeme se psy na cvičák, ale fakt bych byla nepoužitelná, páteř mě bolí děsně a o hlavě ani neluvit..tu rovnou utnout

12.10.2008 08:48
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoj!
No musela to být paráda
To já jsem dnes jak přejetá parním válcem, předvčerem jsme házeli hroomadu hnoje, asi z toho mám páteř v hajzlu, včera mě staršně bolela celý den hlava a vlastně jsem si vábec neodpočinula, dneska jsme uvažovali, že půjdeme se psy na cvičák, ale fakt bych byla nepoužitelná, páteř mě bolí děsně a o hlavě ani neluvit..tu rovnou utnout

Ahojky,

tak ta bolest je jistě nemilá
Já jsem taky KO ... Tu sedím pomalu jak sova
Už se těším domů na tu snídani a postýlku
Začínají mě z toho pomalu pálit oči

JJ, bylo to super ... Jen ke konci mi už v kapse brněl telefon z práce - kde jsem ... Ale ani nebrala - byl tam pěknej hluk
Něco nafotila, ale nic luxus to nebude

12.10.2008 08:54
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak ta bolest je jistě nemilá
Já jsem taky KO ... Tu sedím pomalu jak sova
Už se těším domů na tu snídani a postýlku
Začínají mě z toho pomalu pálit oči

JJ, bylo to super ... Jen ke konci mi už v kapse brněl telefon z práce - kde jsem ... Ale ani nebrala - byl tam pěknej hluk
Něco nafotila, ale nic luxus to nebude

Jooo...černí koně. To je jak ti naši černí psi, taky se blbě fotí. Usu cvaknu kdykoliv , ale psi jsou černé fleky, tak nejsou dobře nasvícení

12.10.2008 09:01
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Jooo...černí koně. To je jak ti naši černí psi, taky se blbě fotí. Usu cvaknu kdykoliv , ale psi jsou černé fleky, tak nejsou dobře nasvícení

JJ, přesně ... Si představ černého frísáka v hale a jen nějaká mlhovka

12.10.2008 15:31
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
JJ, přesně ... Si představ černého frísáka v hale a jen nějaká mlhovka

Nazdáááár!!!!!!!!
Tak jakýho máte favorita do Velký???????

12.10.2008 15:37
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Nazdáááár!!!!!!!!
Tak jakýho máte favorita do Velký???????

Já teda fandím šimle!!!!!!!!!

12.10.2008 16:09
marketka

XXX.XXX.179.23

naftalinka napsal(a):

Měli jsme sázky celá rodina. Tipovala jsem Amanta Grise, tak koukám, jak to dopadne.
Jen taky doufám, že Klip to chudinka neodnese.

12.10.2008 16:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

Nooo děvčata shrnula bych to asi tak, že letos je to docela katastrofální Velká!!!! Když jsem viděla když se Klip po pádu postavil a měl vylomenou nohu tak se mi udělalo zle a zalily se mi oči slzama a pak to vybočení, no i ta atmosféra po dostihu je tam taková ponurá

12.10.2008 16:18
saddlery

XXX.XXX.178.248

zvířátková napsal(a):

Copak to bylo za akci ?? koukám FF rock me star se sedlem a výbavou ode mě.

12.10.2008 16:22
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Nooo děvčata shrnula bych to asi tak, že letos je to docela katastrofální Velká!!!! Když jsem viděla když se Klip po pádu postavil a měl vylomenou nohu tak se mi udělalo zle a zalily se mi oči slzama a pak to vybočení, no i ta atmosféra po dostihu je tam taková ponurá

no bohužel nejlepší dneska nevyhrál, ale za blbost se platí a pravidla jsou pravidla a Klip chudinka už běhá po těch věčných pastvinách

12.10.2008 19:09
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
no bohužel nejlepší dneska nevyhrál, ale za blbost se platí a pravidla jsou pravidla a Klip chudinka už běhá po těch věčných pastvinách

Ahojky,

tak já jsem domů přišla ve 12 h z práce ... Místo snídaně jsem dala rovnou obídek
Jsem si říkala, že jsem VP prospala ... Ale když to čtu, tak možná i dobře ...

zvířátková

12.10.2008 19:09
zvířátková

XXX.XXX.42.14

saddlery napsal(a):
Copak to bylo za akci ?? koukám FF rock me star se sedlem a výbavou ode mě.

Bylo to ródeo na ranči Severní hvězda v Přítkově.

zvířátková

12.10.2008 19:19
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak já jsem domů přišla ve 12 h z práce ... Místo snídaně jsem dala rovnou obídek
Jsem si říkala, že jsem VP prospala ... Ale když to čtu, tak možná i dobře ...

Nazdárek! Já a to nekoukala, příčí se mi to, jsem z těch, co k tomu mají negativní pohled. O úrazu jsem u vás a od Janči slyšela a jsem ráda, že jsem nic takového neviděla, doufám, že mě tím nebudou mučit ve zprávách. To pak člověk neodolá a musí tu kebuli tam otočit.

Jinak dneska jsem brala na procházku kluky oba, skoro celou cestu jsem je vedla sama a fakt byli úžasní, absolutně žádný problém, došli jsme i docela daleko, jenom jednou se Grant polekal, když vylítnul z lesa jeden ze psisek, co jsme měli sebou, ale jenom uskočil na místě. Spolu šli parádně, jeden čekal na druhého, když chtěl některý třeba na záchod, naprosto bez problémů. Fakt pašáci. Pofotili jsme toho spoustu, tak něco málo...

zvířátková

12.10.2008 19:20
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Já a to nekoukala, příčí se mi to, jsem z těch, co k tomu mají negativní pohled. O úrazu jsem u vás a od Janči slyšela a jsem ráda, že jsem nic takového neviděla, doufám, že mě tím nebudou mučit ve zprávách. To pak člověk neodolá a musí tu kebuli tam otočit.

Jinak dneska jsem brala na procházku kluky oba, skoro celou cestu jsem je vedla sama a fakt byli úžasní, absolutně žádný problém, došli jsme i docela daleko, jenom jednou se Grant polekal, když vylítnul z lesa jeden ze psisek, co jsme měli sebou, ale jenom uskočil na místě. Spolu šli parádně, jeden čekal na druhého, když chtěl některý třeba na záchod, naprosto bez problémů. Fakt pašáci. Pofotili jsme toho spoustu, tak něco málo...

zvířátková

12.10.2008 19:21
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.10.2008 19:21
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.10.2008 19:22
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.10.2008 19:22
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.10.2008 19:26
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Tady mě Grant opusinkoval neskutečně

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tady mě Grant opusinkoval neskutečně

blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

tak to jste si to užili
Fotka super - krásné listííííí

zvířátková

12.10.2008 19:30
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to jste si to užili
Fotka super - krásné listííííí

No já úžasně, do poledne byla mlha na krájení, slunko žádné, pak se to kolem poledne začlo lámat, slunko prolejzalo víc a víc, sice ještě opar byl, ale to jde vidět v dálce, na fotce to vidět není. No a jak říkám, kluci opravdu suproví, moc chváli pro ně .

sadzi saj

12.10.2008 19:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
No já úžasně, do poledne byla mlha na krájení, slunko žádné, pak se to kolem poledne začlo lámat, slunko prolejzalo víc a víc, sice ještě opar byl, ale to jde vidět v dálce, na fotce to vidět není. No a jak říkám, kluci opravdu suproví, moc chváli pro ně .

Ahojky,

Leo krásný fotečky

Včera u nás bylo hnusně, mlha šílený, byli jsme se mrknout na hobbíčka, tak jsem zkoukla drezurku a i parkur, to bylo taky něco, pár jich neprojelo fotobuňkama a byli vyloučeni, ale byli tam dva černí ponclíci jako Čiko a ty byly suprový, obě fáze čistě, jmenoval se Čert a kdyby jste to viděli, jak si to mastil, prostě super.

Celý den ale nevykouklo slunko a večer mlha, že nebylo vidět na krok

12.10.2008 20:18
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

Leo krásný fotečky

Včera u nás bylo hnusně, mlha šílený, byli jsme se mrknout na hobbíčka, tak jsem zkoukla drezurku a i parkur, to bylo taky něco, pár jich neprojelo fotobuňkama a byli vyloučeni, ale byli tam dva černí ponclíci jako Čiko a ty byly suprový, obě fáze čistě, jmenoval se Čert a kdyby jste to viděli, jak si to mastil, prostě super.

Celý den ale nevykouklo slunko a večer mlha, že nebylo vidět na krok

Ahojky Andy

Tak jsi alespoň jukla na hobby - bylo tam něco pěkného k vidění ?
Bylo by co fotit ?

Tady ukázka - šmudlaniny - noční show

12.10.2008 20:18
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky Andy

Tak jsi alespoň jukla na hobby - bylo tam něco pěkného k vidění ?
Bylo by co fotit ?

Tady ukázka - šmudlaniny - noční show

Bílej se fotil "líp"

sadzi saj

12.10.2008 20:28
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Bílej se fotil "líp"

Ahojky,

no mlha šílená, takže na focení nic moc, ale ten ponclík byl fakt hustej, bylo to hrozně roztomilý, bych tam klíďo vydržela dýl, ale pak jsme museli pro prarodiče a vezli jsme je na celodenní výlet

Jsem něco dneska nafotila, ale Elí chvíli nepostojí, pořád chtěla za mnou

12.10.2008 20:31
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

no mlha šílená, takže na focení nic moc, ale ten ponclík byl fakt hustej, bylo to hrozně roztomilý, bych tam klíďo vydržela dýl, ale pak jsme museli pro prarodiče a vezli jsme je na celodenní výlet

Jsem něco dneska nafotila, ale Elí chvíli nepostojí, pořád chtěla za mnou

JJ, ti poníci jsou fakt šikovní
Tak to jsi se měla ... To věřím ... Já jak jsem na nějaké akci, tak se mi domů taky vždycky nechce

A jak to u vás vypadá s barevnejma listama, co ?

12.10.2008 20:34
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, ti poníci jsou fakt šikovní
Tak to jsi se měla ... To věřím ... Já jak jsem na nějaké akci, tak se mi domů taky vždycky nechce

A jak to u vás vypadá s barevnejma listama, co ?

Tahle je zajímavá ... sice ze zadu - ale i je trošku jasná

12.10.2008 20:38
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tahle je zajímavá ... sice ze zadu - ale i je trošku jasná

ohnivé vystoupení - to bylo fakt hustýýýý - klobouk dolů !!!!

12.10.2008 20:39
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
ohnivé vystoupení - to bylo fakt hustýýýý - klobouk dolů !!!!

12.10.2008 20:40
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

a tohle byl závěr všeho - masakr - hořící koník i jezdec ... ale nevím,jestli je tam něco vidět

sadzi saj

12.10.2008 20:43
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
a tohle byl závěr všeho - masakr - hořící koník i jezdec ... ale nevím,jestli je tam něco vidět

No koukám, že si se nenudila, jdu do vany a pak jsem něco hodím

Jsme dneska skládali tašky ze střechy, mazec cca tisíc ks jsem myslela, že zdechnu, pak jela s Elí provětrat ven, krásně sluníčko a zlatíčko byla mocinky hodná

12.10.2008 20:49
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No koukám, že si se nenudila, jdu do vany a pak jsem něco hodím

Jsme dneska skládali tašky ze střechy, mazec cca tisíc ks jsem myslela, že zdechnu, pak jela s Elí provětrat ven, krásně sluníčko a zlatíčko byla mocinky hodná

JJ, to jsem se nenudila ... Ale stresovala mě ta noční, na kterou jsem pak letěla - a to silně pozdě

Jééé, to jste se s Elí měli
A to jsi si pěkně mákla

zvířátková

12.10.2008 21:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
JJ, to jsem se nenudila ... Ale stresovala mě ta noční, na kterou jsem pak letěla - a to silně pozdě

Jééé, to jste se s Elí měli
A to jsi si pěkně mákla

Pěkné fotečky, Blaní! Tu noční ohnivou bych teda chtěla vidět. To musí být pěkný

12.10.2008 21:19
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Pěkné fotečky, Blaní! Tu noční ohnivou bych teda chtěla vidět. To musí být pěkný

JJ, bylo to super - jsem ráda, že se tam dostala
Pro Vás alespoň ty fotečky

sadzi saj

12.10.2008 21:23
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):

No to jsem si mákla, jsem byla ráda, když to bylo hotový, poklidila doma a razila za Elí, tak to bylo fajn, ale poslední dobou nějak nestíhám nic

12.10.2008 21:25
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No to jsem si mákla, jsem byla ráda, když to bylo hotový, poklidila doma a razila za Elí, tak to bylo fajn, ale poslední dobou nějak nestíhám nic

Jéééééé, to je pěknýýýýýýý
Tak vidím, že už fotíš sama ... To už mě ani nepotřebuješ
Já poslední dobou taky solidní nestíhačka

zvířátková

12.10.2008 21:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jéééééé, to je pěknýýýýýýý
Tak vidím, že už fotíš sama ... To už mě ani nepotřebuješ
Já poslední dobou taky solidní nestíhačka

Pěkná fotečka Andy, Elí má novou červenou dečku, nebo to jen tak vypadá na téhle fotce ta tmavě oranžová?

12.10.2008 21:36
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Pěkná fotečka Andy, Elí má novou červenou dečku, nebo to jen tak vypadá na téhle fotce ta tmavě oranžová?

Asi od Jol, co ?

sadzi saj

12.10.2008 21:43
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):

Děkuji no snažila jsem se, ale tady, jak se to zmenší nic moc. Elí chvíli nepostojí, chtěla za mnou, takže jsem rychle cvakla asi 5 fotek a bylo to.

Jo jo, máme teď dvě červený pracovní, vykrojenou a nevykrojenou od bývalé spolujezdkyně

zvířátková

12.10.2008 21:45
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Děkuji no snažila jsem se, ale tady, jak se to zmenší nic moc. Elí chvíli nepostojí, chtěla za mnou, takže jsem rychle cvakla asi 5 fotek a bylo to.

Jo jo, máme teď dvě červený pracovní, vykrojenou a nevykrojenou od bývalé spolujezdkyně

Áha, mě každá taková kravina hned blikne do očí .

sadzi saj

12.10.2008 21:53
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Áha, mě každá taková kravina hned blikne do očí .

Jo jo od Jolanky, škoda, že už u nás nejezdí, taková fajnová ženská

V lese jsem koukala, že by byly taky krásný fotky, ale Elí nevydrží nikde stát, když je tam tráva, tak ještě, ale i tak, jsem chtěla u šípku, ale jak jsem se hla, šla za mnou, tak jsem to potom vzdala

zvířátková

12.10.2008 22:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Jo jo od Jolanky, škoda, že už u nás nejezdí, taková fajnová ženská

V lese jsem koukala, že by byly taky krásný fotky, ale Elí nevydrží nikde stát, když je tam tráva, tak ještě, ale i tak, jsem chtěla u šípku, ale jak jsem se hla, šla za mnou, tak jsem to potom vzdala

A nedalo by si promluvit, vysvětlit, že tamten lítací den byl způsoben sedlem a tak?

sadzi saj

12.10.2008 22:03
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
A nedalo by si promluvit, vysvětlit, že tamten lítací den byl způsoben sedlem a tak?

Ona to ví, jsme v kontaktu, písneme si mailík, jak se máme, no nevim, víš jak, když máš zakodováno, že se bojíš, ale zase jezdí, tak kdyby si to rozmyslela, bylo by to fajn, ale má toho teď taky hodně, syna vozí na hokej, práce...

zvířátková

12.10.2008 22:14
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Chápu, ani se popravdě nedivim.

sadzi saj

12.10.2008 22:19
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Chápu, ani se popravdě nedivim.

Jj, já taky ne, ale už pokrok, že začla zase jezdit, pač s tím chtěla seknout.

Jdu do hajan, respektive do ložnice k TV a čučet na Ztraceni, tak se mějte, pa zítra.

zvířátková

12.10.2008 22:35
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Jj, já taky ne, ale už pokrok, že začla zase jezdit, pač s tím chtěla seknout.

Jdu do hajan, respektive do ložnice k TV a čučet na Ztraceni, tak se mějte, pa zítra.

Jo to jo, kuráž má, pak jenom překonat ten strach z Elí.

Já jdu teda rovnou chrupčet . Tak dobrou!

12.10.2008 22:36
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jo to jo, kuráž má, pak jenom překonat ten strach z Elí.

Já jdu teda rovnou chrupčet . Tak dobrou!

Vy se ale máááte
Tak dobrou noc, holky

zvířátková

12.10.2008 22:37
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Vy se ale máááte
Tak dobrou noc, holky

Ty máš vlastně šichtu, co? Chudinko, neboj, ráno jsme tu jak na koni a budeme taky trpět .

Já si tu ještě stahuju pár fotek na stránky a pak zalehnu.

12.10.2008 22:46
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ty máš vlastně šichtu, co? Chudinko, neboj, ráno jsme tu jak na koni a budeme taky trpět .

Já si tu ještě stahuju pár fotek na stránky a pak zalehnu.

JJ, já tu trpím

13.10.2008 06:44
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, já tu trpím

HalooooOOOO, haloooOOOOO, kdepak mám střídání

13.10.2008 06:50
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
HalooooOOOO, haloooOOOOO, kdepak mám střídání

Chjo ... Tak dneska tu skejsnu dýl ...
Kolegyně má nestíhačku ,,, mlha ,,,
Tak si to tu asi ještě užiju

zvířátková

13.10.2008 07:01
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Chjo ... Tak dneska tu skejsnu dýl ...
Kolegyně má nestíhačku ,,, mlha ,,,
Tak si to tu asi ještě užiju

Dobré ránko! Už už, tenhle křáp zase nezklamal, než se rozjede, to je děs. To bych musela chodit do práce tak o půl hodiny dřív, abych ho měla na půl sedmou v rychtiku, ale to mě fakt netankuje . Jo jo, u nás taky mlha, že by se dala krájet, teda, jsem tu něco málo přes půl hodiny a už mě to nebaví, ach jo...

sadzi saj

13.10.2008 09:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Už už, tenhle křáp zase nezklamal, než se rozjede, to je děs. To bych musela chodit do práce tak o půl hodiny dřív, abych ho měla na půl sedmou v rychtiku, ale to mě fakt netankuje . Jo jo, u nás taky mlha, že by se dala krájet, teda, jsem tu něco málo přes půl hodiny a už mě to nebaví, ach jo...

Dobré ráno,

nám tu ráno nešly telefony ani net, ale už je to naštěstí opravený

Dneska venku hnusně, mlha, mžilo, no hnus, ještě k tomu mě bolí v krku a jsem jak spráskaná, nejradši bych zalezla do pelechu

zvířátková

13.10.2008 11:23
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

nám tu ráno nešly telefony ani net, ale už je to naštěstí opravený

Dneska venku hnusně, mlha, mžilo, no hnus, ještě k tomu mě bolí v krku a jsem jak spráskaná, nejradši bych zalezla do pelechu

Jj, u nás se to počasí od rána ještě nezměnilo, silně pochybuju, že se to ještě vyvrbí, no hlavně, že vyšla ta neděle, ale podle předpovědi prý už zbývá poslední "hezký" týden babího léta, že pak navládne zima, tak bychom si trochu toho sluníčka těch posledních pár dní mohli užít.

zvířátková

13.10.2008 18:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Jj, u nás se to počasí od rána ještě nezměnilo, silně pochybuju, že se to ještě vyvrbí, no hlavně, že vyšla ta neděle, ale podle předpovědi prý už zbývá poslední "hezký" týden babího léta, že pak navládne zima, tak bychom si trochu toho sluníčka těch posledních pár dní mohli užít.

Tak jsem dneska byla vyřídit toho veta, nemá u sebe vakcínu ani odčervení, takže prý to sfoukneme do 14-ti dní. Bavili jsme se o té foukačce. Byl z toho vcelku paf, že to prý bude pro něj fóbie do budoucna, že za rok bude stačit, že ho uvidí na dálku. Jelikož prý podstata to je, že sice lehká aplikace, ale že prý nelze tam mít klasickou jehlu, že je tam speciální široká, která vydrží tlak. A tím pádem narozdíl od normálního očkování ho tohle bude bolet. Říkali jsme no, může to zkusit, ale jakmile to nepůjde na první vpich, tak jedině pak už tou foukačkou. Pamatuje si sám, že ho očkoval léta sám a nikdy nebyl problém. No je mi ho samozřejmě líto, ale co se dá dělat, pereme se s ním třeba několik hodin, úraz hrozí každému, myslím, že holt trocha bolesti bez zbytečného stresování v rychlosti bude jediná možnost. Samozřejmě to zkusí, ale pokud to nepůjde, tak co naděláme. Stojí to zaprd no...

13.10.2008 19:15
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Tak jsem dneska byla vyřídit toho veta, nemá u sebe vakcínu ani odčervení, takže prý to sfoukneme do 14-ti dní. Bavili jsme se o té foukačce. Byl z toho vcelku paf, že to prý bude pro něj fóbie do budoucna, že za rok bude stačit, že ho uvidí na dálku. Jelikož prý podstata to je, že sice lehká aplikace, ale že prý nelze tam mít klasickou jehlu, že je tam speciální široká, která vydrží tlak. A tím pádem narozdíl od normálního očkování ho tohle bude bolet. Říkali jsme no, může to zkusit, ale jakmile to nepůjde na první vpich, tak jedině pak už tou foukačkou. Pamatuje si sám, že ho očkoval léta sám a nikdy nebyl problém. No je mi ho samozřejmě líto, ale co se dá dělat, pereme se s ním třeba několik hodin, úraz hrozí každému, myslím, že holt trocha bolesti bez zbytečného stresování v rychlosti bude jediná možnost. Samozřejmě to zkusí, ale pokud to nepůjde, tak co naděláme. Stojí to zaprd no...

A já si vždycky mysella, že Usa je strašná bábovka, ale kde se hrabe na Čika, co? My máme naštěstí očkování na nějakou dobu z krku.

Dneska jsem byla s Usou tři hodiny na Čupku, fotila jak o život...stejně jsem toho 90% vymazala. Nevím na co jsem brala teláč, když to moje lepidlo je pořád dva metry u mě, takže nějaká vzdálenost byla na prd. A akce?....jen to stojí, žere, jde krokem, obač to zakluše tři kroky a zase to žere..no akce super

tak něco jsem nafotila..většinou spíše portréty

tady ocásek v lese

sadzi saj

13.10.2008 19:55
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):
A já si vždycky mysella, že Usa je strašná bábovka, ale kde se hrabe na Čika, co? My máme naštěstí očkování na nějakou dobu z krku.

Dneska jsem byla s Usou tři hodiny na Čupku, fotila jak o život...stejně jsem toho 90% vymazala. Nevím na co jsem brala teláč, když to moje lepidlo je pořád dva metry u mě, takže nějaká vzdálenost byla na prd. A akce?....jen to stojí, žere, jde krokem, obač to zakluše tři kroky a zase to žere..no akce super

tak něco jsem nafotila..většinou spíše portréty

tady ocásek v lese

Pěkný fotečky, jste měli dneska sluníčko jo?? Tady mlha hnus.

Já jela po dvanáctý domu si lehnout, vzala paralen a do půl pátý spinkala, musela jsem i zrušit trénink chjo, no jo, co nadělám, hlavně, abych zdolala ty bacily.

zvířátková

14.10.2008 07:06
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Pěkný fotečky, jste měli dneska sluníčko jo?? Tady mlha hnus.

Já jela po dvanáctý domu si lehnout, vzala paralen a do půl pátý spinkala, musela jsem i zrušit trénink chjo, no jo, co nadělám, hlavně, abych zdolala ty bacily.

Dobré ránko!

U nás zase mlha, že by se dala krájet, fakt hnus. A to ještě ráno v rádiu říkali, že prý na víkend bude hnusně, že přijde jednak pokles teplot a jednak déšť. Mám takový pocit, že se podzimního už moc nenafotí.

14.10.2008 08:43
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

U nás zase mlha, že by se dala krájet, fakt hnus. A to ještě ráno v rádiu říkali, že prý na víkend bude hnusně, že přijde jednak pokles teplot a jednak déšť. Mám takový pocit, že se podzimního už moc nenafotí.

Ahoj! No, tady ráno mlhal trochu byla. Ale někde kolem půl 12 v noci to byla síla. Jsem byla ještě juknout na Usu, ve stáji nebyla a venku jsem mžourala kde je a z mlhy vylezl duch Vůbec nebyla vidět, jaká byla šílená hustá mlha

Jo, počasí bylo včera úžasné, dneska je taky krásně. S Kristýnou jsem se domlouvala, že zajedeme na vyjížďku s Usou a Čipem a zřejmě to vezmeme přes kopec na Evčou na Ranč pod hůrkou, takže mooožná budou i fotečky.

sadzi saj

14.10.2008 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj! No, tady ráno mlhal trochu byla. Ale někde kolem půl 12 v noci to byla síla. Jsem byla ještě juknout na Usu, ve stáji nebyla a venku jsem mžourala kde je a z mlhy vylezl duch Vůbec nebyla vidět, jaká byla šílená hustá mlha

Jo, počasí bylo včera úžasné, dneska je taky krásně. S Kristýnou jsem se domlouvala, že zajedeme na vyjížďku s Usou a Čipem a zřejmě to vezmeme přes kopec na Evčou na Ranč pod hůrkou, takže mooožná budou i fotečky.

Ahojky,

tak pozdě, ale přece, jsem ráno jela do Kaufu a trochu se tam zasekla a tady teda mlha a pršelo v noci i ráno a teď to vypadá, že neprší, ale sluníčko teda nikde

Leo píšou, že nejvíc lejt má ve čtvrtek a o víkendu sluníčko, ale už jim nevěřím ani nos mezi očima, pač to na tenhle víkend taky slibovali a nevim teda, kde svítilo, ale u nás ne

zvířátková

14.10.2008 11:37
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak pozdě, ale přece, jsem ráno jela do Kaufu a trochu se tam zasekla a tady teda mlha a pršelo v noci i ráno a teď to vypadá, že neprší, ale sluníčko teda nikde

Leo píšou, že nejvíc lejt má ve čtvrtek a o víkendu sluníčko, ale už jim nevěřím ani nos mezi očima, pač to na tenhle víkend taky slibovali a nevim teda, kde svítilo, ale u nás ne

Hm, oni koukám všude tvrděj něco jinýho. No tenhle víkend jsem taky čekala zázraky a prd. V sobotu se vyčasilo až tak v šest, v neděli kolem poledne, ale furt byl opar, je fakt, že v neděli pak už bylo krásně i přes to, ale ta mlha je děsná, tak moc, že přes ní člověk ani nevidí. Dneska je tu taky humáčsky, šedo, přes mlhu nejde vidět, slunko ani nečekám.

zvířátková

14.10.2008 12:23
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
Hm, oni koukám všude tvrděj něco jinýho. No tenhle víkend jsem taky čekala zázraky a prd. V sobotu se vyčasilo až tak v šest, v neděli kolem poledne, ale furt byl opar, je fakt, že v neděli pak už bylo krásně i přes to, ale ta mlha je děsná, tak moc, že přes ní člověk ani nevidí. Dneska je tu taky humáčsky, šedo, přes mlhu nejde vidět, slunko ani nečekám.

Tak kupodivu slunko bojuje, už začíná šajnit. Teda má co dělat, přes tu mlhu.

14.10.2008 12:31
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Tak kupodivu slunko bojuje, už začíná šajnit. Teda má co dělat, přes tu mlhu.

Jooo. mě málem trefilo! jsem byla dvě hodiny v bance!!! Usa už tady řve, že chce vén, teda opaluje se za stájí, ale pást by se ráda víc, že.. tak honem ji jdu přečísnout, nasedlat a hodím ji rychle k Čipovi aspoň na hoďku a půl než pojedeme na vyjížďku. S tím slunkme to tady vylné není, ale ujde to.

sadzi saj

14.10.2008 12:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jooo. mě málem trefilo! jsem byla dvě hodiny v bance!!! Usa už tady řve, že chce vén, teda opaluje se za stájí, ale pást by se ráda víc, že.. tak honem ji jdu přečísnout, nasedlat a hodím ji rychle k Čipovi aspoň na hoďku a půl než pojedeme na vyjížďku. S tím slunkme to tady vylné není, ale ujde to.

U nás teda hnusně a po sluníčku ani stopy

14.10.2008 14:13
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
U nás teda hnusně a po sluníčku ani stopy

Nooo..sluníčko nic moc. Tak já si beru chapsy a jdu...za chvíli vyjíždíme a snad bude Evča už doma...po té třetí hodině..

sadzi saj

14.10.2008 14:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Nooo..sluníčko nic moc. Tak já si beru chapsy a jdu...za chvíli vyjíždíme a snad bude Evča už doma...po té třetí hodině..

Tak k nám už taky dorazilo sluníčko.

Lucky, co ten Váš trénink??

sadzi saj

14.10.2008 18:41
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Tak k nám už taky dorazilo sluníčko.

Lucky, co ten Váš trénink??

sadzi saj

14.10.2008 18:46
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):

Mimozemšťan útočí

zvířátková

14.10.2008 19:13
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Mimozemšťan útočí

No to je teda mimozemš'tan . Já tu zrovna u telky obědvám, fakt na hlavu se dostat k obědu pomalu v půl osmé.

sadzi saj

14.10.2008 19:17
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
No to je teda mimozemš'tan . Já tu zrovna u telky obědvám, fakt na hlavu se dostat k obědu pomalu v půl osmé.

Tak to máš ještě dobrý, já jdu teprve vařit véču, máme tu elektrikáře

No jsem Vám to musela ukázat a to ještě nebyla taková tma a hodilo mi to takovýhle fotky ta poslední je hustá, ale tady to samozřejmě tak pěkně nevyjde

sadzi saj

14.10.2008 19:25
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Tak to máš ještě dobrý, já jdu teprve vařit véču, máme tu elektrikáře

No jsem Vám to musela ukázat a to ještě nebyla taková tma a hodilo mi to takovýhle fotky ta poslední je hustá, ale tady to samozřejmě tak pěkně nevyjde

Přidejte reakci

Přidat smajlík