bosal-přírodní kůže, dovoz USA,včetně mecate,komplet. Původní cena 4000kč nyní 2200,-
sajma
napsal(a):
bosal-přírodní kůže, dovoz USA,včetně mecate,komplet. Původní cena 4000kč nyní 2200,-
bosal
sajma
napsal(a):
bosal
westernová uzdečka,černá,100%stav,s uzlíkem na čelence, s udidlem a silnými dvojitými otěžemi, cena 1000kč,-
sajma
napsal(a):
westernová uzdečka,černá,100%stav,s uzlíkem na čelence, s udidlem a silnými dvojitými otěžemi, cena 1000kč,-
memmory
napsal(a):
No peníze už vím - slepá jsu
dále neoprénové chrániče-strouhavky kentaur vel 2, absolutně nepoužívané, asi 2 roky mi ležely zaprášené, jako nové cena 250kč,-
sajma
napsal(a):
dále neoprénové chrániče-strouhavky kentaur vel 2, absolutně nepoužívané, asi 2 roky mi ležely zaprášené, jako nové cena 250kč,-
-přejela jsem je mokrou hadrou, na fotce vypadají odřené ale jsou vážně mokré
sajma
napsal(a):
-přejela jsem je mokrou hadrou, na fotce vypadají odřené ale jsou vážně mokré
hnědé angl.sedlo,velikost posedlí 16-16,5, komora 2, vhodné na drobnější koníky i pony, u mě využito na arabovi,velice pohodlné, dobře drží sed v hodné pro začátečníky či dítě, starší ale kvalitní, cena 3800kč,-
sajma
napsal(a):
hnědé angl.sedlo,velikost posedlí 16-16,5, komora 2, vhodné na drobnější koníky i pony, u mě využito na arabovi,velice pohodlné, dobře drží sed v hodné pro začátečníky či dítě, starší ale kvalitní, cena 3800kč,-
sedí i této paintce
sajma
napsal(a):
ještě k tomu bosalu...
kdyby někdo chtěl auto-felda 1,6 kombi bez koroze, super jede bez budoucích investic,auto po mechanikovi. cena 40 000kč
sajma
napsal(a):
ještě k tomu bosalu...
Nechci tu bejt za rejpavou, ale ty nafocený kamaše se dávají na přední nohy, ne na zadní
sajma
napsal(a):
kdyby někdo chtěl auto-felda 1,6 kombi bez koroze, super jede bez budoucích investic,auto po mechanikovi. cena 40 000kč
sami.sheila@seznam.cz nebo 777255947 i sms
sajma
napsal(a):
Snad nevadí že se přídám
Prodám zvony KenTaur, neoprenové, na většího ponyho, používané, ale pěkné, plně funkční, nepotřebuji je, cena 200,- Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
sajma
napsal(a):
takže ja se taky přidám
prodam 2 zimní deky, zelena barva,velkost 145,křižove zapínaní pod břichem a zadníma nohama krytka na osac.Jsou uplně nové možno prodat i jednotlivě. cena:1600Kč Více informací mailem
sajma
napsal(a):
prodam nepromokavou kvalitní termodeku nepouživanou jen vyzkoušena na koni,velikost 145,křižove zapinaní pod břichem a zadnima nohama,krytka na ocas cena:1900Kč
sajma
napsal(a):
kromě chráničů stále vše k prodeji-i sleva!!!!
myslíš že by to sedýlko šlo i na tohoto koníka?koníka mám sice v růstu ale bude mít cca 145cm.A kouhoutek nějaký mít určo bude.A značka?Díky moc.
jurasek
napsal(a):
myslíš že by to sedýlko šlo i na tohoto koníka?koníka mám sice v růstu ale bude mít cca 145cm.A kouhoutek nějaký mít určo bude.A značka?Díky moc.
k tomu sedlu- odkud jsi? Možná bych měla zájem, ale potřebovali bysme ho vyzkoušet.... Jsme z vysočiny- Havlíčkův Brod..
mojza
napsal(a):
k tomu sedlu- odkud jsi? Možná bych měla zájem, ale potřebovali bysme ho vyzkoušet.... Jsme z vysočiny- Havlíčkův Brod..
sedlo si myslím určitě sedne, já to měla na drobnějším koni ale i na paintce jak je na fotce, jinak jsem ze Zlína, cena sedla 3300Kč-ráda bych jej prodala před Vánocma