AU-PAIR s konem do Svedska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2008 18:31
klarusa

XXX.XXX.6.102

Do rodiny Norskych byvalych parkurovych reprezentantu, zijicich ve Svedsku, hledame au-pair. Jedna se o hlidani holcicky (8 mesicu) a pomoc v domacnosti. Matka holcicky je profesionalni jezdec a proto se casto cestuje po mezinarodnich jezdeckych zavodech poradanych ve Skandinavii, ale take v Evrope. Znalost anglictiny je nutna. Plat je 500,- euro za mesic + jidlo a bydleni (v rodine) + moznost ustajeni vlastniho kone zdarma + veskere vylohy spojene s cestovanim. Blizsi informace na vilmousek@seznam.cz nebo benetkova@equi.cz

foto staji atd na http://www.satiiah.estranky.cz/fotoalbum/svedsko

22.12.2008 18:06
chema

XXX.XXX.48.147

Tak to ja zase anglicky umim hodně dobře (žila jsem v anglii 2 roky) sama mám ale doma 5ti mesicni princeznu.Ty jo kdyby se takova nabidka objevila tak pred dvemi lety tak jedu hned.prevazela jsem kone z Trince do prahy (6 hodin cesty asi 6tis na benzin + dalnicni poplatky atd.)docela psycho....hlavne pro kone.takze do svedska ja osobne bych kone netahala.
Jinka ale super nabidka.Tomu kdo tam odjede moc zavidim

22.12.2008 18:12
klarusa

XXX.XXX.7.84

no my ted vezem konika tam, a jednoho zpet, takze se o naklady delime. Pujcujem jednokonak a povezem ho za octavkou, takze cesta je za benzin a pujceni voziku. Jinak se da i domluvit preprava od prepravcu, kone dopravit nekam na smluvene misto do Nemecka, a odtamtud k nam do staje - jsme prodejni staj, a hodne nakupujeme kone v Nemecku, takze nam pak jezdi kamion plny koni, co jsme nakoupili. Ale tam je problem, ze nevis jak se o konika postaraj, proste je lepsi, kdyz si ho vezes sama, a myslim, ze i levnejsi - ale to nemam podlozene

22.12.2008 18:48
chema

XXX.XXX.48.147

klarusa napsal(a):
no my ted vezem konika tam, a jednoho zpet, takze se o naklady delime. Pujcujem jednokonak a povezem ho za octavkou, takze cesta je za benzin a pujceni voziku. Jinak se da i domluvit preprava od prepravcu, kone dopravit nekam na smluvene misto do Nemecka, a odtamtud k nam do staje - jsme prodejni staj, a hodne nakupujeme kone v Nemecku, takze nam pak jezdi kamion plny koni, co jsme nakoupili. Ale tam je problem, ze nevis jak se o konika postaraj, proste je lepsi, kdyz si ho vezes sama, a myslim, ze i levnejsi - ale to nemam podlozene

Koukala jsem na fotky...tak to je tezka zavist.
Sakra ze ja na neco takoveho nenatrefila drive.Holky se divim ze se o to uz neperete.To bude zkusenost do zivota jako blazen.Sakra...
Já mam ale doma tohodle andilka a nechat ji tu nemuzu...

22.12.2008 19:04
honey

XXX.XXX.138.182

chema napsal(a):
Koukala jsem na fotky...tak to je tezka zavist.
Sakra ze ja na neco takoveho nenatrefila drive.Holky se divim ze se o to uz neperete.To bude zkusenost do zivota jako blazen.Sakra...
Já mam ale doma tohodle andilka a nechat ji tu nemuzu...

Kdybych tak uměla líp anglicky a měla už po škole. Strašně ráda bych jela....
Tomu kdo pojede taky zavidím, ale přeju at se mu tam líbí
Třeba se mi za pár let taky tak nějak podobně poštěstí

22.12.2008 22:00
klarusa

XXX.XXX.7.84

honey napsal(a):
Kdybych tak uměla líp anglicky a měla už po škole. Strašně ráda bych jela....
Tomu kdo pojede taky zavidím, ale přeju at se mu tam líbí
Třeba se mi za pár let taky tak nějak podobně poštěstí

no vidis, a na kydace krmice, se nikdo nechtel taky prihlasit...teda tam slo o to, ze jsme chteli chlapa a ne holku.....chlapu je fakt nedostatek...

jj zazemi pro kone je suprove......maji skvelou peci, ale bohuzel coz se mi nelibi, nechodi do ohrady...obcas nekteri do paddocku, ale to je vsechno, ja osobne mam domluveny, ze mi konik bude chodit k sousedum mezi kone do ohrady....

23.12.2008 12:40
shantal88

XXX.XXX.123.40

klarusa napsal(a):
no vidis, a na kydace krmice, se nikdo nechtel taky prihlasit...teda tam slo o to, ze jsme chteli chlapa a ne holku.....chlapu je fakt nedostatek...

jj zazemi pro kone je suprove......maji skvelou peci, ale bohuzel coz se mi nelibi, nechodi do ohrady...obcas nekteri do paddocku, ale to je vsechno, ja osobne mam domluveny, ze mi konik bude chodit k sousedum mezi kone do ohrady....

Teda jela bych hned,škoda že mam březí kobuši.Jaké je tam bydlení a napl práce? Škoda že je prcek tak malý ja s miminama neumim

23.12.2008 13:23
chema

XXX.XXX.48.147

shantal88 napsal(a):
Teda jela bych hned,škoda že mam březí kobuši.Jaké je tam bydlení a napl práce? Škoda že je prcek tak malý ja s miminama neumim

osmi mesicni uz neni tak male...uz to lozi...za chvili to zacne zkouset chodit a mluvit.Uz si i ukaze co chce.Jen se musi porad prebalovat a jeste dost nosit ale hraje se s tim uz dobre.

24.12.2008 09:28
klarusa

XXX.XXX.7.86

chema napsal(a):
osmi mesicni uz neni tak male...uz to lozi...za chvili to zacne zkouset chodit a mluvit.Uz si i ukaze co chce.Jen se musi porad prebalovat a jeste dost nosit ale hraje se s tim uz dobre.

tak bydleni v je v domecku s nima, je to klidna rodina zastavba mestecko Langas, pet kilometru od staje. Jinak bydleni v suterenu, clovek ma svoji koupelnu se zachodem, a prepichovy pokoj, s televizi, velikanskou dvojpostely, posezenim....samostatny vchod...
auto kdykoliv k dispozici -automat Mercedes sportak, a pak terenak.

napln prace je hlidani Marii a domaci prace, obcas neco udelat i ve staji - vyluxovat takzvanou Lorry - dodavka na kone, uklidit Erikovi kancelar...

jinak info o Marii nove nemam, naposled jsem ji videla pred 4 mesici, a to byla jeste malickata. pro toto info musite psat na vilmousek@seznam.cz - au-pairka co tam byla doted, bohuzel kvuli skole se musi vracet, ikdyz nerada, jsme tam dobra parta

clovek bude cestovat po Skandinavii a i Evrope, ted v lednu jedem na velikanske zavody ktere majitele poradaji Artic Equestarian game (doufam, ze se to tak pise) a v breznu jedem na 5 tydnu do Spanelska

Erik s Mariou v Lorry na zavodech

Přidejte reakci

Přidat smajlík