Tak jsem se právě vrátila od koní, kde na mě čekalo malý 7mi měsíční hříbátko po Al Campovi v boxe, kterej byl vánočně ozdoben, na sobě úžasnou ohlávku a čekalo jen na mě...holky, já jsem tak štastná...
ač ted trochu zmatená a bojím se toho, abych to zvládla, je to fakt holomek nevycválanej, ale doufám, že to nějak spolu zmáknem...![]()
jenysimons
napsal(a):
Tak jsem se právě vrátila od koní, kde na mě čekalo malý 7mi měsíční hříbátko po Al Campovi v boxe, kterej byl vánočně ozdoben, na sobě úžasnou ohlávku a čekalo jen na mě...holky, já jsem tak štastná...
ač ted trochu zmatená a bojím se toho, abych to zvládla, je to fakt holomek nevycválanej, ale doufám, že to nějak spolu zmáknem...![]()
jenysimons
napsal(a):
prostě Démon
myslím, že se mi splnil sen každý malý holky.....dostat k Vánocům koně...
jenysimons
napsal(a):
nerčííí, moc děkuju...doufám, že to nějak s holkama zvládnem, mám z toho fakt strach...
potřebovala bych nutně kurz parelliho...
Ahoj
Taky moc gratuluji.Já takhle dostala kobylku ke svým 16-tým narozeninám.Proste jsem přišla do stáje a tam stále s mašlí kolem krku.Držím palce at to spolu zvládnete.Vsak lidi kolem, ktere muzes pozadat o radu nebo pomoc je urcite spousta.hlavne s nicim nespechej.Kurz Parelliho urcite doporucuji.Urcite se prihlas na stranky www.horseman.cz tam ti lidi vazne hodne pomuzou a muzes tam najit i nekoho kdo to umi ve tvem okoli.Fakt doporucuji.Tak pa a uzivej si kunucha
Pfoto:ja s Chemou kdyz jsemji dostala
chema
napsal(a):
Ahoj
Taky moc gratuluji.Já takhle dostala kobylku ke svým 16-tým narozeninám.Proste jsem přišla do stáje a tam stále s mašlí kolem krku.Držím palce at to spolu zvládnete.Vsak lidi kolem, ktere muzes pozadat o radu nebo pomoc je urcite spousta.hlavne s nicim nespechej.Kurz Parelliho urcite doporucuji.Urcite se prihlas na stranky www.horseman.cz tam ti lidi vazne hodne pomuzou a muzes tam najit i nekoho kdo to umi ve tvem okoli.Fakt doporucuji.Tak pa a uzivej si kunucha
Pfoto:ja s Chemou kdyz jsemji dostala
všem děkuju...
já jsem z toho celá taková totálně přepadlá, prostě mimo..myslím, že dnes toho asi mnoho nenaspím, prostě jsem totálka mimo...![]()
ve stáji máme super kolektiv a lidi znalý i neznalý, takže dáme hlavy, ruce a nohy dokupy a vynaložíme společní usilý, aby byl vychovanej, jak se patří...doufám, že se nám to podaří...
Hani, věřím, že i pro tebe to byl asi mazec zážitek...
jenysimons
napsal(a):
Moooc moc gratuluju a preju jeste dalsi krasny darecky zitra pod stromeckem i kdyz myslim ze tenhle je pro tebe asi ze vsech nej..
Taky sem si dycky prala konika dostat k vanocum,bohuzel se mi nikdy tohle nesplnilo a asi ani nesplni protoze sem si sen splnila sama a konika koupila sama..i kdyz ne k vanocum..
Kazdopadne konik se povedl,tohle bylo presne to co jsem dycky chtela..a pak sem si koupila simlika
Preju vam obema hlavne zdravicko a spoustu krasnych zazitku a malo starosti..a neboj,urcite to zvladnes..Pokud si konak srdcem i dusi pujde to samo a budete urcite skveli partaci
Krasne Vanoce
ukulemba
napsal(a):
Moooc moc gratuluju a preju jeste dalsi krasny darecky zitra pod stromeckem i kdyz myslim ze tenhle je pro tebe asi ze vsech nej..
Taky sem si dycky prala konika dostat k vanocum,bohuzel se mi nikdy tohle nesplnilo a asi ani nesplni protoze sem si sen splnila sama a konika koupila sama..i kdyz ne k vanocum..
Kazdopadne konik se povedl,tohle bylo presne to co jsem dycky chtela..a pak sem si koupila simlika
Preju vam obema hlavne zdravicko a spoustu krasnych zazitku a malo starosti..a neboj,urcite to zvladnes..Pokud si konak srdcem i dusi pujde to samo a budete urcite skveli partaci
Krasne Vanoce
děkuju...
jenysimons
napsal(a):
jsme na tom úplně stejně, též jsem dneska pořídila koníka - nového sporťáka
coriska
napsal(a):
jsme na tom úplně stejně, též jsem dneska pořídila koníka - nového sporťáka
ty jo no vidíš...a co je to zač? hod sem nákou fotečku? Tohle bude, doufám, taky jednou sporták jako blázen..
je přeci jen po Al Campovi a ten temperament a postavení a tak nějak všechno..má pro to vysoký předpoklady..
jenysimons
napsal(a):
ty jo no vidíš...a co je to zač? hod sem nákou fotečku? Tohle bude, doufám, taky jednou sporták jako blázen..
je přeci jen po Al Campovi a ten temperament a postavení a tak nějak všechno..má pro to vysoký předpoklady..
Gratuluju Týno
ať se ti s mrňousem daří, je to hezoun
jenysimons
napsal(a):
je to 5letý Silviák, foto zatím nemám:) no máme taky malou kobylku po Al Campovi, nádherný hříbátko, hrozně povedená
jenysimons
napsal(a):
všem děkuju...
já jsem z toho celá taková totálně přepadlá, prostě mimo..myslím, že dnes toho asi mnoho nenaspím, prostě jsem totálka mimo...![]()
ve stáji máme super kolektiv a lidi znalý i neznalý, takže dáme hlavy, ruce a nohy dokupy a vynaložíme společní usilý, aby byl vychovanej, jak se patří...doufám, že se nám to podaří...
Hani, věřím, že i pro tebe to byl asi mazec zážitek...
Teda moc gratuluji..neumím si to představit, musí to být nádherné dostat takhle koně v Vánocům nebo narozeninám. To by se mi taky líbilo..bohužel mě to nepotkalo, vždycky jsem to jako asi každá holka co má ráda koně chtěla, ale znáte to...koně...nikdy! Nakonec to teda skončilo tím, že koně teda jo, ale musím si na něj sama vydělat a živit ...takže dáreček mám taky doma... a možná o to víc si ji vážím, protože byla tvrdě vydřená
. Ale teda ta představa, že bych k Vánocům dostala araba z mašlí je krásná![]()
Hani, ještě dotaz..to je v Hodoňovicích u Jany, že jo?
jenysimons
napsal(a):
Tobě a všem ostatním taky a at vám ježuch naježí to, co jste si přáli a ještě něco navíc...
Taky ti to moc moc přeju Týnko, musím se na Vás někdy přijet podívat jak Vám to spolu s Diegem a mrňouskem šlape :) Veselý Vánoce!
stalonek
napsal(a):
jé, týno tak to ti vyšlo, měj s koníčkem samou radost,a... Jinak to musí být nádherný koník, i když fauna mrší fotky..
Simčo, budu tě očekávat, stačí se domluvit, myslím, že tak daleko to k sobě nemáme...![]()
Báro, je fakt krásnej, tomu věř...kdyžtak můžeš mrknout na lepší fotky na www.jenysimons.rajce.net
díky všem..