Postroje na koně - ceny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2009 13:39
red and white

XXX.XXX.125.26

Zdravím, dnes jsme se doma bavili, a zajímalo by nás jen informačně kolik přibližně se pohybují ceny postrojů na koně ? Díky

m i s i c k a

4.1.2009 13:41
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

red and white napsal(a):
Zdravím, dnes jsme se doma bavili, a zajímalo by nás jen informačně kolik přibližně se pohybují ceny postrojů na koně ? Díky

Záleží, co si pod pojmem postroj má kdo představit ? Je víc druhů,.. Chomoutový, anglická, chomoutkový.. A taky na velikosti.

4.1.2009 13:42
saddlery

XXX.XXX.178.248

red and white napsal(a):

co přesně myslíte za postroje ? ono záleží na zpracování a použitém kování atd.

4.1.2009 13:49
red and white

XXX.XXX.125.26

saddlery napsal(a):
co přesně myslíte za postroje ? ono záleží na zpracování a použitém kování atd.

Dejme tomu
1. chomoutový postroj
2. poprsní ..

Zajímala by mě zprůměrovaná cena ( ne to nejkvalitnější, ale ani ne žádný šunt ) za kolik se dá pořídit .. je to jen pro zajímavost

m i s i c k a

4.1.2009 13:52
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

red and white napsal(a):
Dejme tomu
1. chomoutový postroj
2. poprsní ..

Zajímala by mě zprůměrovaná cena ( ne to nejkvalitnější, ale ani ne žádný šunt ) za kolik se dá pořídit .. je to jen pro zajímavost

tak kompletní chomoutový postroj stojí cca 15 tisíc.
A poprsní taky tak. záleží na velikosti a výrobci.
Se podívej třeba na http://www.kuze-sedlarstvi.cz/

4.1.2009 13:53
red and white

XXX.XXX.125.26

m i s i c k a napsal(a):
tak kompletní chomoutový postroj stojí cca 15 tisíc.
A poprsní taky tak. záleží na velikosti a výrobci.
Se podívej třeba na http://www.kuze-sedlarstvi.cz/

Díky moc

4.1.2009 16:48
woldemortik

XXX.XXX.199.200

red and white napsal(a):
Díky moc

ja jsem koupila postroj komplet bez chomoutu za 3.500,-,ale už použitý.chomout jsem dostala darem je stary,ale min,použitý jen sehnat podušku a jedu

4.1.2009 17:17
michaela z

XXX.XXX.21.230

woldemortik napsal(a):
ja jsem koupila postroj komplet bez chomoutu za 3.500,-,ale už použitý.chomout jsem dostala darem je stary,ale min,použitý jen sehnat podušku a jedu

na www.zooprodukt.cz mají taktéž nějakou nabídku postrojů.....starší kožený stál známého 15.000.- ale je to fakt nádhera.

5.1.2009 12:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

michaela z napsal(a):
na www.zooprodukt.cz mají taktéž nějakou nabídku postrojů.....starší kožený stál známého 15.000.- ale je to fakt nádhera.

dá se sehnat jetý poprsní i kolem 5tis...já sehnala i za mnohem mín ale to je vzácnost...

Přidejte reakci

Přidat smajlík