teď už sice nejezdím vůbec(občas si zaplatím hodinu, ale to k ničemu nevede jen se odreagovat a není to vončo), ale každý jsme nějak začínali (a pak nějak končili) tak se pochulubte fotkou první je z jezdeckého tábora v Beňově (tuším rok 1996)
poňo-kobylka Brigitka
efendi
napsal(a):
teď už sice nejezdím vůbec(občas si zaplatím hodinu, ale to k ničemu nevede jen se odreagovat a není to vončo), ale každý jsme nějak začínali (a pak nějak končili) tak se pochulubte fotkou první je z jezdeckého tábora v Beňově (tuším rok 1996)
poňo-kobylka Brigitka
přidám ještě další ..též z Beňova koník Mazel (asi)
efendi
napsal(a):
přidám ještě další ..též z Beňova koník Mazel (asi)
ještě jednu novější Stáj Arka - Matylda (držela sem se i očima)
efendi
napsal(a):
ještě jednu novější Stáj Arka - Matylda (držela sem se i očima)
Ahoj. Takže to jsem já, v jednom roce, na svém prvním vlastním poníčkovi hřebečkovi Regentkovi. už je to 25let na koni jsem jezdila ještě dřív než jsem uměla chodit, říkají naši
leennyy
napsal(a):
Ahoj. Takže to jsem já, v jednom roce, na svém prvním vlastním poníčkovi hřebečkovi Regentkovi. už je to 25let na koni jsem jezdila ještě dřív než jsem uměla chodit, říkají naši
Regentek se už dávno prohání na nekonečných pastvinách a jeho místo v mém srdíčku obsadili mý dva raraši - Bobeš a Lipo
efendi
napsal(a):
poňo-kobylka Brigitka
WWW.ZOO-RUMBURK.ESTRANKY.CZ / MŮJ PRVNÍ KŮŇ A PONÍK /
efendi
napsal(a):
poňo-kobylka Brigitka
no stáj Théta tež sem tam chodila a stím ježděním sem na tom byla podobně ... na koně sem si sedla jen občas (na takovýho vzteklýho flekatýho poňoucha). pak do Bystřice na pilu to tam ještě stála Quinta, Sendy, Jessi dva arabi a Schantall a její první hříbě Čendler, tam sem se tež moc nesvezla....
ale kdyby jste někdo věděli o ježdění - jsem z Hluboček u Olomouce dejte typ nebudu se zlobit
jinak fotečky moc hezký.....(fotka zase ze stáje Arka koník Lady)
efendi
napsal(a):
no stáj Théta tež sem tam chodila a stím ježděním sem na tom byla podobně ... na koně sem si sedla jen občas (na takovýho vzteklýho flekatýho poňoucha). pak do Bystřice na pilu to tam ještě stála Quinta, Sendy, Jessi dva arabi a Schantall a její první hříbě Čendler, tam sem se tež moc nesvezla....
ale kdyby jste někdo věděli o ježdění - jsem z Hluboček u Olomouce dejte typ nebudu se zlobit
jinak fotečky moc hezký.....(fotka zase ze stáje Arka koník Lady)
juva, no, mě mrzí, že nemám fotky svých jezdeckých začátků, kurnik, je to tež už 20 let..:)
ale aspoň jedny z prvních...toto koně, kdysi dávno statek Nedvězí, než už Farma Michael..
efendi
napsal(a):
poňo-kobylka Brigitka
ne všechno mám v práci naskenováno, začínala jsem tam o prázdninách jezdit na koníkovi jménem Taban, pak Alexa...pak jsem fungovala v dalších letech už i jako výpomoc..pak sjem jezdila na malé Morávce a během těch x let po soukromníkách ve svém okolí..
a fotky nemám hlavně taky proto, že našim velmi vadilo, že jsem ke koním chodila a podpora z jejich strany v této oblasti nebyla..vlastně i prvního vlastního koně jsme měla 3 týdny tajně:)))
kukinatost
napsal(a):
ne všechno mám v práci naskenováno, začínala jsem tam o prázdninách jezdit na koníkovi jménem Taban, pak Alexa...pak jsem fungovala v dalších letech už i jako výpomoc..pak sjem jezdila na malé Morávce a během těch x let po soukromníkách ve svém okolí..
a fotky nemám hlavně taky proto, že našim velmi vadilo, že jsem ke koním chodila a podpora z jejich strany v této oblasti nebyla..vlastně i prvního vlastního koně jsme měla 3 týdny tajně:)))
tady už na koni ale taky podstatně starší ..
kukinatost
napsal(a):
tady už na koni ale taky podstatně starší ..
a poslední...skákání mě bavilo hned ze startu...
akorát nemám fotky, jak to drandím na těch ponclech..:)
efendi
napsal(a):
poňo-kobylka Brigitka
ještě samozdřejmě nemužu opomenout koníky z Bouza tam sem se toho neučila nejvíc super parta a bezva koníci krásná krajina