buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
tož jste se sešly...
já bych souhlasila s Aďochem....pro mě je to teď nerálné..:(
buggyna
XXX.XXX.81.124
vargo
napsal(a):
Koukám koukám,že sme se tu nějak přemnožily
...dík
buggyna
napsal(a):
onni ty hlavy mají fakt nejkrásnější...
tady ještě se síťkou, dneska nám je naprd...:(
buggyna
XXX.XXX.81.124
kukinatost
napsal(a):
onni ty hlavy mají fakt nejkrásnější...
tady ještě se síťkou, dneska nám je naprd...:(
no to je jasná
buggyna
napsal(a):
ne, taková kýbl jak ryzoň...:)
ale k jejímu tělu se zase hodí...
ještěže teď ani moc nejezdím, páč sedlo jsem poslala do Kentaura na docpání...
takže leda bez abo western....
buggyna
XXX.XXX.81.124
kukinatost
napsal(a):
tož jste se sešly...
já bych souhlasila s Aďochem....pro mě je to teď nerálné..:(
A ono co v tohle počasí...až bude hezky
to pak třeba můžem jít zdrbnout nějaký závody nebo něco vymyslet. V tohle se nedá nič
kukinatost
napsal(a):
ne, taková kýbl jak ryzoň...:)
ale k jejímu tělu se zase hodí...
ještěže teď ani moc nejezdím, páč sedlo jsem poslala do Kentaura na docpání...
takže leda bez abo western....
nesnáším, když dělá smutného...
kukinatost
napsal(a):
jojo souhlasim,hlavicky maji opravdu nekrasnejsi
kukinatost
napsal(a):
Pak mě taky napadlo, že by jsme mohly jet za Jančou se podívat do Ostravy, kdyby nás jelo v 1 autě 5, tak dáme za cestu každá 250kč, teď jsem to počítala
Ale byl to jenom nápad, takže jestli špatný, tak se k tomu radši nevyjadřujte, já to pochopím
vargo
napsal(a):
Pak mě taky napadlo, že by jsme mohly jet za Jančou se podívat do Ostravy, kdyby nás jelo v 1 autě 5, tak dáme za cestu každá 250kč, teď jsem to počítala
Ale byl to jenom nápad, takže jestli špatný, tak se k tomu radši nevyjadřujte, já to pochopím
my taky
vargo
napsal(a):
my taky
no je fakt, že u mě jsou ty srazy častá záležitost...:)
vargo
napsal(a):
Tak, že by to, tak špatný nápad nebyl???
Jenom abych vám to vysvětlila, já ráda organizuju, někdy i plánuju, takže pak to takhle vypadá![]()
vargo
napsal(a):
Jenom abych vám to vysvětlila, já ráda organizuju, někdy i plánuju, takže pak to takhle vypadá![]()
Tady někdo neví, kde je Dvůr Králové? no to je teda škandál!
co takhle naše všemznámá zoo.....jsou to VČ.....sejít to by jsme se mohly. Praha není špatný místo, já tam mám taky bráchu, takže by to šlo
dneska ještě oře vyvětraného nemám, půjdeme až odpoledne. Nejdřív se půjde proskočit do výběhu-Henry se tady rád proskočí, ale pod sedlem za celou dobu co ho mám vyhodil snad 3x, ikdyž to spíš bylo jenom takové poskočení a zakvičení...je vzornej a chová se slušně.
Hele Káťo, tak když tak ráda organizuješ, tak třeba vymysli místo, kam to budeme mít dálkově všichni stejně....
Filípek se podílí na údržbě bazénu....už aby bylo teplo
michaela z
napsal(a):
Tady někdo neví, kde je Dvůr Králové? no to je teda škandál!
co takhle naše všemznámá zoo.....jsou to VČ.....sejít to by jsme se mohly. Praha není špatný místo, já tam mám taky bráchu, takže by to šlo
dneska ještě oře vyvětraného nemám, půjdeme až odpoledne. Nejdřív se půjde proskočit do výběhu-Henry se tady rád proskočí, ale pod sedlem za celou dobu co ho mám vyhodil snad 3x, ikdyž to spíš bylo jenom takové poskočení a zakvičení...je vzornej a chová se slušně.
Hele Káťo, tak když tak ráda organizuješ, tak třeba vymysli místo, kam to budeme mít dálkově všichni stejně....
Filípek se podílí na údržbě bazénu....už aby bylo teplo
zdarec palec,
tak tady se organizuje nejaky scuk ? no tez bylo na case douchy![]()
treba si nekdy poradne ozrat ty pysky :o) to ja dneska dojela z jednodeniho pobytu na Visajajich v Beskydech a docela mazec , pac jsme zapijeli od kamsoe mimco co se mu narodil kluk jak buk takze asi dneska jidza na unovi nebude mozna :D
Jinak pocasi nam nejak porad nepreje kurnik :-/
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
ČUSÍK
Tak já akorát dokoumala,co bude potřeba pro zapsání Bramborky do PK ČT
Ač z toho nejsem vůbec nadšená, nic jiného,než jí zapsat mezi směsky mi nezbývá
nአvyvolený připouští jen ČT a nelze ani hříbě zapsat do BWP
Chjoo, to zas bude peněz...ale naštěstí jí nebudu muset tahat po svodech
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
dneska se ke mně dostali 3 naprosto báječný fotky...
buggyna
napsal(a):
dneska se ke mně dostali 3 naprosto báječný fotky...
máme hádat, kdo to je?
Tak od ledna už mi napsalo 6 osob, které touží po sponzorování....jetsli to takhle půjde dál, tak nebudu vědět koho vybrat. Jedna holčina byla ze Slovenska, že letos začíná s kobylou skákat a že je(jako vždy) nadějná.....další adept byl závodní klusák, ale musela bych si zaregistrovat svoji vlastní klusáckou stáj.....pak drezurní junior, který toužil po koupi druhého koně....
a poslední nabídka sponzorování rovnou 4 koní s min. výkonností L až ST-předpoklady výš jsou. To mě celkem zaujalo, ale 4 koně.....to je už dost. Budu to muset promyslet
Ještě že jsem dneska nechala venčení oře na odpoledne-vylezl oskar a bylo i teplo. Dneska jsme i lehce poklusali, ale jinak to stojí za prd
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
máme hádat, kdo to je?
Tak od ledna už mi napsalo 6 osob, které touží po sponzorování....jetsli to takhle půjde dál, tak nebudu vědět koho vybrat. Jedna holčina byla ze Slovenska, že letos začíná s kobylou skákat a že je(jako vždy) nadějná.....další adept byl závodní klusák, ale musela bych si zaregistrovat svoji vlastní klusáckou stáj.....pak drezurní junior, který toužil po koupi druhého koně....
a poslední nabídka sponzorování rovnou 4 koní s min. výkonností L až ST-předpoklady výš jsou. To mě celkem zaujalo, ale 4 koně.....to je už dost. Budu to muset promyslet
Ještě že jsem dneska nechala venčení oře na odpoledne-vylezl oskar a bylo i teplo. Dneska jsme i lehce poklusali, ale jinak to stojí za prd
no to je přeci jasný kdo to je
akorát teď je to velká hlava a malá hvězdička
téda,to máš co dělat
ale kdybys neměla,nám by sponzor taky nevadil![]()
buggyna
napsal(a):
Ahojky.....neznáte někdo minulost koníka Ballytana do roku 2002 ???jestli nemáte např.fotečky jak byla hříbátko či jak běhala dostihy???......narodila se 1997 o:Najoom m:Ballytore.děkuji moc Mája
buggyna
napsal(a):
no to je přeci jasný kdo to je
akorát teď je to velká hlava a malá hvězdička
téda,to máš co dělat
ale kdybys neměla,nám by sponzor taky nevadil![]()
a chystáte se sportit na vyšší až vysoké úrovni? a co třeba vyjet za hranice Czech Republik?
Samozřejmě poslední nabídka je nejzajímavější-už tou výkonností koní a i výjezdama do zahraničí, což už by nás posunulo jinam....uvidíme jak dopadla Nikola, měla teďka někdy se jet podívat na nového šampiona, takže by jsme už měli 2 zástupce. Je to krutý a pro někoho nepochopitelný, ale jaksi se nám nechce sponzorovat někoho, kdo je zatím na ZM-Z a jezdí po okresních soutěžích. Takhle jsem předloni odmítla jednu holčinu a celkem to nezkousla
Tak jsem mohla mít poncla a zase nic...tady jedna známá prodává 4 koně-2 poníky a 2 koně. Ponička, o kterou mám zájem se jmenuje Kikina a je to černá 120cm vysoká kobylka a co by jste řekli......majitelka zase dělá drahoty,
že není vhodná k velkýmu koni a že je provokuje a že na prodej nespěchá....tak ji řikám, že ohrady mám 3 a že si zrovna z oka do oka při pasení koukat nemusí! Jak by to bylo hezký-malá černá a velký černý.....tak mi pak psala meil, že někdo ze sousední vesnice prodává 22 letou fjordku, tak ji zase píšu, že děkuju, ale takhle starou nechci. Někdo se toho chce zbavit a já si to vezmu domů
Zítra mě čeká velký den, pozvala jsem mamču s babičkou na oběd, tak snad to bude bez újmy na jejich zdraví
mayaa
napsal(a):
Ahojky.....neznáte někdo minulost koníka Ballytana do roku 2002 ???jestli nemáte např.fotečky jak byla hříbátko či jak běhala dostihy???......narodila se 1997 o:Najoom m:Ballytore.děkuji moc Mája
jinak www.marushka.estranky.cz stránky posledních adeptů o sponzorování
michaela z
napsal(a):
jinak www.marushka.estranky.cz stránky posledních adeptů o sponzorování
Ahoj holky,
tak střed mezi náma, by tak nějak byla Bystřice nad Pernštejnem, přesně střed to není, ale přibližně je.
Míšo, ty by jsi to měla nejblíž, Petra, ta by to měla nejdál, protože ta jede přes Mělník, takže jsem brala střed mezi Míšou, sebou, Janou a Adinou.
Jinak já jsem i říkala, že až začnu jezdit s Montanou na závody, tak by mě mohly sponzorovat krmiva Montana
Míšo co to vlastně obnáší, říct někomu o sponzorování, to tam prostě třeba zavolám, že mám koně jménem Montanu a jestli by mě nechtěli sponzorovat???
vargo
napsal(a):
Ahoj holky,
tak střed mezi náma, by tak nějak byla Bystřice nad Pernštejnem, přesně střed to není, ale přibližně je.
Míšo, ty by jsi to měla nejblíž, Petra, ta by to měla nejdál, protože ta jede přes Mělník, takže jsem brala střed mezi Míšou, sebou, Janou a Adinou.
Jinak já jsem i říkala, že až začnu jezdit s Montanou na závody, tak by mě mohly sponzorovat krmiva Montana
Míšo co to vlastně obnáší, říct někomu o sponzorování, to tam prostě třeba zavolám, že mám koně jménem Montanu a jestli by mě nechtěli sponzorovat???
no já teda píšu, jednou z měkým jednou z tvrdým. Bych si dala z češtiny 4![]()
vargo
napsal(a):
no já teda píšu, jednou z měkým jednou z tvrdým. Bych si dala z češtiny 4![]()
Nazdárek,
tak u nás ráno pršelo, pak sněžo-pršelo a momentálně sněží
Zachvilku pojede Jára pro mamču s bábrdlí, tak snad přežujiu můj výtvor bez újmy
....a maminka nám upekla štrůdlík, tak zase nemusím nic plácat
Hele Káťo, mně lidi prostě napíšou meil s dotazem, zda bych je nechtěla sponzorovat. Napíšou něco málo o koni, co jezdí a kam směřují nebo by chtěli směřovat. Dá se to i tak, že si třeba najdeš nějakou firmu v tvým okolí(třeba kde pracuje přítel, rodiče,příbuzenstva)a optáš se jich, zda by nebyl zájem.....jinak se to asi dělat nedá. Leda, že by jsi byla hodně úspěšná a pak je možný, že by tě někdo oslovil sám.
michaela z
napsal(a):
Nazdárek,
tak u nás ráno pršelo, pak sněžo-pršelo a momentálně sněží
Zachvilku pojede Jára pro mamču s bábrdlí, tak snad přežujiu můj výtvor bez újmy
....a maminka nám upekla štrůdlík, tak zase nemusím nic plácat
Hele Káťo, mně lidi prostě napíšou meil s dotazem, zda bych je nechtěla sponzorovat. Napíšou něco málo o koni, co jezdí a kam směřují nebo by chtěli směřovat. Dá se to i tak, že si třeba najdeš nějakou firmu v tvým okolí(třeba kde pracuje přítel, rodiče,příbuzenstva)a optáš se jich, zda by nebyl zájem.....jinak se to asi dělat nedá. Leda, že by jsi byla hodně úspěšná a pak je možný, že by tě někdo oslovil sám.
Cusik Babky,
No tak u nas tady zase pro zmenu leje takze pocasi totalka na nic ... za chvili zvedam kotvy a jedu za ihackem:o) vemu ji pod sedlo hodim bederku a vyrazime do terenu nekde pocestach nikde jinde se nebude dat jezdit :(
aaa misa velky sponzor tak to ti blahopreji at vyberes jen ty tvemu oku dobre kandidaty :) jak mas dobryho kone a uz neco umis tak to se jen jezdi s konem po zavodech a vyhrava :D kdezto mi obycejni konaci co to mame pro radost takovy prepych jako sponzorovani nemame k mani ![]()
vse za vlastni naklady ale co to cloveka pak vice tesi jak si to nakopi za svy ne?
djpepe2
napsal(a):
Cusik Babky,
No tak u nas tady zase pro zmenu leje takze pocasi totalka na nic ... za chvili zvedam kotvy a jedu za ihackem:o) vemu ji pod sedlo hodim bederku a vyrazime do terenu nekde pocestach nikde jinde se nebude dat jezdit :(
aaa misa velky sponzor tak to ti blahopreji at vyberes jen ty tvemu oku dobre kandidaty :) jak mas dobryho kone a uz neco umis tak to se jen jezdi s konem po zavodech a vyhrava :D kdezto mi obycejni konaci co to mame pro radost takovy prepych jako sponzorovani nemame k mani ![]()
vse za vlastni naklady ale co to cloveka pak vice tesi jak si to nakopi za svy ne?
no Míšo, to je dobrý, to mě nenapadlo, že jde až takhle, zeptat se jakýkoli firmy. tak já to teda nejdřív zkusím v rodině, to by byla Telefonica, E-on a policie, no tak tu asi hned radši vynechám
A díky za radu![]()
vargo
napsal(a):
no Míšo, to je dobrý, to mě nenapadlo, že jde až takhle, zeptat se jakýkoli firmy. tak já to teda nejdřív zkusím v rodině, to by byla Telefonica, E-on a policie, no tak tu asi hned radši vynechám
A díky za radu![]()
tak obídek dopadl dobře a nový výtvir sklidil úspěch.....vezla jsem je pak domů a na silnicích samá srač.....a ještě mlha
Hele ono to sponzorování má i svá proti, např. občasný tlak ze strany sponzora....očekává nějaké výsledky a třeba se nedaří, může bý i zranění koně.....My teda na Nikolu netlačíme, zranění Radana prostě přišlo a ke sportu to patří. Spíš se ji snažím podpořit, když se nedařilo a její taťka prudil. Pro nás to je takové zpestření, ale když se zadaří, tak nás to samozřejmě těšit bude
Hlavně pokud budeš oslovovat firmy, tak všechno si řádně promyslet a být nohama na zemi až přijde řeč na výkonnost a plány.
Ono, jak těžce sponzora najdeš, tak pak mnohem snadněji o něj můžeš přijít-proto upřímnost. Když jsem se tak před tím rokem dvěma porozhlížela po někom, komu bych to třeba nabídla, tak jsem se dost často setkala s tím, že dotyčný se vznášel někde, na co ještě z daleka neměl. Stačilo mi jít se třeba podívat na trénink nebo se na něj jet podívat na závody. Pak jsem taky narazila na jednu adeptku, která spíš měla za cíl nechat si ustrojit koně. Jako jezdila by na závody, ale tak nějak ...a pak jsem ji viděla na soustředění a na závodech, abych prozřela. A před rokem jsem narazila na Nikolu. Občas ji brzdí tréma a nervozita a někdy taky tatík
, ale ta se jeví nadějně a taky má se svými koňmi vztah, žádné sportovní náčiní. Trápí ji, když se nedaří, bojí se když je kůň zraněný....Teďka mě ještě na eqch v inzerci lehce zaujala prosba o sponzorování jedné dostihové kobyly....tak ji možná napíšu. Jinak ti, co mi psali včera, tak by rádi, aby se jim platilo buď krmení nebo výjezdy na závody......
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
a chystáte se sportit na vyšší až vysoké úrovni? a co třeba vyjet za hranice Czech Republik?
Samozřejmě poslední nabídka je nejzajímavější-už tou výkonností koní a i výjezdama do zahraničí, což už by nás posunulo jinam....uvidíme jak dopadla Nikola, měla teďka někdy se jet podívat na nového šampiona, takže by jsme už měli 2 zástupce. Je to krutý a pro někoho nepochopitelný, ale jaksi se nám nechce sponzorovat někoho, kdo je zatím na ZM-Z a jezdí po okresních soutěžích. Takhle jsem předloni odmítla jednu holčinu a celkem to nezkousla
Tak jsem mohla mít poncla a zase nic...tady jedna známá prodává 4 koně-2 poníky a 2 koně. Ponička, o kterou mám zájem se jmenuje Kikina a je to černá 120cm vysoká kobylka a co by jste řekli......majitelka zase dělá drahoty,
že není vhodná k velkýmu koni a že je provokuje a že na prodej nespěchá....tak ji řikám, že ohrady mám 3 a že si zrovna z oka do oka při pasení koukat nemusí! Jak by to bylo hezký-malá černá a velký černý.....tak mi pak psala meil, že někdo ze sousední vesnice prodává 22 letou fjordku, tak ji zase píšu, že děkuju, ale takhle starou nechci. Někdo se toho chce zbavit a já si to vezmu domů
Zítra mě čeká velký den, pozvala jsem mamču s babičkou na oběd, tak snad to bude bez újmy na jejich zdraví
Já to chápu
.... ale zkusila sem to
A jakou poničku tak sháníš?
buggyna
napsal(a):
Já to chápu
.... ale zkusila sem to
A jakou poničku tak sháníš?
nooo pekne Misula, tak jsi nas zasvetila do rise sponzorstvi jak vidim neni to takova sranda :) jinak taky jsem videla toho dostihaka na equichannelu jak hleda sponzora , to zas by mohl takovy konulak i nosit tve jmeno firmy jak zokej tak kun na decce apod.
zalezi jake by meli oni potom pozadavky na tebe jako sponzora
Pocasi nam vcera nijak nepralo bylo u nas hnusne a mrholilo nakonec se s mrholeni vyklubaly vlocky tak prozmenu nemame blato ale snih na blate takze fajne :)
Takze kobylucha sla jen tak light na prochajdu :)
Co vy a Vasi ihacci jak se jim dari? jak s nimi v takovem pocasi pracujete a jake podminky mate?
buggyna
napsal(a):
čus baby, tak já mám s Keruškou furt docela starosti, dnesk amá ode mě slíbené nějaké poblbnutí na laně - to on rád, hlavně když se pak může pořádně pomazlit a nějakou tu procházku...
Vica dostane taky jenom procházku, páč po včerejším tréninku si myslím, že má dost a já taky, co si budem nalhávat, ten lehký klus bez třmenů, a pak ta gymnastika jenom na kavaletách nás pocvičila obě..:))bylo božsky, už se těším, až z haly vypadneme na jízdárnu...
hlavně jsme stihla milion práce, což jsem euforická, všude všechno pohrabáno - páč sobota se tvářila úplně jarně, douklízená ohrada - 9 dvojkoláků hoven je fuč...a Keruška má nové kopýtka...
buggyna
napsal(a):
už jsme na to azs prděla dlouho, topž je to poznat - a halvně jakvůbec nečistím kopyta, tka mi tam občas zůstanou šutry...ale ani s čištěním začínat nehodlám, vůbec to nepotřebujou:)
buggyna
napsal(a):
a na zadním je vidět, že jsem to minule vcelku ojebala, tož mi vnější strarna utekla, musím to dorovnat...
buggyna
napsal(a):
no, jinak já bych sponzora v posl.době potřebovala i pro sebe, nejen pro koně..:)))
kukinatost
napsal(a):
no, jinak já bych sponzora v posl.době potřebovala i pro sebe, nejen pro koně..:)))
aaaa Kuki tak vidim ze se ti pekne vymarasila ta rezavica heheeee ale ja mela o vikendu to same Samm se nalozila do bahynka takze luxus cisteni mam zdrave nezaprasene plice....![]()
A tady jsi operovala s kopejtky jak vidim no pekne babo :o) Kerka ma pekne kopyta teda chvalime, to mi zatim nechavame podrust a pak budu upravovat strel a udelam ji tak rozperku , pac jak jsme tehda lecili to kuri oko tak jse nam strel deformoval nejak tak musim vratit do puv.stavu pozdeji az bude treba....
No o sponzorstvi bychom mohli jen polemizovat :D babky kdo v dnesni dobe by nemel tendenci mit nejakyho sponzorka? a jeste k tomu treba peknyho?
djpepe2
napsal(a):
aaaa Kuki tak vidim ze se ti pekne vymarasila ta rezavica heheeee ale ja mela o vikendu to same Samm se nalozila do bahynka takze luxus cisteni mam zdrave nezaprasene plice....![]()
A tady jsi operovala s kopejtky jak vidim no pekne babo :o) Kerka ma pekne kopyta teda chvalime, to mi zatim nechavame podrust a pak budu upravovat strel a udelam ji tak rozperku , pac jak jsme tehda lecili to kuri oko tak jse nam strel deformoval nejak tak musim vratit do puv.stavu pozdeji az bude treba....
No o sponzorstvi bychom mohli jen polemizovat :D babky kdo v dnesni dobe by nemel tendenci mit nejakyho sponzorka? a jeste k tomu treba peknyho?
Nazdárek,
tak jsem před chvilkou dorazila z města a spíš autem jsem měla jet na bruslích....děsný, jak to umrzlo. Vě výběhu to naštěstí jde, takže uň už vegetuje venku a dneska má nějakou běhavou i s halekáním. Zřejmě si myslí, že přišlo jaro-tady svítí slunéčko, ale i tak je pod bodem mrazu
Bohužel náš dvoreček je jeden led, takže to s ježděním vidím bledě a riskovat, že se rozplácnem, tak to bude raději chodit do výběhu, alespoň si ode mě trošku odpočne
Poslední dobou mu nedám pokoj
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Hezké poledne
tak já přez víkend vylehávala svou nemoc,a už je to lepší. Včera sme se srazily s Péťou od Charlie
vyděla mou nevychovanou Bramborku a pomohla mi s úpravou kopýtek
tak snad to příště zvládnu sama...akorát ty zadky bude děs
Njn,musíme trénovat a pracovat na tom
Zítra jí mám v plánu jí vytáhnout na procházku na ruce po vesnici. To zas bude halóó
jedna z našich předních nožiček
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Hezké poledne
tak já přez víkend vylehávala svou nemoc,a už je to lepší. Včera sme se srazily s Péťou od Charlie
Zítra jí mám v plánu jí vytáhnout na procházku na ruce po vesnici. To zas bude halóó
A Péťa v akci při zadních
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Hezké poledne
mnoo já sem tatar![]()
samozřejmě že viděla s měkkým
buggyna
napsal(a):
mnoo já sem tatar![]()
samozřejmě že viděla s měkkým
ty vydělo jedno:)))
to už pak jenom chybí rozbytý byč na zlobyvou kobilku:)))
Mě by trefilo, chápu, že ne každý je přes gramatiku genius a jsou lidé s VPU, ale kurnik, někdy píšou jak retardi...:))
Btw musím pochválit, koyptiska máte pěkn, klenutost tam je, čára hezky utažená, souměrnost...
Fakt pěkné, Adi:))
My jdeme dneska s Keruškou taky procházkovat a ještě budeme blbnout na laně - on je neskutečně chápavý..:)
tady ještě polotovar neorollovaný..
buggyna
XXX.XXX.81.124
kukinatost
napsal(a):
ty vydělo jedno:)))
to už pak jenom chybí rozbytý byč na zlobyvou kobilku:)))
Mě by trefilo, chápu, že ne každý je přes gramatiku genius a jsou lidé s VPU, ale kurnik, někdy píšou jak retardi...:))
Btw musím pochválit, koyptiska máte pěkn, klenutost tam je, čára hezky utažená, souměrnost...
Fakt pěkné, Adi:))
My jdeme dneska s Keruškou taky procházkovat a ještě budeme blbnout na laně - on je neskutečně chápavý..:)
tady ještě polotovar neorollovaný..
já vím...taky se pěkně stydím
matika a gramatika nejsou mí kamarádi
taky si občas říkám, co dělám na škole o komunikaci, kde půlka z nás budou žurnalisti
díky moc za pochvalu
teď už to snad bude jen čím dál tím lepší a nebude Brambušku nikde nic tlačit a na zadních už nebudou otlaky které dříve byly
takhle vypadalo po sundání podkov
buggyna
napsal(a):
taky si občas říkám, co dělám na škole o komunikaci, kde půlka z nás budou žurnalisti
díky moc za pochvalu
teď už to snad bude jen čím dál tím lepší a nebude Brambušku nikde nic tlačit a na zadních už nebudou otlaky které dříve byly
kurnik baby vy me stvete s tema peknyma kopytkama jakoo
to mi musime taky cosik porobit pozdeji s nema...davala jsem ji biotinek do KD a kdyz jsem sundala botky tak se mi na vnejsi a vnitri strane udelali vrypy z zeleznych uchytu botky po stranach tak jsem mela docela dobrou informacni caru pro me , od kdy do kdy kopytko porostlo...a docela nam rostou rychle kopytiska ale upravy delam casty po troskach takze snad se ted jen zabyvat strelkou abych ji upravila a utuzeni bile cary castejsim rollem a chodi chodi chodit at nam proudi pekne krev do kopytek po tvrdem....
Adi a Vam to s Petou dela ten nejaky tipek vid? ty kopyta on je primo spec. bosar?
Jo jinak Kuki , ma byt nejaky seminar se Soukupem aji bych zasla co ty na to ? a kdy si pudem orat pysky?:D treba zas neco vykutit nejakou akci... tak dneska mam praci do 5h takze nuda bude jeej :) tak se mej te zatim babky packo
buggyna
napsal(a):
díky moc za pochvalu
čusík holky,
tak mi něco říká, že nejste moc zastánci podkov, že??
Adi, nic si z toho nedělej, já jsem si toho třeba ani nevšimla![]()
vyděla je ještě dobrý, horší by bylo napsat kopito, jako to napsala Jitka do písemky![]()
![]()
Jiak vám řeknu, že u nás je úplně krásně, Oskar vylezl, akorát fouká docela studený vítr, takže není ono, ale jinak, jak na jaře. Já ted pojedu za koňou a asi půjdem na jízdárnu, jestli to půjde.
Holky, mám Madagaskar 2, byla jsem na tom teda v kině, ale ráda se na to podívám znova, je to vážně prča![]()
vargo
napsal(a):
čusík holky,
tak mi něco říká, že nejste moc zastánci podkov, že??
Adi, nic si z toho nedělej, já jsem si toho třeba ani nevšimla![]()
vyděla je ještě dobrý, horší by bylo napsat kopito, jako to napsala Jitka do písemky![]()
![]()
Jiak vám řeknu, že u nás je úplně krásně, Oskar vylezl, akorát fouká docela studený vítr, takže není ono, ale jinak, jak na jaře. Já ted pojedu za koňou a asi půjdem na jízdárnu, jestli to půjde.
Holky, mám Madagaskar 2, byla jsem na tom teda v kině, ale ráda se na to podívám znova, je to vážně prča![]()
jooo ale madagaskar 2 jsem nevidela ale za to u 1ky jsem docela brecela smichy :o) je to silene komedie ![]()
A kdy dame ten srazik co?
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
kurnik baby vy me stvete s tema peknyma kopytkama jakoo
to mi musime taky cosik porobit pozdeji s nema...davala jsem ji biotinek do KD a kdyz jsem sundala botky tak se mi na vnejsi a vnitri strane udelali vrypy z zeleznych uchytu botky po stranach tak jsem mela docela dobrou informacni caru pro me , od kdy do kdy kopytko porostlo...a docela nam rostou rychle kopytiska ale upravy delam casty po troskach takze snad se ted jen zabyvat strelkou abych ji upravila a utuzeni bile cary castejsim rollem a chodi chodi chodit at nam proudi pekne krev do kopytek po tvrdem....
Adi a Vam to s Petou dela ten nejaky tipek vid? ty kopyta on je primo spec. bosar?
Jo jinak Kuki , ma byt nejaky seminar se Soukupem aji bych zasla co ty na to ? a kdy si pudem orat pysky?:D treba zas neco vykutit nejakou akci... tak dneska mam praci do 5h takze nuda bude jeej :) tak se mej te zatim babky packo
jj, já tedy s tím "týpkem" strouhala minule poprvé,ale spokojenost největší
a je to spec. bosař
uvidíš že budete mít taky pěkný
tak jak jste dlouho zutý? U nás to bude v březnu rok pod kopytářem.Předtím tak 14 bez úpravy.
U nás je ještě ta výhoda, že zimní výběh máme u krmelců z betonu, takže celej den po tom ťapají. Ale i tak jí dneska nechám být a zítra půjdem na procházku po vesnici.
Udidlo nám totiž po skoro 14 dnech ještě nedorazilo
jinak můj cíl tento rok je,aby Brambů zas vypadala takhle. Jak se poslední půl rok flákáme, kondice a svaly jsou tatam
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
jooo ale madagaskar 2 jsem nevidela ale za to u 1ky jsem docela brecela smichy :o) je to silene komedie ![]()
A kdy dame ten srazik co?
madagaskar já moc nemusím...ale kdybych viděla 2,možná bych změnila názor
sraz až najaře
teď néé,zima a fujky počasí
buggyna
napsal(a):
jj, já tedy s tím "týpkem" strouhala minule poprvé,ale spokojenost největší
a je to spec. bosař
uvidíš že budete mít taky pěkný
tak jak jste dlouho zutý? U nás to bude v březnu rok pod kopytářem.Předtím tak 14 bez úpravy.
U nás je ještě ta výhoda, že zimní výběh máme u krmelců z betonu, takže celej den po tom ťapají. Ale i tak jí dneska nechám být a zítra půjdem na procházku po vesnici.
Udidlo nám totiž po skoro 14 dnech ještě nedorazilo
jinak můj cíl tento rok je,aby Brambů zas vypadala takhle. Jak se poslední půl rok flákáme, kondice a svaly jsou tatam
mno jasne no tak pokud jste jiz pekne rocek na bosky tak to mame uz spokojenost nejvetsi....a pokud mame typka jak rikas co je spec.bosar a je kvalitni tak to po kaminkach ti musi kobyla chodit suverene ne?
My jsme zuty cca v 10. mesici takze zatim nejake 4 mesice co capkame bez podkov...ale kobyla mi chodi pekne i po mekem tak po tvrdem ale kaminky jsou nase ZLO ![]()
![]()
takze musim pockat az se nam kopytni kost usedi v pouzdre a citliva skara se oddeli a mi budeme moct i po kaminach chodit bez citlivosti
Hmm tady vypada Bramubrka neboli Caka Jana :D (ne delam si prdel, ale me se to tak libiii
) ....mocka pekne
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
mno jasne no tak pokud jste jiz pekne rocek na bosky tak to mame uz spokojenost nejvetsi....a pokud mame typka jak rikas co je spec.bosar a je kvalitni tak to po kaminkach ti musi kobyla chodit suverene ne?
My jsme zuty cca v 10. mesici takze zatim nejake 4 mesice co capkame bez podkov...ale kobyla mi chodi pekne i po mekem tak po tvrdem ale kaminky jsou nase ZLO ![]()
![]()
takze musim pockat az se nam kopytni kost usedi v pouzdre a citliva skara se oddeli a mi budeme moct i po kaminach chodit bez citlivosti
Hmm tady vypada Bramubrka neboli Caka Jana :D (ne delam si prdel, ale me se to tak libiii
) ....mocka pekne
no ale my právě doteď dost citlivý byly
proto sem měnila kopytáře, který u nás byl poprvé před 3 týdnama
ofiko se jmenuje Caka Yannu (čínské jezero), říkalo se jí Cáklá Jana - což jí sedělo. Ale teď je to prostě moje Brambůrečka brambůrečkovatá
holt se zas musíme dostat do svalu,akorát teď na krku správným směrem
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
no ale my právě doteď dost citlivý byly
proto sem měnila kopytáře, který u nás byl poprvé před 3 týdnama
ofiko se jmenuje Caka Yannu (čínské jezero), říkalo se jí Cáklá Jana - což jí sedělo. Ale teď je to prostě moje Brambůrečka brambůrečkovatá
holt se zas musíme dostat do svalu,akorát teď na krku správným směrem
bože jsu se fakt zakopat
samozřejmě že néé týdnama, ale TÝDNY
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
nono nemachruj nam tady s prekladem cinskeho jezera :o)
sammura nevim co to je v prekladu ani newm
To není překlad...v Číně je jezero Caka Yannu
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
vidis to jsem ani nevedela ze v Cine je Bramorata tak slavna
já taky ne
Ale jako Bramborka je slavná po celým světě![]()
buggyna
napsal(a):
madagaskar já moc nemusím...ale kdybych viděla 2,možná bych změnila názor
sraz až najaře
teď néé,zima a fujky počasí
Adina: hele, ty sis nechávala u mě něco šít a vyšívat i původní jméno Brambory,že?protože na to jméno nelze zapomenout......
nebyla to bederýna?
U nás taky svítí Oskar, ale k čemu mi to je, když nesvítí na dvoreček, aby to trošku roztálo....byla jsem kydat a koukala jsem, že se Henroušek pěkně vyhříval a klimbal u toho
Na to jak ráno lítal a halekal na celou ves, tak teď vypadá jak když neumí do 5 napočítat....zachvilku jde dom. Když jsme u té gramatiky, tak si pamatuju, že jsem na základce napsala slovo vítr jako výtr
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
Adina: hele, ty sis nechávala u mě něco šít a vyšívat i původní jméno Brambory,že?protože na to jméno nelze zapomenout......
nebyla to bederýna?
U nás taky svítí Oskar, ale k čemu mi to je, když nesvítí na dvoreček, aby to trošku roztálo....byla jsem kydat a koukala jsem, že se Henroušek pěkně vyhříval a klimbal u toho
Na to jak ráno lítal a halekal na celou ves, tak teď vypadá jak když neumí do 5 napočítat....zachvilku jde dom. Když jsme u té gramatiky, tak si pamatuju, že jsem na základce napsala slovo vítr jako výtr
sem profláknutá![]()
mám i jednu fotku...taková momentka
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
no jo, já tušila, že to bylo i zlatě...vím, že se paní, která mi výšivky dělá, nad jménem podivovala
Ale pořád lepší tak než Borůvka Mňam nebo Zlatý Měsíc.....
myslím,že by se podivovala i nad Brambůrkou
ale třeba ta Borůvka Mňam se mi líbí
michaela z
napsal(a):
no jo, já tušila, že to bylo i zlatě...vím, že se paní, která mi výšivky dělá, nad jménem podivovala
Ale pořád lepší tak než Borůvka Mňam nebo Zlatý Měsíc.....
no pekneee a mame te podcyhcenou hehe ![]()
Jinak mas ty jo stejnou bederecku jako mam ja na Sammurku :) akorad ji mam normal z shopu drazsi beztak nez od Misaka z sici mistnostni kde to ma pod drapkem kocicalina Zofka
djpepe2
napsal(a):
Jinak mas ty jo stejnou bederecku jako mam ja na Sammurku :) akorad ji mam normal z shopu drazsi beztak nez od Misaka z sici mistnostni kde to ma pod drapkem kocicalina Zofka
a nebo jak jsem si nechavala ja vysivat na podsedlovku Quqtro´s Life taky podarene jmeno od valaska :)
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
njn,akorát sem jí použila tak 3x. Kobyle se to moc nelíbí. A teď už je to jedno,tak i tak zmokne
buď předtím než půjdem ven,nebo až potom.
Spíš jí využiju jednou na závodech....až počasí přát nebude...a na to já mám štěstí
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
a nebo jak jsem si nechavala ja vysivat na podsedlovku Quqtro´s Life taky podarene jmeno od valaska :)
jak se to čte? Kvukvtros?
buggyna
XXX.XXX.81.124
djpepe2
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hej Adi ty mi davaaaas :)
Ne cte se to Qwatros jsem mu teda rikala ja a nebo mu rikali Madar pac to byl madarsky tepokrevnik prodavala mi ho barleta :)
tak mně tam zblblo to druhé Q, nooo
Qwatros už zní líp
buggyna
napsal(a):
njn,akorát sem jí použila tak 3x. Kobyle se to moc nelíbí. A teď už je to jedno,tak i tak zmokne
buď předtím než půjdem ven,nebo až potom.
Spíš jí využiju jednou na závodech....až počasí přát nebude...a na to já mám štěstí
tak dneska dělal Montana pěkný bordýlek. Byly jsme na jízdárně a vedle je výběh, ve kterém byla zrovna jedna kobylka, taková veselá, když jsme okolo chodily v kroku, bylo to dobrý, ale to jsem nevěděla co mě čeká. když kolem ní pojedu v klusu
ta kobyla tam stála jak mýlius, ale jakmile jsme kolem jely klusem, tak přesně v pravou chvíli se rozeběhla, cvalem, no a jelikož Montana se chytne každýho prdu, tak jsem se málem pěkně vyčvachtala, jako čuňa v tom pěkným písečným bahýnku![]()
Ale jenom málem. Pak tu kobylu musely odvézt, protože vyloženě čekala, až kolem ní někdo projede. Jenže jelikož tam se mnou byla kámoška, tak vše nekončilo. Ona cválala a já jsem klusala proti ní, uhybala jsem se já dovnitř a jak jsme se mýjely, tak najednou Montaně přeskočilo a postavila se na zadní
Docela jsem se bála, že se překlopíme, ale Montana to zvládla bravůrně
Můra jedna rezavá!!!!!!
Když říkáte, že sraz bude na jaře, tak bude sraz na jaře
Ono to asi opravdu bude lepší. I když já mám příští týden prázky, takže mě by se to klidně hodilo, ale muselo by být trochu hezky.
buggyna
napsal(a):
Tedy ženský vy jste to rozjeli.
Adi: už jsi to posílala Martinovi? Já musím tak něco nacvakat. Včera byl u mě kamarád a ten tedy říkal, že máme ty kopyta děsný. Na těch fotkách to tak ani nevypadá. No reailta je občas dost drsná
Jinak já jsem tedy včera do sedla nějak nevyhoupla. Zjistila jsem že máme opětovně rozseklou nohu. Ale Adi ve středu jsi jdu pro to sedlo. tak jsem zvědavá
Jinak my fotečky kopýtek máme tu: http://charlii.rajce.net a fotečky Charlie jsou zase tady: http://charlottenstern.rajce.net. doufám, že tam do měsíce budou příbývat i fotečky pod sedlem
Dneska jsem se ke kůň nedostala. Až ve středu tak doufám, že si nic neudělá a přežije ty 2 dny v cajku.
Kato: Sraz opravdu až bude hezky.
Holky jinak já bych měla dělat i nějaký ten seminář s Martinem Běhalem. To je Lucí mimochem ten ,,typan" to nám dělá kopýtka.
vargo
napsal(a):
tak dneska dělal Montana pěkný bordýlek. Byly jsme na jízdárně a vedle je výběh, ve kterém byla zrovna jedna kobylka, taková veselá, když jsme okolo chodily v kroku, bylo to dobrý, ale to jsem nevěděla co mě čeká. když kolem ní pojedu v klusu
ta kobyla tam stála jak mýlius, ale jakmile jsme kolem jely klusem, tak přesně v pravou chvíli se rozeběhla, cvalem, no a jelikož Montana se chytne každýho prdu, tak jsem se málem pěkně vyčvachtala, jako čuňa v tom pěkným písečným bahýnku![]()
Ale jenom málem. Pak tu kobylu musely odvézt, protože vyloženě čekala, až kolem ní někdo projede. Jenže jelikož tam se mnou byla kámoška, tak vše nekončilo. Ona cválala a já jsem klusala proti ní, uhybala jsem se já dovnitř a jak jsme se mýjely, tak najednou Montaně přeskočilo a postavila se na zadní
Docela jsem se bála, že se překlopíme, ale Montana to zvládla bravůrně
Můra jedna rezavá!!!!!!
Když říkáte, že sraz bude na jaře, tak bude sraz na jaře
Ono to asi opravdu bude lepší. I když já mám příští týden prázky, takže mě by se to klidně hodilo, ale muselo by být trochu hezky.
Kato: ono jenom přeci jsou v květnu nebo tak státní svátky. já osobně si myslím, že by to bylo nejlepší o nějaký ten svátek nebo tak. Pokud bude hezky
Tak a tady naše snad nové sedlo Stubben Excaliber
denny trikolka
napsal(a):
Adi: už jsi to posílala Martinovi? Já musím tak něco nacvakat. Včera byl u mě kamarád a ten tedy říkal, že máme ty kopyta děsný. Na těch fotkách to tak ani nevypadá. No reailta je občas dost drsná
Jinak já jsem tedy včera do sedla nějak nevyhoupla. Zjistila jsem že máme opětovně rozseklou nohu. Ale Adi ve středu jsi jdu pro to sedlo. tak jsem zvědavá
Jinak my fotečky kopýtek máme tu: http://charlii.rajce.net a fotečky Charlie jsou zase tady: http://charlottenstern.rajce.net. doufám, že tam do měsíce budou příbývat i fotečky pod sedlem
Dneska jsem se ke kůň nedostala. Až ve středu tak doufám, že si nic neudělá a přežije ty 2 dny v cajku.
Holky jinak já bych měla dělat i nějaký ten seminář s Martinem Běhalem. To je Lucí mimochem ten ,,typan" to nám dělá kopýtka.
Petra: jé, o tohle sedlo jsem měla taky zájem, ale když jsem si s paní psala po meilu, tak by asi na plnokrevníka nebylo vhodné. Prý se dají odstranit zadní bochany(?) a nějak se dá upravit i přední rozsocha, ale co pak, když by mu ani po úpravě nesedělo,že.....tak zkusím tu Prestig
buggyna
XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Čusík, před chvilkou sem mu je poslala.
Na těch fotkách kde jsou kopýtka vidět,to tak hrozně nevypadá...až na tu LP(?) tak hlavně že už to bude jen lepší a lepší
a vám už kurňa taky to štestí musí přát!
Ježkovy voči,jakto že rozseklou? A kde? O co?
Vím, že radši jedině na své drahé milované,ale jak si včera slyšela,není problém. U nás málo zadků na moc koní
JInak kvůli neděli dám ještě echo
jestli teda tak nebo tak... nebo taky jestli se vůbec pojede.Doufám že jooo
buggyna
napsal(a):
Čusík, před chvilkou sem mu je poslala.
Na těch fotkách kde jsou kopýtka vidět,to tak hrozně nevypadá...až na tu LP(?) tak hlavně že už to bude jen lepší a lepší
a vám už kurňa taky to štestí musí přát!
Ježkovy voči,jakto že rozseklou? A kde? O co?
Vím, že radši jedině na své drahé milované,ale jak si včera slyšela,není problém. U nás málo zadků na moc koní
JInak kvůli neděli dám ještě echo
jestli teda tak nebo tak... nebo taky jestli se vůbec pojede.Doufám že jooo
Míšo: to my jsme právě takový tlusčí. tak já doufám že nám bude. Winteca jsem prodávala z toho důvodu že jí to tlačilo v místě kohoutku. Tak jsem zvědavá na tohle.
Adi: s nedělí určo Echo dej. jak to bude.
buggyna
XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Kato: ono jenom přeci jsou v květnu nebo tak státní svátky. já osobně si myslím, že by to bylo nejlepší o nějaký ten svátek nebo tak. Pokud bude hezky
Tak a tady naše snad nové sedlo Stubben Excaliber
jéé,tak to je ono? To se mi taky líbí
tak držim palečky ať vám je
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
Petra: jé, o tohle sedlo jsem měla taky zájem, ale když jsem si s paní psala po meilu, tak by asi na plnokrevníka nebylo vhodné. Prý se dají odstranit zadní bochany(?) a nějak se dá upravit i přední rozsocha, ale co pak, když by mu ani po úpravě nesedělo,že.....tak zkusím tu Prestig
taky sem v inzerátu nepochopila "bochany" co by po odendání zúžily komoru. Ale sedýlko krásný
škoda že není ve 3 komoře
buggyna
napsal(a):
jéé,tak to je ono? To se mi taky líbí
tak držim palečky ať vám je
JJ je. už se na něj těším. Tak snad bude sedět.
Jinak jsme nějak ještě s kamarádem řešili to sedlo. tem prej že 2 komora mi musí stačit,ale jak nemá nasvalenej kohout tak mi to sjede. tak já už nevím.
Přemýšlela jsem že zavolám Hauzrovi aby dorazil. a kouknul se na to. Ale to bude bůhví jak dlouho trvat než on se uráčí dojet?
Co by jste dělali vy?
Jinak nevím o co si to rozsekla. hluboké to díky bohu tak není. to ve středu cvaknu až tam budu.
Jinak toto je ona, co za to může.
denny trikolka
napsal(a):
Míšo: to my jsme právě takový tlusčí. tak já doufám že nám bude. Winteca jsem prodávala z toho důvodu že jí to tlačilo v místě kohoutku. Tak jsem zvědavá na tohle.
Adi: s nedělí určo Echo dej. jak to bude.
CAMILLO-z Cranstal po Sharp end
sonisak
napsal(a):
CAMILLO-z Cranstal po Sharp end
Dobre ranko vsem,
Tak Peti dekujeme za fotku vinika co kobylce ublizila , to ja znam spiknutiv ohrade pak jsem musela resit vykousnuti na pleci , pyskach v stydke krajine a rozekle nozce s vnitrni strany btw moje nervy
ale uz se nam to zahojilo foto ranky posli , bobinka , beztak se bijou kvuli zradla nebo jak se zadaej domu ne? u nas to tak aspo ne....![]()
Jinak jake jsi mela sedlo predtim co nesedelo? nejlepsi je domluva se sedlarem , ale jinak ja mam toho wintecka 2000pro a komory se daji menit a mam to na vzduchovych vacich pro cair system takze setrne i k zadum...a pohodlne , i kdyz mi tam chybi ta stabilita v operkach jak na kolenou tak druha vzespod pod nimi co maji KT klasika ve vsech typech jejich sedel....jakou mas predstavu o sedylku novym?
buggyna
napsal(a):
kurnik baby, jak to tak stuuju, to je tež furt někde něco...
já už na nervy, ve středu opět vet, jdeme páchat něoc dalšího...mezitím se mi z koně stává troska jak z koncentráku, protože prostě potřebuje práci, aby nevypadal jak kostnatá střecha, a to s ním bohužel já dělat nemůžu..:(
no, takže na nás myslete, snad se třeba někam posuneme...:(
a nakonec mě ani netlačí, že má sedlo na docpání v Kentauru..:)
takhle jsme vypadali loni kolem dubna..
djpepe2
napsal(a):
Dobre ranko vsem,
Tak Peti dekujeme za fotku vinika co kobylce ublizila , to ja znam spiknutiv ohrade pak jsem musela resit vykousnuti na pleci , pyskach v stydke krajine a rozekle nozce s vnitrni strany btw moje nervy
ale uz se nam to zahojilo foto ranky posli , bobinka , beztak se bijou kvuli zradla nebo jak se zadaej domu ne? u nas to tak aspo ne....![]()
Jinak jake jsi mela sedlo predtim co nesedelo? nejlepsi je domluva se sedlarem , ale jinak ja mam toho wintecka 2000pro a komory se daji menit a mam to na vzduchovych vacich pro cair system takze setrne i k zadum...a pohodlne , i kdyz mi tam chybi ta stabilita v operkach jak na kolenou tak druha vzespod pod nimi co maji KT klasika ve vsech typech jejich sedel....jakou mas predstavu o sedylku novym?
Lucí kuli zradlu to asi bude. Ja si myslím, jak máme na stáji udelany ,,jesle" na seno, ze se vzala tam tu nohu. Ma to takove pochybne. Ale Charlie nikdy nebyla takovy tip kone, ze by masil druhe evidentne se zmenila.
Jinak u nás jsou koníci na 24/7 venku nikam se nevodí. Tedy doufám, byla to podmínka ze se s kobylou nebude bez moho vedomi nikdo manipulovat.
Já mám od samého počátku KT Senecu s 2 komorou. Ještě jsem si od Miši koupila Wintec Pro Dressage take s 2. ale me moc ani nesedelo na jezdeni, takze kdyz to potom prestalo byt i kobyle tak sla do sveta. No a ted mam zalusk na toho Stubbna. Ten ma komoru 2-3. tak jsem zvedava.
Mám problém s tou Senecou, že mi práve sjíždí o 10 cm před sedlo. Tak nevím cím to je. Ale asi budu muset zavolat Hauzrovi. Jiný sedlář mě nenapadá kdo by mi mohl přijet a prozkoumat to.
Já bych si jinak zatím jiné sedlo ani nechtěla jezdí se mi v perfektně. Ale drezurku na přiježdování chci tedy no. Ale chtěla jsem neco lepsiho na urovni.
kukinatost
napsal(a):
kurnik baby, jak to tak stuuju, to je tež furt někde něco...
já už na nervy, ve středu opět vet, jdeme páchat něoc dalšího...mezitím se mi z koně stává troska jak z koncentráku, protože prostě potřebuje práci, aby nevypadal jak kostnatá střecha, a to s ním bohužel já dělat nemůžu..:(
no, takže na nás myslete, snad se třeba někam posuneme...:(
a nakonec mě ani netlačí, že má sedlo na docpání v Kentauru..:)
takhle jsme vypadali loni kolem dubna..
Čest peáci!
K Vám ještě vánice nedorazila? Tady u nás humelí jak na Vánoce! Ráno ještě nic, když jsem šla krmit a když jsem vstávala, tak mě to zase posadilo. Do toho fučí větřík chladný
Mám jet do Náchoda, ale mám 100 chutí paní zavolat, že asi nedorazím.....koukám, že není ani vyhrnutá silnice
Lucka: někde jsem psala, že na www.elisabeth-cheb.cz prodávají náhradní opěrky k Wintecům-jak skokové, tak drezurní a stojí přes 300.- což je pěkné, protože jinak jsem narazila na cifru nad 500.-
Asi se nám hárá, říjí či mraucá číčalína! A je to děs! 2X za noc jsem k ní stávala, protože řvala jak kdyby ji někdo vraždil
Ale zas takový řev jako když brečí dítě, fakt příjemný.....počkám až ji bude rok a pak půjde pod kudličku
michaela z
napsal(a):
Čest peáci!
K Vám ještě vánice nedorazila? Tady u nás humelí jak na Vánoce! Ráno ještě nic, když jsem šla krmit a když jsem vstávala, tak mě to zase posadilo. Do toho fučí větřík chladný
Mám jet do Náchoda, ale mám 100 chutí paní zavolat, že asi nedorazím.....koukám, že není ani vyhrnutá silnice
Lucka: někde jsem psala, že na www.elisabeth-cheb.cz prodávají náhradní opěrky k Wintecům-jak skokové, tak drezurní a stojí přes 300.- což je pěkné, protože jinak jsem narazila na cifru nad 500.-
Asi se nám hárá, říjí či mraucá číčalína! A je to děs! 2X za noc jsem k ní stávala, protože řvala jak kdyby ji někdo vraždil
Ale zas takový řev jako když brečí dítě, fakt příjemný.....počkám až ji bude rok a pak půjde pod kudličku
Zdareeec,
Tak Misula no je to mozny ze to tam v chebu maj , nejak sem se poradne nedivala po tom i kdyz u Nortona jsem byla zvykla na masivnejsi operky, a ted u wintecka mam take male pitky no zajimave :o) ale tak clovek si zvykne casem
Jinak Peti tak to preji hodne zdaru s porizenim vhodneho a hlavne padnouciho sedylka sama vim ze to nekdy neni lehke....jinak mas dva sedylka ju?
Cicalina Zofinka se pekne zase nam tady na monitoru vyvaluje a lebedi si taky bych sla hajinkat a ne se drkotat v praci :D ![]()
djpepe2
napsal(a):
Zdareeec,
Tak Misula no je to mozny ze to tam v chebu maj , nejak sem se poradne nedivala po tom i kdyz u Nortona jsem byla zvykla na masivnejsi operky, a ted u wintecka mam take male pitky no zajimave :o) ale tak clovek si zvykne casem
Jinak Peti tak to preji hodne zdaru s porizenim vhodneho a hlavne padnouciho sedylka sama vim ze to nekdy neni lehke....jinak mas dva sedylka ju?
Cicalina Zofinka se pekne zase nam tady na monitoru vyvaluje a lebedi si taky bych sla hajinkat a ne se drkotat v praci :D ![]()
koukala jsem, že mají dokonce 3 velikosti opěrek-malé, střední a velké. Já jsem na výrazných opěrkách závislá, prostě jsem si na ně tak zvykla, že sednout si do sedla, které má nějaké mrňavé, tak to je divný pocit.
Žoflík tento týden nedělá nic jiného než že chrápe a nebo řve!Momentálně spí. A včera byla přistižena v koupelně.....
michaela z
napsal(a):
koukala jsem, že mají dokonce 3 velikosti opěrek-malé, střední a velké. Já jsem na výrazných opěrkách závislá, prostě jsem si na ně tak zvykla, že sednout si do sedla, které má nějaké mrňavé, tak to je divný pocit.
Žoflík tento týden nedělá nic jiného než že chrápe a nebo řve!Momentálně spí. A včera byla přistižena v koupelně.....
už neví, kde by si ustlala
michaela z
napsal(a):
už neví, kde by si ustlala
takhle se se mnou vyvaluje u pc
michaela z
napsal(a):
takhle se se mnou vyvaluje u pc
a to je aktuální stav.....
denny trikolka
napsal(a):
Lucí: mám zatím jenom jedno jestli budu´mít druhé e rozhodne ve středu. Tak uvidím.
heeeeeeeeeeeeeh tak ja si asi poridim kockuuuuuuu hehe :D to je silene ta Zofka ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja s ni nemuzu to co ona vyvadi :D no to by nekdo musel zazit to videt na vlastni kuzi :D to je nezmar zvire ![]()
No tak ty operky na to si posvitim na te adrese uz jdu na to .... ze bych kupila stredni ? to neni spatny napad hele a vubec ja jsem tez debil mela jsem si nechat operky z toho nortona a dat tam ty z wintecka jak jsem to prodavala a bylo by :(
djpepe2
napsal(a):
heeeeeeeeeeeeeh tak ja si asi poridim kockuuuuuuu hehe :D to je silene ta Zofka ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja s ni nemuzu to co ona vyvadi :D no to by nekdo musel zazit to videt na vlastni kuzi :D to je nezmar zvire ![]()
No tak ty operky na to si posvitim na te adrese uz jdu na to .... ze bych kupila stredni ? to neni spatny napad hele a vubec ja jsem tez debil mela jsem si nechat operky z toho nortona a dat tam ty z wintecka jak jsem to prodavala a bylo by :(
krásný večer
Teda Míšo, Žofka je úplně pořád spící kóóóóóóčalína![]()
, vždyť ty s ní nemůžeš mít žádné starosti, krom toho, že se mrouská![]()
a to buď ráda, že to není každý den![]()
Já bych tuhle britku chtěla taky, ale přítelovi se nelíbí, on by chtěl perskou, kocoura a ještě aby chodil venku, né doma a já zase chci, aby to byla číča domácí
Kdybych byla celý dny doma, tak se přitele nebudu ptát a britku si prostě pořídím. Já takhle přijedu ze školy, jedu za koněm a když nejedu za koněm, tak domu přijedu až večer, ráno zase v 5 nebo v 6 vstávám, takže zatím si musím nechat o britce jen zdát
Tak ten srazík necháme na jaro, když jinak nedáte. A jak už tady někdo napsal, tak by jsme klidně mohly jet zdrbnout nějaké ty závody, ale já je většinou tak prožívám, že ani nemluvím, ale jenom se tak všelijak, podle skoku hýbu![]()
![]()
Ale zase je pravda, že když si pustím hubu na špacír, tak to jede![]()
vargo
napsal(a):
krásný večer
Teda Míšo, Žofka je úplně pořád spící kóóóóóóčalína![]()
, vždyť ty s ní nemůžeš mít žádné starosti, krom toho, že se mrouská![]()
a to buď ráda, že to není každý den![]()
Já bych tuhle britku chtěla taky, ale přítelovi se nelíbí, on by chtěl perskou, kocoura a ještě aby chodil venku, né doma a já zase chci, aby to byla číča domácí
Kdybych byla celý dny doma, tak se přitele nebudu ptát a britku si prostě pořídím. Já takhle přijedu ze školy, jedu za koněm a když nejedu za koněm, tak domu přijedu až večer, ráno zase v 5 nebo v 6 vstávám, takže zatím si musím nechat o britce jen zdát
Tak ten srazík necháme na jaro, když jinak nedáte. A jak už tady někdo napsal, tak by jsme klidně mohly jet zdrbnout nějaké ty závody, ale já je většinou tak prožívám, že ani nemluvím, ale jenom se tak všelijak, podle skoku hýbu![]()
![]()
Ale zase je pravda, že když si pustím hubu na špacír, tak to jede![]()
hele, číče je úplně jedno jestli vstáváš v 5 nebo v 10 a jestli přijdeš domů až večer. Oni si žijí takovým svým životem, když se chtějí pomazlit, tak přijdou a když ne, tak to dají taky najevo. Přítel nejdřív taky dělal, že kočka nesmí přes práh, ale byl ukamenován argumenty a pak už byla doma
A přeci jen, stáa nějaký ten peníz, takže nechat ji jen tak venku....to furt vyhrožoval, že bude s koněm ve stodole
a sami můžete posoudit, kdo se s ní taky vyvaluje v postýlce nebo na gauči
A Žofka mě taky chodí budit, vždycky přilítne před půl 6 a už mi haleká do uší, že je čas!
Tak se dámy přivažte, zase hlásí nějakou futeř.....včera jsem na tn.cz četla, že nějaký chlapeček z Británie měl takovou radost z dárků, které dostla k narozeninám, že z toho dostal epileptický záchvat a následně umřel.
.....takže žádný dárky.....
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
hele, číče je úplně jedno jestli vstáváš v 5 nebo v 10 a jestli přijdeš domů až večer. Oni si žijí takovým svým životem, když se chtějí pomazlit, tak přijdou a když ne, tak to dají taky najevo. Přítel nejdřív taky dělal, že kočka nesmí přes práh, ale byl ukamenován argumenty a pak už byla doma
A přeci jen, stáa nějaký ten peníz, takže nechat ji jen tak venku....to furt vyhrožoval, že bude s koněm ve stodole
a sami můžete posoudit, kdo se s ní taky vyvaluje v postýlce nebo na gauči
A Žofka mě taky chodí budit, vždycky přilítne před půl 6 a už mi haleká do uší, že je čas!
Tak se dámy přivažte, zase hlásí nějakou futeř.....včera jsem na tn.cz četla, že nějaký chlapeček z Británie měl takovou radost z dárků, které dostla k narozeninám, že z toho dostal epileptický záchvat a následně umřel.
.....takže žádný dárky.....
Ahoj holky...
tak já vyměním 3 mazlící psy za 1 mazlící číču![]()
včera sem totaky četla...kdo se bojí, ať dárky pošle mně
já bych umřela jedině v případě, že bych stála 2 metry od Kimiho Rikkonena![]()
buggyna
napsal(a):
Ahoj holky...
tak já vyměním 3 mazlící psy za 1 mazlící číču![]()
včera sem totaky četla...kdo se bojí, ať dárky pošle mně
já bych umřela jedině v případě, že bych stála 2 metry od Kimiho Rikkonena![]()
Tak jsem před chvilkou doleštila byteček, Jára odfrčel na hokej, tak jsem mohla v klidu řádit. Ještě jsem byla mrknout na uně a zde sněžo-prší a fučí. Venkovní číčalíny jsou na jedný hromadě na slámě, tak aspoň budou držet stodolu kdyby náhodou....
Naše číča domácí je podezřele zticha, asi si to šetří na noc
Jára se už ptal, co s tím hodlám dělat
V příštím týdnu sfrnknu k veterinářovi a něco vymyslíme, ale vidím to na tu kudličku,no
michaela z
napsal(a):
Tak jsem před chvilkou doleštila byteček, Jára odfrčel na hokej, tak jsem mohla v klidu řádit. Ještě jsem byla mrknout na uně a zde sněžo-prší a fučí. Venkovní číčalíny jsou na jedný hromadě na slámě, tak aspoň budou držet stodolu kdyby náhodou....
Naše číča domácí je podezřele zticha, asi si to šetří na noc
Jára se už ptal, co s tím hodlám dělat
V příštím týdnu sfrnknu k veterinářovi a něco vymyslíme, ale vidím to na tu kudličku,no
Breeeeee ranko holky moje kulaty![]()
Tak jak je pri strede? ja docela optimisticky i kdyz pocasi mi moc neprida na me radosti :D jinak dneska mam v praci lekci anglictiny s potrhlou pani ucitelkou nebo lektorkou nebo jak to nazvat tu osobu , ta mi nekdy dava :D
minule jsme se ucili slabiky a kazdy dostal nejake pismenko a do toho jsme si museli v zasedacce tleskat no jak z ustavu normalne ostuda jak mraky ![]()
Jinac dneska se chystam za unem tak snad nebude tak nejak spatne at muzu vyjet ven s kobyluchem , ma dva dny spocink tak snad me nezabije ze otravuju treti den kdy to mohla travit volnem :) vcera jsem ji kolem sedme prisla do staje vylekat a nasypat na jeji narozeninky mrkve a jablicka mela narozenikove zeleninove rege vecer tak snad neprijdu dnesa nebude kolika jak noha :D
nee to u nas nehrozi jsme odolni TUK TUK
Adi a Peti: Divala jsem se na diskuzi od Martina Behala a celkove na jeho stranecky a diskuzi,a taky cenik jsme neminula no neni synek z levnyho kraje :( mazec ! ale asi je dobrej v tom co dela kdyz si ho lidi obednavaj a nechavaj radit a ucit je trimovat :)
buggyna
napsal(a):
Zdar baby, u nás doma se takhle akorát vyvaluje furt pes, a pak ještě smurduté oposumy:D, ne, to jsou naši osmáci...nejinteligentnější a nejmalivější hlodavci na světě:)
no, dneska máme opět schůzku s vetem, kurnik, chodí k nám jak do houslí..tož snad něco vymyslíme..
a já sjem včera zvládla vymalovat, navrtat, pouklízet a vyrobit novou předsíň..
tak pak vyfotím..ještě chci hodit dlažbu na podlahu, místo toho hnusného lina...:(
kukinatost
napsal(a):
a oposumy, ať jim není líto..:)
čau bobci![]()
![]()
![]()
Pro mě tedy středa nezačíná moc dobře, bohužel mě čeká pohřeb, takže nic moc
Počasí je taky ble, fučí to tu jen praští a když jsem šla od přítele domů, tak snad i sněžilo nebo co to vlstně bylo
Doufám, že tohle počasí hodně rychle skončí, páč je to vážně hnus
Ráno jsem se vykopala v 8 z pelechu a šla jsem se podívat na naše zvířectvo. Pesan si to pěkně užíval v boudě![]()
vargo
napsal(a):
čau bobci![]()
![]()
![]()
Pro mě tedy středa nezačíná moc dobře, bohužel mě čeká pohřeb, takže nic moc
Počasí je taky ble, fučí to tu jen praští a když jsem šla od přítele domů, tak snad i sněžilo nebo co to vlstně bylo
Doufám, že tohle počasí hodně rychle skončí, páč je to vážně hnus
Ráno jsem se vykopala v 8 z pelechu a šla jsem se podívat na naše zvířectvo. Pesan si to pěkně užíval v boudě![]()
K Samíkovi když jsem přišla, tak jako vždy akorát vykulil oči a zdrhal co nejdál, abych ho nemohla chytit![]()
![]()
¨Jsem ho musela podplatit chlebem, jako by byl málo tlustý![]()
vargo
napsal(a):
K Samíkovi když jsem přišla, tak jako vždy akorát vykulil oči a zdrhal co nejdál, abych ho nemohla chytit![]()
![]()
Zdarec!
tak taky hlásím hnusnépočasí-chvilkama sněží, pak zase sněžoprší......a do toho taky fučí.
Bych se už divila, kdyby nefučelo. Uvidím co dneska s Henrym, jetsli zvládneme aspoň výběh, protože silničáři si asi uvědomili, že něco padá a jezdí jak o život. Nejhorší je potkakt to velký oranžový auto s kterým vyhrnují a sypou.....když vidím jak ta radlice před sebou hrne sníh a dělá to takový kravál.....nerada bych to na silnici potkala. Loni jsme to potkali a nebyl to moc příjemný zážitek, kor když ani nezpomalí,že....
vargo
napsal(a):
![]()
A malý králíčátka už lezou ven, napaji se a šup zase do pelechu
djpepe2
napsal(a):
cusik,
Ty Miso , tak uvazuju nad tema skokovyma operkama na wintecka jake mas ty? ze bych si vzala ty velke predni to jsem nevedela ze se to da tak obednat to je super :)![]()
já jsem měla střední a velké.
Tak jsem vyhodila šampiona ven a sněhu napadlo celkem dosti. Musela jsem si vyhrabat cestu k hnoji....
už aby bylo jaro
michaela z
napsal(a):
já jsem měla střední a velké.
Tak jsem vyhodila šampiona ven a sněhu napadlo celkem dosti. Musela jsem si vyhrabat cestu k hnoji....
už aby bylo jaro
Tak dneska byla nejrychlejší vyjížďka-trvala tak cca 20 minut a jak já, tak i Henry byl rád, že jsme doma....bezvadný nárazy větru z boku, jedna strana zachumelená, což se hlavně nelíbilo oři.....no fuj, děs. Mám červený tváře a i nohy...
michaela z
napsal(a):
Tak dneska byla nejrychlejší vyjížďka-trvala tak cca 20 minut a jak já, tak i Henry byl rád, že jsme doma....bezvadný nárazy větru z boku, jedna strana zachumelená, což se hlavně nelíbilo oři.....no fuj, děs. Mám červený tváře a i nohy...
tak dneska je vážně snad to nejhorší počasí
Holky nechce někdo králíka???? Zatím je malinkej, ještě se neví co to bude.
To je ten šedivý s oranžovou podsadou, je úplně úžasný!!! Ale bohužel nejspíš půjde na pekáč až vyroste, tak jsem si řekla, že ho tady nabídnu. Bude to normální velký králík, ale krásný
Kdyby měl někdo zájem, tak já ho můžu přivézt na srazík
vargo
napsal(a):
tak dneska je vážně snad to nejhorší počasí
Holky nechce někdo králíka???? Zatím je malinkej, ještě se neví co to bude.
To je ten šedivý s oranžovou podsadou, je úplně úžasný!!! Ale bohužel nejspíš půjde na pekáč až vyroste, tak jsem si řekla, že ho tady nabídnu. Bude to normální velký králík, ale krásný
Kdyby měl někdo zájem, tak já ho můžu přivézt na srazík
No teda, dneska jsem nás musela vylovit z druhé stránky.....
Oproti včerejšku je dneska nááádherně, vylezl Oskar a pěkně se snaží odčinit včerejšek
Uvidíme, jak to bude vypadat dnes, zda někam vyrazíme. Koukám, že je půl stupně pod nulou, takže nic strašného
Včera jsem byla hodně akční a uplácala jsem dvě šišky štrůdlu-tedy jen jednu, ta druhá byla s marmeládou.. Jen když jsem rozmrazovala těsto v mikrovlnce, tak jsem to trošku přehnala a pak jsem ho musela zase strčit do lednice
. Dnešní noc se Žofkou byla celkem v pohodě. S přestávkama si ke mně chodila lehnout a ani moc neřvala. Jenže, příští úterý jde pod kudličku
, včera jsem to byla dohodnout s doktůrkem....a ani jsem nezeptala, kolik že za to bude chtít....
michaela z
napsal(a):
No teda, dneska jsem nás musela vylovit z druhé stránky.....
Oproti včerejšku je dneska nááádherně, vylezl Oskar a pěkně se snaží odčinit včerejšek
Uvidíme, jak to bude vypadat dnes, zda někam vyrazíme. Koukám, že je půl stupně pod nulou, takže nic strašného
Včera jsem byla hodně akční a uplácala jsem dvě šišky štrůdlu-tedy jen jednu, ta druhá byla s marmeládou.. Jen když jsem rozmrazovala těsto v mikrovlnce, tak jsem to trošku přehnala a pak jsem ho musela zase strčit do lednice
. Dnešní noc se Žofkou byla celkem v pohodě. S přestávkama si ke mně chodila lehnout a ani moc neřvala. Jenže, příští úterý jde pod kudličku
, včera jsem to byla dohodnout s doktůrkem....a ani jsem nezeptala, kolik že za to bude chtít....
hmm tak Cues baby :)
Tak Kaci ja kralicka necu nemam ho kde dat do panelaku urco ne ... a Miso ta tvoje Zofka to ma sectene co? pujde pod nuz
chudacek mala se nebude uz brouskat a ty budes mit klidek no toto...
Jinak vcera jsem vytahla kona ven a docela pres ty dva dny co stala byla vystihovala ze vseho jejku :) zmohla nas i velka usulana snehova koule tak to se strachem chtela odfunet ale nejak se nedarilo oci nam malem upadli z dulku az tak jsem na to zpozorneli :)![]()
djpepe2
napsal(a):
hmm tak Cues baby :)
Tak Kaci ja kralicka necu nemam ho kde dat do panelaku urco ne ... a Miso ta tvoje Zofka to ma sectene co? pujde pod nuz
chudacek mala se nebude uz brouskat a ty budes mit klidek no toto...
Jinak vcera jsem vytahla kona ven a docela pres ty dva dny co stala byla vystihovala ze vseho jejku :) zmohla nas i velka usulana snehova koule tak to se strachem chtela odfunet ale nejak se nedarilo oci nam malem upadli z dulku az tak jsem na to zpozorneli :)![]()
No, jestli z králíka bude samice, tak jí možná zachráním, ale jestli se z toho vyklube samec, tak to má spočítaný, pokud se ovšem někdo neslituje a nevezme si ho.
U nás se dneska dopoledne spustila hustá chumelenice, vítr fučel, ale to jsem já naštěstí seděla pěkně v teploučku ve škole, no a teď vylezl i Oskar
buggyna
napsal(a):
Zdareček paleček dámy
Tak u nás dneska a včera krásně. Ve středu jsem tedy mále zapadla i s autem. Ale vyhrabali jsme se,.
Takže sedýlko odzkoušené a vrácené dneska bohužel, polžtáře jí seděli jako ulitý ale u kohoutku jí to děsně odstávalo a bylo tam hodně prostoru. bohužel se při mé smůle opět natekla noha. Ale tu ještě neměla takže máme premieru. Uvidíme jak to bude vypadát zítra jeslti nedojde ke změně jdeme zase do antibotik.
Tudíš ani nejezdíme jsme rádi, že někam dolezem. A Adi nebudeš tomu věřit máme abces prodělanej.
Tak fotečky sedla jak jsme ho měli na zádech.
denny trikolka
napsal(a):
Zdareček paleček dámy
Tak u nás dneska a včera krásně. Ve středu jsem tedy mále zapadla i s autem. Ale vyhrabali jsme se,.
Takže sedýlko odzkoušené a vrácené dneska bohužel, polžtáře jí seděli jako ulitý ale u kohoutku jí to děsně odstávalo a bylo tam hodně prostoru. bohužel se při mé smůle opět natekla noha. Ale tu ještě neměla takže máme premieru. Uvidíme jak to bude vypadát zítra jeslti nedojde ke změně jdeme zase do antibotik.
Tudíš ani nejezdíme jsme rádi, že někam dolezem. A Adi nebudeš tomu věřit máme abces prodělanej.
Tak fotečky sedla jak jsme ho měli na zádech.
Jani a tady jedna pro tebe, procházela jsem fotky z léta a našla tuhle.
P.S.: ona tu hubu opravdu takhle zkourtila není to počítačově upravené
denny trikolka
napsal(a):
Jani a tady jedna pro tebe, procházela jsem fotky z léta a našla tuhle.
P.S.: ona tu hubu opravdu takhle zkourtila není to počítačově upravené
Ahoj,
tak sedlo Peti nesedí? To je škoda a to vypadá tak pěkně....a nedá setřeba ještě nějak vpředu upravit?Kdybys chtěla kontakt na tu mojí známou, co má to drezurní Presstig, tak řekni, prý pokud se neprodá(je spíš pro plnokrevné koně), tak ho bude předělávat na větší velikost, tak by jste se třeba mohly domluvit....
Já jsem dneska vyběhla ven již v 7 ráno,
protože je světlo a ptáci řvali. Včera jsme sypali ten náš dvoreček a kopeček, ale ještě jsem musela některá místa doladit. Předevčírem jsem si do kolečka nabrala popel a že ho dneska použiju, jenže mi tak trochu ke kolečku přimrzl....
no, sousedi mě musí milovat, když jsem ho v 7 ráno z toho kolečka dolovala a pak v 7:15 jsme s Henrym rázovali do haly a pejsánci štěkali.....
michaela z
napsal(a):
Ahoj,
tak sedlo Peti nesedí? To je škoda a to vypadá tak pěkně....a nedá setřeba ještě nějak vpředu upravit?Kdybys chtěla kontakt na tu mojí známou, co má to drezurní Presstig, tak řekni, prý pokud se neprodá(je spíš pro plnokrevné koně), tak ho bude předělávat na větší velikost, tak by jste se třeba mohly domluvit....
protože je světlo a ptáci řvali. Včera jsme sypali ten náš dvoreček a kopeček, ale ještě jsem musela některá místa doladit. Předevčírem jsem si do kolečka nabrala popel a že ho dneska použiju, jenže mi tak trochu ke kolečku přimrzl....
no, sousedi mě musí milovat, když jsem ho v 7 ráno z toho kolečka dolovala a pak v 7:15 jsme s Henrym rázovali do haly a pejsánci štěkali.....
Ahoj babiny,
napadlo u nás přes noc tak 3cm sněhu, když jsem ráno rozhrnula závěsi, tak jsem čuměla, jak vyvoraná myš
Taky vylezl Os¨kar, takže je úplně nádherně!!! Že lepší už to snad v zimě být nemůže
michaela z
napsal(a):
Ahoj,
Míšo: bohužel nesedí, na zádech to bylo dobrý no ale u toho kohoutku hodně místa. Já jsem na tu Presstig koukala, ale 15 tis nemám k dozpozici mám jenom 9 tis. už ted jsem si musela půjčovat od mamči prach, ale jinak se mi líbí. Takže kdybych měla prašulky zkusila bych jí určitě hnedka.
Tedy míšo v 7 hodin ráno blbnou a být akční to já bych nemohla.
Kato: u nás svíti Oskárek krásně ráno ted už je pod mrakem :-( jsem dneska chtěla jít fotit fnuk.
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Ahoj holinky,
tak já před chvilkou vylezla z postýlky
Míšo,nechápu, jak můžeš bejt v 7 hodin života schopná
Péťo, japato že máte zase abses?Máš ponětí z čeho? Vy máte holky smolíka,co? Už se těším na příští víkend
My byly včera s Brambuškou venku...po delší době sem měla pocit,že sedim v koni a ne na koni
nejdřív samozdřejmě musela dělat zagorku, ale pak krásně reagovala na přechody - s tím věčně válčíme
V lese se něčeho lekla,nebo nám něco přelítlo za zadkem...ještě že v tom úseku byl podklad v pohodě,jinak by sme se asi vymázly
ale ukojila své potřeby a pak zas krásně reagovala a byla pozorná. To zkrátka mně včera m oc potěšila, holka moje hnědá![]()
Dneska půjde zasejc na lonž.Tentokrát i s břevnama aby si dávala pozor kam šlape
buggyna
napsal(a):
Ahoj holinky,
tak já před chvilkou vylezla z postýlky
Míšo,nechápu, jak můžeš bejt v 7 hodin života schopná
Péťo, japato že máte zase abses?Máš ponětí z čeho? Vy máte holky smolíka,co? Už se těším na příští víkend
My byly včera s Brambuškou venku...po delší době sem měla pocit,že sedim v koni a ne na koni
nejdřív samozdřejmě musela dělat zagorku, ale pak krásně reagovala na přechody - s tím věčně válčíme
V lese se něčeho lekla,nebo nám něco přelítlo za zadkem...ještě že v tom úseku byl podklad v pohodě,jinak by sme se asi vymázly
ale ukojila své potřeby a pak zas krásně reagovala a byla pozorná. To zkrátka mně včera m oc potěšila, holka moje hnědá![]()
Dneska půjde zasejc na lonž.Tentokrát i s břevnama aby si dávala pozor kam šlape
...protože v 5:25 chodím krmit a pak šlapu do pedálů a jakmile se rozdení, tak mastím s uněm ven
a pak mám od něj celej den pokoj a můžu se věnovat jiným věcem. Třeba odpoledne mastím nejspíš stříhat koně, takže není čas na odpolední radovánky
buggyna
XXX.XXX.81.124
michaela z
napsal(a):
...protože v 5:25 chodím krmit a pak šlapu do pedálů a jakmile se rozdení, tak mastím s uněm ven
a pak mám od něj celej den pokoj a můžu se věnovat jiným věcem. Třeba odpoledne mastím nejspíš stříhat koně, takže není čas na odpolední radovánky
v půl 6 krmit? A co jaký zvíře stává tak brzo a má hlad? To naši psy se z postele nehnou dřív jak v 8:30
buggyna
napsal(a):
v půl 6 krmit? A co jaký zvíře stává tak brzo a má hlad? To naši psy se z postele nehnou dřív jak v 8:30
Adi vůbec netuším z čeho to má. smula se nás drží jako kliště se asi budu muset prohlídnout a charlie kde ho máme přicucle.
Já jenom doufám, že bude na chvíli klid.
To já se taky těším, tak doufám, že bude nějaké rozumné počasí. Kdy vy tam jedete? my asi pojedeme v sobotu.
buggyna
XXX.XXX.81.124
denny trikolka
napsal(a):
Adi vůbec netuším z čeho to má. smula se nás drží jako kliště se asi budu muset prohlídnout a charlie kde ho máme přicucle.
Já jenom doufám, že bude na chvíli klid.
To já se taky těším, tak doufám, že bude nějaké rozumné počasí. Kdy vy tam jedete? my asi pojedeme v sobotu.
tjn!Snad to od vás s tím mrazem už konečně odejde
my nejspíš taky
by si mi tak mohla přivést tu tvojí starou rašplu
buggyna
napsal(a):
tjn!Snad to od vás s tím mrazem už konečně odejde
my nejspíš taky
by si mi tak mohla přivést tu tvojí starou rašplu
když koně navykneš na určitý režim, tak ti bude halekat ze stáje už ve 4 ráno. Většinou je už Henry vzhůru a jen slyší vrznout dveře, tak se už hlásí.
Někdy se stane, že třeba ještě leží, ale to je málo kdy. Chodí si hajnout ještě tak mezi 6 a 6:30, pak mě už vyhlíží a těší se na pohyb
, ale jen v so v ne dělá, že není až do 10!
buggyna
XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Holky, tak dnešek byl velmi nevšední
jedu normoš od koby,a přes cestu mi přeběhla černá číča,říkám si, co se asi stane
jedu jedu,a přes jednu vesnici,kde jezdí jedem kamion za druhým,vidím u vrat ležet psa. Musela sem se vrátit... zvoním,a říkám,že mají venku psa...prý není jejich
nemohla sem ho tam nechat...něco by ho přejelo
Tak sem čubu ovčáka vzala do auta a jela do útulku.Tam mi řekli,že mají plno,a že mám ject do té vesnice za starostou.
To byl boj,najít starostu... když sem ho našla,říkal,že je možná jedné ženské,co jí pes pořád utíká že jí ho mám odvést zpět
pak běžel zpátky a řiká: "to je známého Betyna"
Tak sem Betynu odvezla majiteli,dostala odměnu(tu sem nechtěla,ale trval na tom) a Betyna je zpátky doma. Snad nedostala moc výprask, a znova jim neveme čáru.Byla by jí mocinky škoda, je to fakt pěkná mladá psí slečna
Kdyby sme doma něměli 4,hned bych si jí nechala
A tak sem dneska udělala dobrý skutek,s ještě lepším koncem
buggyna
napsal(a):
Holky, tak dnešek byl velmi nevšední
jedu normoš od koby,a přes cestu mi přeběhla černá číča,říkám si, co se asi stane
jedu jedu,a přes jednu vesnici,kde jezdí jedem kamion za druhým,vidím u vrat ležet psa. Musela sem se vrátit... zvoním,a říkám,že mají venku psa...prý není jejich
nemohla sem ho tam nechat...něco by ho přejelo
Tak sem čubu ovčáka vzala do auta a jela do útulku.Tam mi řekli,že mají plno,a že mám ject do té vesnice za starostou.
To byl boj,najít starostu... když sem ho našla,říkal,že je možná jedné ženské,co jí pes pořád utíká že jí ho mám odvést zpět
pak běžel zpátky a řiká: "to je známého Betyna"
Tak sem Betynu odvezla majiteli,dostala odměnu(tu sem nechtěla,ale trval na tom) a Betyna je zpátky doma. Snad nedostala moc výprask, a znova jim neveme čáru.Byla by jí mocinky škoda, je to fakt pěkná mladá psí slečna
Kdyby sme doma něměli 4,hned bych si jí nechala
A tak sem dneska udělala dobrý skutek,s ještě lepším koncem
No to já mám taky zážitek, ale ne moc srandovní....byla jsem stříhat koně a v polovině jedný strany začal strojek blbnout a byla jsem fakt ráda, že jsem toho koně dostříhala....závada je někde v kabelu
Tak buď na to Jára přijde nebo budu muset reklamovat, což zase bude trvat
michaela z
napsal(a):
No to já mám taky zážitek, ale ne moc srandovní....byla jsem stříhat koně a v polovině jedný strany začal strojek blbnout a byla jsem fakt ráda, že jsem toho koně dostříhala....závada je někde v kabelu
Tak buď na to Jára přijde nebo budu muset reklamovat, což zase bude trvat
já mám taky zážitek, onemocněl mi kovář
a zrovna když ho potřebuju
Jinak Míšo, ty by jsi teda můj soused opravdu dlouho nebyla![]()
vargo
napsal(a):
já mám taky zážitek, onemocněl mi kovář
a zrovna když ho potřebuju
Jinak Míšo, ty by jsi teda můj soused opravdu dlouho nebyla![]()
jo a ráno jsem totál zmrvila podsedlovku, takže v týdnu můžu jít znovu pro matroš a pustit se znovu do díla a lépe......to je dneska den
Hele, pořád lepší chvilkové páčení popela z železnýho kolečka než řezání dřeva cirkulárkou,fakt
buggyna
napsal(a):
Adi ty jsi tedy záchranář. To já dneska tak akorát zachranovala sebe před mrtvicí. Potakala jsem vetku tak jsem jí rovnou řekla o noze a ona, že tam rychle musíme. tak máme opět antibiotika na 5 dní. Dneska musela Charli dostat botičky, chodila fakt hrozně jsou tam všude zmrzky. Ani nevíš jak by se mi ted hodil ten Váš zimní výběh.
Míšo to takhle brzo někdo řeže? já bych tipovala že normální lidi ještě o vínekdu spí. No.
Kato, to máte dobrý mě kovář onemocnět nemůže
ale nsad to bude všechno zase o.k.
A tady kamarád se svojí hannoverandou. SJou si s Charlie hrozně podobné v mnoha věcech. To je z dneška
denny trikolka
napsal(a):
Adi ty jsi tedy záchranář. To já dneska tak akorát zachranovala sebe před mrtvicí. Potakala jsem vetku tak jsem jí rovnou řekla o noze a ona, že tam rychle musíme. tak máme opět antibiotika na 5 dní. Dneska musela Charli dostat botičky, chodila fakt hrozně jsou tam všude zmrzky. Ani nevíš jak by se mi ted hodil ten Váš zimní výběh.
Míšo to takhle brzo někdo řeže? já bych tipovala že normální lidi ještě o vínekdu spí. No.
Kato, to máte dobrý mě kovář onemocnět nemůže
ale nsad to bude všechno zase o.k.
A tady kamarád se svojí hannoverandou. SJou si s Charlie hrozně podobné v mnoha věcech. To je z dneška
Na vesnici je možné všechno
A vůbec, vy se nekoukáte na Zaříkávače koní na Primě? Že bych se dojímala sama?
denny trikolka
napsal(a):
já už hoviděla tolikrát, že mi to je nějak jedno a krom toho jsem se opřed chvíli vrátila od kona. A mám ho vlastně ještě na DVD tak ho mohu vidět pořád :-D
Ahojky,moje dcera ma dva koniky a jednim z nich je kobylka Iskra. Je to uzasnej konicek![]()