mimik
napsal(a):
Moje kobylka Fraginka!má rok a pul v dospělosti v kvh:160-165cm
znova fragča
maldex
napsal(a):
Ahoj,
kdysi jsem jezdila koníky, kteří měli kolem 180 cm v kohoutku. To byl ale výhled
Akorát dostat se do sedla mi dávalo zabrat.
teeeeeeeeda to je koča opravdu,když vyroste bude z ni fakt krasavice.Mno ja mám doma jednu takovou sloní kobylku 181 kvp,vyhled to je to jo![]()
a do sedla lezu ze stoličky
,když je třeba na vyjížďce nalezt tak jedině pomocí nějakého kmene
,ale je to moje pusinka
monca
napsal(a):
teeeeeeeeda to je koča opravdu,když vyroste bude z ni fakt krasavice.Mno ja mám doma jednu takovou sloní kobylku 181 kvp,vyhled to je to jo![]()
a do sedla lezu ze stoličky
,když je třeba na vyjížďce nalezt tak jedině pomocí nějakého kmene
,ale je to moje pusinka
monca
napsal(a):
Taky jednu takovou oblůdku vlastním... Je fakt, že to má své výhody i nevýhody. Vždy říkám, když se lidi podivují, že jsem radši, že je vysoká, protože aspoň stačím kdyžtak dotočit salto
....první rok co jsem ji měla jsem z ní jako z remonty padala dost často (hrby a kopání po koních pod sedlem byly na denním pořádku), takže to mám vyzkoušené!!
Byla to výborná škola!
Tady moje příšerka Lotara a já
....je to někdy sviňák, ale je sní aspoň sranda
kesau
napsal(a):
Taky jednu takovou oblůdku vlastním... Je fakt, že to má své výhody i nevýhody. Vždy říkám, když se lidi podivují, že jsem radši, že je vysoká, protože aspoň stačím kdyžtak dotočit salto
....první rok co jsem ji měla jsem z ní jako z remonty padala dost často (hrby a kopání po koních pod sedlem byly na denním pořádku), takže to mám vyzkoušené!!
Byla to výborná škola!
Tady moje příšerka Lotara a já
....je to někdy sviňák, ale je sní aspoň sranda
Ahojky.
Čita a můj tatka. měří okolo 170 KVH
je to můj nej milášek.. občas mi příde že svojí výšku využívá pro své dobro,, jinak moc hodnej a pohodovej koníček.
eowyn
napsal(a):
Ahojky.
Čita a můj tatka. měří okolo 170 KVH
je to můj nej milášek.. občas mi příde že svojí výšku využívá pro své dobro,, jinak moc hodnej a pohodovej koníček.
a tady semnou
eowyn
napsal(a):
a tady semnou
Mate moc pěkné koníky tam tady ještě fraginku
eowyn
napsal(a):
a tady semnou
taky pěknej drobeček
....takhle vypadá i vyšší než 170.
Ta naše příšera toho využívá řádně...když ji zavřu vchod do boxu a dělám něco ve stáji, nakukuje tam vždy pootevřeným oknem (2m vysoko), krade si přes ohradu naštosované špalky a pak je ožírá nebo si rozbaluje sama pytle s pilinama... Prostě dosáhne všude
. Nejlepší když si stoupne vedle v ohradě vedle našich hřebčáků (haflingové), kteří jsou ve vedlejší ohradě. Kluci ji zezdola olizují a štípaji a naše Lotka je školí ťafkama zezhora
... Je to komedie je pozorovat
kesau
napsal(a):
taky pěknej drobeček
....takhle vypadá i vyšší než 170.
Ta naše příšera toho využívá řádně...když ji zavřu vchod do boxu a dělám něco ve stáji, nakukuje tam vždy pootevřeným oknem (2m vysoko), krade si přes ohradu naštosované špalky a pak je ožírá nebo si rozbaluje sama pytle s pilinama... Prostě dosáhne všude
. Nejlepší když si stoupne vedle v ohradě vedle našich hřebčáků (haflingové), kteří jsou ve vedlejší ohradě. Kluci ji zezdola olizují a štípaji a naše Lotka je školí ťafkama zezhora
... Je to komedie je pozorovat
zase Fragča!
mimik
napsal(a):
zase Fragča!
NASE KOBYLKA iNUSKA MA V KOHOUTKU 174cm JE TO KUS HOLKY
aliiiiik
napsal(a):
NASE KOBYLKA iNUSKA MA V KOHOUTKU 174cm JE TO KUS HOLKY
Zase Fraginka