"Ty z moderky králíků 241"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

6.3.2009 13:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj

6.3.2009 13:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Tak si po sto letech založím

Škoda, že ho nemohla koupit Jana

6.3.2009 13:25
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Škoda, že ho nemohla koupit Jana

JJ, škoda..ale kdo ví, třeba se bude mít dobře. Určitě léte než Betty. Jen doufám, že se z toho Bettynka dostane.

sadzi saj

6.3.2009 13:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, škoda..ale kdo ví, třeba se bude mít dobře. Určitě léte než Betty. Jen doufám, že se z toho Bettynka dostane.

Jj, snad jo, ale chudák Betty, sama, když vzpomenu na Elí

Chjo, mě to tu dneska neba a to budou teprve 2 hod.

6.3.2009 13:51
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jj, snad jo, ale chudák Betty, sama, když vzpomenu na Elí

Chjo, mě to tu dneska neba a to budou teprve 2 hod.

Na Elí? Taky byla schvácená? Nebo co? Nyní jsem mimo

sadzi saj

6.3.2009 14:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Na Elí? Taky byla schvácená? Nebo co? Nyní jsem mimo

Ne schvácená ne, aspoň o tom nevím a doufám, že nebyla za celý svůj život. Myslím tu samotu, měla jsem ji cca asi půl roku u souseda, kde byla sama, vedle sousedka, když pustila koně, tak teda je viděla vedle přes plot byly, ale jinak tam byla sama a už bych jí to fakt neudělala

6.3.2009 19:32
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Ne schvácená ne, aspoň o tom nevím a doufám, že nebyla za celý svůj život. Myslím tu samotu, měla jsem ji cca asi půl roku u souseda, kde byla sama, vedle sousedka, když pustila koně, tak teda je viděla vedle přes plot byly, ale jinak tam byla sama a už bych jí to fakt neudělala

Ahoooj holky!!!
Jak se máme, koukám, že pracovně!!! No já studijně!!! Už se na nás to učení začíná navalovat. Doma jsem jen víkend a středa a tydle dny taky u koní, jinak tam na škole spím. No tak jsem se ve středu těšila na koně a na odreagování a oni tak oba zlobili, že to snad nebyla pravda!!! Jsem je oba lonžovala, no co dělal Atrej to se nedá ani popsat a Herold sice nezlobil v takový míře jako kolega, ale taky teda děs!!!!!
Takže jsem dojela ve středu večer domu uplně hotová, znavená, neštastná, brečet se mi chtělo. No nic tak jsem se otrkala, dneska jsem se na ně těšila opět a Atreje to zlobení stále drží!!! Takže zejtra máme trenink tak mu doufám spadne hřebínek a jinak začínám jezdit z bičem!!!

zvířátková

7.3.2009 13:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Ahoooj holky!!!
Jak se máme, koukám, že pracovně!!! No já studijně!!! Už se na nás to učení začíná navalovat. Doma jsem jen víkend a středa a tydle dny taky u koní, jinak tam na škole spím. No tak jsem se ve středu těšila na koně a na odreagování a oni tak oba zlobili, že to snad nebyla pravda!!! Jsem je oba lonžovala, no co dělal Atrej to se nedá ani popsat a Herold sice nezlobil v takový míře jako kolega, ale taky teda děs!!!!!
Takže jsem dojela ve středu večer domu uplně hotová, znavená, neštastná, brečet se mi chtělo. No nic tak jsem se otrkala, dneska jsem se na ně těšila opět a Atreje to zlobení stále drží!!! Takže zejtra máme trenink tak mu doufám spadne hřebínek a jinak začínám jezdit z bičem!!!

Nazdárek! Tak u nás dneska normálně poletuje od rána sníh, čučím na to jak puk.

7.3.2009 14:03
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak u nás dneska normálně poletuje od rána sníh, čučím na to jak puk.

Sníh? Kecáš! to snad né!
Tady chčije od rána děsně, byla jsem ve studiu a dotěď u babi, děda vypadá o moc lépe, včera mu museli vytáhnout te drát z ruky, protože jak s tím pořád mlell tak mu to vyjelo a ta ruka musí nějak srůst sama..bolí ho to, ale už tu ruku nemá tolik nateklou, ale fialovou ji má šíleně a mentálně se malinko dal dokupy, tak uvidíme . Teta přijela z Prahy, tak se o něj stará k víkendu

7.3.2009 17:50
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Sníh? Kecáš! to snad né!
Tady chčije od rána děsně, byla jsem ve studiu a dotěď u babi, děda vypadá o moc lépe, včera mu museli vytáhnout te drát z ruky, protože jak s tím pořád mlell tak mu to vyjelo a ta ruka musí nějak srůst sama..bolí ho to, ale už tu ruku nemá tolik nateklou, ale fialovou ji má šíleně a mentálně se malinko dal dokupy, tak uvidíme . Teta přijela z Prahy, tak se o něj stará k víkendu

Hoj, no tady taky padalo trochu sněhu s deštěm, ale jinak nic.
Já měla dneska s Atrejem trénink, tak jsem spokojená, šlapal kluk jeden
To je pech ale s tou rukou, co Lucko???

7.3.2009 17:52
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Hoj, no tady taky padalo trochu sněhu s deštěm, ale jinak nic.
Já měla dneska s Atrejem trénink, tak jsem spokojená, šlapal kluk jeden
To je pech ale s tou rukou, co Lucko???

No to jo, ale naštěstí to vypadá, že se nám snad děda z toho vyhrabe.
Ty jsi měla trénink? záávidím! tady celý den tááák chčije, že Usa ani nevylezla ze stáje! Má otevřeno, ale venku je vody a vody a to ona si nechce namočit kopýtka, takže nevyleze

8.3.2009 06:50
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No to jo, ale naštěstí to vypadá, že se nám snad děda z toho vyhrabe.
Ty jsi měla trénink? záávidím! tady celý den tááák chčije, že Usa ani nevylezla ze stáje! Má otevřeno, ale venku je vody a vody a to ona si nechce namočit kopýtka, takže nevyleze

Ahojky. Jak to Betty zvládá bez Athose? Snad se bude mít Athos dobře a bude se mu někdo pořádně věnovat. Je fajn, že tam aspoň vodíš Usu, bude mít Betty společnost. Taková náplast za všechno, co vlastně ani být nemuselo, kdyby někdo poslouchal druhé, že?

8.3.2009 08:39
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Ahojky. Jak to Betty zvládá bez Athose? Snad se bude mít Athos dobře a bude se mu někdo pořádně věnovat. Je fajn, že tam aspoň vodíš Usu, bude mít Betty společnost. Taková náplast za všechno, co vlastně ani být nemuselo, kdyby někdo poslouchal druhé, že?

No jo...bohužel ...komu není rady, tomu není pomoci.
Betty nevím, včera tady celý den lilo. Předvčerem jak jsme odcházely s Usou, tak za námi plakala a včera tam v tom lijáku byla sama, takže nevím. Tak má tam taky dva psy, jak Usa tady, ale ti jen hystericky řvou v kotci a nemají spolu takový vztah. Navíc Usa i když je doma v tom lijáku, tak pořád za ní někdo chodí, máma nebo táta nebo já, upletla jsem ji včera copánky, nebo ožužlává psy , spí nebo baští

Betty tam akorát skojí a kouká do blba a hlavně nikdy sama nebyla.

8.3.2009 10:40
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No jo...bohužel ...komu není rady, tomu není pomoci.
Betty nevím, včera tady celý den lilo. Předvčerem jak jsme odcházely s Usou, tak za námi plakala a včera tam v tom lijáku byla sama, takže nevím. Tak má tam taky dva psy, jak Usa tady, ale ti jen hystericky řvou v kotci a nemají spolu takový vztah. Navíc Usa i když je doma v tom lijáku, tak pořád za ní někdo chodí, máma nebo táta nebo já, upletla jsem ji včera copánky, nebo ožužlává psy , spí nebo baští

Betty tam akorát skojí a kouká do blba a hlavně nikdy sama nebyla.

Já vím, musí to pro ní být hrozný. U nás třeba vidím, jak je Rocky štěstím bez sebe, když tam přijedeme na koních. Když odjíždíme, tak je smutný. Už jsem přemýšlela mu tam nechat Broučka jako společníka, ale ne, nechám si ho doma, i když by tam měl bašty co hrdlo ráčí. Jinak pánovi, co tahá, jsme se jednou dovolali, ale pak nám to už nezvedal, tak to ještě zkusíme. Nevím, co s ním bude. Jen tam smutně stojí...

8.3.2009 12:23
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Já vím, musí to pro ní být hrozný. U nás třeba vidím, jak je Rocky štěstím bez sebe, když tam přijedeme na koních. Když odjíždíme, tak je smutný. Už jsem přemýšlela mu tam nechat Broučka jako společníka, ale ne, nechám si ho doma, i když by tam měl bašty co hrdlo ráčí. Jinak pánovi, co tahá, jsme se jednou dovolali, ale pak nám to už nezvedal, tak to ještě zkusíme. Nevím, co s ním bude. Jen tam smutně stojí...

No jo, Brouček by tam být asi mohl, že, ale zase by jsi riskovala, že se zhorší po zdravotní stránce a to za to nestojí

8.3.2009 13:36
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No jo, Brouček by tam být asi mohl, že, ale zase by jsi riskovala, že se zhorší po zdravotní stránce a to za to nestojí

Byl by tam přes léto v přístřešku, ale přes zimu by ho zavírali. Jenže vím, že se tam denně nekydá, takže bych tam musela jezdit. Tak si ho radši nechám doma a Rockymu snad seženeme nějaký ten výcvik, nebo snad by bylo lepší i nového majitele. Ale víš, jak to je.

8.3.2009 14:21
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Byl by tam přes léto v přístřešku, ale přes zimu by ho zavírali. Jenže vím, že se tam denně nekydá, takže bych tam musela jezdit. Tak si ho radši nechám doma a Rockymu snad seženeme nějaký ten výcvik, nebo snad by bylo lepší i nového majitele. Ale víš, jak to je.

No jo...je to těžké, když člověk ty koně vidí..ale zachránit nemůže všechny koně v republice..bohužel

8.3.2009 19:29
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No jo...je to těžké, když člověk ty koně vidí..ale zachránit nemůže všechny koně v republice..bohužel

Dnešní povídání si s koníky

8.3.2009 19:33
naftalinka

XXX.XXX.48.26

marketka napsal(a):
Dnešní povídání si s koníky

Nazdááár, nazdááár!!!!
To je hezká fotečka
No já vám přeju hezký nový týden a já zase zejtra brzo ráno do školy

9.3.2009 08:36
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Nazdááár, nazdááár!!!!
To je hezká fotečka
No já vám přeju hezký nový týden a já zase zejtra brzo ráno do školy

Ta fotečka je nádherná! Ta se povedla!
Leo, odčervování jsi měla veselé, co? Jak koukám, tak prcek je méně problémový než Grant, co?

9.3.2009 08:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,
A zase se nechtělo ooooo ,,,
Celých 12h

9.3.2009 08:41
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,
A zase se nechtělo ooooo ,,,
Celých 12h

No čááu!
Ty v poslední době nějak němáš už noční?

9.3.2009 08:52
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No čááu!
Ty v poslední době nějak němáš už noční?

Teď mám zase 14 dní denní ,,,
A pak zase noční ,,,
Střídá se to

9.3.2009 08:55
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Teď mám zase 14 dní denní ,,,
A pak zase noční ,,,
Střídá se to

aha...tak to už chápu

No nic..já jdu zalézt do postele a kreslit..už mi z toho hrabe..ach jo

9.3.2009 08:59
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
aha...tak to už chápu

No nic..já jdu zalézt do postele a kreslit..už mi z toho hrabe..ach jo

NO, mě se taky nechce makat ,,, tak si z toho nic nedělej ,,,
A to já musím makat na kancelářské židli ,,,
To jak bych zalezla do peří, tak to by byl konec

9.3.2009 09:11
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, mě se taky nechce makat ,,, tak si z toho nic nedělej ,,,
A to já musím makat na kancelářské židli ,,,
To jak bych zalezla do peří, tak to by byl konec

no..to já se taky přemáhám, abych neusla..venku tma a leje a leje..jsem ymslela, že dnes hodím Usu k Betty na celý den,...tak nic, tak prd

tady fotečka z narozenin Usy

9.3.2009 09:21
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no..to já se taky přemáhám, abych neusla..venku tma a leje a leje..jsem ymslela, že dnes hodím Usu k Betty na celý den,...tak nic, tak prd

tady fotečka z narozenin Usy

No, to bych byla v pelechu kaputo asi hnedka
Pěkná fotka !
To měla sálátek ???

sadzi saj

9.3.2009 10:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, to bych byla v pelechu kaputo asi hnedka
Pěkná fotka !
To měla sálátek ???

Zdravím,

tak jsem se utrhla a jukla sem

Sedí mi tu vedle kolegyně

U nás svítí sluníčko

9.3.2009 10:29
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Zdravím,

tak jsem se utrhla a jukla sem

Sedí mi tu vedle kolegyně

U nás svítí sluníčko

sluníčko? Si děláš prdel, né? Tady chčije od rána děsně

JJ..měla ledový salátek, čínské zelí, mrkvičku, jablíčka a na tom ještě fíky

9.3.2009 10:38
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
sluníčko? Si děláš prdel, né? Tady chčije od rána děsně

JJ..měla ledový salátek, čínské zelí, mrkvičku, jablíčka a na tom ještě fíky

No téééda, tak to si dala ,,,
JJ, sluníčko občas vykouklo, ale je tu fujavec a zataženo ,,,

9.3.2009 10:44
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No téééda, tak to si dala ,,,
JJ, sluníčko občas vykouklo, ale je tu fujavec a zataženo ,,,

tady hnus....
ještě tak hodinku a koník bude hotov

9.3.2009 10:47
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady hnus....
ještě tak hodinku a koník bude hotov

Pak se pochlubíš, viď
Tady foto ze SOB Písku

9.3.2009 10:51
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Pak se pochlubíš, viď
Tady foto ze SOB Písku

no a muším?
Ale jo..pak to stejně budu fotit pro sebe, než to pošlu

Že bych Use taky zapletla slámu?

9.3.2009 10:54
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no a muším?
Ale jo..pak to stejně budu fotit pro sebe, než to pošlu

Že bych Use taky zapletla slámu?

OK, pošli - rádi jukneme
NO, třeba by jí to slušelo

9.3.2009 10:56
monikafris

XXX.XXX.141.166

blanche napsal(a):
OK, pošli - rádi jukneme

Ta hříva je pěkně zapletená! To je obyčejná sláma a nebo taková ta dřevitá?

9.3.2009 10:57
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
OK, pošli - rádi jukneme

by měla hááro
ale snad bude mít zase takovou dlouhou hřívu brzy...tohle bylo loni na jaře, po výstavě jsem ji trochu přistihla, ale už má zase slušnou..ještě pár měsíců a bude mít hřívu pořádnou

buggyna

9.3.2009 11:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

monikafris napsal(a):
Ta hříva je pěkně zapletená! To je obyčejná sláma a nebo taková ta dřevitá?

je to líko

9.3.2009 11:08
lucky

XXX.XXX.230.77

buggyna napsal(a):
je to líko

Lýko! ..ten češtin

Jo, to vím, že to není sláma, jsem viděla detaily, ale vypadá to tak

9.3.2009 12:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

JJ, hřívu měli upravenou pěkně ,,,
Ať to bylo, co to bylo ,,, Každopádně to vypadalo pěkně ,,,
A už jednou jsem to viděla na koních v Lysé na výstavě

buggyna

9.3.2009 12:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

lucky napsal(a):
Lýko! ..ten češtin

Jo, to vím, že to není sláma, jsem viděla detaily, ale vypadá to tak

no vidíšsem si řikala že tam bude nějaký zádrhel
jinak to bylo na Moniku...

buggyna

9.3.2009 12:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):
JJ, hřívu měli upravenou pěkně ,,,
Ať to bylo, co to bylo ,,, Každopádně to vypadalo pěkně ,,,
A už jednou jsem to viděla na koních v Lysé na výstavě

Blani,to byly totiž taky Písečtí

9.3.2009 12:54
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Blani,to byly totiž taky Písečtí

No, jsem si říkala, že to byli možná taky oni

9.3.2009 12:57
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, jsem si říkala, že to byli možná taky oni

tak jsem hodila video ze včerejška Usama lítací....den před tím byla v lijáku doma celý den, jako dnes..sice může ven, ale ona do deště dobrovolně nevyleze

http://n-joy.cz/video/blbnuti-ve-vybehu /8rqb8d5fwz5ikmwr/

9.3.2009 13:04
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tak jsem hodila video ze včerejška Usama lítací....den před tím byla v lijáku doma celý den, jako dnes..sice může ven, ale ona do deště dobrovolně nevyleze

http://n-joy.cz/video/blbnuti-ve-vybehu /8rqb8d5fwz5ikmwr/

Tak ta má ale dobrý mety

9.3.2009 13:09
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak ta má ale dobrý mety

no...to ještě nic není. To byla opatrná, protože bylo hodně mokro. Když chce, tak umí joooo zabrat

9.3.2009 13:12
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no...to ještě nic není. To byla opatrná, protože bylo hodně mokro. Když chce, tak umí joooo zabrat

Tak to věřím ,,,
Ona tak hopsala, ale i tak to bylo v rychlosti
Krásná fotka ,,,
Už aby byla tráva, co ?

9.3.2009 13:22
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to věřím ,,,
Krásná fotka ,,,
Už aby byla tráva, co ?

No jo, ona když je nabouchaná a taková rozjívená, tak pak letí a poskakuje jak srnečka. Ocas na zádech a jen se odráží špičkami kopýtek a vypadá srandovně.

9.3.2009 13:23
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, ona když je nabouchaná a taková rozjívená, tak pak letí a poskakuje jak srnečka. Ocas na zádech a jen se odráží špičkami kopýtek a vypadá srandovně.

někdy jak je rozjívená fakt poskakuje jak srnka

sadzi saj

9.3.2009 13:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak to věřím ,,,
Krásná fotka ,,,
Už aby byla tráva, co ?

Teda vy jedete, sotva stíhám číst

9.3.2009 13:25
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
někdy jak je rozjívená fakt poskakuje jak srnka

ale jinak je normální..umí i normálně cválat

9.3.2009 14:16
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

No, dneska docela jo

9.3.2009 14:45
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, dneska docela jo

pěkná foteška Blani

9.3.2009 14:52
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
pěkná foteška Blani

To je náš kocourek z chalupy
Tady vyfoxovaná Mášenka

sadzi saj

9.3.2009 14:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
pěkná foteška Blani

Tak jsem zkoukla videjko a Usa je dobrá tryskomyš

9.3.2009 14:59
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem zkoukla videjko a Usa je dobrá tryskomyš

9.3.2009 21:24
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Tryskomyš..to je dobré
No tak dneska si to fakt užila

Byla jsem s holčí venku, konečně přestalo lít a teda zrovna je zaparkovaná ve stáji s dekou na zádech, protože je totálně mokrá, jakoby ji z vany vytáhl a kouřilo se z ní jak z parníku
Ne, nebojte se, neuhnala jsem ji Já! Uhnala sama sebe se .
No fákt! Jako blázen kůň. Byla nabouchaná a chtěla blbnout , hrát si a honit se. tak jsme si hrály na honěnou, tryskala po loukách jak blázen, vyhazovala. Já se ji schovávala do olšiny do křoví a ona dělala dostihy podél olšiny tam a tase zpět. Pak mě přehlídla, tak běžela podél lesa dál jako šus, pak se asi po 200 metrech zastaví, valí oči, radaruje ušima, já zavolám a ona zařve a letí zpátky šíleným tryskem, já hupsnu do křoví, ona prolétne kolem a za pár metrů zabrzdí, funí a čeká, kde se zase objevím. A já vylítnu někde ze křoví a běžím po louce a ona jak tryskáč za mnou, skáče, vyhazuje, přiběhne ke mě poskakuje jak gumídek, funí a raduje se, že mě našla a chytila..tak se zastaví, já ji obejmu a zase jdeme dál a za chvíli se zase honíme.... no takže za půl hodinky z ní po těch tryskách lelo jak z vola
Domů šla spokojená, unavená, vylítaná, trochu se popásla lezoucí trávy, a kouřilo se z ní jak z parníku

Holky..musím se pochlubit . Táta brouzdal po netu a juknul na webky chovatelky v Holandsku, jež má otce našeho Fabínka a pak řval jako tur, ať se letím podívat, že je tam Fabby! On ji poslal posledně mail s fotečkami syna a psali si mailíky a najednou kouká a ona pár fotek dala na web! Takže má tam Fabricius krásné fotečky..tak jukněte zde:

http://www.rumaweb.nl/ newfoundlander/index-index.htm

klikněte na NEWS IN THE PICTURE ... a je tam samý Fabricius

Jiank když klinete na ONSE REUEN (naši psi) ..tak ta fotka je tatínek Fabínka a je to NOnino v.d.dTurfhoeve a děda Ferro je tam taky ..krááásní to míšánci

to jen tak mimo koně

10.3.2009 08:42
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tryskomyš..to je dobré
No tak dneska si to fakt užila

Byla jsem s holčí venku, konečně přestalo lít a teda zrovna je zaparkovaná ve stáji s dekou na zádech, protože je totálně mokrá, jakoby ji z vany vytáhl a kouřilo se z ní jak z parníku
Ne, nebojte se, neuhnala jsem ji Já! Uhnala sama sebe se .
No fákt! Jako blázen kůň. Byla nabouchaná a chtěla blbnout , hrát si a honit se. tak jsme si hrály na honěnou, tryskala po loukách jak blázen, vyhazovala. Já se ji schovávala do olšiny do křoví a ona dělala dostihy podél olšiny tam a tase zpět. Pak mě přehlídla, tak běžela podél lesa dál jako šus, pak se asi po 200 metrech zastaví, valí oči, radaruje ušima, já zavolám a ona zařve a letí zpátky šíleným tryskem, já hupsnu do křoví, ona prolétne kolem a za pár metrů zabrzdí, funí a čeká, kde se zase objevím. A já vylítnu někde ze křoví a běžím po louce a ona jak tryskáč za mnou, skáče, vyhazuje, přiběhne ke mě poskakuje jak gumídek, funí a raduje se, že mě našla a chytila..tak se zastaví, já ji obejmu a zase jdeme dál a za chvíli se zase honíme.... no takže za půl hodinky z ní po těch tryskách lelo jak z vola
Domů šla spokojená, unavená, vylítaná, trochu se popásla lezoucí trávy, a kouřilo se z ní jak z parníku

Holky..musím se pochlubit . Táta brouzdal po netu a juknul na webky chovatelky v Holandsku, jež má otce našeho Fabínka a pak řval jako tur, ať se letím podívat, že je tam Fabby! On ji poslal posledně mail s fotečkami syna a psali si mailíky a najednou kouká a ona pár fotek dala na web! Takže má tam Fabricius krásné fotečky..tak jukněte zde:

http://www.rumaweb.nl/ newfoundlander/index-index.htm

klikněte na NEWS IN THE PICTURE ... a je tam samý Fabricius

Jiank když klinete na ONSE REUEN (naši psi) ..tak ta fotka je tatínek Fabínka a je to NOnino v.d.dTurfhoeve a děda Ferro je tam taky ..krááásní to míšánci

to jen tak mimo koně

jste tady někdo? Flákáme se nebo pracujeme?
Tady se to dnes protrhává a mám takový dojem, že snad konečně dnes bude i hezky!!!!!

sadzi saj

10.3.2009 08:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
jste tady někdo? Flákáme se nebo pracujeme?
Tady se to dnes protrhává a mám takový dojem, že snad konečně dnes bude i hezky!!!!!

Bré ranko,

já jsem tu, ale bohužel mi sem ke mě posadili novou kolegyni, než stávající odejde na mateřskou, takže můžu na net, jenom, když vypadne vedle

U nás teda ráno sprchlo a nic moc, je tu zataženo, no snad to vydrží bez deště, koňury už se ráno poflakovali venku a dneska jedu zkouknout kopýtka a vyzkoušet, jak nám to teda šlape

sadzi saj

10.3.2009 08:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

já jsem tu, ale bohužel mi sem ke mě posadili novou kolegyni, než stávající odejde na mateřskou, takže můžu na net, jenom, když vypadne vedle

U nás teda ráno sprchlo a nic moc, je tu zataženo, no snad to vydrží bez deště, koňury už se ráno poflakovali venku a dneska jedu zkouknout kopýtka a vyzkoušet, jak nám to teda šlape

Jo a zapomněla jsem pochválit fotku Markétě, moc pěkný

10.3.2009 09:02
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo a zapomněla jsem pochválit fotku Markétě, moc pěkný

Tak ahojky,

jsem tu též ,,,

10.3.2009 09:04
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak ahojky,

jsem tu též ,,,

NO tady zrovna vysvítá sluníčko..já mám radoost!

Hele, s tou kolegyní je to pech, co?

Já asi vezmu svou uň a pojedeme za Betty..holky se budou do večera flákat venku, Betty bude ráda, že po několika dnech není sama

sadzi saj

10.3.2009 09:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
NO tady zrovna vysvítá sluníčko..já mám radoost!

Hele, s tou kolegyní je to pech, co?

Já asi vezmu svou uň a pojedeme za Betty..holky se budou do večera flákat venku, Betty bude ráda, že po několika dnech není sama

Hm, tady zataženo a budeme rádi, když nesprchne

To jo no, do konce měsíce tu bude sedět určitě, potom jde kolegyně už na mateřskou, takže se snad přesune k ní a já tu budu mít zase klid

10.3.2009 09:56
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hm, tady zataženo a budeme rádi, když nesprchne

To jo no, do konce měsíce tu bude sedět určitě, potom jde kolegyně už na mateřskou, takže se snad přesune k ní a já tu budu mít zase klid

Tak to budu držet palečky, ať máš brzy klid
Tady občas taky vykouklo sluníčko, ale spíš se to tam mračí ,,,
A zase dobrej vichr ,,,

sadzi saj

10.3.2009 10:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak to budu držet palečky, ať máš brzy klid
Tady občas taky vykouklo sluníčko, ale spíš se to tam mračí ,,,
A zase dobrej vichr ,,,

Tady taky něco pofukuje.

Teď mají aj a kolegyně razila k Dr., tak mám chvíli klid

10.3.2009 10:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tady taky něco pofukuje.

Teď mají aj a kolegyně razila k Dr., tak mám chvíli klid

No vidíš, tak veget
Hele, ještě že jsem tě tehdy na ten sníh ukecala, co ?
To by jsi letos asi ani žádné zimní foto neměla

sadzi saj

10.3.2009 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No vidíš, tak veget
Hele, ještě že jsem tě tehdy na ten sníh ukecala, co ?
To by jsi letos asi ani žádné zimní foto neměla

No veget, ale jenom na chvíli, ono to zase začne

No jo, ale ty s tím sněhulákem, ty jsou bezkonkurenční

10.3.2009 10:31
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No veget, ale jenom na chvíli, ono to zase začne

No jo, ale ty s tím sněhulákem, ty jsou bezkonkurenční

Viď
Jen mi těch holek pak bylo líto ,,,

sadzi saj

10.3.2009 10:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Viď
Jen mi těch holek pak bylo líto ,,,

To jo no, mě taky, ale čekala jsem, že to Elí zrasí

Fotečky super

Jsem koukala, že to Mratínští pěkně rozjeli, že budou dělat i na podzim hobby a i ofiko

10.3.2009 10:39
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
To jo no, mě taky, ale čekala jsem, že to Elí zrasí

Fotečky super

Jsem koukala, že to Mratínští pěkně rozjeli, že budou dělat i na podzim hobby a i ofiko

JJ, Matín jede ,,,
Mají tam dost akcí

A je dobrý, že je to blízko, co ?

A já jsem tak Elí věřila

sadzi saj

10.3.2009 10:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, Matín jede ,,,
Mají tam dost akcí

A je dobrý, že je to blízko, co ?

A já jsem tak Elí věřila

Teď si mě rozesmála, to já ne, bylo mi jasný, že to bude zkoumat, ale že se do toho zahryzne

Jj, to jo, není to daleko, ale i tak, aspoň, že je ten Mělník

Hm, kolegyně dorazila

10.3.2009 10:55
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teď si mě rozesmála, to já ne, bylo mi jasný, že to bude zkoumat, ale že se do toho zahryzne

Jj, to jo, není to daleko, ale i tak, aspoň, že je ten Mělník

Hm, kolegyně dorazila

NO, tady už devastuje solidně ,,,
Jak mu ukousla kohouta

sadzi saj

10.3.2009 11:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
NO, tady už devastuje solidně ,,,
Jak mu ukousla kohouta

Tak já frčím do banky a pro papů

10.3.2009 11:50
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Tak já frčím do banky a pro papů

Já nakonec Usu dala k čipovi jenom, nějak se to tam všelijak honí, ale já jedu za hodinku stejně do města, tak kdyby lilo, tak prostě holčí zmokne. Jsem ji vyfoukala..ten fukar si na koně nemůžu vynachválit. a Usa už je totálně naučená, takže ji vyfoukám celou i s břiškem, vyfouká se z ní prach a kožich co padá a je fakt čistá..jen zašlá a pelichá

10.3.2009 12:21
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Já nakonec Usu dala k čipovi jenom, nějak se to tam všelijak honí, ale já jedu za hodinku stejně do města, tak kdyby lilo, tak prostě holčí zmokne. Jsem ji vyfoukala..ten fukar si na koně nemůžu vynachválit. a Usa už je totálně naučená, takže ji vyfoukám celou i s břiškem, vyfouká se z ní prach a kožich co padá a je fakt čistá..jen zašlá a pelichá

No, bych chtěla vidět ostatní koně, co by dělali na fukar
Já jsem byla na obídku a nakoupila jsem si

sadzi saj

10.3.2009 12:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Já už zpátky a koupila si halušky, no doufám, že mi po nich nebude zase zle, už fakt nevím, co jíst a ani pivko jsem si radši včera nedala a to jsem na něj měla takovou chuť

U nás krápalo a teď i vylezlo sluníčko

10.3.2009 12:30
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Já už zpátky a koupila si halušky, no doufám, že mi po nich nebude zase zle, už fakt nevím, co jíst a ani pivko jsem si radši včera nedala a to jsem na něj měla takovou chuť

U nás krápalo a teď i vylezlo sluníčko

Andy alkoholik
Ba ne ,,,
To já mám takhle někdy chuť zase na vínko

sadzi saj

10.3.2009 12:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Andy alkoholik
Ba ne ,,,
To já mám takhle někdy chuť zase na vínko

Já jo , ani ne jako pivko mám ráda, ale piju jenom malý, pač než bych vypila velký, tak by z toho byl větrák, ale když se sedí a kecá, tak to piju ráda

Ale jinak nejvíc taky pijeme vínečko, jenže stačí, když jsem unavená a dám skleničku a jsem tuhá a na svůj žaludek musím fakt pít dobrý víno, jinak je mi potom zle a jak je mi teď blbě, tak radši alkohol právě nepokouším, pač se bojím, nevím, u ségry jsem pila pomerančový džus a tequilu se šťávou z liči no a po něčem mi bylo zle, ale myslím, že to byl ten džus

10.3.2009 12:43
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Já jo , ani ne jako pivko mám ráda, ale piju jenom malý, pač než bych vypila velký, tak by z toho byl větrák, ale když se sedí a kecá, tak to piju ráda

Ale jinak nejvíc taky pijeme vínečko, jenže stačí, když jsem unavená a dám skleničku a jsem tuhá a na svůj žaludek musím fakt pít dobrý víno, jinak je mi potom zle a jak je mi teď blbě, tak radši alkohol právě nepokouším, pač se bojím, nevím, u ségry jsem pila pomerančový džus a tequilu se šťávou z liči no a po něčem mi bylo zle, ale myslím, že to byl ten džus

To jo no ,,,
To jestli pak je člověkovi blbě, tak to raději nepokouší ,,,

sadzi saj

10.3.2009 12:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To jo no ,,,
To jestli pak je člověkovi blbě, tak to raději nepokouší ,,,

No právě, takže to radši zatím neriskuju, pač už takhle nevím, co jíst

10.3.2009 14:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Tak já dneska smažák s bramborem
Jsem zvědavá, co to se mnou udělá, ale dobré ,,,
To tu pomalu hlodám

sadzi saj

10.3.2009 14:48
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak já dneska smažák s bramborem
Jsem zvědavá, co to se mnou udělá, ale dobré ,,,
To tu pomalu hlodám

Tak to já vím hnedka, co by to se mnou udělalo

10.3.2009 15:06
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak to já vím hnedka, co by to se mnou udělalo

10.3.2009 16:15
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

No, už bych docela šla domůůůůůůů ,,,
Zítra se budu těšit na koníky
Ale určo bude hnusněěěěěěě a to mě ser************************

10.3.2009 18:27
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, už bych docela šla domůůůůůůů ,,,
Zítra se budu těšit na koníky
Ale určo bude hnusněěěěěěě a to mě ser************************

Tak já přijela domů později než jsem chtěla...a to jsem prosila tatíka, aby pro mě přijel, jinak bych musela lézt na vlak a došla bych zmrzlá jako h... Doma jsem se honem převlíkla, popadla Fabbyho a šli jsme pro Usu k Čipovi. Ti tam přežili několik výkyvů lijáků a krup, takže vypadali jak dva bezdomovci

10.3.2009 20:09
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak já přijela domů později než jsem chtěla...a to jsem prosila tatíka, aby pro mě přijel, jinak bych musela lézt na vlak a došla bych zmrzlá jako h... Doma jsem se honem převlíkla, popadla Fabbyho a šli jsme pro Usu k Čipovi. Ti tam přežili několik výkyvů lijáků a krup, takže vypadali jak dva bezdomovci

na tohle jukněte..to video...roozkošné!!!!!!

http://www.miniaturehorse.fi /index2.php?pageid=6&lang=en

sadzi saj

11.3.2009 09:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
na tohle jukněte..to video...roozkošné!!!!!!

http://www.miniaturehorse.fi /index2.php?pageid=6&lang=en

Bré ranko,

prďolkové jsou rozkošný, takový by se mi líbil domů k Elí, kdyby to někdy dopadlo

11.3.2009 09:21
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

prďolkové jsou rozkošný, takový by se mi líbil domů k Elí, kdyby to někdy dopadlo

Joo..já tyhle miluji. Ale Usamu by trefil šlak, vlézt ji tohle do stáje.

11.3.2009 09:23
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Joo..já tyhle miluji. Ale Usamu by trefil šlak, vlézt ji tohle do stáje.

tady v ČR je mají na téhle farmě...jsu úžasní..... http://www.tikitano.cz/ prckové

sadzi saj

11.3.2009 09:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tady v ČR je mají na téhle farmě...jsu úžasní..... http://www.tikitano.cz/ prckové

Proč myslíš, že by ji trefil šlak??

11.3.2009 10:20
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Proč myslíš, že by ji trefil šlak??

hihi...nooo..ona je taková netykavka. Třeba chodí ráda k Čipovi, ale nedejbože aby Čipo šel k ní! Posledně ho vyštípala od vrat u nás doma, aby nááhodou nechtěl jít domů. Loni ho málem sežrala přes ohradu...vlést ji do její stáje, tak ho asi rozplácne o zeď ...ale ona k němu může, víš? To ona k němu na návštěvy může, vleze mu všude...ale jak chce jít třeba jako s námi domů, když pro ni přijdu, tak ho vyštípe a vyhodí od vrat, že ať si tam zůstane, ona jde, ale sama
Takže ona klidně chodí na návštěvy a koním leze všude, ale k ní nikdo nesmí, to se může posrat

sadzi saj

11.3.2009 10:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
hihi...nooo..ona je taková netykavka. Třeba chodí ráda k Čipovi, ale nedejbože aby Čipo šel k ní! Posledně ho vyštípala od vrat u nás doma, aby nááhodou nechtěl jít domů. Loni ho málem sežrala přes ohradu...vlést ji do její stáje, tak ho asi rozplácne o zeď ...ale ona k němu může, víš? To ona k němu na návštěvy může, vleze mu všude...ale jak chce jít třeba jako s námi domů, když pro ni přijdu, tak ho vyštípe a vyhodí od vrat, že ať si tam zůstane, ona jde, ale sama
Takže ona klidně chodí na návštěvy a koním leze všude, ale k ní nikdo nesmí, to se může posrat

Tak to je dobrá diktátorka

Elí teda poncli taky nemusí, když jsme se přestěhovali, tak první co udělala, že zkopala poníka, ale to asi spíš proto, že bývalá majitelka jí ho v dobré víře koupila za kolegu a on jí dával čočku, teď jsou se žloutou koulí kámošky

11.3.2009 10:45
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak to je dobrá diktátorka

Elí teda poncli taky nemusí, když jsme se přestěhovali, tak první co udělala, že zkopala poníka, ale to asi spíš proto, že bývalá majitelka jí ho v dobré víře koupila za kolegu a on jí dával čočku, teď jsou se žloutou koulí kámošky

No, ona trochu poníky ráda utiskuje. Dovoluje si na ně. Porotže většinu od velkých dostane ona sodu, tak si to vyije na menších..u Čipa šéfuje. Ale s Betty se moc nemusely a pak měla spolu říji a od té doby jsou nej kámošky

sadzi saj

11.3.2009 13:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No, ona trochu poníky ráda utiskuje. Dovoluje si na ně. Porotže většinu od velkých dostane ona sodu, tak si to vyije na menších..u Čipa šéfuje. Ale s Betty se moc nemusely a pak měla spolu říji a od té doby jsou nej kámošky

No jo, dáma dominantní

Tak jsem si dala k obídku halušky, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá

U nás teď svítí sluníčko, tak snad mu to vydrží

11.3.2009 14:53
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No jo, dáma dominantní

Tak jsem si dala k obídku halušky, tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá

U nás teď svítí sluníčko, tak snad mu to vydrží

No..ona dominantní právě moc není. Většinou ji všichni koně proženou a kousnou do zadku. Takže se většiny koní bojí...hodně koní z ní má mrtvici už jak vidí bílého uň. No a když se zkamarádí, tak je tak neustrální. Ale u poníka si je jistá a tak dělá šéfovou. Když je tam největší.

tady pořád jen leje a leje od rána

zvířátková

11.3.2009 17:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No..ona dominantní právě moc není. Většinou ji všichni koně proženou a kousnou do zadku. Takže se většiny koní bojí...hodně koní z ní má mrtvici už jak vidí bílého uň. No a když se zkamarádí, tak je tak neustrální. Ale u poníka si je jistá a tak dělá šéfovou. Když je tam největší.

tady pořád jen leje a leje od rána

Tak ve velikosti to asi nebude. U nás to vede prcek, pak za ním má slovo Grant a poslední byly vždycky kobylky, které si Grant silně hlídal, aby mohl být aspoň u někoho velkej šéf. Jak šlo o žrádlo, tak kobylky byly nepřítel, za to Čiko není krkavec a to pak Granťa rád, že ho malej nechá ukusovat a můžou klidně žrát z jedné kopy sena a tak. Někdy se taky prcek ožene, aby bylo jasno, ale jak nemá o koho bojovat, tak je snášendlivej.

11.3.2009 20:22
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Tak ve velikosti to asi nebude. U nás to vede prcek, pak za ním má slovo Grant a poslední byly vždycky kobylky, které si Grant silně hlídal, aby mohl být aspoň u někoho velkej šéf. Jak šlo o žrádlo, tak kobylky byly nepřítel, za to Čiko není krkavec a to pak Granťa rád, že ho malej nechá ukusovat a můžou klidně žrát z jedné kopy sena a tak. Někdy se taky prcek ožene, aby bylo jasno, ale jak nemá o koho bojovat, tak je snášendlivej.

Ahoooj, holky!!!!
No já jsem vyřízená, učeního tři p............e, čas žádnej, koně do toho a taaak. No jsem přijela dneska domu před 20,00, umyla se, připravila věci a jdu se učit. Se mějte, zatííím, paaaaaaaaaaa

11.3.2009 20:39
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Ahoooj, holky!!!!
No já jsem vyřízená, učeního tři p............e, čas žádnej, koně do toho a taaak. No jsem přijela dneska domu před 20,00, umyla se, připravila věci a jdu se učit. Se mějte, zatííím, paaaaaaaaaaa

teda s tím učením to máš teď hrozné! Přeji hoodně síly

11.3.2009 20:48
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
teda s tím učením to máš teď hrozné! Přeji hoodně síly

Noooo děkuji!!! je to děs a jak to na nás valej!!!! Dneska se musim učit právo zejtra bude zkoušet a v pátek píšeme z kriminalistiky. Tak jen držte palce dál!!!!

11.3.2009 21:02
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Noooo děkuji!!! je to děs a jak to na nás valej!!!! Dneska se musim učit právo zejtra bude zkoušet a v pátek píšeme z kriminalistiky. Tak jen držte palce dál!!!!

No tak to jo..,to mě by praskla hlava! Ale já se taky učím! pořád tady mám nějaké materiály, k tomu maluji..a dneska se mi chce spát

sadzi saj

12.3.2009 09:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Bré ranko,

Zuziku, tak to držíme palce

U nás dneska celkem hezky, ale kosa, na víkend hlásí teplo a sluníčko, tak jsem na to zvědavá

No a nehorázně mi začlo línat úně

12.3.2009 09:22
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

Zuziku, tak to držíme palce

U nás dneska celkem hezky, ale kosa, na víkend hlásí teplo a sluníčko, tak jsem na to zvědavá

No a nehorázně mi začlo línat úně

Dobré moc není....
Jsem byla v 8 krmit Usu a nic...jsem si říkala...super. zajedu si napytlovat dnes hobliny, Usa půjde ke koním. Udělám si kafe..sedla jsem si tady k PC a najednou tma, žluto a bác...začalo valit déšť se sněhme, pak sníh no a teď tak chumelí, že nejde vidět nic a už je tak 1cm sněhu všude---jako v blázinci

12.3.2009 10:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Dobré moc není....
Jsem byla v 8 krmit Usu a nic...jsem si říkala...super. zajedu si napytlovat dnes hobliny, Usa půjde ke koním. Udělám si kafe..sedla jsem si tady k PC a najednou tma, žluto a bác...začalo valit déšť se sněhme, pak sníh no a teď tak chumelí, že nejde vidět nic a už je tak 1cm sněhu všude---jako v blázinci

sadzi saj

12.3.2009 10:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

No fuj, to je humus, by mě kleplo být to u nás, už nějak tohodle počasí mám plný zuby

12.3.2009 10:55
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No fuj, to je humus, by mě kleplo být to u nás, už nějak tohodle počasí mám plný zuby

no jo..před chvíli mě táta volal, jestli to vidím! že tam nepadají sedláci, ale vozy s koňmi!

sadzi saj

12.3.2009 11:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no jo..před chvíli mě táta volal, jestli to vidím! že tam nepadají sedláci, ale vozy s koňmi!

12.3.2009 16:47
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Vyčesala jsem Daréskovi pod krkem celý límec, hlavu a jednu přední nohu..druhou jsem dělala včera a jeden bok.....možná, že za týden bude vyčesaný..chlupů jsem měla takovou hromadu, že bych oblíkla ovčáka a na Darésovi to nejde ani nějak poznat. Strašně to kožešinaté zvíře.
Usa mezitím baštila seno, pak odpočívala, valí sněhem a valí, tady fakt hrůza. Jako v prosinci

zvířátková

12.3.2009 21:19
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Vyčesala jsem Daréskovi pod krkem celý límec, hlavu a jednu přední nohu..druhou jsem dělala včera a jeden bok.....možná, že za týden bude vyčesaný..chlupů jsem měla takovou hromadu, že bych oblíkla ovčáka a na Darésovi to nejde ani nějak poznat. Strašně to kožešinaté zvíře.
Usa mezitím baštila seno, pak odpočívala, valí sněhem a valí, tady fakt hrůza. Jako v prosinci

U nás je podobně, jak u Lucky. Ale nasněží nám to vždycky takhle od večera přes noc, zase chumelí jak o život, dneska taky byla dost zima, takže se ani nedivim.

12.3.2009 21:55
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
U nás je podobně, jak u Lucky. Ale nasněží nám to vždycky takhle od večera přes noc, zase chumelí jak o život, dneska taky byla dost zima, takže se ani nedivim.

dneska tady chumelilo jako o život celý den někde od půl 9 a vlastně bez přestání pořád...ach jo...

13.3.2009 08:05
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,
Dneska opět denní, ale zatím i dost práce

13.3.2009 08:42
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,
Dneska opět denní, ale zatím i dost práce

Zase máš denní? Tady už je to o nervy. Sněhu navalilo, teď zase chčije..mě už to nebaví
Nevím kldy a jak se dostat pro hobliny, bude tam bláta strašně, sakra

13.3.2009 08:46
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Zase máš denní? Tady už je to o nervy. Sněhu navalilo, teď zase chčije..mě už to nebaví
Nevím kldy a jak se dostat pro hobliny, bude tam bláta strašně, sakra

ahojky,

JJ, ještě do konce týdne denní a pak zase noční ,,,

téééda, ten sníh už snad ani nezávidím ,,,
tady je ale taky takovýho bahna ,,, fujky !!!!

13.3.2009 08:48
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
ahojky,

JJ, ještě do konce týdne denní a pak zase noční ,,,

téééda, ten sníh už snad ani nezávidím ,,,
tady je ale taky takovýho bahna ,,, fujky !!!!

no..tady jsou ty tuny bajna por vrstvou sněhu zákeřně skryty. Včera jsem se málem zabila , jak jsem vynášela hnůj A teď potřebuji za hodinku jet do města autí..no to mám faaakt radost

sadzi saj

13.3.2009 09:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no..tady jsou ty tuny bajna por vrstvou sněhu zákeřně skryty. Včera jsem se málem zabila , jak jsem vynášela hnůj A teď potřebuji za hodinku jet do města autí..no to mám faaakt radost

Bré ranko,

Lucky, tak to nezávidím, by mě kleplo, já jsem ráda, že tady už jenom prší a doufám, že víkend bude fakt tak slunečný a teplý, jak hlásí

13.3.2009 09:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

Lucky, tak to nezávidím, by mě kleplo, já jsem ráda, že tady už jenom prší a doufám, že víkend bude fakt tak slunečný a teplý, jak hlásí

JJ, tomu věř - pač makám PA,SO,NE denní od nevidím do nevidím ,,,,
Tak to je víc jak jasné :-/

sadzi saj

13.3.2009 09:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

No, ale koukala jsem, že v neděli má stejně lejt

buggyna

13.3.2009 09:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

Tak snad v PO se na nás štěstí usměje
žádná mlha nebo závěje
a že se to i rýmuje

13.3.2009 10:15
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
Tak snad v PO se na nás štěstí usměje
žádná mlha nebo závěje
a že se to i rýmuje

sadzi saj

13.3.2009 11:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

z kraje týdne má být prý teplo a sluníčko, tak snad chytne fajnový počasí

13.3.2009 11:08
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
z kraje týdne má být prý teplo a sluníčko, tak snad chytne fajnový počasí

NO, ale jestli já plánuju focení, tak víš, jak se daří

buggyna

13.3.2009 11:14
buggyna

XXX.XXX.81.124

blanche napsal(a):

NO, ale jestli já plánuju focení, tak víš, jak se daří

jo, a ještě ke všemu když je to semnou to se zákonitě musí něco stát

13.3.2009 11:15
blanche

XXX.XXX.245.111

buggyna napsal(a):
jo, a ještě ke všemu když je to semnou to se zákonitě musí něco stát

sadzi saj

13.3.2009 11:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

To si nemysli, když my se s Blankou domlouváme, tak je to podobný, možná horší

13.3.2009 11:41
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
To si nemysli, když my se s Blankou domlouváme, tak je to podobný, možná horší

Tak už jsem tady a uvažuji co dál. Usa leží skoro na holé zemi, hoblinek má tak 2cm a já se budu muset obětovat , navlíknout a v dešti jet na kole na pilu, napytlovat prostě co vypadne ze zásobníku, kdyžtak to odvozím se psy později. Teď bych odvezla jednu várku, abych Use mohla dobře přištlat. Denně vyhazuji počůrané na hajzlíku a dosypávám čistým okolo a na postýlce už nemá na čem skoro ležet. Jak je tak hnusně, tak by spala celý den v leže, ale nelehne si, protože nemá měkko..rozmazlenec

Takže se jdu oblíknout a makat..pro holčí i v dešti a blátě

sadzi saj

13.3.2009 12:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak už jsem tady a uvažuji co dál. Usa leží skoro na holé zemi, hoblinek má tak 2cm a já se budu muset obětovat , navlíknout a v dešti jet na kole na pilu, napytlovat prostě co vypadne ze zásobníku, kdyžtak to odvozím se psy později. Teď bych odvezla jednu várku, abych Use mohla dobře přištlat. Denně vyhazuji počůrané na hajzlíku a dosypávám čistým okolo a na postýlce už nemá na čem skoro ležet. Jak je tak hnusně, tak by spala celý den v leže, ale nelehne si, protože nemá měkko..rozmazlenec

Lucky tak to nezávidím, chudinko, tady je to, jak na apríla, jednou sluníčko, pak déšť, ale stihla jsem natankovat, dokonce udělala i dobrý skutek a auto mi v pohodě startovalo, holt na ty naše levný mělnický patoky nejezdí , skákla do Evy a stihla koupit ségře dárek a skočit pro dortíky, tak super, z práce můžu frčet dom a možná i na chvíli hodit krovky nahoru, pač mi začíná tvrdá dřina, když jsme si vymyslela, že chci dělat ZZVJ

13.3.2009 12:54
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Tak buď ale ráda, že hobliny stále jsou ,,,
U nás nejdou, pač asi vše stopili atd ,,,
Lidi, já tu měla nááávštěvu - měla jsem tu přítele, byli na obídku atd ,,,
Tak paráda ,,, Ale teď zase makat

13.3.2009 13:02
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak buď ale ráda, že hobliny stále jsou ,,,
U nás nejdou, pač asi vše stopili atd ,,,
Lidi, já tu měla nááávštěvu - měla jsem tu přítele, byli na obídku atd ,,,