Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2006 09:48

Tak jsem se vrátila od pana doktora a - čekáme mimi. Takže konec s ježdění, protože jsem po dvou potratech, bojím se jako děcko, že to *zase* nevyjde, ale zároveň si stýskám po nádherných dlouhých vyjížďkách posledních (prvních jarních) dnů. Budeme teď devet-10 měsíců (doufám) pracovat jen na ruce, budovat respekt, důvěru... a těšit se zase do terénu.

A pro zakládám diskusi - jsou tu nějaké další maminy jako já? Jak to nesete, co děláte s koníky? Pojďme si povídat, pojďme se podpořit!

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.4.2006 10:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

kanyapi napsal(a):
Tak jsem se vrátila od pana doktora a - čekáme mimi. Takže konec s ježdění, protože jsem po dvou potratech, bojím se jako děcko, že to *zase* nevyjde, ale zároveň si stýskám po nádherných dlouhých vyjížďkách posledních (prvních jarních) dnů. Budeme teď devet-10 měsíců (doufám) pracovat jen na ruce, budovat respekt, důvěru... a těšit se zase do terénu.

A pro zakládám diskusi - jsou tu nějaké další maminy jako já? Jak to nesete, co děláte s koníky? Pojďme si povídat, pojďme se podpořit!

Kanyapi moc Ti gratuluju!!! Ať to zvládneš v pohodě! S koníkama bych chodila na procházky, lonž, když nechceš riskovat. Koníci to zvládnou, Ty určitě taky!
Já si chci na mimi ještě počkat, tak 5-6 let...

12.4.2006 10:50

kanyapi napsal(a):

Připojuji se ke gratulaci.
Chápu, že vyjížďky Ti budou chybět, ale mimi je zajisté přednější, takže hodně zdráví tobě i dítěti.
O koníky se neboj, neznamená to, že s nimi nemůžeš dělat nic, hraj si s nimi, lonžuj, choď na procházky.
Zvládnete to jistě všichni.

12.4.2006 14:29

kanyapi napsal(a):

Kanyapi taky moc gratuluju, zatím ještě těhotná nejsem, ale až budu, tak plánuju pracovat s koňma dle Bey Boreli (nebo tak nějak). Vyšla jí nedávno knížka a moc se mi líbí. Jenže teď jezdím a připravuju kobylu na sport. Tak čekám na dobu, kdy budu mít výmluvu proč strkám koně ko kýblů, pneumatik, učím ho španělský krok a tak. Moc a moc se na to těším. Tak si to užívej, raduj se a málo se stresuj. A ať ti hezky roste bříško

13.4.2006 22:41

amazonka napsal(a):
Kanyapi taky moc gratuluju, zatím ještě těhotná nejsem, ale až budu, tak plánuju pracovat s koňma dle Bey Boreli (nebo tak nějak). Vyšla jí nedávno knížka a moc se mi líbí. Jenže teď jezdím a připravuju kobylu na sport. Tak čekám na dobu, kdy budu mít výmluvu proč strkám koně ko kýblů, pneumatik, učím ho španělský krok a tak. Moc a moc se na to těším. Tak si to užívej, raduj se a málo se stresuj. A ať ti hezky roste bříško

Ahoj, tak to já těhotná jsem a to poprvé. Je mi 22. No a moýná tím, že jsem ještě nepotratila nemám o sebe takový strach a na koni zatím jezdím. Ale jen třeba 1x za týden nebo 14dní. Takový spíš pohodový vyjížďky,ale i cváláme... Chci tak nějak opatrně jezdit do 5-6 měsíce, podle toho jaký budu mít banděro.Teď jsem na začátku 4. měsíce.
Jinak si myslím, že v tom kroku, pokud máš klidného koně klidně jezdit můžeš, mohlo by to mít dobrý vliv na páteř... Když s ebojíš, tak tě může někdo vodit...
Tak ať ti to do třetice dobře dopadne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík