Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2009 09:58
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

23.3.2009 10:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

rocky napsal(a):

Hele a foto od DAnny na rajčeti větrali jsme oře, ale tohle nemá chybu, to bylo druhý den u koní

23.3.2009 10:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hele a foto od DAnny na rajčeti větrali jsme oře, ale tohle nemá chybu, to bylo druhý den u koní

Tomáškovi trpělivýmu fotografovi děkujem, nebylo zrovna teplo v nedělu, aspon že sobotní odpoledne bylo slunečené

23.3.2009 10:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Tomáškovi trpělivýmu fotografovi děkujem, nebylo zrovna teplo v nedělu, aspon že sobotní odpoledne bylo slunečené

důkaz místo slibůůů. plnokrevnice cválají na volné otěži, Danny viděla na vlastní oči, i jak vysváláme malý kruh měla jsem radosst že byla malá poslušná, pač jsme přišli o show na lonži, nehodila ani jeden hrbík a to jsem Danče chtěla ukázat jaká je to gymnastka:)

23.3.2009 10:34
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
důkaz místo slibůůů. plnokrevnice cválají na volné otěži, Danny viděla na vlastní oči, i jak vysváláme malý kruh měla jsem radosst že byla malá poslušná, pač jsme přišli o show na lonži, nehodila ani jeden hrbík a to jsem Danče chtěla ukázat jaká je to gymnastka:)

No a párty, luxusní vymysleli to na mě ušácky...video bombový, zase jsme chtěla platkat, když jsem to ted pouštěla kolegům...škoda že se tam nestihlo dát všechno. ale i tak bomba, foták též bomba, a v úterok to planuju na malou dopitnou..kdo může dorazit, mám doma plnej byt chlastu žrádla...a to jsem lidem pakovala na cestu výslužky...no a stejně takže přes mé obavy byl nakonec přebytek...ufff.
Pařili jsme pak kupodivu asi do pul pátý...a spali na místě...
už skomírající párty k ránu

23.3.2009 10:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No a párty, luxusní vymysleli to na mě ušácky...video bombový, zase jsme chtěla platkat, když jsem to ted pouštěla kolegům...škoda že se tam nestihlo dát všechno. ale i tak bomba, foták též bomba, a v úterok to planuju na malou dopitnou..kdo může dorazit, mám doma plnej byt chlastu žrádla...a to jsem lidem pakovala na cestu výslužky...no a stejně takže přes mé obavy byl nakonec přebytek...ufff.
Pařili jsme pak kupodivu asi do pul pátý...a spali na místě...
už skomírající párty k ránu

JO a akce mého otce nejhnusnější fotka z mého dětství, rozvěsili ji v roudničce aby označili cestu an párty...

23.3.2009 10:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
JO a akce mého otce nejhnusnější fotka z mého dětství, rozvěsili ji v roudničce aby označili cestu an párty...

Moje rodina to pojala zodpovědně!

23.3.2009 10:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Moje rodina to pojala zodpovědně!

ale ani kamarádi nezklamali..Zuzajda a Míša

23.3.2009 10:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
ale ani kamarádi nezklamali..Zuzajda a Míša

Kapřiceškoda že nejsou vidět ty červený lodičky

23.3.2009 10:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Kapřiceškoda že nejsou vidět ty červený lodičky

fit

23.3.2009 10:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Šárinka

já se sabulkou, on je tak zlatý byl jak profi kůň z filmu...

23.3.2009 10:47
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
já se sabulkou, on je tak zlatý byl jak profi kůň z filmu...

Kláruško, jen pokračuj. ¨Kochám se

23.3.2009 10:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Kláruško, jen pokračuj. ¨Kochám se

kočko zatím nemám vše....pak vám nahážu odkazy na rajčátka...tedy bych to asi zahltila....
matka s dcerou

23.3.2009 11:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
kočko zatím nemám vše....pak vám nahážu odkazy na rajčátka...tedy bych to asi zahltila....
matka s dcerou

No a krom nádherného videa, jsem pochopitelně dostala můj vysněný fotáček..Panasonic Lumix FZ28

23.3.2009 11:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No a krom nádherného videa, jsem pochopitelně dostala můj vysněný fotáček..Panasonic Lumix FZ28

No a přinesla jsem meloun

23.3.2009 11:20
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No a přinesla jsem meloun

Holky bulela jsem jak želva, osd začátku do konce, už těším až vám ukážu co mi vytvořili....

23.3.2009 11:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Holky bulela jsem jak želva, osd začátku do konce, už těším až vám ukážu co mi vytvořili....

Leni a ty máš taky nějaký los fotos z tréninku? ukáááááá

23.3.2009 13:41
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Leni a ty máš taky nějaký los fotos z tréninku? ukáááááá

Ahojdáááá,
jen na skok abych neměla průser...

Klárko, oslavička byla naprosto luxusní...moc jsem si to já i Tomajs užili...Sábulka je naprostí zlatíčko a o té hnědé luxusní kobyle ani nepmuvil...Klárko, ty můžeš z fleku jezdit westernové dispiplíny...ještě porychtuj nějaké spiny kousky a hotová quortřice ovladatelná. byla radost pohledět, fakt smekám. Odvedla jsi s ní VELKÝ kus práce, kobyla ti chotí úžasně...jen jak jsem přeseda ze Sábulky, z toho mamutka tak to byl fest rozdíl ale fakt ti jí závidím...jen jí trochu porychtuj ještě v boxe a u přepravy a bude dokonalá!!!
Včera jsem vytuhla v osm hodin a ráno jsem měla očička jako vietnamec...masakr

Ještě jednou děkujeme na tak luxusní sobotu a neděli...

Tomáš se sám vybejčil a podržel celé tři vteřiny oba koně...

potlééésk

23.3.2009 13:43
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Ahojdáááá,
jen na skok abych neměla průser...

Klárko, oslavička byla naprosto luxusní...moc jsem si to já i Tomajs užili...Sábulka je naprostí zlatíčko a o té hnědé luxusní kobyle ani nepmuvil...Klárko, ty můžeš z fleku jezdit westernové dispiplíny...ještě porychtuj nějaké spiny kousky a hotová quortřice ovladatelná. byla radost pohledět, fakt smekám. Odvedla jsi s ní VELKÝ kus práce, kobyla ti chotí úžasně...jen jak jsem přeseda ze Sábulky, z toho mamutka tak to byl fest rozdíl ale fakt ti jí závidím...jen jí trochu porychtuj ještě v boxe a u přepravy a bude dokonalá!!!
Včera jsem vytuhla v osm hodin a ráno jsem měla očička jako vietnamec...masakr

Ještě jednou děkujeme na tak luxusní sobotu a neděli...

Tomáš se sám vybejčil a podržel celé tři vteřiny oba koně...

potlééésk

Jo a ještě vám ukážu fotky z pátečních tanečkůůů...

šmoulové

23.3.2009 13:44
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Jo a ještě vám ukážu fotky z pátečních tanečkůůů...

šmoulové

abba

23.3.2009 13:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
abba

kosmonauti...

23.3.2009 13:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
kosmonauti...

a všichni společně...

23.3.2009 13:46
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
a všichni společně...

a musím mizet nebo bude zle...

papík Danny

a večer už snad na Skypu nebo na ***, nějak nestíhám nic. Sakra

tak papík

23.3.2009 13:59
klawdie

XXX.XXX.100.124

haisovad napsal(a):
a musím mizet nebo bude zle...

papík Danny

a večer už snad na Skypu nebo na ***, nějak nestíhám nic. Sakra

tak papík

DAnny tak tak super to bylo....no jo no co je mamut se zlatý srdcem ale nic extra na ježdění tak maličká zas luxus pod sedlem ale hajtra ve stáji...však jsem říkala zkřížit je a to by byl pro mě ideální koníček.....tož jsem ráda že i přes únavu, zimu a fujavec si se nechala ukecat a vyrazaili jsme, dnes je pujdu trapit jen na lonž, sahibek rád a málá se aspon vyskotačí....
HOLKY kde jste?
moje placička

23.3.2009 18:32
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):
DAnny tak tak super to bylo....no jo no co je mamut se zlatý srdcem ale nic extra na ježdění tak maličká zas luxus pod sedlem ale hajtra ve stáji...však jsem říkala zkřížit je a to by byl pro mě ideální koníček.....tož jsem ráda že i přes únavu, zimu a fujavec si se nechala ukecat a vyrazaili jsme, dnes je pujdu trapit jen na lonž, sahibek rád a málá se aspon vyskotačí....
HOLKY kde jste?
moje placička

Dodatečně se přidávám ke gratulantům. Vypadá to, že jste si to vážně moooooooooc užívali a to je dobře

23.3.2009 18:39
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Dodatečně se přidávám ke gratulantům. Vypadá to, že jste si to vážně moooooooooc užívali a to je dobře

Vidět tuhle fotku vytrženou z kontextu tak na majitele snad zavolám ochranáře zvířat A on ten chlapeček jen spinkal

23.3.2009 18:40
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Vidět tuhle fotku vytrženou z kontextu tak na majitele snad zavolám ochranáře zvířat A on ten chlapeček jen spinkal

a druhej hned vedle

23.3.2009 18:47
kukinatost

XXX.XXX.219.111

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

ahoj ďouchy, jsem moc ráda, že jste si to užily...já jsem přežila ve zdraví rodinnou oslavu...akorát teď doma je to na....

a dneska jsem mluvila s vetem, tak jestli se zadaří, snad v neděli..!!!

23.3.2009 18:48
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a druhej hned vedle

Jen Rozletek chytil druhou mízu a je k nezastavení ... nějak se v týdnu nevešel s Klárkou do kombinace. Měl tam být meziskok a oni to jeli in-out
Tady ještě docela v poho

23.3.2009 18:50
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
ahoj ďouchy, jsem moc ráda, že jste si to užily...já jsem přežila ve zdraví rodinnou oslavu...akorát teď doma je to na....

a dneska jsem mluvila s vetem, tak jestli se zadaří, snad v neděli..!!!

Tak Janíku, držím fšechny palce !!!!!! Já už se smířila s tím, že budu mít doma slepejše, tak snad to alespoň Tobě dobře dopadne.
Gabriel s Gabrielou - příprava na sobotní hobby.

23.3.2009 18:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

luciusl napsal(a):
Tak Janíku, držím fšechny palce !!!!!! Já už se smířila s tím, že budu mít doma slepejše, tak snad to alespoň Tobě dobře dopadne.
Gabriel s Gabrielou - příprava na sobotní hobby.

Ahojda...:)
Ty jo, Lucíku, vy už v sobotu jedete Hobbyky, jo? Závidím, ale je fakt, že já si o víkendu na soustřu odjela v podstatě 4 soutěže... no, v sobotu lehčí parkurky, v nedělí těžší a vyšší...byla to paráda... jinak my teda první závody 12.4. v HK, nechystáte se ještě někdo z blízkých?

23.3.2009 19:01
luciusl

XXX.XXX.217.210

jenysimons napsal(a):
Ahojda...:)
Ty jo, Lucíku, vy už v sobotu jedete Hobbyky, jo? Závidím, ale je fakt, že já si o víkendu na soustřu odjela v podstatě 4 soutěže... no, v sobotu lehčí parkurky, v nedělí těžší a vyšší...byla to paráda... jinak my teda první závody 12.4. v HK, nechystáte se ještě někdo z blízkých?

jO JO, v sobotu poprvé vyrážíme. Původně to vypadalo, že pojedu 3 koně, nakonec jsem se z toho vyvlíkla a zbyde mi jen ten můj ženoucí magůrek . Stačí vzhledem k tomu, že to budu celé šoférovat sama. 3x se točit s vozíkem a ještě 3x opracoviště a 3x parkur. No, to už by bylo trochu moc. Tahle fotka s emi moc líbí, škoda že to tam ruší to okolí aKlárka "plave", ale i tak .. na to že v lednu ještě neuměla pořádně ani vysedávat je to super

23.3.2009 19:18
jenysimons

XXX.XXX.237.100

luciusl napsal(a):
jO JO, v sobotu poprvé vyrážíme. Původně to vypadalo, že pojedu 3 koně, nakonec jsem se z toho vyvlíkla a zbyde mi jen ten můj ženoucí magůrek . Stačí vzhledem k tomu, že to budu celé šoférovat sama. 3x se točit s vozíkem a ještě 3x opracoviště a 3x parkur. No, to už by bylo trochu moc. Tahle fotka s emi moc líbí, škoda že to tam ruší to okolí aKlárka "plave", ale i tak .. na to že v lednu ještě neuměla pořádně ani vysedávat je to super

No panejo, jela bych taky hnedka..už se těším na ty první závůdky, doufám, že se do tej doby nic nesesype...
Chápu dobře, že máte jednokoňku, ty s ní povezeš 3 koníky a původně jsi je měla ještě všechny odjezdit na Hobbykách? wow, to by bylo nelehké...

23.3.2009 19:30
luciusl

XXX.XXX.217.210

jenysimons napsal(a):
No panejo, jela bych taky hnedka..už se těším na ty první závůdky, doufám, že se do tej doby nic nesesype...
Chápu dobře, že máte jednokoňku, ty s ní povezeš 3 koníky a původně jsi je měla ještě všechny odjezdit na Hobbykách? wow, to by bylo nelehké...

Máme dvoukoňku a jelo by 5 koní, z toho 2 moji a jeden ustájený na kterého si jeho majitelka ještě netroufne. Takže jsem jí to rozmluvila - ať ještě potrénuje a pak si jede sama no a toho svého druhého - ponďu jsem šoupla holčině, co ke mě chodí jezdit . Jsem to ale holka šikovná. Jen Rozletka nikdo nechce, čím to asi bude ????

23.3.2009 19:36
kukinatost

XXX.XXX.219.111

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Luli, to absolutně nechápu..:))
Jinak holky, Kerka měl včera pohodový den, ani v ohradě neházel..to jsem se hecla, že na něm vyzkouším to sedlo, když už nám ho docpali, jestli sedí...
a po dvou měsících jsemsi svezla zadek na černé věci...jenom tak kousek podrndat - nevyhodil ani jednou, ale zaběhat si teda fakt chtěl..:)

btw jsme našla fotku z léta s Hadraplánem - vůbec nejsem malá:)

23.3.2009 23:27
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Luli, to absolutně nechápu..:))
Jinak holky, Kerka měl včera pohodový den, ani v ohradě neházel..to jsem se hecla, že na něm vyzkouším to sedlo, když už nám ho docpali, jestli sedí...
a po dvou měsících jsemsi svezla zadek na černé věci...jenom tak kousek podrndat - nevyhodil ani jednou, ale zaběhat si teda fakt chtěl..:)

btw jsme našla fotku z léta s Hadraplánem - vůbec nejsem malá:)

Jdu hodit noční pozdrav
Než jsem porozvážela ožralky, trvalo to fakt dlouho, nadlidský úkon byl už nacpat je do auta.... naštěstí jsou kluci šikovný, tak je auto čistý i přesto, že jsme převáželi pivo v půllitrech z hospody, no zastavit nás policajti asi by koukali
Dnes jsem si zahrála životní hru v šipkách, soupeři tleskali, ach jak to potěší
Jinak na sobotu jsme si domluvili na půjčení Hadraplána, tak dost silně uvažuju, že si sednu na krokování....
Luli, držím palec na úvodní výkon a Jaňuch tobě snad ani už nevím, co psát.... však ty víš... jsme tu...
A Týnko, na závodech se potkáme, přijdu čumákovat a doufám, že konečně omrkneš šedivku

24.3.2009 07:13
molly

XXX.XXX.144.88

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Dobré ráno,jdu jen pozdravit..
Trošku poslední dobou nestíhám a tak Vás zanedbávám, omlouvám se...
Klárko, Peti, fotky super...Leni taky ses musela mít fajně, viď? Molinatou čeká robota o víkendu... Trošku jsem ji vylepšila
Jaňuch na Tebe budem myslet, to je jasné
Kaťuch a co u Tebe nového? Luli, budem držet pěstičky Týnuš, nepojedete na čumendu na závody do Hradišťka? Já se tam možná budu vyskytovat, jako papparazzi..

Danny, škoda, že jsem Tě propásla...

Merlin pózoval ...

24.3.2009 07:14
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):
Klárko, Peti, fotky super...Leni taky ses musela mít fajně, viď? Molinatou čeká robota o víkendu... Trošku jsem ji vylepšila
Kaťuch a co u Tebe nového? Luli, budem držet pěstičky Týnuš, nepojedete na čumendu na závody do Hradišťka? Já se tam možná budu vyskytovat, jako papparazzi..

Merlin pózoval ...

Je z něj pěknej macek

24.3.2009 07:15
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Merlin pózoval ...

trošku práce...

24.3.2009 07:16
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Merlin pózoval ...

a odpočinku...

24.3.2009 07:17
molly

XXX.XXX.144.88

molly napsal(a):

Merlin pózoval ...

a můj věrný společník...

24.3.2009 08:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
a můj věrný společník...

Zdar holky...Týnuš na závody se chystá segra, já tam budu též s fotákem v ruce a na víkend se jedem též soutředit Zuzajdo...chci v sobotu zkusit hnědou do vozíku a jestli pojede v pohodě, zkusím ji na neděli ještě dohlásit a vyrazit s ní na skokový soutředko....koukala jsem, že je ještě místo...
Včera bylo hnusně a strašně fučelo, tka jsme tu naši bandu pustili do provizorní ohrady na kruhovkou kde byli aspon trochu chránění od větru, no nic, se jim tam po necelé hodině už moc nelíbilo, tak bílá zavelela , přeskákali pěkně vzorně postupně pásku a pěkně v zástupu docupitali domů, každej na svý místo a bylo to..jsem se musela smát, jsem je viděla jak mašírujou, tak jsem jen volala ....už jedouuuu......lumpové...

24.3.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Zdar holky...Týnuš na závody se chystá segra, já tam budu též s fotákem v ruce a na víkend se jedem též soutředit Zuzajdo...chci v sobotu zkusit hnědou do vozíku a jestli pojede v pohodě, zkusím ji na neděli ještě dohlásit a vyrazit s ní na skokový soutředko....koukala jsem, že je ještě místo...
Včera bylo hnusně a strašně fučelo, tka jsme tu naši bandu pustili do provizorní ohrady na kruhovkou kde byli aspon trochu chránění od větru, no nic, se jim tam po necelé hodině už moc nelíbilo, tak bílá zavelela , přeskákali pěkně vzorně postupně pásku a pěkně v zástupu docupitali domů, každej na svý místo a bylo to..jsem se musela smát, jsem je viděla jak mašírujou, tak jsem jen volala ....už jedouuuu......lumpové...

Jo a ženský tohohle fešáka ted máme za humny u známýho, takže až se vyloupne Oskar a udělá trochu tepleji jedem na kukandu a kdyby měl někdo zájem o připouštění není problém je ted ve východních Čechách u Hradce Králové...http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=6490

24.3.2009 09:54
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Jo a ženský tohohle fešáka ted máme za humny u známýho, takže až se vyloupne Oskar a udělá trochu tepleji jedem na kukandu a kdyby měl někdo zájem o připouštění není problém je ted ve východních Čechách u Hradce Králové...http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=6490

Dobré dopoledne.... já jsem zas dospávala, ještě že jdu až na odpoledne
Zuzi, pěkný fotéčky, jsem ti říkala, že z Merlina už je pořádnej tygr
Hřebčák je krásnej, vůbec netuším, kolik v ČR tak asi může být PRE...

24.3.2009 10:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Dobré dopoledne.... já jsem zas dospávala, ještě že jdu až na odpoledne
Zuzi, pěkný fotéčky, jsem ti říkala, že z Merlina už je pořádnej tygr
Hřebčák je krásnej, vůbec netuším, kolik v ČR tak asi může být PRE...

Koukala jsem na equimarketu a jsou tam asi další tři...počítám s tebou až pojedem na kukandu
Eví co dělá večer?

24.3.2009 10:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Koukala jsem na equimarketu a jsou tam asi další tři...počítám s tebou až pojedem na kukandu
Eví co dělá večer?

Do 21h. v práci a jelikož jdu zítra na ráno, tak se asi nikam nepohrnu

24.3.2009 10:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Do 21h. v práci a jelikož jdu zítra na ráno, tak se asi nikam nepohrnu

škoda všichni jsou dnes nějaký upracovaní:)

24.3.2009 10:19
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
škoda všichni jsou dnes nějaký upracovaní:)

No jo, já jako nováček si vychytávám odpolední dost často

24.3.2009 11:32
molly

XXX.XXX.159.239

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Urvala jsem si minutku a jdu Vás pozdravit od PC v práci..
Klári, copak plánuješ na večer?
Jinak v tu neděli já jdu už od 7 ráno jezdit,páč mi bylo řečeno, že pak vyráží s koňmi právě na závody do Hradišťka!!Tak netuším, jak by případně vzal ještě dalšího koníka..Ne že bych tě chtěla odradit. Jen prozrazuji interní informaci

Jinak se musím pochlubit, Klárka už ví.. Po dlouhé době jsem neodolala a objednala rajtky přes net- já to nerada... Ale jsou úplně super a sedí jak ulité

24.3.2009 11:36
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Urvala jsem si minutku a jdu Vás pozdravit od PC v práci..
Klári, copak plánuješ na večer?
Jinak v tu neděli já jdu už od 7 ráno jezdit,páč mi bylo řečeno, že pak vyráží s koňmi právě na závody do Hradišťka!!Tak netuším, jak by případně vzal ještě dalšího koníka..Ne že bych tě chtěla odradit. Jen prozrazuji interní informaci

Jinak se musím pochlubit, Klárka už ví.. Po dlouhé době jsem neodolala a objednala rajtky přes net- já to nerada... Ale jsou úplně super a sedí jak ulité

Zuzí jen malou sešlost, doma bumbání jak na další tři mejdany, a na narozky se mi nechce bejt samotný doma..tak přijed jestli budeš moct asi od sedmí...kámoška přinese snad nějaké společenské hry at zabavíme, nebo můžem testovat co umí foták...nevím jen takové malé posezení
zuzí a ty máš v nedělu toho kmínáse? takhle brzy to je škoda, bbudu po plese grogy abych vstala a jela juknout, když už mám volno...
A super ýže rajtky jsou ok...já si zas brousím zuby na další pantalony na aukru, ale uvidíme jak pujde cena nahoru.

24.3.2009 11:53
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Zuzí jen malou sešlost, doma bumbání jak na další tři mejdany, a na narozky se mi nechce bejt samotný doma..tak přijed jestli budeš moct asi od sedmí...kámoška přinese snad nějaké společenské hry at zabavíme, nebo můžem testovat co umí foták...nevím jen takové malé posezení
zuzí a ty máš v nedělu toho kmínáse? takhle brzy to je škoda, bbudu po plese grogy abych vstala a jela juknout, když už mám volno...
A super ýže rajtky jsou ok...já si zas brousím zuby na další pantalony na aukru, ale uvidíme jak pujde cena nahoru.

jj, tak Klári, dneska plánujete dojíždět, jo?:))
Za mnou by měl apsoň na chvilku dorazit Leňuch, kdyby byl čas a prachy, hned byhc to krosla na Hradec za váma..:))
jinak mi se líbí jedné hnědé pantlaony na inzerci, tož uvidíme, jestli zmákneme operaci v neděli, jak na tom budu finančně...naši budou zřejmě opět fungovat jako kontokorent..
holky, venku je u nás absolutně tma a padají kroupy jak sviňa, to nemluvím o tom brutálním vichru...

25.3.2009 07:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Tak bré ránko, opice:)
Jak jste se vyspinkaly? U mě byla včera Lenuška, tož jsme sežraly tunu česnekáčů a rubly jedno vínko...ale v 10 musela jet bobina domů, fakt jsem jí tu cestu nezáviděla, zima, tma a ještě smrděla česnekem na 10 metrů daleko:)))

25.3.2009 07:54
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Tak bré ránko, opice:)
Jak jste se vyspinkaly? U mě byla včera Lenuška, tož jsme sežraly tunu česnekáčů a rubly jedno vínko...ale v 10 musela jet bobina domů, fakt jsem jí tu cestu nezáviděla, zima, tma a ještě smrděla česnekem na 10 metrů daleko:)))

Hojte všeci, tož vám řeknu že po tom česneku jedu ještě dnes Ale to bylo tak fááááááááááájne Jo holky a zkuste to někdy s mandarinkou, je to boží.
Jinak Janušku, to vaše nádraží je skoro jako cigánská čtvrt. Já se tam večer vždycky až bojím. No chvála bohu, že už byl vlak nachystaný na nástupišti. Jo a vylezla jsem na Bocankách, čekalo mě překvapení ve formě asi 15 cm nového sněhu. Fučelo, sněžilo, kosa byla.....Cesta nekonečná. Než jsem udělala koníky, vyvenčila ty moje malé obludy, do postele jsem lehala něco po půlnoci Ale bo jsem byla s tebou, až mi to tolik nevadilo

25.3.2009 07:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Hojte všeci, tož vám řeknu že po tom česneku jedu ještě dnes Ale to bylo tak fááááááááááájne Jo holky a zkuste to někdy s mandarinkou, je to boží.
Jinak Janušku, to vaše nádraží je skoro jako cigánská čtvrt. Já se tam večer vždycky až bojím. No chvála bohu, že už byl vlak nachystaný na nástupišti. Jo a vylezla jsem na Bocankách, čekalo mě překvapení ve formě asi 15 cm nového sněhu. Fučelo, sněžilo, kosa byla.....Cesta nekonečná. Než jsem udělala koníky, vyvenčila ty moje malé obludy, do postele jsem lehala něco po půlnoci Ale bo jsem byla s tebou, až mi to tolik nevadilo

ja ja, si tež myslím, že teta Janka přemůže aji vichřicu a sníh...a co teprve ty yntelygentní psy:))
Lenušklo, fakt jsem byla hrozně ráda, že si dojela a nemachruj s trenérkou.))

25.3.2009 08:01
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ja ja, si tež myslím, že teta Janka přemůže aji vichřicu a sníh...a co teprve ty yntelygentní psy:))
Lenušklo, fakt jsem byla hrozně ráda, že si dojela a nemachruj s trenérkou.))

Co Kuláš, neobulil se jak vlezl dovnitř????? A Rithitan byl fajny včera. Jak vtíral a lísal se, nevěrník

25.3.2009 08:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Co Kuláš, neobulil se jak vlezl dovnitř????? A Rithitan byl fajny včera. Jak vtíral a lísal se, nevěrník

A holky měli romantiku...to mi taky menší..sem nachystala ašlí hromadu žrádla a pořád ještě zbylo se toho nezbavím

25.3.2009 08:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

ty on nic neříkal,jsem si říkala, že má asi rýmu či co:))
a Vačka je teda čubka prodejná a posral to...vtěrka jedna, jak byl z tebe posraný..css...:))

25.3.2009 08:12
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
ty on nic neříkal,jsem si říkala, že má asi rýmu či co:))
a Vačka je teda čubka prodejná a posral to...vtěrka jedna, jak byl z tebe posraný..css...:))

Jéééééé, ta fotka je hrozně fajné. Byl to super den.
Kláruško a co jste měli dobrého????? Do které jste vlastně pařili? Vydržela jsi až do konce?

25.3.2009 08:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):
Jéééééé, ta fotka je hrozně fajné. Byl to super den.
Kláruško a co jste měli dobrého????? Do které jste vlastně pařili? Vydržela jsi až do konce?

Včera? jsme to nijak nehrotili, vypili jsme myslím dvě flášy vína a žrali, lovečák, nivu, další salámy a sýr, okurčičku, papriku a utopence..mám pětilitrovku
MY si to s DAnulí v tu nedělu i přes nepřízeň počasí taky užili...

25.3.2009 08:25
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Včera? jsme to nijak nehrotili, vypili jsme myslím dvě flášy vína a žrali, lovečák, nivu, další salámy a sýr, okurčičku, papriku a utopence..mám pětilitrovku
MY si to s DAnulí v tu nedělu i přes nepřízeň počasí taky užili...

Sábulák tu má suprový výraz tváře Jej, utopence jsem už dlouho neměla.....Ale já si ted libuju v naší hospůdce na nakládaném hermelínu. To je mňamka Holky, koukejte na tu holčinu. To byla tak úžasná dvojka.....Pak spolu přeskákali i 80 cm

25.3.2009 08:27
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Sábulák tu má suprový výraz tváře Jej, utopence jsem už dlouho neměla.....Ale já si ted libuju v naší hospůdce na nakládaném hermelínu. To je mňamka Holky, koukejte na tu holčinu. To byla tak úžasná dvojka.....Pak spolu přeskákali i 80 cm

25.3.2009 08:34
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Mi se nechce robit Kde je kdo????? Jinak Honzajs je po treningu hezky odpočatý, 2 dny vegetil a dnes ráno to už na něm bylo znát Tož dneska vyrážíme někam do lesíku, pokud to opětovná nadílka sněhu dovolí .....

25.3.2009 08:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Mi se nechce robit Kde je kdo????? Jinak Honzajs je po treningu hezky odpočatý, 2 dny vegetil a dnes ráno to už na něm bylo znát Tož dneska vyrážíme někam do lesíku, pokud to opětovná nadílka sněhu dovolí .....

Janica je tu, ale měla by robit...
Jinak já mám dneska teda zase trénink....to azs bude pokynů - od míň těla, přes prošláplou patu, lokty u těla, ruku klidnou a hlavně ramena zpátky:)))

25.3.2009 08:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

lanika napsal(a):

Ty jo koukám že letos už z něho bude pan kůn, vid Leni pěkně se dosvalil a dorostl...pání....už se těším až ho zas uvidím...super foto jak se kulatí ve hřbetě a vyšlapuje si na dlouhé otěži...
Holky u nás včera maras počasí, dojela jsem ke koním v brutální vániciá, tak bylo během chvilku všude bílo...tak jsme si zaspívalil koledy:))

25.3.2009 09:01
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
Ty jo koukám že letos už z něho bude pan kůn, vid Leni pěkně se dosvalil a dorostl...pání....už se těším až ho zas uvidím...super foto jak se kulatí ve hřbetě a vyšlapuje si na dlouhé otěži...
Holky u nás včera maras počasí, dojela jsem ke koním v brutální vániciá, tak bylo během chvilku všude bílo...tak jsme si zaspívalil koledy:))

Bré ránko všem, já se chystám za chvilku do práce, nějak se mi nece jak jinak

25.3.2009 11:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Bré ránko všem, já se chystám za chvilku do práce, nějak se mi nece jak jinak

mi povídej makat se mi necvhce až to hezký není a to dne shákuju do šesti...ch jo...

25.3.2009 13:08
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Zdravím pracující.

Nestíhám teda vůbec nic...už od pátku lítám a zařizuju, v práci práce... :(( ...ale tak efekt je aspoň trochu vidět.

Dodatečně gratuluju oslavenkyni a přeju ať se daří, na co sáhne :-)

26.3.2009 06:37
klawdie

XXX.XXX.100.124

strelish napsal(a):
Zdravím pracující.

Nestíhám teda vůbec nic...už od pátku lítám a zařizuju, v práci práce... :(( ...ale tak efekt je aspoň trochu vidět.

Dodatečně gratuluju oslavenkyni a přeju ať se daří, na co sáhne :-)

Zdar ženský, dneska jsem se hecla do práce nakráčelA pár minut po šestý...kéž by mi to takto šlo každej den, ale to vstávání děs běs...
KOníky už druhý den korigunju na dálku přes telefon, holky se staraj, hnědá užívá stáda,šediváček zase hnědý...v pátek se těším jak hnědou vytáhnu a dáme si zas nějaký piruety..

26.3.2009 07:03
molly

XXX.XXX.144.88

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Dobré ráno... Včera večer zas padal ten bílej bordel, ještě teď jsou ho po zahradě zbytky... Já chcííí sluníčkóó...
Molinatá včera vyvenčila svou majestátnost, byla hodná Už jsem přidala ovsa, tak děláme hopsa
Stihla jsem i pocvičit s Royem, ale byli jsme v sadu a dráždily jej srnky, tak to nebylo úplně 100%..
Mějte fajnový den..

26.3.2009 07:42
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Dobré ráno... Včera večer zas padal ten bílej bordel, ještě teď jsou ho po zahradě zbytky... Já chcííí sluníčkóó...
Molinatá včera vyvenčila svou majestátnost, byla hodná Už jsem přidala ovsa, tak děláme hopsa
Stihla jsem i pocvičit s Royem, ale byli jsme v sadu a dráždily jej srnky, tak to nebylo úplně 100%..
Mějte fajnový den..

Zdar opice
Tož já včera byla taky jezdit, Honzajs se choval ukázněně Dneska má ale opět volno, panička ide na lepší
Jinak bílá pokrývka je opět všude, to jen hlásím pro ty, kteří už snad kolem sebe mají jaro

26.3.2009 08:28
remonek

XXX.XXX.162.107

lanika napsal(a):
Zdar opice
Tož já včera byla taky jezdit, Honzajs se choval ukázněně Dneska má ale opět volno, panička ide na lepší
Jinak bílá pokrývka je opět všude, to jen hlásím pro ty, kteří už snad kolem sebe mají jaro

Ahojky holky, tak jen v rychlosti pozdravím a zase se musím vrhnout do práce. Můj stůl připomíná velkou haldu papíru . Já včera vytáhla Sobistu ven do lesa a zkoušeli jsme přechody z kroku do klusu a velice mile mě ten muj přerostlí ponďa překvapil. Dokonce se ani nebál když jsme jeli okolo pána s motorovou pilou
On je venku docela zkoumálista, pořád ho něco někde zajímá Taky se nám povedlo přijet asi tak na 20 metrů ke stádu srnek, jsem si je chtěla vyfotit telefonen, jenže když už jsem to skoro měla, tak si to srnky rozmysleli a tradá do pryč a s nima tradá do pryč i Sobista, nasázel pár kozliků a mohli jsme pokračovat dál. Jinak u nás už po sněhu není ani památky, jen tu pár dní pořádně fučelo. Na víkend hlásí teplo, tak snad už to jaro přijde

26.3.2009 09:30
strelish

XXX.XXX.142.166

remonek napsal(a):
Ahojky holky, tak jen v rychlosti pozdravím a zase se musím vrhnout do práce. Můj stůl připomíná velkou haldu papíru . Já včera vytáhla Sobistu ven do lesa a zkoušeli jsme přechody z kroku do klusu a velice mile mě ten muj přerostlí ponďa překvapil. Dokonce se ani nebál když jsme jeli okolo pána s motorovou pilou
On je venku docela zkoumálista, pořád ho něco někde zajímá Taky se nám povedlo přijet asi tak na 20 metrů ke stádu srnek, jsem si je chtěla vyfotit telefonen, jenže když už jsem to skoro měla, tak si to srnky rozmysleli a tradá do pryč a s nima tradá do pryč i Sobista, nasázel pár kozliků a mohli jsme pokračovat dál. Jinak u nás už po sněhu není ani památky, jen tu pár dní pořádně fučelo. Na víkend hlásí teplo, tak snad už to jaro přijde

Ta zima snad neskončí, zas je tu bílo a chumelí :((

Na víkend teplo sice hlásili, ale s blížícím se víkendem jejich teplotní předpovědi klesají...původně nějakých 14 stupňů...haha...budem rádi, když nebude mrznout.

26.3.2009 09:50
remonek

XXX.XXX.162.107

strelish napsal(a):
Ta zima snad neskončí, zas je tu bílo a chumelí :((

Na víkend teplo sice hlásili, ale s blížícím se víkendem jejich teplotní předpovědi klesají...původně nějakých 14 stupňů...haha...budem rádi, když nebude mrznout.

Teď jsem koukla na předpověď a máš pravdu, ještě včera tam bylo nějakých 12 stupňu a dneska už tam na nedělí straší je s 8 a k tomu ještě déšť takže zas u nás bude pěkně bahnitě, tak se bojím aby to nezapůsobilo na naší střelku. Včera mi přišel nějaký přípravek, který prý zabírá i v hodně bahnitých terénech, tak uvidím a snad se nám hnilobu podaří zlikvidovat.

26.3.2009 10:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

remonek napsal(a):
Teď jsem koukla na předpověď a máš pravdu, ještě včera tam bylo nějakých 12 stupňu a dneska už tam na nedělí straší je s 8 a k tomu ještě déšť takže zas u nás bude pěkně bahnitě, tak se bojím aby to nezapůsobilo na naší střelku. Včera mi přišel nějaký přípravek, který prý zabírá i v hodně bahnitých terénech, tak uvidím a snad se nám hnilobu podaří zlikvidovat.

dejte pokoj s tou zimou, já už tak těším ma teplo...

26.3.2009 10:33
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

miláček:)) vidíte jak mi zmizela ty štika

26.3.2009 10:34
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

Čus babky, taky mě to počasí už pěkně prudí, dnes jsem bez auta, tak si v tom dám procházku za Saxíkem.... ale nejdřív se vrhnu na domácí úklid, mám půjčený brutální přístroj a miliony bakterií zemřou

26.3.2009 10:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

baby, zdarec, tak u nás ganz bílo..včera jsem měla trénink na předělání mého sedu a rozšlapání ryzoňa...asi na 5 minut jsme vypadaly dobře obě:)))to jsou ty první vlaštovky..btw Klárko - větu "špičky, hlídej si špičky, ke koni špičky"jsem slyšela i ve spaní..:))
takže už nemám jenom předklon, ale i ty debilní špičky..:))
holky, jestli já někdy na tom koni budu vypadat normálně...:))
a ahlvně jsme si zkazila prý i ryzooňa, je hrozně stažená a nejde dopředu...ale jaký to ybl příjemný rozdíl, když jsem jí donutila si pořádně vyšlápnout:)

26.3.2009 10:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
miláček:)) vidíte jak mi zmizela ty štika

26.3.2009 10:36
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
baby, zdarec, tak u nás ganz bílo..včera jsem měla trénink na předělání mého sedu a rozšlapání ryzoňa...asi na 5 minut jsme vypadaly dobře obě:)))to jsou ty první vlaštovky..btw Klárko - větu "špičky, hlídej si špičky, ke koni špičky"jsem slyšela i ve spaní..:))
a ahlvně jsme si zkazila prý i ryzooňa, je hrozně stažená a nejde dopředu...ale jaký to ybl příjemný rozdíl, když jsem jí donutila si pořádně vyšlápnout:)

Zas mám tréninkovou závist já už si předběžně zlehka domlouvám rozježdění na podzim, ať po tý přestávce nehrknu hned na Saxoida...

26.3.2009 10:38
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Hej klíd však já tam lítala jak střevoa to jsem se vrátila do sedla jen po roce pauzy...heh a desset let u koní ajko by nebylo...díyk jedna na uklildněnou...

26.3.2009 10:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Evuli, včera mi v té hale stačila půl hodinka...a jak se soustředím na sebe a ryzca občas šlapajícího kupředu, zapomínám třeba pořádně ohýbat v obratech, nepřistavím ke správné ruce hned po změně směru, jak si hlídám špičky, neopobízím, nebo se zas začnu předklánět, nebo dám ruce od těla.....je to takový ten pocit, jak děláš všechno blbě:)))

26.3.2009 10:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hej klíd však já tam lítala jak střevoa to jsem se vrátila do sedla jen po roce pauzy...heh a desset let u koní ajko by nebylo...díyk jedna na uklildněnou...

Evíku klidně můžeš i u nás...na jízdárně za hnědou ručím...
A janko koukej jak straším tady nikdo není dokonalý...můj problém klasika špičky, hrbatý záda....ruka děs běs

26.3.2009 10:40
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):

Fuj u nás se festově rozpršelo . Jani s těma špičkama ke koni jsem na tom podobně. Byla jsem jezdit u známé, tak mě trochu podrezůrovala a byla jsem na tom podobě jako ty. No a včera jsem celou vyjížďku se Sobistou pozorovala svoje špičky a pořád si je hlídala a napadlo mě,jestli by mi trošku nepomohli takový ty šikmý vložky do třemů...

26.3.2009 10:41
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Evuli, včera mi v té hale stačila půl hodinka...a jak se soustředím na sebe a ryzca občas šlapajícího kupředu, zapomínám třeba pořádně ohýbat v obratech, nepřistavím ke správné ruce hned po změně směru, jak si hlídám špičky, neopobízím, nebo se zas začnu předklánět, nebo dám ruce od těla.....je to takový ten pocit, jak děláš všechno blbě:)))

Jé, jak já to znám až to jednou půjde všechno najednou, to bude věc

26.3.2009 10:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

no já ted prdím na sebe a šteluju si kobylu, poslední dobou neustále prodlužuju třmeny...na ní by se jezdili drezurky parádně..pač prohlídce parkuru s koněm budu muset dávat bacha aby po někom neskočila, je to šklebna první třídy...

26.3.2009 10:43
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Jé, jak já to znám až to jednou půjde všechno najednou, to bude věc

Kláry, já si to domlouvám pod dohledem a dost možná trošku delší spolupráci, ale zatím je to ještě moooc daleko....

26.3.2009 10:44
klawdie

XXX.XXX.100.124

remonek napsal(a):
Fuj u nás se festově rozpršelo . Jani s těma špičkama ke koni jsem na tom podobně. Byla jsem jezdit u známé, tak mě trochu podrezůrovala a byla jsem na tom podobě jako ty. No a včera jsem celou vyjížďku se Sobistou pozorovala svoje špičky a pořád si je hlídala a napadlo mě,jestli by mi trošku nepomohli takový ty šikmý vložky do třemů...

nepomaháaj naopak vytáčej nohu možná víc..chci se jich zbavit,ale zase dobře se s nimi skáče....

26.3.2009 10:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
no já ted prdím na sebe a šteluju si kobylu, poslední dobou neustále prodlužuju třmeny...na ní by se jezdili drezurky parádně..pač prohlídce parkuru s koněm budu muset dávat bacha aby po někom neskočila, je to šklebna první třídy...

však jo já jen aby jsi měla z čeho kdyžtak vybírat.....potřeboval bych někoho kdo by tu hnědou bestii naučil všechny ty drezurní prvky...věřím že talent na to má, ale neumím to já...přeskok zvládá ale zatím to nemám zcela pod kontrolou, no chci se do toho opřít, at aspon v tom ježdění vyniká když je jinak na přes pusinku

26.3.2009 10:48
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
však jo já jen aby jsi měla z čeho kdyžtak vybírat.....potřeboval bych někoho kdo by tu hnědou bestii naučil všechny ty drezurní prvky...věřím že talent na to má, ale neumím to já...přeskok zvládá ale zatím to nemám zcela pod kontrolou, no chci se do toho opřít, at aspon v tom ježdění vyniká když je jinak na přes pusinku

Janucho mě se an tom koni nejvíc libíš bez sedla...tam ti není co vytknout...

26.3.2009 10:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

Bůčková je taková agresorka..? Tak to ryzec se tváří jakožto velmi splachovací až družný...
já právě nechápu, jak jsou někteří schopni dělat tolik věcí najednou a dobře..:)
nicméně jsme připravena na dlouhodobý proces a už i na rozdíl od první hodiny tam nějaký malý posun byl a prý se snažíme obě, teda ryzec pokud jí donutím já...tož aspoň trochu mě podpořil, ať si nepřipadám jak absoltuní retard:))
a černá věc nedělá nic, jenom válí šunky, sebe celého v bahně a písku a tlačí mrkev nebo chlebíček, když odjíždíme, aby mu nebylo líto:))
jinak si to neumím moc představit, ajk pak bude třeba ready a budu je muset stíhat jezdit oba, ještěže se už tak natahuje den:) včera jsem je zavírala až hrubo po 6. hodině..

26.3.2009 10:50
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

Zamakejte na kontracvalu, až bude ten v pohodě, pak najednou začnou jít přeskoky... hlavně nedělejte přeskoky na dlouhý nebo zahozený otěži nebo v tempu, blbě se to odnaučuje a v dalším výcviku je to vcelku naprd...

26.3.2009 10:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Bůčková je taková agresorka..? Tak to ryzec se tváří jakožto velmi splachovací až družný...
já právě nechápu, jak jsou někteří schopni dělat tolik věcí najednou a dobře..:)
nicméně jsme připravena na dlouhodobý proces a už i na rozdíl od první hodiny tam nějaký malý posun byl a prý se snažíme obě, teda ryzec pokud jí donutím já...tož aspoň trochu mě podpořil, ať si nepřipadám jak absoltuní retard:))
a černá věc nedělá nic, jenom válí šunky, sebe celého v bahně a písku a tlačí mrkev nebo chlebíček, když odjíždíme, aby mu nebylo líto:))
jinak si to neumím moc představit, ajk pak bude třeba ready a budu je muset stíhat jezdit oba, ještěže se už tak natahuje den:) včera jsem je zavírala až hrubo po 6. hodině..

tak mě napadá, že to je vlastně jediná věc, kde mám pochvalu je jízda bez třmenů a včera jsme ještě zvládla pracovní klus, tak aby se to líbilo....
jinak ve cvalu je hodně těžké mi vysvětlit, že pobízím tou vnitřní nohou a ne celým tělem...:))
to je potom jenom " míň těla, ještě míň těla, Jani nehoupej:)))

26.3.2009 11:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
tak mě napadá, že to je vlastně jediná věc, kde mám pochvalu je jízda bez třmenů a včera jsme ještě zvládla pracovní klus, tak aby se to líbilo....
jinak ve cvalu je hodně těžké mi vysvětlit, že pobízím tou vnitřní nohou a ne celým tělem...:))
to je potom jenom " míň těla, ještě míň těla, Jani nehoupej:)))

jinak já přeskakuju jedině nad kavaletou, nebo jakože jdu z kruhu na kruh a zatím stejně radši teda do klusu a nacválat a snažím se zkracovat ten klusový úsek..
ale přeskok ryzec umí, tam problém ani nemáme...problém je ta osoba nahoře:))
a šikmé vložky do třmenů mi možná trochu pomáhají, byl to i nápad trenéra..

26.3.2009 11:08
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
jinak já přeskakuju jedině nad kavaletou, nebo jakože jdu z kruhu na kruh a zatím stejně radši teda do klusu a nacválat a snažím se zkracovat ten klusový úsek..
ale přeskok ryzec umí, tam problém ani nemáme...problém je ta osoba nahoře:))
a šikmé vložky do třmenů mi možná trochu pomáhají, byl to i nápad trenéra..

Ono nejvíc záleží na tom, proč ten kůň má přeskok umět.... pokud jde o to, aby na parkuru mezi překážkama nešel kontra, tak je vcelku jedno, jak se to naučí, v nějakým Zku nevadí, když se ti rozpadne v oblouku a ve vyšších soutěžích ho stejně musíš umět rychle pozbírat zpátky.... ale jestli to má být dobře provedený drezurní přeskok, tak to bez předchozí přípravy stejně nejde... navazuje na kontracval, překroky apod.

26.3.2009 11:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Ono nejvíc záleží na tom, proč ten kůň má přeskok umět.... pokud jde o to, aby na parkuru mezi překážkama nešel kontra, tak je vcelku jedno, jak se to naučí, v nějakým Zku nevadí, když se ti rozpadne v oblouku a ve vyšších soutěžích ho stejně musíš umět rychle pozbírat zpátky.... ale jestli to má být dobře provedený drezurní přeskok, tak to bez předchozí přípravy stejně nejde... navazuje na kontracval, překroky apod.

jj, tak to my všechno v podstatě pácháme v rámci nějakého toho mého rádoby přiježďování..kdy teda na mě vždycky někdo kouká zespodu a diriguje:))
jinak sjme jsem říkala, my se musíme s rzycem naučit společně opravdu yvšlánout, takže včera to bylo hodně i o prodlužování chodů na dlouhých stěnách a sbírání na krátkých...jo a ještě ruce má taky blbě, lokty málo u těla a otáčím ruce..s těma půllitrama mi to nějak nejde...:)

26.3.2009 11:15
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
jj, tak to my všechno v podstatě pácháme v rámci nějakého toho mého rádoby přiježďování..kdy teda na mě vždycky někdo kouká zespodu a diriguje:))
jinak sjme jsem říkala, my se musíme s rzycem naučit společně opravdu yvšlánout, takže včera to bylo hodně i o prodlužování chodů na dlouhých stěnách a sbírání na krátkých...jo a ještě ruce má taky blbě, lokty málo u těla a otáčím ruce..s těma půllitrama mi to nějak nejde...:)

Jojo, rucé též, taky mám "zaklapnuto"
A s Hadříkovic lemrou bylo rozcházení taky dřina ale s postupem času se dařilo, myslím, že žádný lenoch není ztracený

26.3.2009 11:18
haisovad

XXX.XXX.213.4

cheyenne napsal(a):
A s Hadříkovic lemrou bylo rozcházení taky dřina ale s postupem času se dařilo, myslím, že žádný lenoch není ztracený

Přečtu si Vás až doma...ale zdravím pracantky!!!

26.3.2009 11:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

jj, my jsme se našli s Vicou asi po 15 minutách mé nejaktivnější holeně:)))halvně prostě jak vytočím tu debilní špičku, tak pak nemůžu tlačit tou větší plochou a šlám jí tam jenom tím kouskem s patičkou...ono to všechno zní hrozně logicky, ale dát to na tom koni dokupy je fakt problém...:)
tady opět - špička, ruka, natáhnuté lokty a beztak jsem i předkloněná:)

26.3.2009 11:25
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
jj, my jsme se našli s Vicou asi po 15 minutách mé nejaktivnější holeně:)))halvně prostě jak vytočím tu debilní špičku, tak pak nemůžu tlačit tou větší plochou a šlám jí tam jenom tím kouskem s patičkou...ono to všechno zní hrozně logicky, ale dát to na tom koni dokupy je fakt problém...:)

Koukni na mojí patu s tím mám taky sakra boj.... občas mi ujede fakt vysoko... a přitom se pak hned člověk posadí jak pako, začne se kroutit, ale uvědomit si to.... no, zlatá pomoc zespod

26.3.2009 11:27
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Koukni na mojí patu s tím mám taky sakra boj.... občas mi ujede fakt vysoko... a přitom se pak hned člověk posadí jak pako, začne se kroutit, ale uvědomit si to.... no, zlatá pomoc zespod

I když na Ejze mi fakt hrozně pomohlo to sedlo, v něm se kroutit moc nedalo, sice vcelku míň kontaktu, ale vedlo hodně slušně sed... na kontaktní sedlo jezdecky těžce nemám.... umím si představit, jak bych v tom asi vypadala

26.3.2009 11:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
I když na Ejze mi fakt hrozně pomohlo to sedlo, v něm se kroutit moc nedalo, sice vcelku míň kontaktu, ale vedlo hodně slušně sed... na kontaktní sedlo jezdecky těžce nemám.... umím si představit, jak bych v tom asi vypadala

ty vole, Evina, mě sereš, předvedeš tu na fotkách svůj luxusní drezruní sed a pak mi k tomu něco říkej:))
někdy byhc si do té drezurky chtěla sednout, už jen kvůli té zkušenosti a jak by mě to podpořilo v sedu..

26.3.2009 11:33
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):

Evíku, jasan zas zázraky na volné otěži po ní nechci, spíš jen vím že když ji neberu moc zkrátka více spolupracuje a to že ji ve cvalu na voné otěži vytočím na malý kruh je spíš zkouška její ohebnosti a nepovažuji to zas za nějaký extra výkon...spíš si říkám že ten talent má, tak proč jí to dobře nenaučit...a mě to s ní celkem baví, jen nevím co ji dál učit, nacválavat umí už skvěle jde na první pobídku,musím si pohlídat váhu a askočí hned na správnou,zvládne to i na rovné stěně ale dávám přednost obloukům, asi bych na to potřebvala někho chytrého dole, co drezurce rozumí...ve cvalu už dávno nespěchá naopak ji do kmihu musím sem tam pomoct...nyní mi jde spíš o ovladatelnost...takže na váhu a nohy pracuje fakt bezva...co se týče nějaké shromaždění apod, zatím nechám volněji, nějak si jí nechci pokazit...ale danny jsem ukazovala že i na otěři chodíme stejně, jen nesmí být přiliš krátká...to se pak sejří...řekni co by bylo vhodné ji ted učit? na kavalteách problém nemáme,nezryhchluje, chodí pravidelně, na křížky najíždí stejně v klid a pravidelně, ale zatím to je jen na konci pro spestření...kdyby si chtěla v nějaký teplejší den přijet na obhlídku ocením.. já s ní težko pro radu někam vyrazí i když bych moc ráda...

26.3.2009 11:34
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
ty vole, Evina, mě sereš, předvedeš tu na fotkách svůj luxusní drezruní sed a pak mi k tomu něco říkej:))
někdy byhc si do té drezurky chtěla sednout, už jen kvůli té zkušenosti a jak by mě to podpořilo v sedu..

též mě láká sednou si do pořádné drezurky...sice u nás jednu drezurku mají ale je to pekáč loesdau

26.3.2009 11:39
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Evíku, jasan zas zázraky na volné otěži po ní nechci, spíš jen vím že když ji neberu moc zkrátka více spolupracuje a to že ji ve cvalu na voné otěži vytočím na malý kruh je spíš zkouška její ohebnosti a nepovažuji to zas za nějaký extra výkon...spíš si říkám že ten talent má, tak proč jí to dobře nenaučit...a mě to s ní celkem baví, jen nevím co ji dál učit, nacválavat umí už skvěle jde na první pobídku,musím si pohlídat váhu a askočí hned na správnou,zvládne to i na rovné stěně ale dávám přednost obloukům, asi bych na to potřebvala někho chytrého dole, co drezurce rozumí...ve cvalu už dávno nespěchá naopak ji do kmihu musím sem tam pomoct...nyní mi jde spíš o ovladatelnost...takže na váhu a nohy pracuje fakt bezva...co se týče nějaké shromaždění apod, zatím nechám volněji, nějak si jí nechci pokazit...ale danny jsem ukazovala že i na otěři chodíme stejně, jen nesmí být přiliš krátká...to se pak sejří...řekni co by bylo vhodné ji ted učit? na kavalteách problém nemáme,nezryhchluje, chodí pravidelně, na křížky najíždí stejně v klid a pravidelně, ale zatím to je jen na konci pro spestření...kdyby si chtěla v nějaký teplejší den přijet na obhlídku ocením.. já s ní težko pro radu někam vyrazí i když bych moc ráda...

Hlavně je pro mě vítěstvím to že mužem zcela bezstarostně cválat a nemusím se sním domlouvat na tempu...díky bohu..
Jooo Evííí něco jsem vyhrabala..v sobotu se koná opět nechystáte se?

26.3.2009 11:40
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hlavně je pro mě vítěstvím to že mužem zcela bezstarostně cválat a nemusím se sním domlouvat na tempu...díky bohu..
Jooo Evííí něco jsem vyhrabala..v sobotu se koná opět nechystáte se?

jsme pěkně řádili

26.3.2009 11:42
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):

No, každopádně, jestli se už takhle unese na prověšené otěži, pak totéž pokračovat na delší otěži, ale na kontaktu. Hodně přechodů a pohlídat, aby v přechodech nezvedala hlavu. Když budeš dlouho jezdit takhle, tak se může naučit táhnout po předku, pro plňase je to jednodušší a přirozenější, takže jí v tom nenechávej zbytečně dlouho, ať jí to pak nemusíš odnaučovat.
Určitě přijdou vhod přechody, přechody, přechody, to je základ a neznám koně, který je umí opravdu dobře, vždycky je na čem makat, aby byly plynulé, bez hrknutí a zůstalo postavení celého těla. Super na to jsou počítané přechody (10kroků krok-10kroků klus) a přechody přes dva chody - krok-cval-krok, zastavení-klus-zastavení, couvání-krok-couvání. Hezky to pomůže osvalovat a makat odzadu, ale plňase to většinou nasírá .
Dál taky samo obraty a práce na dvou stopách, jestli se na holeně dobře ohýbá, tak by neměl být problém v dovnitř plec a dovnitř záď, ale je potřeba u toho korigovat postavení krku, takže je potřeba jí mít na oteži, ať už jakkoli dlouhé... pár cviků je popsaných ve škole lehkosti, vyjet na malý kruh z dovnitř plec, dovnitř záď na kruhu apod.

26.3.2009 11:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
No, každopádně, jestli se už takhle unese na prověšené otěži, pak totéž pokračovat na delší otěži, ale na kontaktu. Hodně přechodů a pohlídat, aby v přechodech nezvedala hlavu. Když budeš dlouho jezdit takhle, tak se může naučit táhnout po předku, pro plňase je to jednodušší a přirozenější, takže jí v tom nenechávej zbytečně dlouho, ať jí to pak nemusíš odnaučovat.
Určitě přijdou vhod přechody, přechody, přechody, to je základ a neznám koně, který je umí opravdu dobře, vždycky je na čem makat, aby byly plynulé, bez hrknutí a zůstalo postavení celého těla. Super na to jsou počítané přechody (10kroků krok-10kroků klus) a přechody přes dva chody - krok-cval-krok, zastavení-klus-zastavení, couvání-krok-couvání. Hezky to pomůže osvalovat a makat odzadu, ale plňase to většinou nasírá .
Dál taky samo obraty a práce na dvou stopách, jestli se na holeně dobře ohýbá, tak by neměl být problém v dovnitř plec a dovnitř záď, ale je potřeba u toho korigovat postavení krku, takže je potřeba jí mít na oteži, ať už jakkoli dlouhé... pár cviků je popsaných ve škole lehkosti, vyjet na malý kruh z dovnitř plec, dovnitř záď na kruhu apod.

díky mámo..zamakáme na přechodech a pak práci na dvou stopách, budeš se divit ale jí to baví..takže jí tím potěším....

26.3.2009 12:15
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
díky mámo..zamakáme na přechodech a pak práci na dvou stopách, budeš se divit ale jí to baví..takže jí tím potěším....

Já jdu v sobotu na "firemní" party... budu muset svlíkat a prudit někoho jinýho
A pamatuješ na tohle?

26.3.2009 12:23
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Já jdu v sobotu na "firemní" party... budu muset svlíkat a prudit někoho jinýho
A pamatuješ na tohle?

ty vogo kdy jsme ho to týrali

26.3.2009 12:27
cheyenne

XXX.XXX.159.239

klawdie napsal(a):
ty vogo kdy jsme ho to týrali

To už je dost dlouho tak asi dva roky
Domácí násilí musí být

27.3.2009 07:07
molly

XXX.XXX.144.88

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

Dobré ránko... Dnes je pátek, bláznů svátek Tak já slavím, dobře se bavím..
On mě ten humor přejde, až dojedu do roboty
Mějte se babky!

27.3.2009 07:20
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Dobré ránko... Dnes je pátek, bláznů svátek Tak já slavím, dobře se bavím..
On mě ten humor přejde, až dojedu do roboty
Mějte se babky!

Dobré jitro,
dneska přes noc jsem měla hlídací...Gitka se nám včera nezdála...startovala po kobylách a byla celkově taková divná...mno tak celou noc ležim v uličce a chvílema se přistihnu jak chrápu ale jakmile se kobyla hnula tak jsem byla vzhůru...ta mě školila...celou noc štrádovala od sena k napáječce, pak si líznout kostky...a zase na seno...fakt se holka nezastavila...a já přijela domů v půl sedmé totál zmlácená...ale dneska jsu znova.
Jo jinak malá Missis je nádherná, je to takovej malej dostihák...břicho žádné, no jak alňas v nejvyšším tréninku...a jak chlastá, no sranda. Aby se dostala k vemínku tak musí zadní nohy šoupnout hodně za sebe a přední před sebe...fakt vyladala jak ovčák ve výstavnim postoji...mno počkejte na fotky, až bude kabel...

27.3.2009 07:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

bré ránko děvuchy, kurnik, tak já v terénu zažívám včil dril jak na jízárně, bo si furt snažím všechno hlídat..a hlavně ryzca nutím vyšlapovat..páč mi bylo řečno, že tu spící Růženku musíme vzbudit, aby začalal fakt šlapat a ne se ploužit, tož nám držte palce..ale dneska máme volno a jdeme se pást..a z Kerky už bych měla sundat to 4 dny staré bahno - já starý tyran:)))

27.3.2009 08:17
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
bré ránko děvuchy, kurnik, tak já v terénu zažívám včil dril jak na jízárně, bo si furt snažím všechno hlídat..a hlavně ryzca nutím vyšlapovat..páč mi bylo řečno, že tu spící Růženku musíme vzbudit, aby začalal fakt šlapat a ne se ploužit, tož nám držte palce..ale dneska máme volno a jdeme se pást..a z Kerky už bych měla sundat to 4 dny staré bahno - já starý tyran:)))

bré ránko....Já jsem ostuda největší, asi mám ještě zbytkový alkohol v sobě, bo se mi nějak divně píše Tož mějte semnou pochopení

27.3.2009 08:26
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Kuki jsem na vás fakt zvědavá, s takovou budete obě jak vyměněné Já tréning odkládám asi až na léto, abych někde hodinu kroužila v pidihaličce s dalšíma 5 lidma to jako fakt ne.

Jsem našla fajnou cedulku

29.3.2009 22:32
molly

XXX.XXX.144.88

rocky napsal(a):
oslavenkyně a Gratulant

čauky holky... Jaký byl víkend??
Molinatá makala,jen fotky nebudou, páč prý bylo světlo naprd Tak je mi líto...
Luci, jak u Vás??
Peti, co šimlička??

tak aspoň z minula...

30.3.2009 08:00
molly

XXX.XXX.159.230

molly napsal(a):
čauky holky... Jaký byl víkend??
Molinatá makala,jen fotky nebudou, páč prý bylo světlo naprd Tak je mi líto...
Luci, jak u Vás??
Peti, co šimlička??

tak aspoň z minula...

Dobré ránko..
Jsem Vám zapomněla říct, že jsme tu měli v pátek Jandourka...Psík má bolavou dáseň, zánět... Tak jsem zvědavá, kdy přijdou na kontrolu..

Jinak Hradec hlásí totál mokro, těším se na ty slunečné dny, co slibují!!Snad jim to vyjde..
Pěkný den!

30.3.2009 08:03
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):
Dobré ránko..
Jsem Vám zapomněla říct, že jsme tu měli v pátek Jandourka...Psík má bolavou dáseň, zánět... Tak jsem zvědavá, kdy přijdou na kontrolu..

Jinak Hradec hlásí totál mokro, těším se na ty slunečné dny, co slibují!!Snad jim to vyjde..
Pěkný den!

Na ty se asi těší každý :))

Též přeju pěkné ráno...ale že to vstávání bylo fakt kruté. Dneska se nám vůbec, ale vůůůůbec nechtělo.

30.3.2009 08:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ránko..

Pěkný den!

zdravím i já....víkend náročnej...v pátek jsem doslavovala s kamarádama z častolek a v sobotu jsme měli ples a s našima obstarávali tombolu...

Eví už jsem ti psala že jsi šílená, ale snad se ti ten dobrej skutek vrátí...
ples nám bohužel začal celkem tragicky a i když jsme se to snažili ututlat po sálu se to šířilo, máme holt poslední dobu na tyhle věci smůlu...sanitka si odvezla tatínka hospodského, bohuželll...
ale i lidská povaha se projevila a někteří lidi u tomboly prudili, tak to nás trochu otravili,ale i tak jsme si to užili a protančili dvoje střevíce...

soustředko bylo fajn

30.3.2009 08:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
zdravím i já....víkend náročnej...v pátek jsem doslavovala s kamarádama z častolek a v sobotu jsme měli ples a s našima obstarávali tombolu...

Eví už jsem ti psala že jsi šílená, ale snad se ti ten dobrej skutek vrátí...
ples nám bohužel začal celkem tragicky a i když jsme se to snažili ututlat po sálu se to šířilo, máme holt poslední dobu na tyhle věci smůlu...sanitka si odvezla tatínka hospodského, bohuželll...
ale i lidská povaha se projevila a někteří lidi u tomboly prudili, tak to nás trochu otravili,ale i tak jsme si to užili a protančili dvoje střevíce...

soustředko bylo fajn

Míša se připravovala na Pepřoj na licence..

30.3.2009 08:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Míša se připravovala na Pepřoj na licence..

Roman si před treninkem stihnul odjezdit hřebčouna pěknej koník

30.3.2009 08:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Roman si před treninkem stihnul odjezdit hřebčouna pěknej koník

libilo se mi jak dělal s bílou, jen chudák byla tak zblblá že snad zapoměla skákat...

30.3.2009 08:14
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
libilo se mi jak dělal s bílou, jen chudák byla tak zblblá že snad zapoměla skákat...

libilo se mi taky jak dělal s pepřem a jak ho přesně odhadl, ptal se majitelky stylem, ten běhal dostihy že vypdaá na 15, ale dobře věděl že je mladší...ale koníka pochváli za jeho ochotu pracovat...Fakt se mi přístup a práce libila, nedivím se že ho každý chválí....

30.3.2009 08:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
libilo se mi taky jak dělal s pepřem a jak ho přesně odhadl, ptal se majitelky stylem, ten běhal dostihy že vypdaá na 15, ale dobře věděl že je mladší...ale koníka pochváli za jeho ochotu pracovat...Fakt se mi přístup a práce libila, nedivím se že ho každý chválí....

30.3.2009 08:17
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

Fota nad skokem se mi moc nedařili, i kdy\ž byl nastaven sportovní režim v interiéru, nebylo to co platné....a hlavně prst brzdil musí se hodně učit

30.3.2009 08:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Fota nad skokem se mi moc nedařili, i kdy\ž byl nastaven sportovní režim v interiéru, nebylo to co platné....a hlavně prst brzdil musí se hodně učit

A dodělám to poslední
Na Janičku jsem myslela celý víkend..

Přidejte reakci

Přidat smajlík