Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2009 20:28
zdenule

XXX.XXX.159.246

ahojte hledám klisnu Farniku (Laroche - Farcana)
prý by měla být v mostě, ale není to jisté
prosím veškeré údaje mi posílejte na mail. děkuji Zdenka

9.4.2009 20:37
mili

XXX.XXX.6.84

zdenule napsal(a):
ahojte hledám klisnu Farniku (Laroche - Farcana)
prý by měla být v mostě, ale není to jisté
prosím veškeré údaje mi posílejte na mail. děkuji Zdenka

Vím jakou myslíš, podívej se na : www.dostihy.fitmin.cz někam do starších článků, kde bude psáno o té dražbě ve Slušovicích kde byla prodána, je tam i majitel a místo kam šla..Jináč ji 100% za ty peníze co stála potkáš letos na startovní listině některých 2-letých...A co její loňský brácha, jak vypadá malý Magnusek?

10.4.2009 12:13
zdenule

XXX.XXX.151.216

mili napsal(a):
Vím jakou myslíš, podívej se na : www.dostihy.fitmin.cz někam do starších článků, kde bude psáno o té dražbě ve Slušovicích kde byla prodána, je tam i majitel a místo kam šla..Jináč ji 100% za ty peníze co stála potkáš letos na startovní listině některých 2-letých...A co její loňský brácha, jak vypadá malý Magnusek?

ahoj, ty ji znáš? já ji znám z její rodné stáje už od hříbátka. na startkách jsem ju zatím nenašla, tak musím počkat. A z Farmaga roste krásný hřebeček, slyšela jsem že už se ozvali i nějací kupci.

10.4.2009 12:55
mili

XXX.XXX.7.87

zdenule napsal(a):
ahoj, ty ji znáš? já ji znám z její rodné stáje už od hříbátka. na startkách jsem ju zatím nenašla, tak musím počkat. A z Farmaga roste krásný hřebeček, slyšela jsem že už se ozvali i nějací kupci.

Osobně ne, jen se snažím mít v A1/1 tak celkový přehled když už u nich dělám..Navíc vím že se prodávala asi rok na internetu po inzerátech a pak se prodala až v těch Slušovicích...

10.4.2009 13:29
zdenule

XXX.XXX.151.216

mili napsal(a):
Osobně ne, jen se snažím mít v A1/1 tak celkový přehled když už u nich dělám..Navíc vím že se prodávala asi rok na internetu po inzerátech a pak se prodala až v těch Slušovicích...

posílám fotos
toto je Farnika

10.4.2009 13:31
zdenule

XXX.XXX.151.216

zdenule napsal(a):
posílám fotos
toto je Farnika

a její polobratr Farmag

Přidejte reakci

Přidat smajlík