Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2009 21:07
kessi

XXX.XXX.22.24

tak já si založím

20.4.2009 21:10
kessi

XXX.XXX.22.24

kessi napsal(a):
tak já si založím

to je koník kámošky ,snad se nebude zlobit ,odrůda jako Saxík

20.4.2009 21:27
sabina

XXX.XXX.64.178

kessi napsal(a):
to je koník kámošky ,snad se nebude zlobit ,odrůda jako Saxík

taky sem kdysi přemýšlela na kladrubákem...ale já chtěla černýho - starokladrubskýho
Ale když jsem viděla ty kolosky...atd..sem si rozmyslela držet ty nohy při čištění, by mi upadly ruky

tak mám svoje mrně, co má velikost ponny

20.4.2009 21:38
ripcurl

XXX.XXX.120.7

sabina napsal(a):
taky sem kdysi přemýšlela na kladrubákem...ale já chtěla černýho - starokladrubskýho
Ale když jsem viděla ty kolosky...atd..sem si rozmyslela držet ty nohy při čištění, by mi upadly ruky

Ahoj,uvítali byste nějaké forum jen ohledně koní?Velké přehledné forum plné kategorií.Díky za info:-)

20.4.2009 21:39
kessi

XXX.XXX.22.24

sabina napsal(a):

taky jsem chtěla vraníka a když jsem ho měla po dvou měsících jsem ho dala pryč protože terorizoval kobylu šíleným způsobem a navíc měl 180 v kohoutku a když se rozhodl že někam půjde tak šel ohrada ani dveře stáje nebyli žádná překážka

20.4.2009 21:41
kessi

XXX.XXX.22.24

ripcurl napsal(a):
Ahoj,uvítali byste nějaké forum jen ohledně koní?Velké přehledné forum plné kategorií.Díky za info:-)

takovej je snad equichanell ale příjde mi že jsou tam skoro všichni hogo fogo a kdo je normální tak chodí i sem,tak fakt nevím.Chceš udělat nové forum?

20.4.2009 21:45
ripcurl

XXX.XXX.120.7

kessi napsal(a):
takovej je snad equichanell ale příjde mi že jsou tam skoro všichni hogo fogo a kdo je normální tak chodí i sem,tak fakt nevím.Chceš udělat nové forum?

Uvažuju o tom protože mi přijde že to nikde takový jak bych si třeba představoval já. oc hledání, listování, je to nepřehledné,můžete vkládat jen malé fotky...to neni nic pro mě.Chci opravdu kvalitu:-)A tu bych rád nabídl,jen nevím jestli by to mělo úspěch.Tak se radši ptám jestli by byl vůbec o takové forum zájem.

20.4.2009 21:50
kessi

XXX.XXX.22.24

ripcurl napsal(a):
Uvažuju o tom protože mi přijde že to nikde takový jak bych si třeba představoval já. oc hledání, listování, je to nepřehledné,můžete vkládat jen malé fotky...to neni nic pro mě.Chci opravdu kvalitu:-)A tu bych rád nabídl,jen nevím jestli by to mělo úspěch.Tak se radši ptám jestli by byl vůbec o takové forum zájem.

Myslím že by to chtělo něco mezi if a equi,jen nevím jestli se ti to podaří myslímže hodně zaleží i skladbě lidí kteří tam budou chodit a na správcích,třeba to půjde držim palce

20.4.2009 21:52
ripcurl

XXX.XXX.120.7

kessi napsal(a):
Myslím že by to chtělo něco mezi if a equi,jen nevím jestli se ti to podaří myslímže hodně zaleží i skladbě lidí kteří tam budou chodit a na správcích,třeba to půjde držim palce

Tak bys třeba mohla prvním správcem:-)

21.4.2009 07:58
kessi

XXX.XXX.22.24

ripcurl napsal(a):
Tak bys třeba mohla prvním správcem:-)

Tak to tedy nevímjsem ráda že jsem se naučila základí funkce PC a NETU

21.4.2009 08:16
mili

XXX.XXX.6.101

kessi napsal(a):
taky jsem chtěla vraníka a když jsem ho měla po dvou měsících jsem ho dala pryč protože terorizoval kobylu šíleným způsobem a navíc měl 180 v kohoutku a když se rozhodl že někam půjde tak šel ohrada ani dveře stáje nebyli žádná překážka

Dobré ráno,
Nerčíí no zapomínavá..Spíš vždycky mě matou tvé příspěvky, furt mi z nich příde že ti musí být víc..Zníš tam spíš jak mamča od rodiny... Toť nic ve zlém...Ale tedy pamatuji si tě dobře, ty máš toho šikovnéhoˇvynalézavého taťku, že?

Kessi tak to jo...Já právě nevěděla, jsem zvyklá že plňasům končí připouštěcí sezona někdy v květnu..Vím že u jiných to tak není, ale nějak jsem nechápala to odkládání...

Co se nového fora týče, já bych ho brala...Jak tu bylo psáno, ifauna je málo a equi moc...Prostě by to chtělo něco mezi...Mě tady třebas mimo jiné leze na nervy že se nemoderovaná diskuse "neposunuje" jako ta moderovaná podletoho jak kam kdo přispívá...

21.4.2009 08:24
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):
Dobré ráno,
Nerčíí no zapomínavá..Spíš vždycky mě matou tvé příspěvky, furt mi z nich příde že ti musí být víc..Zníš tam spíš jak mamča od rodiny... Toť nic ve zlém...Ale tedy pamatuji si tě dobře, ty máš toho šikovnéhoˇvynalézavého taťku, že?

Kessi tak to jo...Já právě nevěděla, jsem zvyklá že plňasům končí připouštěcí sezona někdy v květnu..Vím že u jiných to tak není, ale nějak jsem nechápala to odkládání...

Co se nového fora týče, já bych ho brala...Jak tu bylo psáno, ifauna je málo a equi moc...Prostě by to chtělo něco mezi...Mě tady třebas mimo jiné leze na nervy že se nemoderovaná diskuse "neposunuje" jako ta moderovaná podletoho jak kam kdo přispívá...

Ahoj mili,s tou nemoderkou máš pravdu taky mi to vadí když pak něco hledáš nebo tam přispíváš je snažší založit nové téma,ale někdy mi příjde že si lidi myslí že je člověk blbej protože to už tu bylo tak proč odpovídat znovu a znovu
Jinak podrbej Banyho k těm narozká i ode mě

21.4.2009 09:09
red and white

XXX.XXX.0.1

kessi napsal(a):
Ahoj mili,s tou nemoderkou máš pravdu taky mi to vadí když pak něco hledáš nebo tam přispíváš je snažší založit nové téma,ale někdy mi příjde že si lidi myslí že je člověk blbej protože to už tu bylo tak proč odpovídat znovu a znovu
Jinak podrbej Banyho k těm narozká i ode mě

Mili - mamča od rodiny?? Teda to ti pěkně děkuju.., nestraš, rodinu v dohledný době opravdu neplánuju Jinak s tim taťkou si to pamatuješ dobře, manuálně je fakt docela zdučnej, to se musí nechat

Jo a to ohledně vytvoření bnového fóra o koních.. já jsem taky pro, ale asi by dost záleželo na tom, jak by stránky vypadaly a fungovaly

21.4.2009 09:39
ripcurl

XXX.XXX.120.7

red and white napsal(a):
Mili - mamča od rodiny?? Teda to ti pěkně děkuju.., nestraš, rodinu v dohledný době opravdu neplánuju Jinak s tim taťkou si to pamatuješ dobře, manuálně je fakt docela zdučnej, to se musí nechat

Jo a to ohledně vytvoření bnového fóra o koních.. já jsem taky pro, ale asi by dost záleželo na tom, jak by stránky vypadaly a fungovaly

Řekněme že by to mělo podobný charakter jekoa ichovatel.cz jen by to bylo jen o koních.

olga visnakova

21.4.2009 10:02
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

ripcurl napsal(a):
Řekněme že by to mělo podobný charakter jekoa ichovatel.cz jen by to bylo jen o koních.

Ahoj mili, co dělá prdelka malá. Velkej tedy už, já vím. naše Pouk má nový domov-hříbo po Sikince, jen už větší, tak mi bude smutno-chjo
Ahoj nerčí, co plánujete na léto? Já už se cpu na ranní kávičku ven k výběhu a je mi u nich hezky. A přemýšlím. A drž se, abych mohla psát i u iháčků, koupila jsem si tu přenosnou bednu.......mazec. tak koukám na koníse a píšu. Chudák Gipsy, 14.má termín a sotva se hne už ted.

21.4.2009 14:08
mili

XXX.XXX.6.84

olga visnakova napsal(a):
Ahoj mili, co dělá prdelka malá. Velkej tedy už, já vím. naše Pouk má nový domov-hříbo po Sikince, jen už větší, tak mi bude smutno-chjo
Ahoj nerčí, co plánujete na léto? Já už se cpu na ranní kávičku ven k výběhu a je mi u nich hezky. A přemýšlím. A drž se, abych mohla psát i u iháčků, koupila jsem si tu přenosnou bednu.......mazec. tak koukám na koníse a píšu. Chudák Gipsy, 14.má termín a sotva se hne už ted.

Ahoj Olí!! No konečně jsi nás taky "oběvila".... Prosím tě snad by jsi mi nevysvětlovala kdo je Pouký? Furt jí sic mám před očima jako to šikovné, neodstavené mrně, než tu velkou kobylici co jsem viděla v zimě, ale kdo to je, to nikdy nezapomenu!!! A copak má za domov? Koho jste vybrali? Bude na western?

Jináč Bany...No občas zlobí, ale myslím že když to vezmu úměrně jeho věku a "kulkám" (které furt ještě schovává, ale na hlavu fungují dokonale) tak je hodný...Dost se vytáhl, celkem úspěšně se konečně zbavuje zimního kabátu...No a myslím že na něm začínají sem tam být znát nějaké ty hřebčí rysy...Např. při zatnutí krku, při "nošení" se , na zadku apod.

21.4.2009 14:18
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Ahoj Olí!! No konečně jsi nás taky "oběvila".... Prosím tě snad by jsi mi nevysvětlovala kdo je Pouký? Furt jí sic mám před očima jako to šikovné, neodstavené mrně, než tu velkou kobylici co jsem viděla v zimě, ale kdo to je, to nikdy nezapomenu!!! A copak má za domov? Koho jste vybrali? Bude na western?

Jináč Bany...No občas zlobí, ale myslím že když to vezmu úměrně jeho věku a "kulkám" (které furt ještě schovává, ale na hlavu fungují dokonale) tak je hodný...Dost se vytáhl, celkem úspěšně se konečně zbavuje zimního kabátu...No a myslím že na něm začínají sem tam být znát nějaké ty hřebčí rysy...Např. při zatnutí krku, při "nošení" se , na zadku apod.

Čauky ženský....
Mili, udidlo super, myslím, že Saxula je za něj též rád, práci s udidlem má spojenou s příjemnými věcmi, jako chlebové úplatky a popracovní dlouhé pasení, což mu i s tímhle udidlem jde líp
Tady v potoce se Bany tváří jak důležitej dospělák
Dodatečně přejem všechno nej a hlavně hodně zdravíčka
Hele jak fešnej dort měl Saxula ke druhým narozkám.... musel bejt dvoupatrovej jak jinak

21.4.2009 15:20
mili

XXX.XXX.6.84

cheyenne napsal(a):
Čauky ženský....
Mili, udidlo super, myslím, že Saxula je za něj též rád, práci s udidlem má spojenou s příjemnými věcmi, jako chlebové úplatky a popracovní dlouhé pasení, což mu i s tímhle udidlem jde líp
Hele jak fešnej dort měl Saxula ke druhým narozkám.... musel bejt dvoupatrovej jak jinak

Jé Eví to jsem moc ráda že slouží !!! No já chtěla taky dělat dvoupatrový, měla jsem vše nachystané- chleba vybraný, připravené vykrojené "mezipatro", mrkvičky, cukr, oves, jablíčka...Ale nějak se to bohužel pokazilo. Zjistila jsem že struhadlo zůstalo na bývalém baráku, mezipatro mi nevyschlo jak mělo pač jsem ho zapoměla otočit...No prostě v neděli ráno-na narozky-nastalo fiasko....Takže jsem splácala takový nic moc dort a na příští rok má slíbený takový, který mi bude trvat aspoň týden..
Jo občas si hraje na dospěláka, to bude možná tím že jsem mu říkala že už je velký chlapák...Vzal si to moc k srdci...

Ps: Tady mi taky příde jak dospělák...Ach jo ten čas tak letí a on tak roste... :-((

21.4.2009 15:21
mili

XXX.XXX.6.84

cheyenne napsal(a):
Čauky ženský....

No tak ifauna si s tím poradila a tady v té zmenšenině tak dospělý nevypadá...

21.4.2009 15:47
red and white

XXX.XXX.125.26

mili napsal(a):
No tak ifauna si s tím poradila a tady v té zmenšenině tak dospělý nevypadá...

Ahoj Olgo!
Tak už se vám blíží termín jo? to jsem zvědavá My na léto plánujeme - opět - odjezd na ranč pěkně poctivě pracovat Letos tam jedu už 18.května na 2 týdny v rámci povinné individuální praxe Takže leháro

Mili - nojo, už je z něho pěknej kus koně.. si pamatuju jak jsi sem dávala fotečky těsně po tom, co jste si ho přivezli.... takový pískle Ale roste do krásy !! ... jéé, jak já se těšim na drobečka ( docela brzo, já vim ) teda - snad nějaký drobeček bude Furt mám takový špatný tušení, že se to nepovede a popča nebude březí, nedonosí hříbo.. a podobné katastrofické konce

21.4.2009 15:56
fam

XXX.XXX.176.150

kessi napsal(a):
tak já si založím

Tak lidičky,musím se podělit o radost,ráno se narodil hříbek,teda kobylka mini pony,je čilounká,už má ochromu,ale máma jí hlídá jak ostříž.

21.4.2009 16:01
fam

XXX.XXX.176.150

fam napsal(a):
Tak lidičky,musím se podělit o radost,ráno se narodil hříbek,teda kobylka mini pony,je čilounká,už má ochromu,ale máma jí hlídá jak ostříž.

21.4.2009 16:04
red and white

XXX.XXX.125.26

fam napsal(a):

Fam - jéé ta je krásná, plyšáček Moc velká gratulace
-Taky se nám narodil malej minishetlandek, ale po 3 týdnech bohužel.. zemřel :-( Je to asi týden zpět :-( Velká škoda, byl nádhernej...

21.4.2009 19:05
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):
-Taky se nám narodil malej minishetlandek, ale po 3 týdnech bohužel.. zemřel :-( Je to asi týden zpět :-( Velká škoda, byl nádhernej...

Jo jo byl to takový "chcípáček"...Nejvíc mě pobaví když si vzpomenu jak mě před ním varovali když jsme si ho odváželi, ať se k němu tak nepřibližuju apod. A pak doma, nevzal si oves, jabko prostě nic...A dnes, sežere všechno možné, vybíravý sice je, ale třebas tyčinka Mars mu jede...

Nerčíí věřím že jsou to nervy, ale neboj my na tebe všichni myslíme a držíme pěstičky vše dobře dopadne!!!

Týjo ta malá prďolka je k "sežrání" takovej plyšáček....Člověk by se úplně rozplynul, gratulujeme!!!!

Ps: Tady Bany po příjezdu...

21.4.2009 20:32
bonita

XXX.XXX.7.122

red and white napsal(a):

Nerci, sorry,z esa vam sem pletiem. ale mozem sa spytat, na co zomrel ten maly minipidi shelty?

21.4.2009 20:46
kessi

XXX.XXX.22.24

red and white napsal(a):

Nerčí :Ježíš to je škoda a naco ví se to.
Mili tak změna včera dorazil do našich konči nový plemeník je v akceleračním programu tak že super a je ještě o chlup levnější než Salim ale hlavně je pro mě cenější co se chovu týče,budeš mít radost je to A1/1 Majáles

21.4.2009 21:01
red and white

XXX.XXX.125.26

kessi napsal(a):
Mili tak změna včera dorazil do našich konči nový plemeník je v akceleračním programu tak že super a je ještě o chlup levnější než Salim ale hlavně je pro mě cenější co se chovu týče,budeš mít radost je to A1/1 Majáles

bonita + kessi :
Celou dobu byl čilý, zdravý, v super stavu, ten den když ho navečír vedli s kobylkou do boxu tak byl Ok, ale ráno už bohužel nebyl mezi námi... já u toho ( naštěstí ) nebyla, ale prý pod ním byl průjem, nic víc nikdo neví. Kobylka je ale naprosto zdravá. Takže nevíme proč... vše bylo jako obvykle, a z ničeho nic... :-( :-(

Mili - Změna jako blázen.... hlavně ty nožky, úplně úžasný že se to povedlo.

21.4.2009 21:05
kessi

XXX.XXX.22.24

red and white napsal(a):
bonita + kessi :
Celou dobu byl čilý, zdravý, v super stavu, ten den když ho navečír vedli s kobylkou do boxu tak byl Ok, ale ráno už bohužel nebyl mezi námi... já u toho ( naštěstí ) nebyla, ale prý pod ním byl průjem, nic víc nikdo neví. Kobylka je ale naprosto zdravá. Takže nevíme proč... vše bylo jako obvykle, a z ničeho nic... :-( :-(

já jsem taky na prášky s celího připouštění a vše potom já se uklidní teprve až to hříbě bude roční

21.4.2009 21:10
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
bonita + kessi :

Je mi líto hříbátka...:-(
Mili, neuvěřitelné, že se ti to povedlo..fakt i skládám poklonu, chtělo to notnou dávku odvahy, peněz a úsilý...fakt super

olga visnakova

21.4.2009 21:12
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

kessi napsal(a):

Ahoj holky, hříbátko je jak plyšáček do postýlky. Nádhera.
Mili-Bany je nádherný, velikost lépe porovnám na fotce s Tebou to porovnám lépe. Pouk je na Ranchi Aura...........hotová pohádka.
Jen mě je úzko a dost. Sikči pohled a ten šel vyčíst v jejích očích.
raw, nerčí, kessi, fam-hojík, já se za Gipsu klepu, jako by porod čekal mě a ne ji

21.4.2009 21:13
red and white

XXX.XXX.125.26

kessi napsal(a):
já jsem taky na prášky s celího připouštění a vše potom já se uklidní teprve až to hříbě bude roční

Kessi - hele tak to tě ujišťuju, že jsme na tom úplně stejně Ale až bude roční, tak mi pomalu budou začínat myslet na obsedání ...

PS: Hrozně se mi líbil jeden citát co byl teť psaný na nemoderce: Měl jsem peníze, čas a přátele. Teť mám koně Pravda pravdoucí

olga visnakova

21.4.2009 21:15
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Mili-Bany je nádherný, velikost lépe porovnám na fotce s Tebou to porovnám lépe. Pouk je na Ranchi Aura...........hotová pohádka.
raw, nerčí, kessi, fam-hojík, já se za Gipsu klepu, jako by porod čekal mě a ne ji

nerčí-

21.4.2009 21:19
red and white

XXX.XXX.125.26

Kessi - jako ne že bych ho chtěla obsedat v roce jo.. sem blbě napsala Ale jako že to bude pořád něco nového... a pořád něco před náma......... : čekání na říji... připouštění... nervy jestli zabřezla... nervy aby nevstřebala...nervy aby nezmetala...nervy aby se hříbě narodilo zdravý.... nervy z obsedání... nervy ze všeho co bude \"poprvé\" prostě běh na dlouhou trať

Sab: Také mi to je straštně líto :-( byl to kouzelný prcek, sice trochu bručoun, vůbec se nechtěl mazlit ale neskutečně krásný rošťák.... škoda, bohužel už to nikdo nevrátí zpět...

Olíí - To si umim představit Počkej zákon schválnosti, čím víc budeš na hříbě čekat tím víc bude určitě přenášet

Jedna foto z dnešního lonžování

21.4.2009 21:19
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Kessi - jako ne že bych ho chtěla obsedat v roce jo.. sem blbě napsala Ale jako že to bude pořád něco nového... a pořád něco před náma......... : čekání na říji... připouštění... nervy jestli zabřezla... nervy aby nevstřebala...nervy aby nezmetala...nervy aby se hříbě narodilo zdravý.... nervy z obsedání... nervy ze všeho co bude \"poprvé\" prostě běh na dlouhou trať

Sab: Také mi to je straštně líto :-( byl to kouzelný prcek, sice trochu bručoun, vůbec se nechtěl mazlit ale neskutečně krásný rošťák.... škoda, bohužel už to nikdo nevrátí zpět...

Olíí - To si umim představit Počkej zákon schválnosti, čím víc budeš na hříbě čekat tím víc bude určitě přenášet

Oli co znamenal ten palec dolů??

21.4.2009 21:20
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):

tojo, škoda, no, ale třeba to příroda udělala správně...těžko říct

Jinak my dnes taky lonžovali, dali pár kavalet...a pak přijel kopytář...

21.4.2009 21:22
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
tojo, škoda, no, ale třeba to příroda udělala správně...těžko říct

Jinak my dnes taky lonžovali, dali pár kavalet...a pak přijel kopytář...

Sabi - No, vidíš to já jsem zvědavá kdy mě přijede kovář.. dnes mu prý měl volat, tak uvidíme jak se domluvili, koníci už potřebujou jako sůl...

21.4.2009 21:27
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Sabi - No, vidíš to já jsem zvědavá kdy mě přijede kovář.. dnes mu prý měl volat, tak uvidíme jak se domluvili, koníci už potřebujou jako sůl...

taky měl spoždění....ale tak alespoň nás někam vždycky přilepí...když má cestu...a dám za cestu jen 50kč +250 za vystrouhání..pohoda Jazz

Taky sme potřebovali....sice občas stíháme zbrušovat...ale ráda si to nechám udělat od profíka

21.4.2009 21:30
mili

XXX.XXX.6.33

Téééda Kessi !!! Jo teď jsou na něj všude na Bazoši inzeráty..Je to krasavec nádhernej!!!! Téda, no už aby to mimi bylo....Líbezná je ČT že jo? Má v krvi A1/1? Že by to byl takový polokreváček..To jsou koníci!!!! No udělala jsi mi radost!!!! Budu netrpělivě vyčkávat s tebou...

Toho malého hříbátka je mi strašně líto....Docela by mě asi děsilo nevědět čím to bylo...A co pitva? Se majitelka nebojí že se to třebas příště stane znovu..Nebo tak...Musí to byýt strašné..Mít ho a v pohodě a pak....

Nerčíí a Olí odkaď vy se znáte?

Jo a Olí, fotečky semnou..No to bych radši nezveřejňovala, navíc nás nikdo nefotí... Teda radši, bych mu ještě kazila fotky...

21.4.2009 21:33
red and white

XXX.XXX.125.26

kessi napsal(a):
tak já si založím

Nojo kobylka už pořebuje korektury ... a valacha už musim dát na podkovy Začínáme opět nabírat kondičku na sezónu a kopýtka by ty štěrkovky, kamenitý cesty a asfaltky asi bez podkoviček nerozdejchali ..

21.4.2009 21:35
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):
Téééda Kessi !!! Jo teď jsou na něj všude na Bazoši inzeráty..Je to krasavec nádhernej!!!! Téda, no už aby to mimi bylo....Líbezná je ČT že jo? Má v krvi A1/1? Že by to byl takový polokreváček..To jsou koníci!!!! No udělala jsi mi radost!!!! Budu netrpělivě vyčkávat s tebou...

Toho malého hříbátka je mi strašně líto....Docela by mě asi děsilo nevědět čím to bylo...A co pitva? Se majitelka nebojí že se to třebas příště stane znovu..Nebo tak...Musí to byýt strašné..Mít ho a v pohodě a pak....

Jo a Olí, fotečky semnou..No to bych radši nezveřejňovala, navíc nás nikdo nefotí... Teda radši, bych mu ještě kazila fotky...

taky je perfektně plodnej,tak snad to výjde

olga visnakova

21.4.2009 21:36
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sabina napsal(a):
taky měl spoždění....ale tak alespoň nás někam vždycky přilepí...když má cestu...a dám za cestu jen 50kč +250 za vystrouhání..pohoda Jazz

Taky sme potřebovali....sice občas stíháme zbrušovat...ale ráda si to nechám udělat od profíka

ahoj RAW- že cítím s nerčí, skrze to hříbo
RAW-doufám, že nebude přenášet. To už máme za sebou devět dní hlídání Sikči, když čekala dnes už veeeeelikou Pouk. Nespat, hlídat, šílet, furt jsme volali vetům a Ti už z nás měli dost. Jsem hrozná hysterka-no, nyní to nemají veti úbec lehké, přestěhoali se totiž...........hned vedle --a tak se naštěstí nemusí tak nahánět a vídáme se častěji. A nemusíím aspon stále volat. Řídím se tím, že raději zbytečně, než pozdě. Ale veterinářům mě nezávidím. chjo

olga visnakova

21.4.2009 21:38
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

ahoj RAW- že cítím s nerčí, skrze to hříbo
RAW-doufám, že nebude přenášet. To už máme za sebou devět dní hlídání Sikči, když čekala dnes už veeeeelikou Pouk. Nespat, hlídat, šílet, furt jsme volali vetům a Ti už z nás měli dost. Jsem hrozná hysterka-no, nyní to nemají veti úbec lehké, přestěhoali se totiž...........hned vedle --a tak se naštěstí nemusí tak nahánět a vídáme se častěji. A nemusíím aspon stále volat. Řídím se tím, že raději zbytečně, než pozdě. Ale veterinářům mě nezávidím. chjo

teda vysvětlivka-raw-veselá
nerčí-smutná
kapišto

21.4.2009 21:40
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Nojo kobylka už pořebuje korektury ... a valacha už musim dát na podkovy Začínáme opět nabírat kondičku na sezónu a kopýtka by ty štěrkovky, kamenitý cesty a asfaltky asi bez podkoviček nerozdejchali ..

mili, já to tady moc nechci rozebírat víš... ale pitva nebude Každopádně ti k tomu řeknu jedno - kdyby bylo po mém, pitvu bych nechala udělat. Ale je to mimo moje kompetence

21.4.2009 21:42
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
mili, já to tady moc nechci rozebírat víš... ale pitva nebude Každopádně ti k tomu řeknu jedno - kdyby bylo po mém, pitvu bych nechala udělat. Ale je to mimo moje kompetence

Hele Olí, teť jsem se v tom nějak neorientovala ..... víš že NERČÍ a RAW jsem oboje já, viď ??

olga visnakova

21.4.2009 21:44
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

RAW, MILI-už zvesela, neřešme smutné věci, ale to supeeeeeeer. Také to je. Blbých zpráv mám už dost-zjištuji vše možné o těch týraných koník u té paní u Benešova a pak tady kousek od nás. Tak pište už plís vesele co Vás naopak potěšilo.

21.4.2009 21:44
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Hele Olí, teť jsem se v tom nějak neorientovala ..... víš že NERČÍ a RAW jsem oboje já, viď ??

Taky bych asi chtěla pitvu, no...ale tak je to jasné, že když člověk koně nevlastní..tak je to složité...

21.4.2009 21:45
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Taky bych asi chtěla pitvu, no...ale tak je to jasné, že když člověk koně nevlastní..tak je to složité...

Mě potěšilo, že mi po roce vymáhání přišli oficiální papíry a zdr. průkaz...a nakonec to dopande tak., že za týden ho budu poslílat zpět... na přepis z hřebce na valacha, sranda ne? A jen doufám, že na ně nebudu zase rok čekat

21.4.2009 21:47
red and white

XXX.XXX.125.26

RAW, MILI-už zvesela, neřešme smutné věci, ale to supeeeeeeer. Také to je. Blbých zpráv mám už dost-zjištuji vše možné o těch týraných koník u té paní u Benešova a pak tady kousek od nás. Tak pište už plís vesele co Vás naopak potěšilo.

sabi - hele já když posílala průkazy na přepis tak jsem je měla myslím do týdne zase doma Trvá to chvilku

olga visnakova

21.4.2009 21:47
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

RAW-to je ta veselá, rozpustilá.
NERČÍ-to je v tuto chvíli ta smutná. Chápeš. Bylo to jakoby obojetně, dvojosobně. Někdy píši svý myšlenky bez rozmyslu honem, to už sis všimla a tak tohle jsem měla písnout hned. Že je mi příjemná komunikace s RAW, protože Tvé druhé já-NERČÍ-je momentálně k.o.

21.4.2009 21:49
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
sabi - hele já když posílala průkazy na přepis tak jsem je měla myslím do týdne zase doma Trvá to chvilku

Olga - aha, tak to se omlouvám, to jsem nepochopila...

21.4.2009 21:52
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):

je po Červánkovy a v čt,jj myslím že je to nejlepší co na ní můžu pustit

21.4.2009 21:57
sabina

XXX.XXX.64.178

kessi napsal(a):
je po Červánkovy a v čt,jj myslím že je to nejlepší co na ní můžu pustit

Nojo, ty to pošleš na slatinany? Ne? Já tam neposílám nic...musím to poslat nám na asociaci chovatelů Arabů, zaplatit poplatek na přepis...on to změní i v registraci...a pak musí vytisknout novej papír...kde je místo hřebec valach...

21.4.2009 22:00
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Sabi - nojo, ty máš vlastně Araba ...

21.4.2009 22:02
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Sabi - nojo, ty máš vlastně Araba ...

alespoň si to myslím,dost se v těch všech formulářích na všechno ztrácím
Fakt na hovnajs...teď sem tam cosi vyčetla..že stačí zaslat jenom na ÚE hlášení o změně, a do průkazu to potvrdí veterinář...a není nutno posílát..no asi tam rovnou zavolám bue to jistější

21.4.2009 22:02
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):

Holky tak já balím..Zítra jdu do práce a po dnešku jsem absolutně K.O. Dnes se mě jeden hřebeček (nštěstí pro mě neúspěšně) snažil zbavit a sejmout ze svého hřbetu...Včera se mu to úplnou náhodou povedlo u jedné holčiny když se lekl a dnes to s ním bylo peklo... Jsem nečekala že si to vezme tak k srdci, hajzlík jeden... Tak zatím pááá a zítra.

21.4.2009 22:05
kessi

XXX.XXX.22.24

mili napsal(a):
Holky tak já balím..Zítra jdu do práce a po dnešku jsem absolutně K.O. Dnes se mě jeden hřebeček (nštěstí pro mě neúspěšně) snažil zbavit a sejmout ze svého hřbetu...Včera se mu to úplnou náhodou povedlo u jedné holčiny když se lekl a dnes to s ním bylo peklo... Jsem nečekala že si to vezme tak k srdci, hajzlík jeden... Tak zatím pááá a zítra.

tak dobrou a nepadej

olga visnakova

21.4.2009 22:05
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

red and white napsal(a):

RAW-má omluva, já to blbě písla. Jelikož neznám přesný ppůvod Tvých nicků, vysvětlím Ti svůj ppopis a třeba Tě aspon pobavím. RAW-rudá a bílá-indián a běloch-oheň a vítr-prostě život a smršť. Tedy živo, čilo, rušno.
Nerčí zní jako jméno štěněte, se smutnýma očkama, jako když říkáš-NEBREČ NERČÍÍÍÍÍÍÍ-vvíš jak to myslím. Prostě smutné Nerčí. A tak to vznniklo seč to je asi úplně úplně jinak.
Jdu chrnět, Pája vedle chrápe o sto šest a já mu závidím. Dobrou a ráno ahoooj.
Čeká nás návštěva školčátek, to bude Gipsy happy, miluje děti.

21.4.2009 22:07
sabina

XXX.XXX.64.178

RAW-má omluva, já to blbě písla. Jelikož neznám přesný ppůvod Tvých nicků, vysvětlím Ti svůj ppopis a třeba Tě aspon pobavím. RAW-rudá a bílá-indián a běloch-oheň a vítr-prostě život a smršť. Tedy živo, čilo, rušno.
Nerčí zní jako jméno štěněte, se smutnýma očkama, jako když říkáš-NEBREČ NERČÍÍÍÍÍÍÍ-vvíš jak to myslím. Prostě smutné Nerčí. A tak to vznniklo seč to je asi úplně úplně jinak.
Jdu chrnět, Pája vedle chrápe o sto šest a já mu závidím. Dobrou a ráno ahoooj.
Čeká nás návštěva školčátek, to bude Gipsy happy, miluje děti.

taky půjdu..jsem utahaná jako pes...tak všem dobrou...a pomuchlat zvířenu

21.4.2009 22:14
kessi

XXX.XXX.22.24

sabina napsal(a):

taky jdu tak zas zítra ,třebadobrou

21.4.2009 22:15
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):

No, já se přidám k davu a taky jdu Tak dobrou noc všem

21.4.2009 22:22
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
No, já se přidám k davu a taky jdu Tak dobrou noc všem

Oli, RED AND WHITE ( aneb RAW ) je ve skutečnosti odvozeno od barev sešívaných ( SK Slavia )
A nerčí zní jako štěně jo?? Tak teda pěkně děkuji

21.4.2009 22:24
red and white

XXX.XXX.125.26

kessi napsal(a):
tak já si založím

A už vážně bězím...stejně už jte mě tu nechali samotnou Dobrou

22.4.2009 11:24
fam

XXX.XXX.176.150

red and white napsal(a):

Nerčí,¨díky,hříbka je mi líto.Můžu se zeptat,kdo je Bonita,já měla asi před 10 lety ustájenou přes půl roku WPB Bonitu,v krvi arabi,Tobrok,pak jí odvezli někam k Náchodu a pak po roce jsem četla v tištěné Fauně,že od ní prodávají hříbě - hřebečka a konec,jako když se slehne zem,docela jako hříbě cestovala,zyzka s hvězdou,jinak bez odznaků.Ale to asi není ona.

22.4.2009 17:48
ripcurl

XXX.XXX.120.7

red and white napsal(a):
A už vážně bězím...stejně už jte mě tu nechali samotnou Dobrou

Ohledně toho fóra,máte nějaké tipy na doménu (název)?:-)

22.4.2009 20:23
sabina

XXX.XXX.64.178

ripcurl napsal(a):
Ohledně toho fóra,máte nějaké tipy na doménu (název)?:-)

Ahoj všem...tak dneska sem si holky myslela, že zabiju toho smrada jednoho

Dostal pár pěkných jelítek....fakt mě takhle nikdy nenasral...
Jak kráva trénuju, chodíme, řešíme problémy, a on se dneska choval, jak kdybych ho teď chytla někde na divokým západě. Kolem hřebce musim projít na jízdárnu....Už sem byla upozorněna, že má dneska bujnou náladu.

Tak sem ho čapla...a šla... No jak on se nasral. Ale bohužel k jeho chybě tím nasral mě dvakrát tak víc... On se zasekne a nechce jít..- Chystal se zabít hřebce..protože ten ne a ne zavřít hubu! Fakt prudič, otřes. Amir nic nedělá pokud hřebec drží hubu. Ale tohle sem ještě nezažila..málem se dvakrát napíchl na kůly od plotu, jednou šel tak na zadní, že kdybych povolila vodítko, jisto jistě letěl na záda, Měl jediný štěstí, že nešel do mě, nebo něco takovýho, šel vyloženě po něm, vyříkat si to...no já držela jak blázen....naštěstí sem smykem ujela jen pár metrů...a následovala jedna dacka za druhou...byl tak mimo, že ani neví, jak sem ho dopracovala odtam na jízdárnu...kde sem ho teda zmazala....Nevím jestli je to dobře...ale přiznám se, ruply mě nervy...a ať má koule, nebo ne....tak poslouchat mě bude a basta.

Pak šel na lonž, a řeknu vám...takhle ten kůň ještě nešlapal.Uklidnil se do 5 minut....

Fakt psycho..díky víc nechci....byla sem tak nasraná, že mě vůbec nenapadlo to, že když sem šla s ním nějak zacházet....šla mezi ,,hřebce,, tak že bych mohla přijít k újmě...ale fakt mě nasral...jeslti má krámy, nebo co

24.4.2009 12:29
kessi

XXX.XXX.22.24

sabina napsal(a):
Ahoj všem...tak dneska sem si holky myslela, že zabiju toho smrada jednoho

Dostal pár pěkných jelítek....fakt mě takhle nikdy nenasral...
Jak kráva trénuju, chodíme, řešíme problémy, a on se dneska choval, jak kdybych ho teď chytla někde na divokým západě. Kolem hřebce musim projít na jízdárnu....Už sem byla upozorněna, že má dneska bujnou náladu.

Tak sem ho čapla...a šla... No jak on se nasral. Ale bohužel k jeho chybě tím nasral mě dvakrát tak víc... On se zasekne a nechce jít..- Chystal se zabít hřebce..protože ten ne a ne zavřít hubu! Fakt prudič, otřes. Amir nic nedělá pokud hřebec drží hubu. Ale tohle sem ještě nezažila..málem se dvakrát napíchl na kůly od plotu, jednou šel tak na zadní, že kdybych povolila vodítko, jisto jistě letěl na záda, Měl jediný štěstí, že nešel do mě, nebo něco takovýho, šel vyloženě po něm, vyříkat si to...no já držela jak blázen....naštěstí sem smykem ujela jen pár metrů...a následovala jedna dacka za druhou...byl tak mimo, že ani neví, jak sem ho dopracovala odtam na jízdárnu...kde sem ho teda zmazala....Nevím jestli je to dobře...ale přiznám se, ruply mě nervy...a ať má koule, nebo ne....tak poslouchat mě bude a basta.

Pak šel na lonž, a řeknu vám...takhle ten kůň ještě nešlapal.Uklidnil se do 5 minut....

Fakt psycho..díky víc nechci....byla sem tak nasraná, že mě vůbec nenapadlo to, že když sem šla s ním nějak zacházet....šla mezi ,,hřebce,, tak že bych mohla přijít k újmě...ale fakt mě nasral...jeslti má krámy, nebo co

Teda holky ,jak jste to mohli nechat tahle zapadnout.člověk se sem 2dny nedostane a má co dělat aby vás našel
Co se názvu týče mě teda napadají samé kraviny.
Včera jsem dodělala konečně zbytek ohrady,a ráno tam pustila proud,Snad se mi konečně začne dařit dostala jsem nabídku na práci v jedný stáji mají tam přes 20koní a od září bych mohla nastoupit,je to ještě daleko ale po tak dlouhé mateřské mi je představa pracovního procesu velmi sympatická tak snad vše výjde.
Je to kousek od nás,tak že super a navíc je to snad jediné místo v dosahu kam bych koně svěřila do péče kdybych musela.tak mi držte palce dřív to nejde protože nemám školku pro mrnouse.Jsem s toho tak nadšená ,že bych tam pracovala i zadarmo
A co vy copak je u vás nového?

24.4.2009 21:38
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
Teda holky ,jak jste to mohli nechat tahle zapadnout.člověk se sem 2dny nedostane a má co dělat aby vás našel
Co se názvu týče mě teda napadají samé kraviny.
Včera jsem dodělala konečně zbytek ohrady,a ráno tam pustila proud,Snad se mi konečně začne dařit dostala jsem nabídku na práci v jedný stáji mají tam přes 20koní a od září bych mohla nastoupit,je to ještě daleko ale po tak dlouhé mateřské mi je představa pracovního procesu velmi sympatická tak snad vše výjde.
Je to kousek od nás,tak že super a navíc je to snad jediné místo v dosahu kam bych koně svěřila do péče kdybych musela.tak mi držte palce dřív to nejde protože nemám školku pro mrnouse.Jsem s toho tak nadšená ,že bych tam pracovala i zadarmo
A co vy copak je u vás nového?

Ahojda děvčata, koukám občas jedete jak fretky a občas nikde nikdo....
Já jsem se před chvílí vrátila z práce, po dlouhých 11 hodinách jsem vykoukaná, že se mi ani nechce spát....
Saxulu jsem dneska svěřila chlapovi, s tím, že má volnou ruku, tak ho vzal napást ten můj kůň se asi nikdy dřít nebude . Podařilo se mi ho zařadit do stáda, za tři dny dostal jen jeden kopanec , vedoucí kobyla má říji a hned se do něj zamilovala, má tam teď pět bab, z toho tři říjej a dost ho obtěžujou Dva valaši-teplí bratři si ho moc nevšímají, tak má jinak pohodičku. Celý odpoledne tráví se svým milovaným balíkem sena a kyne a kyne... ale taky jsem ho brala popracovat a dělá mi kluk samou radost... zítra odpolko frčím na čtyři dny na chaloupku na prodloužený víkend, tak se těším...
Kessi, jak dlouho jsi byla na mateřský v součtu?

24.4.2009 21:44
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
Ahojda děvčata, koukám občas jedete jak fretky a občas nikde nikdo....
Já jsem se před chvílí vrátila z práce, po dlouhých 11 hodinách jsem vykoukaná, že se mi ani nechce spát....
Saxulu jsem dneska svěřila chlapovi, s tím, že má volnou ruku, tak ho vzal napást ten můj kůň se asi nikdy dřít nebude . Podařilo se mi ho zařadit do stáda, za tři dny dostal jen jeden kopanec , vedoucí kobyla má říji a hned se do něj zamilovala, má tam teď pět bab, z toho tři říjej a dost ho obtěžujou Dva valaši-teplí bratři si ho moc nevšímají, tak má jinak pohodičku. Celý odpoledne tráví se svým milovaným balíkem sena a kyne a kyne... ale taky jsem ho brala popracovat a dělá mi kluk samou radost... zítra odpolko frčím na čtyři dny na chaloupku na prodloužený víkend, tak se těším...
Kessi, jak dlouho jsi byla na mateřský v součtu?

Ahoj Evi,8 a půl roku 2dětičky,
včera se mi přichvátil trošku poník po pastvě ale už je ok.Měla jsem fakt strach,je to 31let starý dědek tak už mu asi nefunguje vše jak by mělo,dneska běhal jak za mlada,zaplat bůh.Koukám že Saxík si užívá

24.4.2009 21:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
Ahoj Evi,8 a půl roku 2dětičky,
včera se mi přichvátil trošku poník po pastvě ale už je ok.Měla jsem fakt strach,je to 31let starý dědek tak už mu asi nefunguje vše jak by mělo,dneska běhal jak za mlada,zaplat bůh.Koukám že Saxík si užívá

Jé, tak hlavně, aby byl poníček v pohodě... 31 je pěkný věk, u nás tyhle léta oslaví jedna ČT babča v květnu....
Jo, Saxula je naprosto spokojen, jen trošku řeším jeho nožičky, jestli ještě ztloustne, aby se ve zdraví unesl ve čtyřech letech je to nápor, ale zavírat domů ho nechci...
Já tak trošku zjišťuju co a jak s mateřskou.... taky půjdu
Tady babuška loni slavila 30...

24.4.2009 22:07
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
Jé, tak hlavně, aby byl poníček v pohodě... 31 je pěkný věk, u nás tyhle léta oslaví jedna ČT babča v květnu....
Jo, Saxula je naprosto spokojen, jen trošku řeším jeho nožičky, jestli ještě ztloustne, aby se ve zdraví unesl ve čtyřech letech je to nápor, ale zavírat domů ho nechci...
Já tak trošku zjišťuju co a jak s mateřskou.... taky půjdu
Tady babuška loni slavila 30...

jé bude mimí jo?Někdy je to oprus ale opravdu jak kdy,prvního kloučka jsem si báječně užila .měla jsem na něj čas,ale druhej byl dost ošizenej protože jsem v té době řešila spoustu starostí a měla jsem dokonalou poporodní deptku celé šestinedělí jsem probrečela,před porodem jsem ležela 14dní v nemocnici a pak jsme byli s malím na JIP myslela jsem že se stoho strachu zblázním.No a výsledek je že ten starší je maminák a mladší je zavislák na tátovi máma je dobrá pokud není táta,někdy je mi to líto až k slzám,ale to je hold život

24.4.2009 22:11
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
jé bude mimí jo?Někdy je to oprus ale opravdu jak kdy,prvního kloučka jsem si báječně užila .měla jsem na něj čas,ale druhej byl dost ošizenej protože jsem v té době řešila spoustu starostí a měla jsem dokonalou poporodní deptku celé šestinedělí jsem probrečela,před porodem jsem ležela 14dní v nemocnici a pak jsme byli s malím na JIP myslela jsem že se stoho strachu zblázním.No a výsledek je že ten starší je maminák a mladší je zavislák na tátovi máma je dobrá pokud není táta,někdy je mi to líto až k slzám,ale to je hold život

No jo, nějak se nám zadařilo V nový práci nepobudu moc dlouho, se taky nenadřu, po kom to ten můj kůň asi má
No, někdy se to prostě nahrne, ale neboj, jsou to ještě špunti, já jako mladší ze sourozenců jsem byla taky "taťkova", ale o to víc jsem si pak našla cestu k mamině...
Zatím jen zlehka předběžně plánuju co a jak bude dál... ještě mi to v hlavě nedocvaklo, že je to moje nebo jak to popsat

24.4.2009 22:20
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
No jo, nějak se nám zadařilo V nový práci nepobudu moc dlouho, se taky nenadřu, po kom to ten můj kůň asi má
No, někdy se to prostě nahrne, ale neboj, jsou to ještě špunti, já jako mladší ze sourozenců jsem byla taky "taťkova", ale o to víc jsem si pak našla cestu k mamině...
Zatím jen zlehka předběžně plánuju co a jak bude dál... ještě mi to v hlavě nedocvaklo, že je to moje nebo jak to popsat

TO znám prvního jsem taky zrovna neplánovala,otěhotněla jsem den před tím než jsem to měla dostat,zaručeně neplodnédnyprostě nám uklouzli nohy jak se říkávěděla jsem to už po týdnu doktor mi nechtěl věřit,že jsem těhotná pry jen spoždění ale já věděla svý,po 6ti týdnech se mi při sonu omluvil
Jak daleko jste?

24.4.2009 22:23
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
TO znám prvního jsem taky zrovna neplánovala,otěhotněla jsem den před tím než jsem to měla dostat,zaručeně neplodnédnyprostě nám uklouzli nohy jak se říkávěděla jsem to už po týdnu doktor mi nechtěl věřit,že jsem těhotná pry jen spoždění ale já věděla svý,po 6ti týdnech se mi při sonu omluvil
Jak daleko jste?

Jo, jsem na tom podobně, v plánu to nebylo a načasování "plodných dnů" taky zhruba tak . Tušila jsem taky vcelku brzo, zatím jsme čtvrtý měsíc, začíná to pomaličku růst
A jak jsi to zvládala s koníkama? Velká čára přes rozpočet?

24.4.2009 22:33
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
Jo, jsem na tom podobně, v plánu to nebylo a načasování "plodných dnů" taky zhruba tak . Tušila jsem taky vcelku brzo, zatím jsme čtvrtý měsíc, začíná to pomaličku růst

při prvním jsem se vrátila do Prahy a kobylu jsem musela prodat,protože nebyli peníze na ustájení,mateřská byla tenkrát 2500kč a ustájení za 3500a když se zaplatil nájem tak nám zbývalo na rozumné živobztí ale žádnej luxus.No a s druhým jsem byla na rizikovim tak jsem dělala jen lehčí práce cca do 5tého měs.pak mi to doktor zatrhl.Ještě že mám tak hodného muže
Taky jsem chzěla ještě mimi ale oba kluky jsem měla císařem a třetí se moc nedoporučuje,hrozí ruptura dělohy v nístech jizvy ,tak si dávám pozor,protože antikoncepci nemůžu moje tělo dost agresivně protestuje.Občas se ale dost potím při pohledu do kalendáře

24.4.2009 22:35
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):

Ještě se zeptám jak ti je ?Já šavlovala od 3týdne do 7 měsíce poprvé a podruhé od 4týdne dokonce 3měsíce

24.4.2009 22:45
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
Ještě se zeptám jak ti je ?Já šavlovala od 3týdne do 7 měsíce poprvé a podruhé od 4týdne dokonce 3měsíce

No, je mi v rámci možností fajn, blinkla jsem si jen jednou, to teda stálo za to, dost často mě žaludek "kope", ale dá se to zvládat... spíš jsem měla problém jíst, ještě teď mám o dvě kg míň, ale už pomalu přibírám, tak prý v poho. Jen jsem asi tak stokrát náladovější než dřív a co mi vznikla na ksichtě je nápadně podobný třináctiletejm puberťačkám
Mým chutím se smějou v práci, protože mi hrozně jedou ty úplně nejlevnější nejchemičtější limonády a jelikož to mám asi minutu cesty do mekáče, tak většina stravenek padne na zmrzlinu s lentilkama

24.4.2009 22:48
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
No, je mi v rámci možností fajn, blinkla jsem si jen jednou, to teda stálo za to, dost často mě žaludek "kope", ale dá se to zvládat... spíš jsem měla problém jíst, ještě teď mám o dvě kg míň, ale už pomalu přibírám, tak prý v poho. Jen jsem asi tak stokrát náladovější než dřív a co mi vznikla na ksichtě je nápadně podobný třináctiletejm puberťačkám
Mým chutím se smějou v práci, protože mi hrozně jedou ty úplně nejlevnější nejchemičtější limonády a jelikož to mám asi minutu cesty do mekáče, tak většina stravenek padne na zmrzlinu s lentilkama

Koukám, že sis toho taky zažila vcelku zbytečně dost....
Co se týká práce, mám ustájko, kde kydají a krmí, takže tam se nenamůžu a v práci si sedím na židličce za pultíkem u počítače, tak snad to tam vydržím co nejdýl, ať jsou korunky. Už si ošéfovávám minibrigádku po internetu, tak to snad všechno utáhnem...

24.4.2009 22:50
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):

,to je ta tom super já taky snědla kopce zmrzliny,nesnáším kyselé,okurky a utopence .Okurky jsem nejedla ani jako těhotná ale při prvním jsem dělala týdně 3l lahev utopenců a dávali si je s vanilkovu zmrzlinou.ted taky nemám moc čisté svědomí a jsem dost nervozní protože jím jak nezavřená a včera jsem večer u telky křupala buráky v čokoládě se sýrovími čipsy,doufám že jsem jen čuně

24.4.2009 22:55
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):
,to je ta tom super já taky snědla kopce zmrzliny,nesnáším kyselé,okurky a utopence .Okurky jsem nejedla ani jako těhotná ale při prvním jsem dělala týdně 3l lahev utopenců a dávali si je s vanilkovu zmrzlinou.ted taky nemám moc čisté svědomí a jsem dost nervozní protože jím jak nezavřená a včera jsem večer u telky křupala buráky v čokoládě se sýrovími čipsy,doufám že jsem jen čuně

tak to já to naštěstí nekombinuju, kyselý období jsem měla tenhle týden, pořád saláty a okurky, všechno, do čeho se dá nalít ocet
Pořádný chutě jsem mívala jako netěhotná, Lukáš býval dost nervózní ze začátku, než pochopil, že je to u mě normální prokládat sušenky chipsama
A teda ze všeho nejvíc se těším na melouny....

24.4.2009 22:58
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
tak to já to naštěstí nekombinuju, kyselý období jsem měla tenhle týden, pořád saláty a okurky, všechno, do čeho se dá nalít ocet
Pořádný chutě jsem mívala jako netěhotná, Lukáš býval dost nervózní ze začátku, než pochopil, že je to u mě normální prokládat sušenky chipsama
A teda ze všeho nejvíc se těším na melouny....

no to jo taky jsem si užila melouny a jahody,ale po porodu dokud jsem kojila jsem měla chutě taky,ale musela jsem dávat pozor co jím protože jednou jsem se napila jedné levné limči a malej byl červenej jak rajče jak se osypal

24.4.2009 23:01
kessi

XXX.XXX.22.24

kessi napsal(a):
no to jo taky jsem si užila melouny a jahody,ale po porodu dokud jsem kojila jsem měla chutě taky,ale musela jsem dávat pozor co jím protože jednou jsem se napila jedné levné limči a malej byl červenej jak rajče jak se osypal

asi půjdu chrnět ,dneska kojí jehně Petr ,ale musím ho pořád budit chrápe na sedačce tak ,že není slyšet telka

24.4.2009 23:01
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kessi napsal(a):

Hm, tak to moje se na tu limonádu asi připravuje už teď
Už se těším na příští ultrazvuk, budem vědět, co to bude.... u nás v rodině se rodí samý holky, u Lukáše samí kluci, uvidíme, který geny jsou silnější ale jestli to bude holka, tak zas řekne, že to není jeho
Když jsem mu říkala, kdy se nám to "povedlo", tak první reakce byla - ale tos byla na školení v Praze, ne?

24.4.2009 23:02
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Už se těším na příští ultrazvuk, budem vědět, co to bude.... u nás v rodině se rodí samý holky, u Lukáše samí kluci, uvidíme, který geny jsou silnější ale jestli to bude holka, tak zas řekne, že to není jeho
Když jsem mu říkala, kdy se nám to "povedlo", tak první reakce byla - ale tos byla na školení v Praze, ne?

Půjdu taky, ráno na pátou vezu Lukáše na "brigádu", jede za těžký prachy držet koně na závody , ještěže já to pak můžu dospat

24.4.2009 23:04
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
Půjdu taky, ráno na pátou vezu Lukáše na "brigádu", jede za těžký prachy držet koně na závody , ještěže já to pak můžu dospat

A už mi došly okurky ve sklenici, jsi mi udělala chuť
Tak díky za pokec, kdyžtak vím, kam se obrátit pro rady
Dobrou noc....

24.4.2009 23:12
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):

když jsem Petrovi řekla že jsem těhotná že je to potvrzené ,seděl u stolu v kuchini já mu dala ten papír,tak koukal a pak řekl hmmjinak já jsem ze samích holek,z Petrovi strany se rodí první holky a mi měli jako jediní kluka.A k tomu ultrazvuku,mám taky docela vtionou historku u mladšího mi doktor tvrdil ve 31týdnu že je to holka,tak jsem jí říkala Bětuško,Petr říkal že je to hrozné jmeno a pořád krafal já se těšila na holčičku vše tedy sladěné do růžova.Když jsem musela do nemocnice těch 14dní před porodem podstoupila jsem haldu vyšetření a několikrát i ultrzvuk a jednou mi paní doktorka říká?vy víte co čekáte a já na to že mám od pana doktora slíbenou holčičku a ona se zarazila a říká ja tu ale vydím pindourka jak vyšítýho,smála jsem se ještě dlouho :Petr za mnou přišel na návštěvu tak mu to říkám a on na to ,vidíš taky se jí to jméno nelíbilo ,tak se radši předělala na kluka

24.4.2009 23:13
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
A už mi došly okurky ve sklenici, jsi mi udělala chuť
Tak díky za pokec, kdyžtak vím, kam se obrátit pro rady
Dobrou noc....

Jj dobrou ,když budu vědět ráda ti poradím

25.4.2009 21:12
kessi

XXX.XXX.22.24

kessi napsal(a):
Jj dobrou ,když budu vědět ráda ti poradím

holky kdepak jste?

26.4.2009 09:06
kessi

XXX.XXX.22.24

kessi napsal(a):
holky kdepak jste?

Dobré ránko.
Tak nevím jak u vás ale je tu práce jak na kostele,včera jsme s Petrem stavěli ohrady pro ovce,což trvalo i s převedením ovcií bez mála 5hodin.Koně vodím pást ,včera se pásli celý den ale na noc šli do výběhu a na seno.
Ráno jsem melě ve výběhu velké překvapení,Lop se v noci rozhodl že se zamotá do ohradníku a půjde k poníkům,naštěstí se mu nic nestalo a poníky nezabil,vůbec nechápu jak se mu to povedlo pružina v rukojeti je matažená skoro na metrprotože zbytek ohradníku zůstal ležet na zemi kobyla zůstala na druhé straně a bála se to překročit jak to prskalo.Tak doufám že se nezačnou řezat,zatim se to zdá v klidu.Je zajímavé že jsem se to snažila řešit skoro měsíc a na konec si to vyřešili úplně sami a mě k tomu nepotřebovali
Jak pak se máte vy ?
Koukejte psát at si nepřipadám že trpím samomluvou

26.4.2009 13:17
cheyenne

XXX.XXX.131.57

kessi napsal(a):
tak já si založím

cauky, ja se hlasim z chalupy, pripojeni aspon v telefonu . Pro dnesek jsem nafasovala sekacku, at pry trenuju na kocarek tak pry mi ma Lukin pak pridelat na kocar taky pojezd Mame vcelku clenitou zahradu, uz jsem drandila dve hodky a jsem sotva v pulce. Pocasi krasny, az me mrzi, ze jsem si sebou nevzala Saxulu
Kessi, je vzdycky fajn kdyz si to konici vyresi, ted uz by to mohli zmaknout
Uz se tesim az vyrazime omrknout koniky tady u znamych.

26.4.2009 22:08
red and white

XXX.XXX.125.26

cheyenne napsal(a):
cauky, ja se hlasim z chalupy, pripojeni aspon v telefonu . Pro dnesek jsem nafasovala sekacku, at pry trenuju na kocarek tak pry mi ma Lukin pak pridelat na kocar taky pojezd Mame vcelku clenitou zahradu, uz jsem drandila dve hodky a jsem sotva v pulce. Pocasi krasny, az me mrzi, ze jsem si sebou nevzala Saxulu
Kessi, je vzdycky fajn kdyz si to konici vyresi, ted uz by to mohli zmaknout
Uz se tesim az vyrazime omrknout koniky tady u znamych.

Ahoj holky, nějak teť nestíhám sem zaskočit - málo času, výkend jsem měla pracovní takže taky moc času nebylo...
Jdu jsem jen na skok takže jsem nestačila pořádně pročíst přízpěvky nad sebou, ale chci pogratulovat Evče k budoucímu miminku

A copak jinak je něco nového ??

No já už zase běžím, tak snad přez týden bude času víc Ahoj

28.4.2009 14:18
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Ahoj holky, nějak teť nestíhám sem zaskočit - málo času, výkend jsem měla pracovní takže taky moc času nebylo...
Jdu jsem jen na skok takže jsem nestačila pořádně pročíst přízpěvky nad sebou, ale chci pogratulovat Evče k budoucímu miminku

A copak jinak je něco nového ??

No já už zase běžím, tak snad přez týden bude času víc Ahoj

Ahoj všem...tak to máme za sebou...kdyby ste někdo chtěl v ,, Arabi 94,, je fotoseriál a popis operace.... tak mrkněte

28.4.2009 16:51
cheyenne

XXX.XXX.27.100

sabina napsal(a):
Ahoj všem...tak to máme za sebou...kdyby ste někdo chtěl v ,, Arabi 94,, je fotoseriál a popis operace.... tak mrkněte

Sabi, dobre, ze to mate za sebou, tak at se vam bolistky rychle zahoji a hlavne at Amik brzo zapomene na to, ze byl hrebec, at mate klidek. Uplne jsem si vzpomela na Saxulu, jak taky vypadal jak mrtvej. Taky jsme museli pripichavat a pak jsme dlouho cekali, az se vzbudi.
Ja uz budu balit, vracime se z dovci o den driv, rano potrebuju zajit do prace, vopruz. Stihla jsem se tady uplne znicit, vezu si domu svuj prvni bodik od policajtu a se stestim o kousek nenabourany auto... no, stalo to tu za to

28.4.2009 17:28
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
Sabi, dobre, ze to mate za sebou, tak at se vam bolistky rychle zahoji a hlavne at Amik brzo zapomene na to, ze byl hrebec, at mate klidek. Uplne jsem si vzpomela na Saxulu, jak taky vypadal jak mrtvej. Taky jsme museli pripichavat a pak jsme dlouho cekali, az se vzbudi.
Ja uz budu balit, vracime se z dovci o den driv, rano potrebuju zajit do prace, vopruz. Stihla jsem se tady uplne znicit, vezu si domu svuj prvni bodik od policajtu a se stestim o kousek nenabourany auto... no, stalo to tu za to

Ahoj holky,Sabi taky přeju rychlé hojení a zklidnění určitě je dobře žes to nechala udělat ,uvidíš bude mu líp.
Evi Taky máme trable s autem,kéž by je člověk ani nepotřěboval,od příštího týdne začnu dodělávat autoškolu tak na mě myslete,mám ještě 13jízd ale přes zimu jsem si dala pauzu tady v těch terénech bych se posr**a,když je tu sníh bojím se i jako spolujezdec tak doufám že se do příští zimy se otrkám.copak jsi dělala že tě to stálo bodík?

28.4.2009 18:09
cheyenne

XXX.XXX.27.100

kessi napsal(a):
Ahoj holky,Sabi taky přeju rychlé hojení a zklidnění určitě je dobře žes to nechala udělat ,uvidíš bude mu líp.
Evi Taky máme trable s autem,kéž by je člověk ani nepotřěboval,od příštího týdne začnu dodělávat autoškolu tak na mě myslete,mám ještě 13jízd ale přes zimu jsem si dala pauzu tady v těch terénech bych se posr**a,když je tu sníh bojím se i jako spolujezdec tak doufám že se do příští zimy se otrkám.copak jsi dělala že tě to stálo bodík?

To vis, my frajerky jezdime a nemame zaplaceny povinny ruceni. Musim to doma osefovat, kam jsem mohla zasit slozenku. Snad dneska jeste zvladnu dojet 70km domu bez kontroly a bez ujmy.
Autoskolu jsem delala uz v 17 a rada na ni vzpominam, snih se mi teda vyhnul... A jeste jsem si predloni dodelavala E, to uz byla pohodicka. Bez auta bych byla jak bez ruky...

28.4.2009 18:14
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
To vis, my frajerky jezdime a nemame zaplaceny povinny ruceni. Musim to doma osefovat, kam jsem mohla zasit slozenku. Snad dneska jeste zvladnu dojet 70km domu bez kontroly a bez ujmy.
Autoskolu jsem delala uz v 17 a rada na ni vzpominam, snih se mi teda vyhnul... A jeste jsem si predloni dodelavala E, to uz byla pohodicka. Bez auta bych byla jak bez ruky...

jak poznají že to není zaplacený já to platím přes účet a tak žádnou složenku nemám,ani jí nikdy nechtěli.tady je buřina musela jsem zahnat koně domu aby je něco netrefilo

28.4.2009 18:18
cheyenne

XXX.XXX.27.100

kessi napsal(a):
jak poznají že to není zaplacený já to platím přes účet a tak žádnou složenku nemám,ani jí nikdy nechtěli.tady je buřina musela jsem zahnat koně domu aby je něco netrefilo

Ja jsem nekam zasila i zelenou kartu, dlouho me nestaveli, tak jsem vubec neresila, co sebou vozim a co ne. Tak me proklepli v databazi, ted se tam muzou i v terenu "podivat". No, jsem trubka nezodpovedna

28.4.2009 18:24
kessi

XXX.XXX.22.24

cheyenne napsal(a):
Ja jsem nekam zasila i zelenou kartu, dlouho me nestaveli, tak jsem vubec neresila, co sebou vozim a co ne. Tak me proklepli v databazi, ted se tam muzou i v terenu "podivat". No, jsem trubka nezodpovedna

aha tak to jo.Prší u vás?Loni Jsme někam jeli a Petr zapoměl celé doklady a samozřejmě nás zastavili prověření trvalo 1/2hodky aprotože jsme neměli víc než 200kč tak jsme dostali pokutu za 200 a výstrahu,byli docela hodný mohlo to stát i 2000kč

28.4.2009 18:51
cheyenne

XXX.XXX.27.100

kessi napsal(a):
aha tak to jo.Prší u vás?Loni Jsme někam jeli a Petr zapoměl celé doklady a samozřejmě nás zastavili prověření trvalo 1/2hodky aprotože jsme neměli víc než 200kč tak jsme dostali pokutu za 200 a výstrahu,byli docela hodný mohlo to stát i 2000kč

Ja jsem jim vcera dala svych poslednich 300,- taky jeste vcelku dobry.
Broumovsko hlasi slunecko a vcelku teplo, jen ten vitr je studeny.

28.4.2009 20:27
sabina

XXX.XXX.64.178

cheyenne napsal(a):
Ja jsem jim vcera dala svych poslednich 300,- taky jeste vcelku dobry.
Broumovsko hlasi slunecko a vcelku teplo, jen ten vitr je studeny.

JJ holky..mám z toho dobrej pocit...sem sice pořád se staženýma půlkama...ale zatím to neotíká...a kůň vypadá být ok. Jen se teda podřel. Já jen doufám, že se to vpohodě zahojí...mám sice depresi z těch píchání ATB ještě 4 dny...ale tak snad to zvládneme.

Auta, to je sranda...tojo.

28.4.2009 20:51
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
JJ holky..mám z toho dobrej pocit...sem sice pořád se staženýma půlkama...ale zatím to neotíká...a kůň vypadá být ok. Jen se teda podřel. Já jen doufám, že se to vpohodě zahojí...mám sice depresi z těch píchání ATB ještě 4 dny...ale tak snad to zvládneme.

Auta, to je sranda...tojo.

AHOJJ !!
Sabi, tak už to máte za sebou jo, no vidíš

29.4.2009 08:34
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
AHOJJ !!
Sabi, tak už to máte za sebou jo, no vidíš

jj je to za námi...jen včera dostal koliku :-( Naštěstí...sme to rozešli..zjistily sme, že dva dny nepil...a pak si dal seno..takže se zacpal jako svině...dostala jsem do něj vodu a asi po dvou hodinách z něj vypadl bobek tak doufám, že tam teď neleží nohama nahoře

29.4.2009 14:10
red and white

XXX.XXX.125.26

sabina napsal(a):
jj je to za námi...jen včera dostal koliku :-( Naštěstí...sme to rozešli..zjistily sme, že dva dny nepil...a pak si dal seno..takže se zacpal jako svině...dostala jsem do něj vodu a asi po dvou hodinách z něj vypadl bobek tak doufám, že tam teď neleží nohama nahoře

Jee, to neni příjemný, kolika těch už jsem si taky pár zažila ... tak alespoň že jste to rozchodili včas, taková kolika dokáže bejt pořádná sviňa

29.4.2009 14:20
sabina

XXX.XXX.64.178

red and white napsal(a):
Jee, to neni příjemný, kolika těch už jsem si taky pár zažila ... tak alespoň že jste to rozchodili včas, taková kolika dokáže bejt pořádná sviňa

Jono, nic moc....ale dneska se zdá být všechno v pořádku...ťuk ťuk

olga visnakova

29.4.2009 14:50
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

sabina napsal(a):
Jono, nic moc....ale dneska se zdá být všechno v pořádku...ťuk ťuk

Ahoj holky, sluníčko nám zalezlo, zima jako sviňa a ke všemu má mé dítko poznámku-chjo-aspoň že koníkům je vše okolo šumák, hlavně že mají baštu. Ti se maj, já jsem zmrzlá, že se mi nechce ani vařit. I když............u plotny je teplo. Počasí jedno.

30.4.2009 14:55
red and white

XXX.XXX.125.26

Ahoj holky, sluníčko nám zalezlo, zima jako sviňa a ke všemu má mé dítko poznámku-chjo-aspoň že koníkům je vše okolo šumák, hlavně že mají baštu. Ti se maj, já jsem zmrzlá, že se mi nechce ani vařit. I když............u plotny je teplo. Počasí jedno.

čarodejniceeeee

30.4.2009 17:27
kessi

XXX.XXX.22.24

red and white napsal(a):
čarodejniceeeee

My palíme až zítra ale tchýně už dorazila
Ba ne je docela fajn

Přidejte reakci

Přidat smajlík