Tak sukně s pozicí závěsu in skirt,aneb cesta do hlubin sedel wade,pro Míšu -už čeká na vaši testaci
saddlery
napsal(a):
Tak sukně s pozicí závěsu in skirt,aneb cesta do hlubin sedel wade,pro Míšu -už čeká na vaši testaci
já sem tvůj věrnej fanda
akorát nemám tažáka co by to nosil
Mrkni jak mi prcek porost, má už jenom 150:-)
kdy dojedeš kurnik
saddlery
napsal(a):
Nazdar věrná fanynko,nevím- řeší se aféra Honeš a Jenny a tak ještě nevím,mám toho vela víš
na to nemusíš mít tažáka
Fendry s řemenem vedeným venkem,ty vlastně znásobí pevnost proti vytáhnutí bočnice,třmeny bell bottom 5" a natočení twist,tak Michaelo jedna fotečka pro vás
kachnicka
XXX.XXX.221.243
saddlery
napsal(a):
Fendry s řemenem vedeným venkem,ty vlastně znásobí pevnost proti vytáhnutí bočnice,třmeny bell bottom 5" a natočení twist,tak Michaelo jedna fotečka pro vás
tak koukám a slintám do klávesnice
saddlery
napsal(a):
do středy ůterý v dílně makat nebude nikdo a tak wade moc neporoste,a tak máte aktuálně ke koukání jen tuhle fotku no
Já osel to foto neotočil,tentokrát to je prce,15" verze s 11" širokým cantlem,pokud má jezdec korektní sed,tak by v krátkém posedlí se širším cantlem měl rohy cantlu přímo zatlačené do stehen,s ůzkým cantlem to nehrozí,včera v něm majitelka seděla na zkoušku a prý její tep přístroje nezměří a drátek co prý spojuje uši je prý z toho v havarijním stavu
saddlery
napsal(a):
Já osel to foto neotočil,tentokrát to je prce,15" verze s 11" širokým cantlem,pokud má jezdec korektní sed,tak by v krátkém posedlí se širším cantlem měl rohy cantlu přímo zatlačené do stehen,s ůzkým cantlem to nehrozí,včera v něm majitelka seděla na zkoušku a prý její tep přístroje nezměří a drátek co prý spojuje uši je prý z toho v havarijním stavu
Dobrý den,
nemohu si pomoci, ale myslí že se někdo chlubí cizím peřím.. Mýlím se? koukněte na stránky farmy Turov- Nový Rokytník do sekce naše výrobky z kůže..sekce sedla
saddlery
napsal(a):
Jo,koukal jsem tam už dávno a je to nabídka Frinta sedel
,vrátil jsem se z cest po Liberecku a tak jdu makat na wade dál,at je vidět jak roste.....
a na tuhle HUHULU se toto wade rodí,je extra široká s posazením lopatek skoro hafling a tak jí klasické rozměry pro qh neseděli,nyní bude na světě i model koster stejný jako tento,ale varianta s klasickou malou hruškou pro ty lidi co nechtějí mít na sedle wade wood post horn,aneb jak často neznale slýchám \" plechovku lunchmeatu\".
kachnicka
XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
a na tuhle HUHULU se toto wade rodí,je extra široká s posazením lopatek skoro hafling a tak jí klasické rozměry pro qh neseděli,nyní bude na světě i model koster stejný jako tento,ale varianta s klasickou malou hruškou pro ty lidi co nechtějí mít na sedle wade wood post horn,aneb jak často neznale slýchám \" plechovku lunchmeatu\".
"plechovka lunchmeatu" je jedna z věcí, která se mi na Wade líbí
kachnicka
napsal(a):
"plechovka lunchmeatu" je jedna z věcí, která se mi na Wade líbí
hruška v typu post horn není na wade sedlech jentak pro srandu,ti kovbojové na jihozápadě tzv. " buckaroos" mají lasa na chytání dobytka tzv.- RIATAS a takové lasa jsou pletená ze surové kůže rawhide,jedna taková riata je mnohdy záležitostí desítek tisíc,třeba www.natewald.com a pokud při chytání telat by kovboj omotával riatu okolo slabé hrušky s malým obvodem krku,tak drahou riatu zničí a ze svého platu si nedovolí jich koupit víc měsíčně,takže vše na wade sedle má své opodstatnění,akorát táhnu nové foto z fotáku jak to roste,klučina jeden 15",za moment bude na co koukat,je to tak v 50% výroby,musím makat na ohradách a tak to zas vázne,
saddlery
napsal(a):
hruška v typu post horn není na wade sedlech jentak pro srandu,ti kovbojové na jihozápadě tzv. " buckaroos" mají lasa na chytání dobytka tzv.- RIATAS a takové lasa jsou pletená ze surové kůže rawhide,jedna taková riata je mnohdy záležitostí desítek tisíc,třeba www.natewald.com a pokud při chytání telat by kovboj omotával riatu okolo slabé hrušky s malým obvodem krku,tak drahou riatu zničí a ze svého platu si nedovolí jich koupit víc měsíčně,takže vše na wade sedle má své opodstatnění,akorát táhnu nové foto z fotáku jak to roste,klučina jeden 15",za moment bude na co koukat,je to tak v 50% výroby,musím makat na ohradách a tak to zas vázne,
tak to jsme na tom stejne,ja ted ohradu dodelala
,ted mi jeste zbyva ta kruhova, ach ten povrch,ten me asi znici
...jinak sedylko je prekrasne,šikovnej ![]()
lala54
napsal(a):
tak to jsme na tom stejne,ja ted ohradu dodelala
,ted mi jeste zbyva ta kruhova, ach ten povrch,ten me asi znici
...jinak sedylko je prekrasne,šikovnej ![]()
tak tady pár fotek z dnešní roboty
saddlery
napsal(a):
tak tady pár fotek z dnešní roboty
opěrky bucking rolls,uvnitř vrstvená sedlová kůže potažená neoprenem a pošitá kůží aby se člověk při opoře stehnem neprobořil skrz opěrku.
thesis
napsal(a):
Sakryš ale už mě štvete s těma sedlama, mě se to nějak začíná líbit a ono mě to pak finančně zruinuje
.
ale no tak, třeba www.cowboysaddlery.com to by tě teprv zruinovalo ![]()
saddlery
napsal(a):
ale no tak, třeba www.cowboysaddlery.com to by tě teprv zruinovalo ![]()
Radši se nedívám
. Ceny sedel tady v čr nejsou drahé, vzhledem k tomu co za ty prachy je. Jen prostě někteří na to nemají. Aź si nějaký sedlář zřídí splátkový prodej tak budou konečně nakupovat i lidi jako já
thesis
napsal(a):
Radši se nedívám
. Ceny sedel tady v čr nejsou drahé, vzhledem k tomu co za ty prachy je. Jen prostě někteří na to nemají. Aź si nějaký sedlář zřídí splátkový prodej tak budou konečně nakupovat i lidi jako já
Však třeba Frinta,Zajac atd,mají splátkové kalendáře taky ne ? Já to taky kdysi poskytoval,ale přes leasingovku
kachnicka
XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
to jo,to koukej,mé táhne na dva roky a materiál mám pěkně na své v regále![]()
![]()
Tak jak vypadá nová pohovka na pozadí :-)
. Budete o víkendu doma, kdyby nám to vyšlo tak se zajedeme mrknout
saddlery
napsal(a):
Budu v dílně jen zítra dopoledne
Jo a dnes byl u mě Ivo Rára- Ranch Na Zarach a sedl si do wade miminka a že prý dost dobrý....
u něj si pochvaly člověk váží,jezdí džigitovku,dnes si odvezl sedlo pro Markétu,hledí na pečlivost,pevnost atd,tak mě to potěšilo a Jenny vyfasovala silná a široká prkna do ohrady a lanko,já jí dám výlety
saddlery
napsal(a):
Jo a dnes byl u mě Ivo Rára- Ranch Na Zarach a sedl si do wade miminka a že prý dost dobrý....
u něj si pochvaly člověk váží,jezdí džigitovku,dnes si odvezl sedlo pro Markétu,hledí na pečlivost,pevnost atd,tak mě to potěšilo a Jenny vyfasovala silná a široká prkna do ohrady a lanko,já jí dám výlety
Ivo ještě není doma...ale už brzy si zkusím trikovku, pošlu pak nějaké fotky z prvního tréninku v novém
saddlery
napsal(a):
no a jak Jenny? Co říká na novou ohradu? Jestli to má slabé místo tak ho zaručeně najde - jako u nás Jessa - nedávno volala sousedka, že se jim koně pasou na zahradě