Westernová plemena a jezdci kochači 59

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2009 14:30
monikafris

XXX.XXX.141.166

Tak si dovoluji založit nové. 14hodin po narození - welšská klisnička Shy Jelly.

3.6.2009 14:33
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Tak si dovoluji založit nové. 14hodin po narození - welšská klisnička Shy Jelly.

takto ji už mamina proháněla

3.6.2009 14:36
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
takto ji už mamina proháněla

Hlavička s brýlema

3.6.2009 14:58
lucky

XXX.XXX.133.26

monikafris napsal(a):
Hlavička s brýlema

no to určitě bude běloušek, co? teda je kouzelná! K sežrání!

3.6.2009 15:02
monikafris

XXX.XXX.141.166

lucky napsal(a):
no to určitě bude běloušek, co? teda je kouzelná! K sežrání!

Ano, určitě časem bude šimlík. Ted´je to takový tmavý šed´áček

3.6.2009 15:38
lucky

XXX.XXX.133.26

monikafris napsal(a):
Ano, určitě časem bude šimlík. Ted´je to takový tmavý šed´áček

má kráásná kukadla

3.6.2009 16:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
má kráásná kukadla

Jéééééžíííííííš,Mončíííí,strááášně moc gratuluju,je úúúúúúúúúúúúú žasná,nááádhernááá,prostě špica a super,žes tam byla,aspoň jsi prožívala určitě to,co já,to je adrenalin,cooo????Já jsem fakt už o Tebe a kobču začínala mít docela strach,když jsi se neozývala,tak se mi fakt ulevilo,máš nááádhernou klisničku,fakt bomba,a hlavně,že všechno tak krásně dobře dopadlo,ještě jednou mocinečky gratuluju!!!!

3.6.2009 17:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéééééžíííííííš,Mončíííí,strááášně moc gratuluju,je úúúúúúúúúúúúú žasná,nááádhernááá,prostě špica a super,žes tam byla,aspoň jsi prožívala určitě to,co já,to je adrenalin,cooo????Já jsem fakt už o Tebe a kobču začínala mít docela strach,když jsi se neozývala,tak se mi fakt ulevilo,máš nááádhernou klisničku,fakt bomba,a hlavně,že všechno tak krásně dobře dopadlo,ještě jednou mocinečky gratuluju!!!!

Jojo,Moní,malá Hanička dělá velký pokroky,hlavně teda už podniká samostatný výpravy docela daleko od maminky,ale ona ví,že v případě nebezpečí uteče,je to fakt rychlík.

3.6.2009 17:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Moní,malá Hanička dělá velký pokroky,hlavně teda už podniká samostatný výpravy docela daleko od maminky,ale ona ví,že v případě nebezpečí uteče,je to fakt rychlík.

Jen vstane,už lítá jako blázen,točila jsem to,ale i s kamerou jí mám co honit,to se nedá...

3.6.2009 17:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jen vstane,už lítá jako blázen,točila jsem to,ale i s kamerou jí mám co honit,to se nedá...

Hlavně teda roste,a to doslova před očima,je krásný vidět,jak zesílila,a je docela drzá na maminku.

3.6.2009 17:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

Normálně jí kouše,ve cvalu se kolem ní prošmejkne a rafne Kačenku za ten hřbet toho krku,a Kačenka moula jí ani nestačí dát za vyučenou,páč ona zase hned stihne zmizet.

3.6.2009 17:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Normálně jí kouše,ve cvalu se kolem ní prošmejkne a rafne Kačenku za ten hřbet toho krku,a Kačenka moula jí ani nestačí dát za vyučenou,páč ona zase hned stihne zmizet.

3.6.2009 20:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ivčí,jdou Ti na Stream dávat videa????

3.6.2009 21:03
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,jdou Ti na Stream dávat videa????

to nevím už jsem to nějakou dobu nezkoušela. ale zkusím

3.6.2009 21:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Díky moc,možná to nejde jenom mě,on sem zase borec něco přidával nějáký Nero a já vždycky než se s tím poseznamuju,ale je to právě divný,protože od tý doby jsem tam už dala hodně videí,včetně malé Haní a ty šlapou,ale mám tam z té procházky na to vožení a jak dneska lítala a to mi už druhej den hlásí,že to čeká na překodování a furt se nic neděje.

3.6.2009 21:20
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

tak jooo jde to nahrát pro změnu se mi to povedlo 2x až to překodujou tak jedno musím smazat

3.6.2009 21:21
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak jooo jde to nahrát pro změnu se mi to povedlo 2x až to překodujou tak jedno musím smazat

tak ještě vydrž. píšou tam že ve špičce to může trvat. ale dva dny je dost

3.6.2009 21:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak ještě vydrž. píšou tam že ve špičce to může trvat. ale dva dny je dost

Jé,tak díky moc,tak to je tady porucha zase mezi Pc a židlí,ách jo,já nevím,nic jsem s tím nedělala,a zase to bude trvat,než přijdu na to,co se podělalo.

3.6.2009 21:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

Tak mám dovoleno sem dát fotičky té maličké Aristky Z,je prostě úúúžasnáááá!!!!!Tak se pokochejte taky.

3.6.2009 21:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak mám dovoleno sem dát fotičky té maličké Aristky Z,je prostě úúúžasnáááá!!!!!Tak se pokochejte taky.

Má náádhernou barvičku.

3.6.2009 21:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Má náádhernou barvičku.

Tady s maminkou.

3.6.2009 21:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady s maminkou.

3.6.2009 22:46
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

Teda ta je úžasná! Fakt nádherná! A vidím špatně,. nebo ta máma je čokoládový ryzáček?!!!! Takový ten tmavý, co je hooodně zbožňuji???

3.6.2009 23:00
monikafris

XXX.XXX.141.166

lucky napsal(a):
Teda ta je úžasná! Fakt nádherná! A vidím špatně,. nebo ta máma je čokoládový ryzáček?!!!! Takový ten tmavý, co je hooodně zbožňuji???

Děkuji za pochvalu miminka. Aristka Z je teda krasavice! Už ted´jde na ni vidět, že je to osobnost s hrdým charakterem. Princeznička

4.6.2009 07:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):
Děkuji za pochvalu miminka. Aristka Z je teda krasavice! Už ted´jde na ni vidět, že je to osobnost s hrdým charakterem. Princeznička

Jééžííš,tý maličký to s tou maminou sluší,je fakt překrásná!!!!
Jo,Lucí něco takovýho to bude ta barva,taky se mi moc líbí.
A malá Aristka se jmenuje Scarlett.

4.6.2009 07:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééžííš,tý maličký to s tou maminou sluší,je fakt překrásná!!!!
Jo,Lucí něco takovýho to bude ta barva,taky se mi moc líbí.
A malá Aristka se jmenuje Scarlett.

Mončí,a malá zůstane doma nebo půjde do světa???
Tak jsem napsala na ten Stream,snad to něják vyřešíme dohromady.

4.6.2009 08:54
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Mončí,a malá zůstane doma nebo půjde do světa???
Tak jsem napsala na ten Stream,snad to něják vyřešíme dohromady.

Krásné jméno pro krásnou kobylku.
Ta její máma má teda úchvatnou tu barvu ve stáji jak jsi ji blejskla. Ta čokoláda..úžasné! Já teda nějak nejsem vysloveně na barvy, že bych na tom trvala..já prostě chtěla araba, aby měl to, to a to, ale barva? To bylo poslední, co bych řešila.

Ovšem je fakt, že já šíleně zbožňuji tyhle tmavé čokoládové ryzáky. Až barvy, které mívají třeba američtí Rocky Mountain Pony.....to fakt žeru! Známý měl kdysi takového tepláska...až na to, že koník byl děsný hajzl, tak barvu měl teda úúchvatnou.

Takže na prvním místě u mě v oblíbenosti jsou tihle tmaví ryzáci, pak bych to vzala přes pstružáky. Ty fakt zbožňuji, takže Utrechta (tátu Usy) fakt můžu a jen pořád čekám, až mi ta moje bílá věc začně puntíkatět a ono nic moc......ale letos se ji zase namnožily puntíky po vylínání.... moooožná, že jako bába bude konečně pstružatá ..takže pstružák s bílou hřívou a ocasem..to se mi fakt líbí. Moje máti vždycky tvrdí, že je to jak posrané od much, někdo že koník se opaloval přes cedník....., ale mě se to prostě strašně bílí.

No a pak je teda ten vraník. Pro někoho jsou vraníci třeba hodně přitažliví, mě se taky líbí, ale je fakt, že u mě jsou až třetí..více u mě vždy vedl onen tmavý ryzák či pořádně pstružatý koník.prostě mi to připadá zajímavější, než jen černá

Tady Usy pradědeček.....Morhaf

4.6.2009 08:55
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Krásné jméno pro krásnou kobylku.
Ta její máma má teda úchvatnou tu barvu ve stáji jak jsi ji blejskla. Ta čokoláda..úžasné! Já teda nějak nejsem vysloveně na barvy, že bych na tom trvala..já prostě chtěla araba, aby měl to, to a to, ale barva? To bylo poslední, co bych řešila.

Ovšem je fakt, že já šíleně zbožňuji tyhle tmavé čokoládové ryzáky. Až barvy, které mívají třeba američtí Rocky Mountain Pony.....to fakt žeru! Známý měl kdysi takového tepláska...až na to, že koník byl děsný hajzl, tak barvu měl teda úúchvatnou.

Takže na prvním místě u mě v oblíbenosti jsou tihle tmaví ryzáci, pak bych to vzala přes pstružáky. Ty fakt zbožňuji, takže Utrechta (tátu Usy) fakt můžu a jen pořád čekám, až mi ta moje bílá věc začně puntíkatět a ono nic moc......ale letos se ji zase namnožily puntíky po vylínání.... moooožná, že jako bába bude konečně pstružatá ..takže pstružák s bílou hřívou a ocasem..to se mi fakt líbí. Moje máti vždycky tvrdí, že je to jak posrané od much, někdo že koník se opaloval přes cedník....., ale mě se to prostě strašně bílí.

No a pak je teda ten vraník. Pro někoho jsou vraníci třeba hodně přitažliví, mě se taky líbí, ale je fakt, že u mě jsou až třetí..více u mě vždy vedl onen tmavý ryzák či pořádně pstružatý koník.prostě mi to připadá zajímavější, než jen černá

Tady Usy pradědeček.....Morhaf

tatínek Utrecht (Al Sachra Kaythoom x Ulianka)

4.6.2009 08:58
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tatínek Utrecht (Al Sachra Kaythoom x Ulianka)

tady jsem Já s Utrechtem

4.6.2009 09:00
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tady jsem Já s Utrechtem

jinak prostě mě se tohle děsně líbí..tahle kobylka je úžasná...pstružatá a bílou hřívou a ocáskem

4.6.2009 09:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
jinak prostě mě se tohle děsně líbí..tahle kobylka je úžasná...pstružatá a bílou hřívou a ocáskem

Jé,no to bych si taky dala říííct,ty pstruzi se mě taky strašně moc líběj,to je kráásný,no a vidíš,Usiny dědula byl taky takovej krásně tmavej ryzák se světlounkou hřívou,kráásnej koník!!!
Kačenka je taky pstružatá,ale jen tak něžně.
Lucí,to jsem nefotila já,to fotila majitelka té kobylky a hříbátka.
Tady malá na výpravě k Pierotovi.

4.6.2009 09:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

Holky se tam vyčůraly a Kačenka i vykákla,je zajímavý,že ona se dokáže vykakat a hned nato se rozčápne a počůrá to,malá je moc šikovná,bude taky čistotná,taky chodí na záchod.Tak Pierot tam flémuje,páč se tam vyčůrala i malá,ale mě se tam nechtělo to fotit zblíž,je fakt hnusná žima.

4.6.2009 09:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky se tam vyčůraly a Kačenka i vykákla,je zajímavý,že ona se dokáže vykakat a hned nato se rozčápne a počůrá to,malá je moc šikovná,bude taky čistotná,taky chodí na záchod.Tak Pierot tam flémuje,páč se tam vyčůrala i malá,ale mě se tam nechtělo to fotit zblíž,je fakt hnusná žima.

Sůl nad zlato.

4.6.2009 09:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Sůl nad zlato.

Jéžíš,pardón,né dědula,ale pradědula.

4.6.2009 09:49
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jéžíš,pardón,né dědula,ale pradědula.

v pohodě
Hele, Usa taky na hajzlíku vždycky hodí bobek a pak to celé přečůrá a já pak chodím, z čeho to sakra má průjem..než mi to dojde

já ty tmavé ryzáky děsně žeru..tady třeba arabský plnokrevný hřebec Baikal..ten je špičkový...navíc super westerňák, mnohonásobný vítěz v kdečem až po reining

4.6.2009 09:51
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
v pohodě
Hele, Usa taky na hajzlíku vždycky hodí bobek a pak to celé přečůrá a já pak chodím, z čeho to sakra má průjem..než mi to dojde

já ty tmavé ryzáky děsně žeru..tady třeba arabský plnokrevný hřebec Baikal..ten je špičkový...navíc super westerňák, mnohonásobný vítěz v kdečem až po reining

tady ještě jednou...hele..tohle vypadnout z Usy jednou, tak to zůstává doma! Její máma dala dost tmavých ryzáků a tatík taky, má jich dost v rodokmenu..teoreticky by prý mohla mít i rezavé hříbě..kdo ví

4.6.2009 13:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
tady ještě jednou...hele..tohle vypadnout z Usy jednou, tak to zůstává doma! Její máma dala dost tmavých ryzáků a tatík taky, má jich dost v rodokmenu..teoreticky by prý mohla mít i rezavé hříbě..kdo ví

I s běloušem?No asi jo,viď,ony ty geny se tak všeljak pomíchaj,že vznikne barva úplně jiná,než člověk zamýšlí,ale zas o tom to je,kdyby se rodilo všechno tak,jak si to člověk naplánuje,tak by to bylo houby překvápko.
Olda se dal dneska do výroby toho druhého záchoda,tak tady seká,vrtá,hrůůůza,no ještěže pak vybílíme,už se těším,jak to tu bude zase pěkný.

5.6.2009 09:22
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
I s běloušem?No asi jo,viď,ony ty geny se tak všeljak pomíchaj,že vznikne barva úplně jiná,než člověk zamýšlí,ale zas o tom to je,kdyby se rodilo všechno tak,jak si to člověk naplánuje,tak by to bylo houby překvápko.
Olda se dal dneska do výroby toho druhého záchoda,tak tady seká,vrtá,hrůůůza,no ještěže pak vybílíme,už se těším,jak to tu bude zase pěkný.

Ahoooj všem, včera jsem se nedostala ke psaní, ale pročítala jsem průběžně Vaše příspěvky, takže dodatečně moooc gratuluju Monice, která má krásné a zdravé hříbátko... Vážně je to hříbátko nádherný... s takovou barvou jsem ještě hříbě nikdy neviděla....super!!!
Jaruškooooo, představ si, že ten mladík z moderky o tom, zda je více žen či mužů koňáky, si vezme toho koníka od Martiny už teďka v neděli!!!! No, není to super zpráva, že nebude muset být utracen, ale že se ho ten mladík pokusí předělat na hodného??? Mám z toho obrovskou radost...!!! Fakt super zpráva... teďka mi to psal....

5.6.2009 09:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Ahoooj všem, včera jsem se nedostala ke psaní, ale pročítala jsem průběžně Vaše příspěvky, takže dodatečně moooc gratuluju Monice, která má krásné a zdravé hříbátko... Vážně je to hříbátko nádherný... s takovou barvou jsem ještě hříbě nikdy neviděla....super!!!
Jaruškooooo, představ si, že ten mladík z moderky o tom, zda je více žen či mužů koňáky, si vezme toho koníka od Martiny už teďka v neděli!!!! No, není to super zpráva, že nebude muset být utracen, ale že se ho ten mladík pokusí předělat na hodného??? Mám z toho obrovskou radost...!!! Fakt super zpráva... teďka mi to psal....

Ahoooj,my kopeme,tady je všude prachu,to je hrůza,pořád jen zametám,luxuju a stejně je tu furt bordel,ale snad už to dneska skončí.
Joo,super zpráva,určitě je to lepší,než kdyby šel na jatka,tak budu držet palečky a doufám,že občas napíše,jak se koník zlepšuje.

5.6.2009 09:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoooj,my kopeme,tady je všude prachu,to je hrůza,pořád jen zametám,luxuju a stejně je tu furt bordel,ale snad už to dneska skončí.
Joo,super zpráva,určitě je to lepší,než kdyby šel na jatka,tak budu držet palečky a doufám,že občas napíše,jak se koník zlepšuje.

Tady kousek pstružaté Kačenky.

5.6.2009 09:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A rozfoukaná Kačenka.

5.6.2009 09:53
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Jéé, víš, že jsem si toho ani nevšimla, když jsem byla u tebe??? Jsem spíš koukala na ten parádní výběh a na impozantního koně Kinského
A taky na rostoucí bříška obou kobylek... Ani nevíš, jak moc se těším, že někdy uvidím malou Haničku naživo....

5.6.2009 09:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Jéé, víš, že jsem si toho ani nevšimla, když jsem byla u tebe??? Jsem spíš koukala na ten parádní výběh a na impozantního koně Kinského
A taky na rostoucí bříška obou kobylek... Ani nevíš, jak moc se těším, že někdy uvidím malou Haničku naživo....

Parádní výběh,jooo???No je to lepší než nic,to jo,ale já si pořád představuju pro koníky aspoň 3 haktary,přidáme jim ještě hektárek,ale až tak za 2-3 roky,páč je tam loni setá vojtěška,tak až už bude špatná,tak jí posekáme a apk jim to tam oplotíme,už jsme to takhle jednou asi před sedmi lety udělali,že měli celý 2 hektary jen pro sebe.

5.6.2009 10:22
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Parádní výběh,jooo???No je to lepší než nic,to jo,ale já si pořád představuju pro koníky aspoň 3 haktary,přidáme jim ještě hektárek,ale až tak za 2-3 roky,páč je tam loni setá vojtěška,tak až už bude špatná,tak jí posekáme a apk jim to tam oplotíme,už jsme to takhle jednou asi před sedmi lety udělali,že měli celý 2 hektary jen pro sebe.

Mě se ten tvůj výběh zdá bezva, a kdyby tam bylo víc trávy, tak je nejlepší!!! Na velikost to těm koním úplně stačí, ne? Když se tam můžou proběhnout, každý může stát od toho druhého strašně daleko, když se nepohodnou a vůbec, je to super... Jak byla Vendy v tom původním, tak to byl otřes... a pán tam má ty zbývající koně pořád.... Už jsem si myslela, že jsou pryč, ale to byli jen schovaní v přístřešku... jsou tam chudáci pořád a buď se mi to zdá nebo vypadají čím dál tím hůř... K dispozici mají jen tu prostřední pastvinu a ta byla vyžraná už když jsem Vendy odvážela pryč... pořád se tam tkví Bolševníky a ostatní jedovatá havěť, kterou naštěstí ti koně nespasou, ale zase na druhou stranu nemají co papkat celý den... Je mi jich už tak líto, že tam za nima zítra zajedu a něco jim přivezu... třeba pořádnou kopku sena... aspoň něco budou žvejkat... Ani se Vendy nedivím, že se jí hned od druhého dne na té pastvině, kde je teď, nechtělo jít zpátky... To řádila jen první den, protože se bála, ale pak se asi rozhlídla pořádně a zajásala nad tím prostorem a trávou...

5.6.2009 12:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

No člověče,Pavlí,já jsem se Zdendy ptala,proč už u něj ty koně nejsou a pravil,že prý až dožerou seno,tak potěš teda,to mu tam přijdou hubený kostřičky...

5.6.2009 12:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No člověče,Pavlí,já jsem se Zdendy ptala,proč už u něj ty koně nejsou a pravil,že prý až dožerou seno,tak potěš teda,to mu tam přijdou hubený kostřičky...

Zvědavá Hanička,jen si čupnu na bobek,už je u mě a funí mi do ucha.

5.6.2009 12:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Zvědavá Hanička,jen si čupnu na bobek,už je u mě a funí mi do ucha.

5.6.2009 12:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Holky chrápou.

5.6.2009 12:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky chrápou.

5.6.2009 12:33
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Teď, jak zpětně koukám na tvoje fotečky, Jarko, tak jsem si vzpoměla, že tu u mě byl Jirka P. zase dělat kopýtka Vendy a poprvé je dělat Cézarovi a protože mu to vyšlo trošku později, než jsem čekala, dělali jsme ty kopýtka od 23:00 do půl jedný do rána a já už jsem byla tak ospalá, že jsem skoro pořád neslušně zívala...
No, rozzívala jsem Vendulu tak, že tu čuminu měla pořád dokořán a Cézar se k nám občas taky přidal... To ti byla taková sranda, že jsem na tebe musela pořád myslet, jak bys to hnedka začala fotit.... A potom jsem udělala takové faux-pas s tím, že jsem si myslela, že se Cézar protahuje, tak jsem na to všechny nahlas upozornila, jako jééé, hele on se tak pěkně protahuje, ale on v tu chvíli neřešil protahování, ale natahoval si zadní, aby si nepočůral kopýtka... a začal tak mohutně a dlouho čůrat asi dva metry od nás, že jsem myslela, že se propadnu do země...

5.6.2009 12:34
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Teď, jak zpětně koukám na tvoje fotečky, Jarko, tak jsem si vzpoměla, že tu u mě byl Jirka P. zase dělat kopýtka Vendy a poprvé je dělat Cézarovi a protože mu to vyšlo trošku později, než jsem čekala, dělali jsme ty kopýtka od 23:00 do půl jedný do rána a já už jsem byla tak ospalá, že jsem skoro pořád neslušně zívala...
No, rozzívala jsem Vendulu tak, že tu čuminu měla pořád dokořán a Cézar se k nám občas taky přidal... To ti byla taková sranda, že jsem na tebe musela pořád myslet, jak bys to hnedka začala fotit.... A potom jsem udělala takové faux-pas s tím, že jsem si myslela, že se Cézar protahuje, tak jsem na to všechny nahlas upozornila, jako jééé, hele on se tak pěkně protahuje, ale on v tu chvíli neřešil protahování, ale natahoval si zadní, aby si nepočůral kopýtka... a začal tak mohutně a dlouho čůrat asi dva metry od nás, že jsem myslela, že se propadnu do země...

A koukám, že tam máte super počasí... tady je zataženo a za chvíli asi sprchne... chjo...

5.6.2009 12:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):

No jooo,to já bych zavařila Fotyho přístroj,teď jsem si koupila pro jistotu i náhradní baterku do přístroje,tak můžu fotit fuuuurt!!!!
Ale ty videjka mi pořád nejdou,budu muset počkat zase na borca,až se tu objeví,tak je tam dám pak hold všééécky najednou!!!!

5.6.2009 12:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jooo,to já bych zavařila Fotyho přístroj,teď jsem si koupila pro jistotu i náhradní baterku do přístroje,tak můžu fotit fuuuurt!!!!
Ale ty videjka mi pořád nejdou,budu muset počkat zase na borca,až se tu objeví,tak je tam dám pak hold všééécky najednou!!!!

No právě že nemáme,zima jak v ruským filmu,akorát že se nestřílí a zatažíno,houbelec počasí na focení...Už se snad po neděli má oteplit,vždyť přecek totok už není možnýýýý!!!

5.6.2009 13:40
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

jaruska napsal(a):
No právě že nemáme,zima jak v ruským filmu,akorát že se nestřílí a zatažíno,houbelec počasí na focení...Už se snad po neděli má oteplit,vždyť přecek totok už není možnýýýý!!!

čau Jaruško,Hanička je moc hezká. .My tu máme taky zimu a navíc se mi do toho narodili dneska v noci malý australáci,takže mě ta zima fakt s...!Mrkni na fotku.Mirek-Ředhošť

5.6.2009 14:03
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

mirekredhost napsal(a):
čau Jaruško,Hanička je moc hezká. .My tu máme taky zimu a navíc se mi do toho narodili dneska v noci malý australáci,takže mě ta zima fakt s...!Mrkni na fotku.Mirek-Ředhošť

Jéé, no ty jsou správný...!!! A jakou mají proti mamince zvláštní barvu??? No, nádhera... já štěňátka můžu... a to jakýkoliv plemeno... moc gratuluju... to je ale štěstí...
Zrovna dneska mi psal přítel, že je moje fena 100% těhotná, protože má nateklý cecíky až k prsknutí a začíná jí z toho téct mlíko, ale protože trpí na falešnou březost a o nakrytí nic nevím, předpokládám, že my nadílku mít nebudeme...

5.6.2009 14:33
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

vendulka2066 napsal(a):
Jéé, no ty jsou správný...!!! A jakou mají proti mamince zvláštní barvu??? No, nádhera... já štěňátka můžu... a to jakýkoliv plemeno... moc gratuluju... to je ale štěstí...
Zrovna dneska mi psal přítel, že je moje fena 100% těhotná, protože má nateklý cecíky až k prsknutí a začíná jí z toho téct mlíko, ale protože trpí na falešnou březost a o nakrytí nic nevím, předpokládám, že my nadílku mít nebudeme...

no oni se začnou zbarvovat až budou starší.

5.6.2009 14:41
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

mirekredhost napsal(a):

Ahá, tak to já jsem vůbec nevěděla... australští psi jsou moc pěkní a strašně je obdivuju, jak umí poslouchat, alespoň ti, co znám z okolí... ale o bílých štěňátkách, že se přebarvují až jsou starší jsem neslyšela... moc děkuju za info... Jsou fakt rozkošný... já bych doma chtěla taky nějakého chytrého a vycvičitelného psa, ale mám místo toho dva velký neposlušný, jedno hloupý štěňátko bígla, u kterého se o poslušnosti mluvit vůbec nedá a ještě jednoho trpaslíka uštěkanýho, který si ostatně taky dělá co chce, ale tomu už to tolerujeme, protože má 14 let...

5.6.2009 14:47
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

mirekredhost napsal(a):

tak se přijeď podívat,třeba si nějaké štěndo vybereš.já jsem taky začal u jednoho australáka a teď mam 4,protože jsou to fakt chytří a užasní psi.a ke koním ideální.

5.6.2009 15:09
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

mirekredhost napsal(a):
tak se přijeď podívat,třeba si nějaké štěndo vybereš.já jsem taky začal u jednoho australáka a teď mam 4,protože jsou to fakt chytří a užasní psi.a ke koním ideální.

Já bych ráda, ale mám dojem, že by mě už můj přítel s dědou vyhodili i s mejma 57 zvířatama na ulici... mám dojem, že už jich mám dost a oni ten můj názor sdílí...

5.6.2009 20:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Já bych ráda, ale mám dojem, že by mě už můj přítel s dědou vyhodili i s mejma 57 zvířatama na ulici... mám dojem, že už jich mám dost a oni ten můj názor sdílí...

Jéé,ahooooj Mirečkůůů,ty jsou božííí,a kolik jich je,já prd vidim,ale asi 8,coo???Já si určitě jednou čistokrevnýho papírovýho australáka koupím,feničku,ale až nebude Fous,on je úžasnej,chodí s náma na vyjížďky a je docela poslušnej,nikam nezdrhá a furt si nás hlídá,akorát musíme hlídat,aby se nepotkal s jiným psem,ale to se perou asi všicí.
Moc gratuluju k tak krásnému vrhu,určitě přijedem juknout naživo,až budou malinko větší.

5.6.2009 20:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,ahooooj Mirečkůůů,ty jsou božííí,a kolik jich je,já prd vidim,ale asi 8,coo???Já si určitě jednou čistokrevnýho papírovýho australáka koupím,feničku,ale až nebude Fous,on je úžasnej,chodí s náma na vyjížďky a je docela poslušnej,nikam nezdrhá a furt si nás hlídá,akorát musíme hlídat,aby se nepotkal s jiným psem,ale to se perou asi všicí.
Moc gratuluju k tak krásnému vrhu,určitě přijedem juknout naživo,až budou malinko větší.

Tady je maličká Scarlettka venku.

5.6.2009 20:16
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

jaruska napsal(a):

Je jich 10,6 pejsků a 4 fenečky.

5.6.2009 20:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

mirekredhost napsal(a):

Ježišmarjááá,to je úúroda,to je kráásný,a hříbátko ještě Eliška nemá??

Jak to ta máma dělala,takhle????

5.6.2009 20:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Nebo že by takhleee????

5.6.2009 20:26
monikafris

XXX.XXX.141.166

mirekredhost napsal(a):

Přidávám se ke gratulaci k pejskům! To je teda smečka! Přidávám pár foteček z dneška. Romance a Jelly.

5.6.2009 20:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

Nejlepší je sebou plácnout mamině do jídla.

5.6.2009 20:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Nejlepší je sebou plácnout mamině do jídla.

Jéé,Moní,ta je kráásná,škoda že nejsou s Haní spolu,co,ty by se vyblbly....

5.6.2009 20:29
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Přidávám se ke gratulaci k pejskům! To je teda smečka! Přidávám pár foteček z dneška. Romance a Jelly.

dnes má malá dva dny!

5.6.2009 20:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

5.6.2009 20:31
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

jaruska napsal(a):

Jsou krásný,kdybys to viděla. V noci ve 4 mě vzbudila a v 8 už bylo po porodu.
Eliška ještě nic,ani nevim kdy přesně to má mít.
Kdybys o někom věděla kdo by chtěl štěndo tak mu dej na mě kontakt.
Tel:606549366 ,mail :mirek.redhost@seznam.cz a moje stránky
www.keira-anima.wbs.cz

5.6.2009 20:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jasně,budu nabízet všude!!!!Jsou po super otci a myslím,že nebudeš mít problém je prodat.

5.6.2009 20:51
mirekredhost

XXX.XXX.216.102

jaruska napsal(a):
Jasně,budu nabízet všude!!!!Jsou po super otci a myslím,že nebudeš mít problém je prodat.

Díky

5.6.2009 23:20
monikafris

XXX.XXX.141.166

jaruska napsal(a):

No to by bylo bezva, to by se hříbátka aspoň spolu vyhrály.

6.6.2009 07:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):
No to by bylo bezva, to by se hříbátka aspoň spolu vyhrály.

Noo,právě,ta naše už hledá kdeco by si s ní hrálo,lopatu,gumy....
Dneska Jarča odjíždí do Kérkonoš do školy v přírodě,tak snad mi z ní nepřijede rampouch,to si vybrali počasí,teda.

6.6.2009 09:44
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Noo,právě,ta naše už hledá kdeco by si s ní hrálo,lopatu,gumy....
Dneska Jarča odjíždí do Kérkonoš do školy v přírodě,tak snad mi z ní nepřijede rampouch,to si vybrali počasí,teda.

Ahojky!
Teda hříbátka jsou suprová, stejně jako štěnda. Nemohu se na všechny vynadívat tady

Včera jsme byli na super dlouhé vyjížďce...přes 4 hodiny. Zkoumali jsme s Usou a poníkem nové trasy, takže mnohdy jsme se museli vracet, protože cestička skončila a dál už se nedao projít... a terén byl mnohdy jak pro horské pony, ale Usa zvládla vše na jedničku. Až na to, že jsme museli pak přejít v jedné olšině už blízko od domova potůček s blátíčkem. Usu jsem přes to nakonec dostala bez větších problémů, sice se bála (bláto nesnáší, ale v zimě to tam přešli oba v pohodě), ale věří mi, tak to nakonec s klepajícími nožičkami přelezla. Ovšem další asi třičtvrtě hodiny byla uvázána u stromu a snažili jsme se dostat přes to tvrdohlavého poníka, který si postavil hlavu, že nejde a basta...a teda objíždět XXX kilometrů dokola se nám fakt už před tmou nechtělo. Nakonec Krista odešla s Usou pryč a já ho přes to dostala, sice mám naraženou ruku, jak mi škubnul hezky s otěží, kterou měl k parelce, ale nakonec zjistil, že bude fakt nejlepší, když to přeleze

Takže jsme byli všichni jako prasata od bláta, Krista chudák ještě se šrámem pod okem, jak ji praštila v lese větev, ale byla to dobrá průzkumná výprava a koně si teda hezky mákli kopečky

Jeli jsme kousek na rančem u Evičky, ale má nyní nějak provizorně ohrady a tak jsme radši neprovokovali koně, ani jsme je neviděli, vzali jsme to neznámo kam sadem a zkoumali

6.6.2009 09:55
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Ahojky!
Teda hříbátka jsou suprová, stejně jako štěnda. Nemohu se na všechny vynadívat tady

Včera jsme byli na super dlouhé vyjížďce...přes 4 hodiny. Zkoumali jsme s Usou a poníkem nové trasy, takže mnohdy jsme se museli vracet, protože cestička skončila a dál už se nedao projít... a terén byl mnohdy jak pro horské pony, ale Usa zvládla vše na jedničku. Až na to, že jsme museli pak přejít v jedné olšině už blízko od domova potůček s blátíčkem. Usu jsem přes to nakonec dostala bez větších problémů, sice se bála (bláto nesnáší, ale v zimě to tam přešli oba v pohodě), ale věří mi, tak to nakonec s klepajícími nožičkami přelezla. Ovšem další asi třičtvrtě hodiny byla uvázána u stromu a snažili jsme se dostat přes to tvrdohlavého poníka, který si postavil hlavu, že nejde a basta...a teda objíždět XXX kilometrů dokola se nám fakt už před tmou nechtělo. Nakonec Krista odešla s Usou pryč a já ho přes to dostala, sice mám naraženou ruku, jak mi škubnul hezky s otěží, kterou měl k parelce, ale nakonec zjistil, že bude fakt nejlepší, když to přeleze

Takže jsme byli všichni jako prasata od bláta, Krista chudák ještě se šrámem pod okem, jak ji praštila v lese větev, ale byla to dobrá průzkumná výprava a koně si teda hezky mákli kopečky

Jeli jsme kousek na rančem u Evičky, ale má nyní nějak provizorně ohrady a tak jsme radši neprovokovali koně, ani jsme je neviděli, vzali jsme to neznámo kam sadem a zkoumali

takový vyjížďky miluju

6.6.2009 10:11
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
takový vyjížďky miluju

JJ, bylo to super, kdybychom netrčeli tak dlouho u toho bláta a potůčku.

Dneska jedeme zase zkoumat

6.6.2009 13:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
JJ, bylo to super, kdybychom netrčeli tak dlouho u toho bláta a potůčku.

Dneska jedeme zase zkoumat

Jéé,no přessně,já taky miluju tydle dobrodružný výpravy,to musela bejt krása objevovat,ponclík se naučí,když se povedlo ho přes to dostat,tak už si to bude pamatovat.A Usina s klepajícíma nožičkama je taky super,že se sice bojí,ale přeleze,to je úspěch!!!Jste moc šikovný,holky!!!
Tak Jarča už volala,že dorazili dobře,akorát měli jet lanovkou 3 km do tý chajdy a něco se podělalo,tak šlapali prý pěšky...

6.6.2009 13:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,no přessně,já taky miluju tydle dobrodružný výpravy,to musela bejt krása objevovat,ponclík se naučí,když se povedlo ho přes to dostat,tak už si to bude pamatovat.A Usina s klepajícíma nožičkama je taky super,že se sice bojí,ale přeleze,to je úspěch!!!Jste moc šikovný,holky!!!
Tak Jarča už volala,že dorazili dobře,akorát měli jet lanovkou 3 km do tý chajdy a něco se podělalo,tak šlapali prý pěšky...

Haní zkoumá fakt úplně všechno.

6.6.2009 13:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Haní zkoumá fakt úplně všechno.

Kačenka hlídá líp než psi,hihi.

6.6.2009 14:45
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Kačenka hlídá líp než psi,hihi.

My slezly z nich. Jako pod sedlem by tam asi jen tak nevlezla. Je tam hodně bláta a ona se toho děsně bojí. Ale jak šla za mnou, tak se cítí jistější, že já to přejdu, sice se děsně klepe a bojí, ještě ji na břehu klouzaly nožičky a rozjížděly se na všechny strany, ale pak to přelezla a hupsla v jednom..bylo to takové přelezení zvláštní Ale jak byla na druhé straně, tak to děěěsně musela okecat, povídala mi, já ji chválila a ona radostí řehtala, že žije!!! Číslo 5 žije!
No sranda s ní. Pak jsem ji uvázala u stromu a to zase řvala, že ji tam nechávám a jdu zase k tomu blátu za Čipem, co kdybych se tam utopila a co ona chudinka bude dělat sama u stromu. Celou dobu na nás valila oči a okecávala to. Pak jsme ho tam fakt nemohli dostat, Kristýně se několikrát vyškubl a nešlo ho tam dostat za žádnou cenu...dokonce jsem netáhla jeden ohebný kmen aby to měl za zadkem a pořád se ji nevytrhával, ale ani to nepomohlo..už jsme myslely, že se budeme muset objížďkou mnoho kilásků vracet. Nakonec jsem fakt řekla, ať vezme tu Usu pryč, ale ani to nepomohlo..on by na té druhé straně klidně nocoval. Tak už jsem se fakt naštvala a vysloveně s ní šla tlakem na parelku. On toho moc neumí, Usa je lépe zpracovaná a na vyslání on absolutně nereaguje a postaví se jako osel a nehne s ním ani tank.
Tak jsem vyzkoušela poslední variantu..ono u velkého koně by mi to asi nevyšlo, ale bylo to kdo z koho. Jsem se bála, že to otěž nevydrží, ale dala to. Jako zapřela jsem se o strom a vždy jsem ho vysloveně vzala ostře, že se opřel týlem a já prostě byla zapřená a nepovolila. Asi dvakrát se mu podažilo mě trochu vytrvhnout, ale jinak jsem ho fakt udržela, i když šel do vzpínání a jak povolil, tak já taky. Zjistil, že když napnu, tak buď udělá krok a povolí se to, nebo se bude příčit, ale já ho fakt udržela co to dalo. Takže ona pak stejně povolil a udělal krok, až byl úplně na okraji, kde za celou dobu se neodvážil. Já pak stála fakt v tom blátě a vodě, ale visela jsem za tu otěž připlou k parelce a on vždy jak ten tlak byl už moc silný, tak povolil a v tom momentě i já. Nakonec přešlapoval, chystal se, že by měl vzal zpátky, ale já se do toho opřela a on aby docílil toho, že to povolí, tak musel přes to bláto a potok a fakt to přelítl..to už jsem cítila, že se odráží a co nejvíc jsem mu uhla a pak ho děsně chválila. Ale tam to včera fakt bylo už kdo z koho a já prostě nepovolila, dokud neudělal to, co jsem chtěla a basta. Bylo to ohromné vítězství pro nás. Uvidíme, jak se to bude dál s ním vyvíjet, on je fakt prostě poník co s ním jen tak něco nehne, když nechce, ale včera si prostě chtěl vydupat, že ho tam nedostaneme a nepočítal, že tam budue trčet víc jak 3/4 hodiny a nakonec to přeleze.
Pak jsme nasedli a ještě jeli přes veliké pole s obilím za sebou v kolejích od traktoru. Bylo to super, kousek jsme klusali a pak jsme nacválali a Usa šla krásně na volné otěži sama a Čipo pomalu za ní cválal, bylo to skvělé. Hlavně jsem sice byli všichni jak prasata

omlouvám se za chyby, na poslední chvíli jedu na Olešnou s koněm za známými..cvičí se psy..tak letím..
nemám čas to přečítat po sobě..ju?

6.6.2009 20:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

No jo,to je až někdy k vzteku,viď,jak ty ponclové jsou umíněný,prostě nepudu a hotovo,hihi,jakou mají výdrž,pacholci,ale je dobře,žes ho přes to dostala,doufám,že nejsi moc pobitá těma větvema a že rameno je O.K.
haní by se strašně chtěla seznámit s tetou,ale teta je žlá,teta nechce se seznamovat..

6.6.2009 20:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,to je až někdy k vzteku,viď,jak ty ponclové jsou umíněný,prostě nepudu a hotovo,hihi,jakou mají výdrž,pacholci,ale je dobře,žes ho přes to dostala,doufám,že nejsi moc pobitá těma větvema a že rameno je O.K.
haní by se strašně chtěla seznámit s tetou,ale teta je žlá,teta nechce se seznamovat..

Ee,ze seznamky nic nebude....

6.6.2009 20:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ee,ze seznamky nic nebude....

Bááábo,vidělas to,jooo?????Ona je na mě škaradá ta teta....

6.6.2009 20:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Bááábo,vidělas to,jooo?????Ona je na mě škaradá ta teta....

A jak Haní pořád sledovala nevěřícně tu zlou tetu....

6.6.2009 20:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A jak Haní pořád sledovala nevěřícně tu zlou tetu....

Tak k ní zezadu strašně potichoučku přistoupil Pierot a jemně jí drcnul do zadnice.On na ní tak krásně jemně řehtá,je fakt něžnej,on by jí neublížil,ale jak je velkej,tak malá se ho prostě pořád bojí,Moruše je menší,tak s tou by si ráda hrála,jenže Moruš nechce,no nemaj to ty hříbátka lehký.

6.6.2009 20:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak k ní zezadu strašně potichoučku přistoupil Pierot a jemně jí drcnul do zadnice.On na ní tak krásně jemně řehtá,je fakt něžnej,on by jí neublížil,ale jak je velkej,tak malá se ho prostě pořád bojí,Moruše je menší,tak s tou by si ráda hrála,jenže Moruš nechce,no nemaj to ty hříbátka lehký.

7.6.2009 14:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéžííš,tady zase prší,to je fakt léto,hrůza a děěs.
Takhle to u nás vypadá,ještě to není hotový.

7.6.2009 14:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžííš,tady zase prší,to je fakt léto,hrůza a děěs.
Takhle to u nás vypadá,ještě to není hotový.

No,je fakt,že mě aspoň nedrásá,že není hezky,když se musí uklízet.

Táková už jsem pěkná velká cholka.

7.6.2009 14:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Bábo,nepřestávej mi vyprávět tu pohádku,nebo neusnu.

7.6.2009 14:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Bábo,nepřestávej mi vyprávět tu pohádku,nebo neusnu.

Chrrrr,pšššš......

7.6.2009 14:25
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

No kráásná cholka.
Tady neprší, ale je oblačno, občas hezky peče slunko, ale káplo i pár kapek.. Ovšem já se ani nezvedla ze záhonu. Planýruji kus zahrady, kde měla máma růže, já je poryla a nasadí se tam tráva a basta. Teď jsem si tady skákla odpočinout, jinak už by mě trefilo. Ještě kousek mi chybí a mohu večer zasít trávu.

Jsem včera musela umýt sedlo...fakt jako musela jít na něj voda a houba, protože jsme byly díky moji drahé bílé slečně jako prasata od bláta až na hlavě. Nechtělo se ji zase přes ten inkriminovaný blátivý potůček, jež den před tím přešla celkem ok a zlobil poník. No tak včera zlobila ona a trčela jsem tam zase pro změnu s ní snad 3/4 hodiny, až jsem nakonec já zahučela do bláta do půli lýtek, takže boty jsem doma vyplachovala hadicí a slečna to nemohla přelézt jako posledně, ale vlezla do toho nejhlubšího, kde se bořila, takže jak vyskočila, tak se ohodila celá černým blátem i se sedlem, otěže jak prase..no vše. Takže jsem doma ještě myla koně, sedlo, otěže, boty, džíny...jely jsme domů jak po boji. Ale zase abych ji nekřivdila, tak celou dobu byla děsně šikovná a vychovaná, hrozně hezky se s ní jelo, fakt pohodička. Až na ten potůček..jak vidí hafo bláta, tak konec. On kdyby to byl potůček čisté vody někde v lese, tak to přejde v pohodě, ale jak jsou kolem tuny bláta a boří se na okraji, tak si myslí, že se tam utopí a umře

tak jsem večer ještě prala podbřišník a dneska mazala sedlo, otěže, uzdečku a suší se mi na sluníčku boty

7.6.2009 14:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No kráásná cholka.
Tady neprší, ale je oblačno, občas hezky peče slunko, ale káplo i pár kapek.. Ovšem já se ani nezvedla ze záhonu. Planýruji kus zahrady, kde měla máma růže, já je poryla a nasadí se tam tráva a basta. Teď jsem si tady skákla odpočinout, jinak už by mě trefilo. Ještě kousek mi chybí a mohu večer zasít trávu.

Jsem včera musela umýt sedlo...fakt jako musela jít na něj voda a houba, protože jsme byly díky moji drahé bílé slečně jako prasata od bláta až na hlavě. Nechtělo se ji zase přes ten inkriminovaný blátivý potůček, jež den před tím přešla celkem ok a zlobil poník. No tak včera zlobila ona a trčela jsem tam zase pro změnu s ní snad 3/4 hodiny, až jsem nakonec já zahučela do bláta do půli lýtek, takže boty jsem doma vyplachovala hadicí a slečna to nemohla přelézt jako posledně, ale vlezla do toho nejhlubšího, kde se bořila, takže jak vyskočila, tak se ohodila celá černým blátem i se sedlem, otěže jak prase..no vše. Takže jsem doma ještě myla koně, sedlo, otěže, boty, džíny...jely jsme domů jak po boji. Ale zase abych ji nekřivdila, tak celou dobu byla děsně šikovná a vychovaná, hrozně hezky se s ní jelo, fakt pohodička. Až na ten potůček..jak vidí hafo bláta, tak konec. On kdyby to byl potůček čisté vody někde v lese, tak to přejde v pohodě, ale jak jsou kolem tuny bláta a boří se na okraji, tak si myslí, že se tam utopí a umře

tak jsem večer ještě prala podbřišník a dneska mazala sedlo, otěže, uzdečku a suší se mi na sluníčku boty

Jéžíš,no jo,to je vždycky nepříjemný tohle bahno,ona se toho fakt asi hodně moc bojí,to já jsem zase za Moruši ráda,ta fakt vleze do všeho,bahno nevyjímaje.Ale Buffovi jednou ujely všechny 4 na bahně a praštil sebou jak dlouhej,tak širokej a i s Oldou a jeho FUNGL novým Austráliho kabátem,já jsem se teda tlemila,protože na Bobikovi to tolik vidět nebylo,ale Olda byl fakt jako čuně,ale ve finále jsem to musela čistit já,to už mi tak do smíchu nebylo.

7.6.2009 14:43
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jéžíš,no jo,to je vždycky nepříjemný tohle bahno,ona se toho fakt asi hodně moc bojí,to já jsem zase za Moruši ráda,ta fakt vleze do všeho,bahno nevyjímaje.Ale Buffovi jednou ujely všechny 4 na bahně a praštil sebou jak dlouhej,tak širokej a i s Oldou a jeho FUNGL novým Austráliho kabátem,já jsem se teda tlemila,protože na Bobikovi to tolik vidět nebylo,ale Olda byl fakt jako čuně,ale ve finále jsem to musela čistit já,to už mi tak do smíchu nebylo.

To musela být prdel, ale právě jak to pak musí člověk čistit, tak to už prdel není, co?
Ona se toho hrozně bojí. Klidně půjde kolem výpadovky kkde ji nad hlavou jezdí kamiony a náklaďáky se dřevem a nehne ani brvou, ale bláto nee! Jako to, že ji takhle dnes už dostanu do velkých blátivých louží je ohromný úspěch. Bývaly doby, kdy jsme tam trávily spousty času a když už do toho pak pomalu vlezla, tak se klepala jak osika a zmatkovala. Ona víc snese čistý potok i větší, nebo dnes už i tu řeku, než mokřiny a blátivé potoky a louže. Jak se začnou bořit nožičky, tak se rozklepe jak ratlík

Pro Usu je nejhorší právě doba tání sněhu....to je na prášky . Hele, jako na podzim jme museli přejet s koňmi kousek oranice blátivé...hele, ta byla mokrá, zpocená, vynervená, nohy do půli v blátě, zdálo se, že ji trefí šlakAle je fakt, že mnohdy vymýšlí vysloveně hovadiny, takže na ni bafnu a jde. Ovšem jak je mooc bláto a boří se nohy, tak to umírá. Předvčerem jsme šli takovým úsekem asi 10 metrů pod kopcem..když je mokro, bývá tam mokřinka, jinak to vysychá. No a Usa chtěla málem po plotě u místní chatky. Tak jsem ji vysloveně zprdla, šla, nožky čvachtaly v jemném rákosí a blátíčku, úplně se rozklepe a funí, jestli náááhodou neumře třeba už..... no fakt někdy na mrtvici. Ale šla přesně tam, kde jsem chtěla a pak dostala velkou pochvalu.

7.6.2009 14:44
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
To musela být prdel, ale právě jak to pak musí člověk čistit, tak to už prdel není, co?
Ona se toho hrozně bojí. Klidně půjde kolem výpadovky kkde ji nad hlavou jezdí kamiony a náklaďáky se dřevem a nehne ani brvou, ale bláto nee! Jako to, že ji takhle dnes už dostanu do velkých blátivých louží je ohromný úspěch. Bývaly doby, kdy jsme tam trávily spousty času a když už do toho pak pomalu vlezla, tak se klepala jak osika a zmatkovala. Ona víc snese čistý potok i větší, nebo dnes už i tu řeku, než mokřiny a blátivé potoky a louže. Jak se začnou bořit nožičky, tak se rozklepe jak ratlík

Pro Usu je nejhorší právě doba tání sněhu....to je na prášky . Hele, jako na podzim jme museli přejet s koňmi kousek oranice blátivé...hele, ta byla mokrá, zpocená, vynervená, nohy do půli v blátě, zdálo se, že ji trefí šlakAle je fakt, že mnohdy vymýšlí vysloveně hovadiny, takže na ni bafnu a jde. Ovšem jak je mooc bláto a boří se nohy, tak to umírá. Předvčerem jsme šli takovým úsekem asi 10 metrů pod kopcem..když je mokro, bývá tam mokřinka, jinak to vysychá. No a Usa chtěla málem po plotě u místní chatky. Tak jsem ji vysloveně zprdla, šla, nožky čvachtaly v jemném rákosí a blátíčku, úplně se rozklepe a funí, jestli náááhodou neumře třeba už..... no fakt někdy na mrtvici. Ale šla přesně tam, kde jsem chtěla a pak dostala velkou pochvalu.

No nic..já jdu zase makačenko na zahradu

8.6.2009 07:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No nic..já jdu zase makačenko na zahradu

Lucí,včera dávali,jak kůň vlezl do jakéhosi bahna a pak už se jen bořil a bořil,byl to hroznej pohled,ležel tam něco přes 8 hodin,protože se nedařilo ho normálníma silama zachránit,každej,kdo ho chtěl pomoct zachránit,pak musel bejt zachraňovanej sám,koník se pak klepal jak ratlík,vysílením,zimou,pomohla až dávka adrenalinu od veterináře,kdy koník už byl v jakžtakž poloze,že mohl vstát a ten adrenalin způsobil,že koník zmobilizoval poslední svoje síly,vstal a vyškrábal se ven,takže bych opravdu se nedivila koním,kteří mají hrůzu z bahna,oni prostě instinktivně vědí,že bahno je vždycky průser,a bylo fakt štěstí,že to dobře dopadlo,vždycky tomu tak,bohužel,být nemusí.

8.6.2009 07:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lucí,včera dávali,jak kůň vlezl do jakéhosi bahna a pak už se jen bořil a bořil,byl to hroznej pohled,ležel tam něco přes 8 hodin,protože se nedařilo ho normálníma silama zachránit,každej,kdo ho chtěl pomoct zachránit,pak musel bejt zachraňovanej sám,koník se pak klepal jak ratlík,vysílením,zimou,pomohla až dávka adrenalinu od veterináře,kdy koník už byl v jakžtakž poloze,že mohl vstát a ten adrenalin způsobil,že koník zmobilizoval poslední svoje síly,vstal a vyškrábal se ven,takže bych opravdu se nedivila koním,kteří mají hrůzu z bahna,oni prostě instinktivně vědí,že bahno je vždycky průser,a bylo fakt štěstí,že to dobře dopadlo,vždycky tomu tak,bohužel,být nemusí.

Hanička,je sluníčko..
Tady fotka ze včéra,byli jsme na zeleným,ale jak nejedu s Oldou sekat sekačkou,tak on prostě seká,něco ve smyslu hamty hamty,ať mám víc než tamty,hihi,a pak se nám to nemůže vejít na vůz,tohle je jen půlka fůry,musí to občas sešlapat.Když to bylo naložený celý,tak to bylo zároveň se střechou traktoru.

8.6.2009 17:22
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Hanička,je sluníčko..
Tady fotka ze včéra,byli jsme na zeleným,ale jak nejedu s Oldou sekat sekačkou,tak on prostě seká,něco ve smyslu hamty hamty,ať mám víc než tamty,hihi,a pak se nám to nemůže vejít na vůz,tohle je jen půlka fůry,musí to občas sešlapat.Když to bylo naložený celý,tak to bylo zároveň se střechou traktoru.

Ahóóóój všem.... tady přibyly tak krásné fotečky... no, nejvíc se mi líbí ta od Jarušky ze 06.06.2009 20:09:41 - to je exkluzivní fotka, kterou bych si hnedka šoupla na monitor jako tapetu... ta je fakt Boží... malá Hanička tam má ty kukadla krásně vytřeštěný a jak má tu pusinku otevřenou, až je jí vidět jazýček.. no bomba...!!!
Já jsem si nechala v pátek přejet mobila, takže všechny data, který jsem měla v telefonu a ne na sim kartě, která to jediná přežila, jsou v čoudu... chjo.. takže jsem si pro sedlo nejela a paní je nejspíš dóóóst naštvaná, že jsem jí nevolala, ale zjevně jí nenapadlo, že bych už nemusela mít číslo, takže nevolá sama a já už nejsem schopná ho dohledat... ach jo..
A moc se mi líbil příspěvek Lucky o Usince, jak se jí nechce přes bláto, ale když už, tak to má grády... hehe, to jste museli bejt ale zacákaný... to já jsem teďka spadla ve výběhu, protože koně vycákali dost vody a já jsem si toho nevšimla a uklouzla jsem tak, že celý záda jsem měla hnědý... hehe Taky to dalo pračce zabrat... a koně nic... takovýto - hele, už se zase válí na zemi... to asi bude normální, ne???

8.6.2009 19:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

monikafris napsal(a):

Ahooj Pavlí,no jo,ta se fakt povedla ta fotička,Haní je komediantka,co???Díky za pochvalku.
Jéžííš,mobilu je mi líto,to je vždycky v pytli,když se ztratěj čísla a člověk potřebuje někam volat,mejla paní asi neměla,co???

8.6.2009 19:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj Pavlí,no jo,ta se fakt povedla ta fotička,Haní je komediantka,co???Díky za pochvalku.
Jéžííš,mobilu je mi líto,to je vždycky v pytli,když se ztratěj čísla a člověk potřebuje někam volat,mejla paní asi neměla,co???

Pěkně se protááhneme...

8.6.2009 19:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pěkně se protááhneme...

8.6.2009 19:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Mě se zase strašně moc líbí tahle fotka.

8.6.2009 19:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Mě se zase strašně moc líbí tahle fotka.

Haní si přišla prohlídnout zmenšenýho Oldu.

8.6.2009 19:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Haní si přišla prohlídnout zmenšenýho Oldu.

Ňuch ňuch.

8.6.2009 19:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ňuch ňuch.

Kdo je víc strakatej????

8.6.2009 20:41
bospor

XXX.XXX.193.16

monikafris napsal(a):

hanička roste jako z vody jaruško pořád ti nejdou vkládat videa? už jsem dlouho žádný nedostala
my zas včera měli kurzík super!! povedl se

8.6.2009 20:42
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
hanička roste jako z vody jaruško pořád ti nejdou vkládat videa? už jsem dlouho žádný nedostala
my zas včera měli kurzík super!! povedl se

luci honza taky nemá rád bahno ale ani vodu
zato do imitace přívěsu vlezl za chvilku

8.6.2009 20:43
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
luci honza taky nemá rád bahno ale ani vodu
zato do imitace přívěsu vlezl za chvilku

8.6.2009 20:44
bospor

XXX.XXX.193.16

8.6.2009 20:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
zlatíčko

popředu tam vlezli všichni

8.6.2009 20:50
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
popředu tam vlezli všichni

tohodle už jsem se neúčastnila

8.6.2009 20:51
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tohodle už jsem se neúčastnila

8.6.2009 21:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Ahoj Ivčí,néé,pořád mi to nejde,já už nevím,čím to je,musím počkat,až zase borec přijede a podívá se na to,ale to hned tak nebude.
Jéé,kurzík supéééér,no téda,Honzíček je fakt moc šikovnej,něco mu vlaje na hlavě a on to neřeší,hele,zajímavý je,že ten Pierot se toho igelitu bojí,když je na hůlce,on totiž jak do toho fouká ten vítr,tak se to nafoukne a je to takovej jakoby balonek,tak z toho na tý hůlce má hrůzu,ale sundáš milej pytlík z hůlky a šudláš s ním úúplně celýho Pierota a nevadí mu to,stojí a neřeší to.
Jé,to na tý zadnici jsem mohla praktikovat na tom valachovi,co jsem měla,ale Moruši né,to se bojim.

9.6.2009 09:03
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Ahoj Ivčí,néé,pořád mi to nejde,já už nevím,čím to je,musím počkat,až zase borec přijede a podívá se na to,ale to hned tak nebude.
Jéé,kurzík supéééér,no téda,Honzíček je fakt moc šikovnej,něco mu vlaje na hlavě a on to neřeší,hele,zajímavý je,že ten Pierot se toho igelitu bojí,když je na hůlce,on totiž jak do toho fouká ten vítr,tak se to nafoukne a je to takovej jakoby balonek,tak z toho na tý hůlce má hrůzu,ale sundáš milej pytlík z hůlky a šudláš s ním úúplně celýho Pierota a nevadí mu to,stojí a neřeší to.
Jé,to na tý zadnici jsem mohla praktikovat na tom valachovi,co jsem měla,ale Moruši né,to se bojim.

Ahoj, Jaruško, paní meila má a hnedka jsem jí napsala, ale ona mi už minulý týden říkala, že se moc na meila přes týden nedostane, že to spíš o tom víkendu, takže asi sedýlko prodá někomu jinému, než se na meila dostane...
Jinak ta fotka Morušky, jak se tam úplně vyloženě nádherně směje, je taky super...
Včera jsem přijela za koníkama a normálně je vždy vidím už z auta nebo aspoň když příjdu k výběhu, ale včera nic.... tak jsem volala, pískala, mlaskala a nic... Tak jsem šla dolů ke konci výběhu dolů pod kopec ke stromům, kam koně nikdy ještě nešli s tím, že když je tam nenajdu, nevím, co budu dělat... no, k mému obrovskému překvapení tam do sebe futrovali neuvěřitelné množství trávy a vůbec ke mě nepřišli ani když jsem už byla na dosah... líný potvory Měla jsem fakt radost, že jsou pořád tam, kde mají být, ale dostali mě teda... jsem je tam dole vůbec nečekala... hehe

9.6.2009 10:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Ahoj, Jaruško, paní meila má a hnedka jsem jí napsala, ale ona mi už minulý týden říkala, že se moc na meila přes týden nedostane, že to spíš o tom víkendu, takže asi sedýlko prodá někomu jinému, než se na meila dostane...
Jinak ta fotka Morušky, jak se tam úplně vyloženě nádherně směje, je taky super...
Včera jsem přijela za koníkama a normálně je vždy vidím už z auta nebo aspoň když příjdu k výběhu, ale včera nic.... tak jsem volala, pískala, mlaskala a nic... Tak jsem šla dolů ke konci výběhu dolů pod kopec ke stromům, kam koně nikdy ještě nešli s tím, že když je tam nenajdu, nevím, co budu dělat... no, k mému obrovskému překvapení tam do sebe futrovali neuvěřitelné množství trávy a vůbec ke mě nepřišli ani když jsem už byla na dosah... líný potvory Měla jsem fakt radost, že jsou pořád tam, kde mají být, ale dostali mě teda... jsem je tam dole vůbec nečekala... hehe

Ahoj Pavlí,nezoufej,třeba si to paní zrovínka přečte a odpoví.
Hihi,no kdyby se mi takhle někam ztratili koně,tak bych taky plašila,ale hele,kam by ty Tvoje koníci utikali,když tam mají trávy dost,to se spíš divím,že neutečou ty,jak tam byla Vendulka před tím...

9.6.2009 10:26
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Ahoj Pavlí,nezoufej,třeba si to paní zrovínka přečte a odpoví.
Hihi,no kdyby se mi takhle někam ztratili koně,tak bych taky plašila,ale hele,kam by ty Tvoje koníci utikali,když tam mají trávy dost,to se spíš divím,že neutečou ty,jak tam byla Vendulka před tím...

No třeba jooo, doufám v to... bylo by mi líto, kdyby ho prodala... chtěla jsem ho vyzkoušet Cézarovi a kdyby mu bylo, tak bych byla moooc šťastná... no jo... jsem trdlo...
A já si také nemyslím, že by Vendulka s Cézarem utíkali kvůli nedostatku jídla, ale včera, když jsem tam přišla, napadlo mě, že je někdo odvedl nebo že je něco vyplašilo a přeskočili ten drát nebo tak... minule, když k Vendule utíkal srnec a přitom hulákal jsem myslela, že Vendula vyskočí z kůže, jak začala tryskem utíkat a kvičet strachy.... a to se zabrzdila docela dost blízko toho drátu... myslím, že drát metr nad zemí by ani jednomu nedělal žádný problém...
A mimochodem... včera jsem zkusila zapnout Vendy podbřišník a už ho nedopnu ani na první dírku... tak mě napadá, že už jenom vůči velikosti jejího bříška si můžu být jistá, že je březí Nechtěla byses na ní přijet konečně podívat??? Nebo teďka už vlastně čekáš s Moruškou, viď? To jsem to zase nestihla.

9.6.2009 10:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
No třeba jooo, doufám v to... bylo by mi líto, kdyby ho prodala... chtěla jsem ho vyzkoušet Cézarovi a kdyby mu bylo, tak bych byla moooc šťastná... no jo... jsem trdlo...
A já si také nemyslím, že by Vendulka s Cézarem utíkali kvůli nedostatku jídla, ale včera, když jsem tam přišla, napadlo mě, že je někdo odvedl nebo že je něco vyplašilo a přeskočili ten drát nebo tak... minule, když k Vendule utíkal srnec a přitom hulákal jsem myslela, že Vendula vyskočí z kůže, jak začala tryskem utíkat a kvičet strachy.... a to se zabrzdila docela dost blízko toho drátu... myslím, že drát metr nad zemí by ani jednomu nedělal žádný problém...
A mimochodem... včera jsem zkusila zapnout Vendy podbřišník a už ho nedopnu ani na první dírku... tak mě napadá, že už jenom vůči velikosti jejího bříška si můžu být jistá, že je březí Nechtěla byses na ní přijet konečně podívat??? Nebo teďka už vlastně čekáš s Moruškou, viď? To jsem to zase nestihla.

Pavlí,já myslím,že březí není,ale jednoduše se spravuje,což je dobře,a klidně přijedu,když mě přivezeš a zase odvezeš.

9.6.2009 10:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pavlí,já myslím,že březí není,ale jednoduše se spravuje,což je dobře,a klidně přijedu,když mě přivezeš a zase odvezeš.

Hele,Pavlí,a ten inzerát by se nedal dohledat?

9.6.2009 10:53
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

No to víš, že joooo.. a jak ráda... a ta Vendula je už tak spravená, že budu muset v neděli do ředhošti a koupit nový podbřišák... chjo.. A taky pro Cézara udidlo... prý je zvyklý na normální stihlové, stejně jako má Vendy... jen budu muset nějak změřit, kolik cm mu mám koupit... hehe... Nemáš čas dneska??? Přijela bych pro tebe rovnou po cestě z práce kolem sedmé...???

9.6.2009 10:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
No to víš, že joooo.. a jak ráda... a ta Vendula je už tak spravená, že budu muset v neděli do ředhošti a koupit nový podbřišák... chjo.. A taky pro Cézara udidlo... prý je zvyklý na normální stihlové, stejně jako má Vendy... jen budu muset nějak změřit, kolik cm mu mám koupit... hehe... Nemáš čas dneska??? Přijela bych pro tebe rovnou po cestě z práce kolem sedmé...???

Joo,to by mělo vyjít dneska,tak supéér,už jsem Tě dlouho neviděla!!!Hele,změříme ho,nějáký stihla tu mám,tak si nějáký kdyžtak vybéreš.

9.6.2009 10:57
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):

Heleď dalo, napadlo mě, že jsem ti přeci házela odkaz na email a už jsem ho našla... dokonce je tam i tel. číslo, tak jdu volat... chjo... to ale dostanu sprďana, než se stihnu omluvit, že už nemám mobil s kontakty... chjo...

9.6.2009 11:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Heleď dalo, napadlo mě, že jsem ti přeci házela odkaz na email a už jsem ho našla... dokonce je tam i tel. číslo, tak jdu volat... chjo... to ale dostanu sprďana, než se stihnu omluvit, že už nemám mobil s kontakty... chjo...

No vidííš,tak rychle volej,hele,jestli je ta paní normální ženská,tak když se jí omluvíš a vysvětlíš jí,co se Ti stalo s mobilem,tak to určitě pochopí a určitě se dohodnete.

9.6.2009 11:25
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No vidííš,tak rychle volej,hele,jestli je ta paní normální ženská,tak když se jí omluvíš a vysvětlíš jí,co se Ti stalo s mobilem,tak to určitě pochopí a určitě se dohodnete.

Jupí jou!!!! Paní jsem zavolala, bohužel, nebo pro mě bohudík si zlomila žebra a tak v prodeji sedla nic nepodnikala... zítra si pro něj k ní přijedu a půjčí mi ho tedy na zkoušku na týden... Vím, že jsem moc troufalá, ale nemohla bych si u tebe půjčit podsedlovou dečku pod westernové sedlo? Neměla bys jednu na půjčení? Vím, že to není levná záležitost, ale paní prý žádnou nemá a já tak rychle nic neseženu... Kdyžtak se budu muset spokojit s dečkou pod anglii, ale ta bude Cézarovi malá, protože mám jen na Vendy...

9.6.2009 12:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Jupí jou!!!! Paní jsem zavolala, bohužel, nebo pro mě bohudík si zlomila žebra a tak v prodeji sedla nic nepodnikala... zítra si pro něj k ní přijedu a půjčí mi ho tedy na zkoušku na týden... Vím, že jsem moc troufalá, ale nemohla bych si u tebe půjčit podsedlovou dečku pod westernové sedlo? Neměla bys jednu na půjčení? Vím, že to není levná záležitost, ale paní prý žádnou nemá a já tak rychle nic neseženu... Kdyžtak se budu muset spokojit s dečkou pod anglii, ale ta bude Cézarovi malá, protože mám jen na Vendy...

Pavlí,nemám,máme jen každej svojí,ale v inzerci určitě seženeš.
Dá se pod to westernový sedlo na rychlo poskládat i normální larisa,kdybys nic nesehnala,a nebo tady prodávají nádherný deky.
http://www.sedlarstvi-montana.cz/? page=deky

Přidejte reakci

Přidat smajlík