zwiratgo
napsal(a):
ahoj, mate nekdo toto sedlo? tento typ? kde se da u nas sehnat? jste s nim spokojeni? diky za info, zkusim prilozit foto ..
torsion ..
zwiratgo
napsal(a):
ahoj, mate nekdo toto sedlo? tento typ? kde se da u nas sehnat? jste s nim spokojeni? diky za info, zkusim prilozit foto ..
Tohle také vidím poprvé,ale řekla bych že to bude nějaké turistické sedlo.Prostě nějaké "cestovní". Ale zdá se mi že má nějak nepřirozeně posazené třmeny moc dozadu. Jinak vypadá opravdu moc zajímavě
zwiratgo
napsal(a):
Myslíš tohle? http://strelish.wz.cz/sedla486.jpg
zwiratgo
napsal(a):
ja ti mozem povedat o nom dostje to "novinka" specialne dizajnovana na kone, na ktore padne len maloktore sedlo(araby su tym povestni), dalej na siroke kone s malym kohutikom, a vlastne na hociakeho kona, nezatazuje konovi chrbat,jazdi sa v nom neuveritelne pohodlne dlhe hodiny, ale ma jednu velku nevyhodu, je velmi drahe a mnoho ludi po nom ide ako drak, moze byt na mnoho sposobov, ako western tak drezuru dizajnovane...
zwiratgo
napsal(a):
verzia na dresaz
zwiratgo
napsal(a):
verzia-vsestranne
zwiratgo
napsal(a):
verzia-endurance
zwiratgo
napsal(a):
Jeee tak zrovna toto sedlo měl kůň, na kterém jsem jela na vyjížďku. Je úplně super pohodlný a koník se taky zdál spokojený. Jen má trochu neúměrně velké třmeny. Ale bylo opravdu moc pohodlné - a to jsem byla po roce od na první vyjížďce a navíc jsem na sedla celkem vybíravá.
bonita
napsal(a):
ja ti mozem povedat o nom dostje to "novinka" specialne dizajnovana na kone, na ktore padne len maloktore sedlo(araby su tym povestni), dalej na siroke kone s malym kohutikom, a vlastne na hociakeho kona, nezatazuje konovi chrbat,jazdi sa v nom neuveritelne pohodlne dlhe hodiny, ale ma jednu velku nevyhodu, je velmi drahe a mnoho ludi po nom ide ako drak, moze byt na mnoho sposobov, ako western tak drezuru dizajnovane...
jo jo, jdu po nem taky jako drak .. mam taky velmi atypickeho kone s kohoutkem co nema jen tak nejaky .. schánim jej na plnase .. na dlouhe trasy .. jak se mu rika cesky? vite nekdo???