Torsion treeless saddles

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2006 12:11

ahoj, mate nekdo toto sedlo? tento typ? kde se da u nas sehnat? jste s nim spokojeni? diky za info, zkusim prilozit foto ..

26.4.2006 12:14

zwiratgo napsal(a):
ahoj, mate nekdo toto sedlo? tento typ? kde se da u nas sehnat? jste s nim spokojeni? diky za info, zkusim prilozit foto ..

torsion ..

26.4.2006 12:15

zwiratgo napsal(a):
torsion ..

torsion ..

26.4.2006 12:15

zwiratgo napsal(a):
torsion ..

torsion ..

26.4.2006 12:20

zwiratgo napsal(a):
torsion ..

zatim jsem zjistila, ze se to vyrabi v kanade a stoji to 500-1500 dolarů :-)

26.4.2006 12:41

zwiratgo napsal(a):
zatim jsem zjistila, ze se to vyrabi v kanade a stoji to 500-1500 dolarů :-)

Já to vidím poprvé v životě... Pěkný. Napiš o tom "sedle" něco. Nějaké zvláštní výhody? To je na anglii, nebo western? Janíík.

26.4.2006 12:52

zwiratgo napsal(a):

Tohle také vidím poprvé,ale řekla bych že to bude nějaké turistické sedlo.Prostě nějaké "cestovní". Ale zdá se mi že má nějak nepřirozeně posazené třmeny moc dozadu. Jinak vypadá opravdu moc zajímavě

26.4.2006 13:14

zwiratgo napsal(a):

Myslíš tohle? http://strelish.wz.cz/sedla486.jpg

26.4.2006 14:48

zwiratgo napsal(a):

ja ti mozem povedat o nom dostje to "novinka" specialne dizajnovana na kone, na ktore padne len maloktore sedlo(araby su tym povestni), dalej na siroke kone s malym kohutikom, a vlastne na hociakeho kona, nezatazuje konovi chrbat,jazdi sa v nom neuveritelne pohodlne dlhe hodiny, ale ma jednu velku nevyhodu, je velmi drahe a mnoho ludi po nom ide ako drak, moze byt na mnoho sposobov, ako western tak drezuru dizajnovane...

26.4.2006 14:53

zwiratgo napsal(a):

verzia na dresaz

26.4.2006 14:54

zwiratgo napsal(a):

verzia-vsestranne

26.4.2006 14:54

zwiratgo napsal(a):

verzia-endurance

26.4.2006 15:02

zwiratgo napsal(a):

Jeee tak zrovna toto sedlo měl kůň, na kterém jsem jela na vyjížďku. Je úplně super pohodlný a koník se taky zdál spokojený. Jen má trochu neúměrně velké třmeny. Ale bylo opravdu moc pohodlné - a to jsem byla po roce od na první vyjížďce a navíc jsem na sedla celkem vybíravá.

26.4.2006 15:27

janiik napsal(a):
Já to vidím poprvé v životě... Pěkný. Napiš o tom "sedle" něco. Nějaké zvláštní výhody? To je na anglii, nebo western? Janíík.

no ja to videla hlavne na distancky, enduranci, dlouhe vyjiždky, putaky .. pohodlne pro konsky hrbet, taky se mi moc libi ..

26.4.2006 15:30

strelish napsal(a):
Myslíš tohle? http://strelish.wz.cz/sedla486.jpg

částečne ano, ale tam maji jen omezenou nabidku, ale dik

26.4.2006 15:34

bonita napsal(a):
ja ti mozem povedat o nom dostje to "novinka" specialne dizajnovana na kone, na ktore padne len maloktore sedlo(araby su tym povestni), dalej na siroke kone s malym kohutikom, a vlastne na hociakeho kona, nezatazuje konovi chrbat,jazdi sa v nom neuveritelne pohodlne dlhe hodiny, ale ma jednu velku nevyhodu, je velmi drahe a mnoho ludi po nom ide ako drak, moze byt na mnoho sposobov, ako western tak drezuru dizajnovane...

jo jo, jdu po nem taky jako drak .. mam taky velmi atypickeho kone s kohoutkem co nema jen tak nejaky .. schánim jej na plnase .. na dlouhe trasy .. jak se mu rika cesky? vite nekdo???

Přidejte reakci

Přidat smajlík