Když prodáváte sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2009 16:26
lilien

XXX.XXX.60.110

mám takový asi nezvyklý dotaz, ale když prodáváte sedlo půjčujete ho na vyzkoušení?prodávám sedlo nové, parkrát na koni a slevila sem o tři tisíce od pc, ale lidé se ptají, že jestli půjčím na zkoušku, ale jak, když v dnešní době jsou i někteří podvodníci a mohli by mě okrást?Jak to řešíte vy?Díky moc za nápady

13.6.2009 17:10
hannah

XXX.XXX.6.84

lilien napsal(a):
mám takový asi nezvyklý dotaz, ale když prodáváte sedlo půjčujete ho na vyzkoušení?prodávám sedlo nové, parkrát na koni a slevila sem o tři tisíce od pc, ale lidé se ptají, že jestli půjčím na zkoušku, ale jak, když v dnešní době jsou i někteří podvodníci a mohli by mě okrást?Jak to řešíte vy?Díky moc za nápady

Nech si ho zaplatit a domluvte se s kupujícím, kolik dnů má na vyzkoušení, pokud mu nebude vyhovovat, vrátí ho a ty mu vrátíš peníze - určitě ať ho zaplatí komplet, žádné zálohy a tak. A je to bez rizika.

13.6.2009 17:11
avelanc

XXX.XXX.92.19

lilien napsal(a):

No já jsem to vždycky dělala tak, že si sedlo normálně koupili a kdyby nesedělo, tak do týdne ho musí vrátit a já pošlu zpátky i peníze.. Všechno na dobírku.
Popřípadě se domluvit, že Vám zaplatí cestu, vy tam s ním sjedete a rovnou by ho od vás kdyžtak koupili..
Asi tak, dle mé zkušenosti.

13.6.2009 17:29
lilien

XXX.XXX.60.110

avelanc napsal(a):
No já jsem to vždycky dělala tak, že si sedlo normálně koupili a kdyby nesedělo, tak do týdne ho musí vrátit a já pošlu zpátky i peníze.. Všechno na dobírku.
Popřípadě se domluvit, že Vám zaplatí cestu, vy tam s ním sjedete a rovnou by ho od vás kdyžtak koupili..
Asi tak, dle mé zkušenosti.

díky moc za odpovědi, nabízela jsem to tak, ale pak už se nikdo moc neozval, tak jsem právě nevěděla, jestli je to zvykem.Díky moc za rady

Přidejte reakci

Přidat smajlík