ještě na výstavě byla kobuš ČT "Ulita",co ji vídám na west. závodech,tady vystupovala v drezuře
westgirl
napsal(a):
ještě na výstavě byla kobuš ČT "Ulita",co ji vídám na west. závodech,tady vystupovala v drezuře
...a sh.arabky soutěžily pouze 3,z toho jedna byla od nás ze vsi, z Bomba ranče, Gazal III...alias Myška
,skončila třetí
westgirl
napsal(a):
...a sh.arabky soutěžily pouze 3,z toho jedna byla od nás ze vsi, z Bomba ranče, Gazal III...alias Myška
,skončila třetí
tažáčci belgici- hřebci
westgirl
napsal(a):
tažáčci belgici- hřebci
drezura - hřebec,trochu tam slintal po kobylkách,jely s ním další 2 čtverylku
westgirl
napsal(a):
drezura - hřebec,trochu tam slintal po kobylkách,jely s ním další 2 čtverylku
zlobivec ![]()
westgirl
napsal(a):
zlobivec ![]()
poprvé jsme konečně na Moravě viděli peruánského pasa (cheche,jsem nejdřív napsala "psa
) -Bonachon Del Rey a p. Kubeša
westgirl
napsal(a):
poprvé jsme konečně na Moravě viděli peruánského pasa (cheche,jsem nejdřív napsala "psa
) -Bonachon Del Rey a p. Kubeša
...a Peťa Škrabalová vystupovala s Ghajaryi,a je to doslova baletka jakou udělala kreaci ![]()
![]()
westgirl
napsal(a):
...a Peťa Škrabalová vystupovala s Ghajaryi,a je to doslova baletka jakou udělala kreaci ![]()
![]()
jsem se teda rozjela,tak poslední - shirské klisny, u nás jsme je taky ještě neviděli tak obdiv velký byl..
westgirl
napsal(a):
jsem se teda rozjela,tak poslední - shirské klisny, u nás jsme je taky ještě neviděli tak obdiv velký byl..
Jaruu,mrňata jsou úžasná, i ta Usa jaká byla roztomilá..hodím tu fotičku od Evči,jak měl malý Rockiš teprv pár dní
westgirl
napsal(a):
Jaruu,mrňata jsou úžasná, i ta Usa jaká byla roztomilá..hodím tu fotičku od Evči,jak měl malý Rockiš teprv pár dní
mrně
westgirl
napsal(a):
Páni! Gája je super! No to je nádhera!!!
A Tamarix se mi mocinky líbí
..ale to všichni koňouši
Jinak ta arabská ohlávka se mi rpávě tzaky líbí s těch barvičkách.
Já už jdu spát..tak dobrou noc
tady jedna rozevlátá Usinka
lucky
napsal(a):
Páni! Gája je super! No to je nádhera!!!
A Tamarix se mi mocinky líbí
..ale to všichni koňouši
Jinak ta arabská ohlávka se mi rpávě tzaky líbí s těch barvičkách.
Já už jdu spát..tak dobrou noc
tady jedna rozevlátá Usinka
![]()
![]()
Ahooj,jéé,Haní,mooc děkuju,![]()
a máš úžasný ty fotečky,teda,to rodeo mušelo bejt pěkný na tom Slovensku,to bych taky moc ráda jukla...![]()
Ten Tamarix muší bejt krááásnej ve skutečnosti,a ta baletka,fakt kráásný!!!!![]()
![]()
Maličkej Tvůj byl kouzelnej,to si člověk rád zavzpomíná na ty časy,kdy ty mrňata byly táák docela malý a hooodný.![]()
Teda Lucí,Usidlo má fakt svaly,a jaký pěěkný,fakt že jo,to bude Švarcik za párkrát,
tý brďo,já chci taký švaly!!!!![]()
Hele,ty kovbojové jsou statečný,jak spali v těch horách jen tak a se sedlama pod hlavou,pro mě by to byla taky krásná romantika,ale jen do doby,než by poprvé zahřmělo,to by se mi kaťata obarvily na hnědo
po pár bleskách a hromech a už by se mnou žádnej kovboj nechtěl spááát,hihi,ani kůň,hihi,![]()
já se moc bojím bouřky,
ty by se mi smáli...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,jéé,Haní,mooc děkuju,![]()
a máš úžasný ty fotečky,teda,to rodeo mušelo bejt pěkný na tom Slovensku,to bych taky moc ráda jukla...![]()
Ten Tamarix muší bejt krááásnej ve skutečnosti,a ta baletka,fakt kráásný!!!!![]()
![]()
Maličkej Tvůj byl kouzelnej,to si člověk rád zavzpomíná na ty časy,kdy ty mrňata byly táák docela malý a hooodný.![]()
Teda Lucí,Usidlo má fakt svaly,a jaký pěěkný,fakt že jo,to bude Švarcik za párkrát,
tý brďo,já chci taký švaly!!!!![]()
Hele,ty kovbojové jsou statečný,jak spali v těch horách jen tak a se sedlama pod hlavou,pro mě by to byla taky krásná romantika,ale jen do doby,než by poprvé zahřmělo,to by se mi kaťata obarvily na hnědo
po pár bleskách a hromech a už by se mnou žádnej kovboj nechtěl spááát,hihi,ani kůň,hihi,![]()
já se moc bojím bouřky,
ty by se mi smáli...![]()
![]()
![]()
Jinak Bonachon se mi taky moc líbí,
je sice takovej malej,ale šikovnej,
ale jízdu jsem ještě nezkusila,a ráda bych....![]()
On je každej rok v pardubicích,tam pro něj je speciálně udělaná taková dřevěná dráha,aby byl slyšet ten nohosled,jak cupitá,a to je přímo pod tribunou,takže nám tam mašíroval přímo pod náma,to bylo úžasný.
westgirl
napsal(a):
![]()
![]()
A takhle jsme se včéra tvářili na rohlík,![]()
nechutnal nám!!!!![]()
Ani Hanička ještě o rohlík moc nestojí,chvilku ho ožužle a pak ho nechá,
tak ho dopucla Kačulda.![]()
westgirl
napsal(a):
Ahojky holky.
haní super fotky!!Jojo slováci to umí jinak roztočit a jsou více odvázaní než my.
Je fakt že když se ale pak naser....tak jsou stejně impulzivní jako když mají radost...To bych nechtěla zažít![]()
Jarů maličkatý ti rostou jako z vody!!!
Musím vám sem dát Pištika jak nám roste..
Včera jsme se byli podívat na jednu haflošku na prodej a jestli všechno klapne,tak zítra pro ní jedem..Je fakt krásná-macek,hřívu hustou až po nos,sytě rezavá...těžší typ.Jen jsme jí neviděli pod sedlem a majitelka byla celkem strohá,tak doufám že jí zvládneme..
westgirl
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
..S majďulou pěkně řádí...
Jo jarů díky za typ na tu bílou kobču,ale na nás byla moc vysoká a navíc se mě ani nelíbila moc..Ale hodná být může
westgirl
napsal(a):
s mamkou..
westgirl
napsal(a):
proxima
napsal(a):
..S majďulou pěkně řádí...
Jo jarů díky za typ na tu bílou kobču,ale na nás byla moc vysoká a navíc se mě ani nelíbila moc..Ale hodná být může
![]()
![]()
Jéé,strakatá je kráááásnááááá!!!!![]()
![]()
Jo,Eví,v pohodě,já taky nemuším ty čahouny,hihi,
hele a kdybyste ještě nepochodili náhodou,tak známá prodává koníka pěknýho,sice je to taky macek,
ale hodnej a šikovnej.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3798087/CT-valach.php
westgirl
napsal(a):
...stádečko..jen Wiči chybí-musla být navodítku,jinak by nám všichni vzali roha..
westgirl
napsal(a):
westgirl
napsal(a):
Ten je krásný jarů,ale my už chcem něco na čem se dá hned jezdit..to je mlaďoučké.Ale dík za typ!!
westgirl
napsal(a):
...ještě wiči ať vám není líto že tu není..je teď jako bečka..
No s afloškou by se k sobě hodili...
Oboum začne dieta na vypasené louce![]()
![]()
proxima
napsal(a):
Jarů díky!!Snad to dopadne.
Prodám ČT valacha,bělouše, 11 let,zdravý,výukový kůň pro western,klidný,spolehlivý,živý,lehce ovladatelný.Nemá rád samotu,takže jenom ke koni a jen do dobrých rukou.
Cena: 60tis. vč.ručně šitého sedla a uzdečky.
jaruska
napsal(a):
Prodám ČT valacha,bělouše, 11 let,zdravý,výukový kůň pro western,klidný,spolehlivý,živý,lehce ovladatelný.Nemá rád samotu,takže jenom ke koni a jen do dobrých rukou.
![]()
Držím palečky,ať to dopadne dobře,haflíci se mi taky moc líběj,třeba Linettka..![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Držím palečky,ať to dopadne dobře,haflíci se mi taky moc líběj,třeba Linettka..![]()
![]()
![]()
Ahojky po dlouhé době... tak jsem včera zaplatila Nikolu a jeho ustájko na měsíc dopředu a dneska budu posílat jeho papíry na změnu majitele... taky mám moc ráda Haflingy a líbí se mi ![]()
![]()
Jen se musím podívat, kam se to za hafloše posílá.. to jsem ještě nedělala... hehe a tak mě napadlo, Holíka jsem tu měla před dvěma týdny a říkal, že papíry na Vendy příjdou do týdne a furt nic... jednou jsem četla diskusi, na které bylo, že holčina vyřídila papíry svojí kobylce a než jí přišly, tak jí nechala obskočit a jakmile jí přišly, tak je znovu posílala rovnou zpátky na zapsání hříběte.. hehe, abych taky tak neskončila...![]()
![]()
Hanička s Levískem jsou super odvážní... to se mi tááák moc líbí, jak jsou super úžasný hříbata... nebojácný, hodný, krásný... první, co doma udělám s Nikolasem bude to, že ho vezmu na procházku k rybníku... první kůň, který by se nebál vody... protože Cézar, je sice hodný, že by tam asi vlezl, ale nikdo to s ním prý nikdy nezkoušel, takže to možná nebude tak lehké, jak se zdálo...
Ale to už bude Staníkův problém, až mu bude sedět na hřbetu.. ![]()
Já budu řešit problémy s Vendulkou... ta je teďka taky mazlivá, až se divím... včera jsem přišla do výběhu, dokonce za mnou doklusali a Venda se hnedka otočila ke mě zadkem a já nevěděla, zda mě tam nechce a kopne, nebo zda chce drbat... naštěstí to bylo drbání...![]()
Mám dojem, že jí někdo vyhřebelcoval, protože byla lesklá a čisťounká, jak už dlouho ne a Cézar pořád stejný prasátko... snažím se respektovat to, že bych je neměla čistit a tak jsem tu svojí snahu omezila na minimum a docela jsou spokojenější.... ale prcka teda čistit budu... !!! Ten má tak světlý kožíšek, že to jinak nepůjde... bych za chvíli měla tři vraníky ![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
Jarů to už je mooooc drahé!!
Ta naše vypadá takto..ale je to blbá fotka..
proxima
napsal(a):
Téhle kobči je pět.Ale je fakt že tu vypadá útlá..Ve skutečnosti je macek..
![]()
Ahoj ženský,no já jsem naštvaná,Oldovi vypadla plomba a já ho musím objednat telefonem na prohlídku zubů a jak zvednu telefon,tak se mi odpojí net a pak nejde připojit,![]()
no,naše obec má opravdu moderní vybavení.![]()
Jé,Eví,je hezká,![]()
no jo,fotky zkreslujou,ale jestli je pro Jurku,tak to fakt nemůže být žádná třasořitka.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahoj ženský,no já jsem naštvaná,Oldovi vypadla plomba a já ho musím objednat telefonem na prohlídku zubů a jak zvednu telefon,tak se mi odpojí net a pak nejde připojit,![]()
no,naše obec má opravdu moderní vybavení.![]()
Jé,Eví,je hezká,![]()
no jo,fotky zkreslujou,ale jestli je pro Jurku,tak to fakt nemůže být žádná třasořitka.![]()
Ahoj ženská, ty máš doma to samý co já... si představ, že jsme včera po cestě od Nikolase zastavili v krámu a koupili si zmrzlinu... no Staník jí do sebe šupnul naráz a od té doby blije jak Amina, dokonce i při těchto obtížích otevřel včera hospodu a byl tam s lidma do půl dvanáctý.. celý den zelený, unavený, jednou mu byla šílená zima, jednou šílený horko a mezitím chodil tak jednou za čtvrt hodiny vyprazdňovat žaludek... no síla... fakt mi ho bylo líto, ale dneska po ránu už vypadal o trošku lépe.. to s tou plombou Olda nebude vypadat lépe do té doby, než mu tam šoupnou další...
Zuby by se měly zakázat.. jsou s nima jen samý problémy...
vendulka2066
napsal(a):
Ahoj ženská, ty máš doma to samý co já... si představ, že jsme včera po cestě od Nikolase zastavili v krámu a koupili si zmrzlinu... no Staník jí do sebe šupnul naráz a od té doby blije jak Amina, dokonce i při těchto obtížích otevřel včera hospodu a byl tam s lidma do půl dvanáctý.. celý den zelený, unavený, jednou mu byla šílená zima, jednou šílený horko a mezitím chodil tak jednou za čtvrt hodiny vyprazdňovat žaludek... no síla... fakt mi ho bylo líto, ale dneska po ránu už vypadal o trošku lépe.. to s tou plombou Olda nebude vypadat lépe do té doby, než mu tam šoupnou další...
Zuby by se měly zakázat.. jsou s nima jen samý problémy...
![]()
Jéžíš,no to je taky hezký,
no ale právě já se tam vůbec nemůžu dovolat,zvoní to tam a nikdo to nebere
,zubař bude mít asi dovolenou...![]()
Meju u toho ještě okna.
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéžíš,no to je taky hezký,
no ale právě já se tam vůbec nemůžu dovolat,zvoní to tam a nikdo to nebere
,zubař bude mít asi dovolenou...![]()
Meju u toho ještě okna.
![]()
No jo, však si šikovná... se divím, že píšeš, že jen meješ okna... bych čekala, že nejen, že myješ okna, ale stíháš odběhnout tuhle ke koním a podrbat hříbky, tuhle za Jaruškou a udělat jí něco ke svačině, tuhle už vaříš obídek atd atd... nejenom telefonuješ a umýváš okna....![]()
Já když jsem doma, taky takhle všechno dělám dohromady v jednu chvíli... hehe.. včera se mi podařilo při návštěvě usmažit obalované žampiony, udělat zeleninový salát a zálivku zaziky, umýt podlahu, dvakrát vyvenčit psy, natahat do dřevníku patnáct balíků slámy, dolít všem zvířatům vodu a pustit husy na pastvu... měla jsem z toho večer docela dobrý pocit, protože tohle vše proběhlo po příjezdu od Nikolase a to jsem z toho byla úplně rozhozená... dědovi jsem to vyžvanila už včera večer, moc dlouho jsem to neudržela v sobě, ale neměl z toho takovou radost, překvapivě, jako já...![]()
On zase, že jsme blázni a že si z něj asi děláme legraci...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
No jo, však si šikovná... se divím, že píšeš, že jen meješ okna... bych čekala, že nejen, že myješ okna, ale stíháš odběhnout tuhle ke koním a podrbat hříbky, tuhle za Jaruškou a udělat jí něco ke svačině, tuhle už vaříš obídek atd atd... nejenom telefonuješ a umýváš okna....![]()
Já když jsem doma, taky takhle všechno dělám dohromady v jednu chvíli... hehe.. včera se mi podařilo při návštěvě usmažit obalované žampiony, udělat zeleninový salát a zálivku zaziky, umýt podlahu, dvakrát vyvenčit psy, natahat do dřevníku patnáct balíků slámy, dolít všem zvířatům vodu a pustit husy na pastvu... měla jsem z toho večer docela dobrý pocit, protože tohle vše proběhlo po příjezdu od Nikolase a to jsem z toho byla úplně rozhozená... dědovi jsem to vyžvanila už včera večer, moc dlouho jsem to neudržela v sobě, ale neměl z toho takovou radost, překvapivě, jako já...![]()
On zase, že jsme blázni a že si z něj asi děláme legraci...![]()
Ahoj kocháčky!
Evi, ten Tvůj prcek roste jako z vody!!!! A ta hafloška vypadá hezky! Linettka je nyní u Káji v tréninku a hezky nabírá na váze i na svalech, dělá pokroky.
Jo a Jaruš, Usa bude brzy jak Arnold![]()
..makáme. Včera měla veget u Betty celý den na pastvě, ale dnes ji tam beru za chvíli pod sedlem a večer se pojedeme hezky projet
. Si pošpacíruje do kopečků, musíme pracovat![]()
. Teď spásá dvůr od rána, odpoledne to sjedu sekačnou ještě na čisto. Betty jsem slíbila, že pustím kolem poledne, tak tam jedeme
. Ještě si tady musím vyřídit pracovní záležitosti
hele..umíme i ksichtíky
lucky
napsal(a):
Ahoj kocháčky!
Evi, ten Tvůj prcek roste jako z vody!!!! A ta hafloška vypadá hezky! Linettka je nyní u Káji v tréninku a hezky nabírá na váze i na svalech, dělá pokroky.
Jo a Jaruš, Usa bude brzy jak Arnold![]()
..makáme. Včera měla veget u Betty celý den na pastvě, ale dnes ji tam beru za chvíli pod sedlem a večer se pojedeme hezky projet
. Si pošpacíruje do kopečků, musíme pracovat![]()
. Teď spásá dvůr od rána, odpoledne to sjedu sekačnou ještě na čisto. Betty jsem slíbila, že pustím kolem poledne, tak tam jedeme
. Ještě si tady musím vyřídit pracovní záležitosti
hele..umíme i ksichtíky
westgirl
napsal(a):
![]()
![]()
No,Lucí,je fakt vidět,že makáte
,ty kopečky jsou super,my tu taky nějáký máme,ale to jsou takový kopečíčky maličký,taková bída...![]()
Né,pavlí,zas tak akční nejsem,hihi,Jarča si sváču bafne nějákou sama a k obědu máme polifku od včéra.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No,Lucí,je fakt vidět,že makáte
,ty kopečky jsou super,my tu taky nějáký máme,ale to jsou takový kopečíčky maličký,taková bída...![]()
Né,pavlí,zas tak akční nejsem,hihi,Jarča si sváču bafne nějákou sama a k obědu máme polifku od včéra.![]()
![]()
![]()
Jojo,odběhla jsem juknout na koníky,páč už mi z těch pokaděných oken od vlaštovek hrabe,oni se nemůžou vykadit,když někde sednou,ale musej mi to hodit za letu na okna,a to několikrát.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jojo,odběhla jsem juknout na koníky,páč už mi z těch pokaděných oken od vlaštovek hrabe,oni se nemůžou vykadit,když někde sednou,ale musej mi to hodit za letu na okna,a to několikrát.![]()
![]()
Ještě Moruš koukací
a jdu zase na to....
jaruska
napsal(a):
![]()
Ještě Moruš koukací
a jdu zase na to....
![]()
Hehe, vlaštovky jedny lítací... to ony určitě schválně.. viď? Nám jedna pravidelně zalétává až do ložnice a pak se tam motá u stropu a řve, že jako nemůže ven, ale za chvíli zase příjde na to, že je okno pořád otevřené a že může pořád ven...
Tam nám naštěstí nikdy nic za letu neudělala... to bych se už taky zlobila...třeba na postel... grrrr...
jaruska
napsal(a):
![]()
Ještě Moruš koukací
a jdu zase na to....
No, ono hodně dělá to přiježďování, ona když musí hodinku makat a cvičit
, tak ty svaly vyrostou. Co před tím neuklusala a neucválala, tak nyní už nemá až tak problém
.
lucky
napsal(a):
No, ono hodně dělá to přiježďování, ona když musí hodinku makat a cvičit
, tak ty svaly vyrostou. Co před tím neuklusala a neucválala, tak nyní už nemá až tak problém
.
Jo a Moruš má na tý fotce takovou pěknou ušlechtilou hlavinku... vážně se ti ta koukací fotka moc povedla... já se pořád musím vracet na tu předchozí diskuzi a koukám na ty fotky Nikoláska... je tak sladkej... moc se těším, až bude u mě doma... miláček chlupatej...
vendulka2066
napsal(a):
Jo a Moruš má na tý fotce takovou pěknou ušlechtilou hlavinku... vážně se ti ta koukací fotka moc povedla... já se pořád musím vracet na tu předchozí diskuzi a koukám na ty fotky Nikoláska... je tak sladkej... moc se těším, až bude u mě doma... miláček chlupatej...
Je krásný, fakt že jo. Moc Ti to přeji. Kde jsou doby, kdy Usy byla miminko
taková byla úplné miminko, ale tohle je jediné foto, jiné nemám a takovou už jsem ji neviděla
lucky
napsal(a):
Je krásný, fakt že jo. Moc Ti to přeji. Kde jsou doby, kdy Usy byla miminko
taková byla úplné miminko, ale tohle je jediné foto, jiné nemám a takovou už jsem ji neviděla
tohle je z té doby, jak jsem ji kupovala..když jsem ji poprvé viděla..ta bílá kobylka za ní je maminka
lucky
napsal(a):
tohle je z té doby, jak jsem ji kupovala..když jsem ji poprvé viděla..ta bílá kobylka za ní je maminka
takový to byl bobánek béžový
lucky
napsal(a):
a tady rok a tři měsíce...první den doma
lucky
napsal(a):
já mám jen jedinou fotku honzy když byl malej
jako odstávče. pak už jen z dospělosti
bospor
napsal(a):
já mám jen jedinou fotku honzy když byl malej
jako odstávče. pak už jen z dospělosti
Jéé, no to jsou ale barvičky... by člověk ani neřekl, že z toho nakonec bude taková bílá princezna.... Hlavně na té fotce, jak je úplně malinká, byla úplně hnědá či písková a když sis jí přivezla domů, tak taková šedivá už... to jsou čáry.. hehe
![]()
A Honzík musí být ale taky krásný zvířátko, když jako malinkej vypadal takhle... nádhernej čumáček... a ta lysinka na hlavě a dvě fusekle
... krásný hříbě...![]()
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, no to jsou ale barvičky... by člověk ani neřekl, že z toho nakonec bude taková bílá princezna.... Hlavně na té fotce, jak je úplně malinká, byla úplně hnědá či písková a když sis jí přivezla domů, tak taková šedivá už... to jsou čáry.. hehe
![]()
A Honzík musí být ale taky krásný zvířátko, když jako malinkej vypadal takhle... nádhernej čumáček... a ta lysinka na hlavě a dvě fusekle
... krásný hříbě...![]()
![]()
Já nemám Moruš taky malinkou,
Usidlo zrzavý je krásný,hihi,
pak jak vyběluje,to by se mi mooc líbila ta barvička.
Honzík je krásnej,úplně stejnej,jako je velkej,ten se vůůbec nezměnil,akorát vyrostl.![]()
Jojo,čučící Moruš vždycky jdu fotit,všeho nechám a letím,
líběj se mi všechny koňousové,jak se zakoukají.
Tak už mám 3 ty megaokna umytý
,ještě muším zvládnout jedno a dneska už víc nezvládnu,zítra je taky den.
jaruska
napsal(a):
![]()
Já nemám Moruš taky malinkou,
Usidlo zrzavý je krásný,hihi,
pak jak vyběluje,to by se mi mooc líbila ta barvička.
Honzík je krásnej,úplně stejnej,jako je velkej,ten se vůůbec nezměnil,akorát vyrostl.![]()
Jojo,čučící Moruš vždycky jdu fotit,všeho nechám a letím,
líběj se mi všechny koňousové,jak se zakoukají.
Tak už mám 3 ty megaokna umytý
,ještě muším zvládnout jedno a dneska už víc nezvládnu,zítra je taky den.
Ahoojik!!!teda Pišta je už kus koně!těšíme Evi na fotky haflošky.mně se moc hafloši nelíbí
to bych spíš brala huculka nějakého tmavého hnědáka.ale je fakt,že jsou všestranní hodně.joo Evi,to je fakt, taky nemám ráda lidi co nervy neudrží na uzdě,chudáci pak jejich oři.jsem byla teď strouhat a super,naštěstí koníci poslouchali a na Bomba ranči jsme prima pokecali,kováři vykládali vtipy ![]()
![]()
a poseděli sme u kafe.a překvapilo mně jak pěkně šel malý na lonži u kobyly,když už tak moc nejezdíme.na ranči mají malou kobušku po Tlumačovském hřebci,a olézá do suprové černé,škoda že shagyové vybělí
hodím Vám sem fotku,až to stáhnu.zato cestou dom koně žraly hovada do krve,tak to byla adrenalin jízda!!!malý se válel snad 2x a Honey občas začla koza poskakovat a i jednou vyhodila,a ošívala se všelijak.to jsem jí celou cestu nadávala ![]()
dostali haldu trávy a až dojdu z práce,už mají další haldu v boxe zavřeném nachystanou
westgirl
napsal(a):
Ahoojik!!!teda Pišta je už kus koně!těšíme Evi na fotky haflošky.mně se moc hafloši nelíbí
to bych spíš brala huculka nějakého tmavého hnědáka.ale je fakt,že jsou všestranní hodně.joo Evi,to je fakt, taky nemám ráda lidi co nervy neudrží na uzdě,chudáci pak jejich oři.jsem byla teď strouhat a super,naštěstí koníci poslouchali a na Bomba ranči jsme prima pokecali,kováři vykládali vtipy ![]()
![]()
a poseděli sme u kafe.a překvapilo mně jak pěkně šel malý na lonži u kobyly,když už tak moc nejezdíme.na ranči mají malou kobušku po Tlumačovském hřebci,a olézá do suprové černé,škoda že shagyové vybělí
hodím Vám sem fotku,až to stáhnu.zato cestou dom koně žraly hovada do krve,tak to byla adrenalin jízda!!!malý se válel snad 2x a Honey občas začla koza poskakovat a i jednou vyhodila,a ošívala se všelijak.to jsem jí celou cestu nadávala ![]()
dostali haldu trávy a až dojdu z práce,už mají další haldu v boxe zavřeném nachystanou
tak tady je shagya arabka Chantall
westgirl
napsal(a):
tak tady je shagya arabka Chantall
...s letoš. kobylkou "Šázy" po tlumačovském arabovi
westgirl
napsal(a):
...s letoš. kobylkou "Šázy" po tlumačovském arabovi
..ještě spolu,není to foceno dnes,dnes je pařák,ale nedávno, jak jsem tam byla na čaj
westgirl
napsal(a):
![]()
To jo,ty hovada dokážou bejt pěěkně nepříjemný,
to se koníkům nedivím,že se bránili.
Nám sem občas zalítne i to maxihovado,toho se bojím i já,no a co myslíš,že udělá hovado?sedne si na mě,v tu ránu mám husí kůži,úplně ho nenávidím,ale tluču ho vždycky koníkům,tak ono je pak už unavený a sedne si i na mě,prevít jeden.![]()
westgirl
napsal(a):
..ještě spolu,není to foceno dnes,dnes je pařák,ale nedávno, jak jsem tam byla na čaj
..a majitelka Chantaly Bára, jak vede jejich tažáka valacha Nera.kobča bude na prodej později
jaruska
napsal(a):
![]()
Nám sem občas zalítne i to maxihovado,toho se bojím i já,no a co myslíš,že udělá hovado?sedne si na mě,v tu ránu mám husí kůži,úplně ho nenávidím,ale tluču ho vždycky koníkům,tak ono je pak už unavený a sedne si i na mě,prevít jeden.![]()
to jo Jaruu, jsou pěkně odporný ty hovada!!jak jsem sekla koním křoviňákem,štíplo mně do zadku zřejmě jedno - grr![]()
kdo je vůbec vymyslel aby byly na světě,to snad ani ptákům nemůže chutnat blééé ![]()
.jinak jeden z kovářů prodává tohle sedýlko wejda co vlastnoručně ušil,a už dělá na dalším.je za 25 tis.akorát je to poctivá práce,tak váží asi kolem 17 kg?
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
tak to mám to samý... když jsem s koníkama, tak na ně sedaj hovada velký jak vážky a tak je zabíjím rovnou na koních... a když se netrefím, tak si potom sedaj i na mě.. drzouni přerostlí... ale trošku se musím smát tomu, že Bořánek na kurzíku říkal, že ho vždycky dokáže rozesmát, když na svých kurzech vidí majitele koní, jak od nich furt odhání hmyz a tlučou na nich ty potvory... že je pak kůň víc nervózní z onich majitelů než z těch hovad či much...
Ale mě to nedá... hlavně mě štve, že vždycky, když takový hovado zaplácnu na kožíšku koníkovi, zůstane po něm krvavá stopa.. to pak Cézar vypadá jako že prošel nějakým masokombinátem... hehe.. má pět šest krvavých skvrn na kožichu velkých jako pěst... tak to pak myju ubrouskem, aby mi někdo neřekl, že je poraněný... ![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
tak to mám to samý... když jsem s koníkama, tak na ně sedaj hovada velký jak vážky a tak je zabíjím rovnou na koních... a když se netrefím, tak si potom sedaj i na mě.. drzouni přerostlí... ale trošku se musím smát tomu, že Bořánek na kurzíku říkal, že ho vždycky dokáže rozesmát, když na svých kurzech vidí majitele koní, jak od nich furt odhání hmyz a tlučou na nich ty potvory... že je pak kůň víc nervózní z onich majitelů než z těch hovad či much...
Ale mě to nedá... hlavně mě štve, že vždycky, když takový hovado zaplácnu na kožíšku koníkovi, zůstane po něm krvavá stopa.. to pak Cézar vypadá jako že prošel nějakým masokombinátem... hehe.. má pět šest krvavých skvrn na kožichu velkých jako pěst... tak to pak myju ubrouskem, aby mi někdo neřekl, že je poraněný... ![]()
No sedlo je to krásný, to jo... to se musí uznat...
vendulka2066
napsal(a):
No sedlo je to krásný, to jo... to se musí uznat...
Sedýlko je krásné!
Ono se to nezdá, ale pořádné sedlo má taky pořádnou váhu....lamentuji vždycky, když ho mám tahat
Usa je u Betty, taky pěkně tam žerou hovada, ale všechna skočí vedle na Bettynu. Je fakt, že Usa je nastříkaná, ale ono to stejně nefachčí na hovada. Jenomže Usa je čistá, včera vykoupaná, voňavá a tak ta hovada jdou neustále vedle na Betty, která se nekoupala snad rok, pokud nezmokne, tak je samá lupa a špína, takže se neustále drbe a hovada ji honí chuděru po výběhu jak divá! Mete oškubaným ocasem a je vzteky bez sebe. A Usa? Ta se tam spokojeně pase, sem tam mávne ocasem, když kolem letí hovado za Betty...chuděrka
Usa se narodila jako nefalšovaný ryzáček
. No a postupně začala velmi rychle vybělovat, já ji kupovala jako takovou narzlou bělku, domů přijela v zimním kožichu chlupatá jak medvěd a pak to shodila a v létě už vypadala takhle...
lucky
napsal(a):
Sedýlko je krásné!
Ono se to nezdá, ale pořádné sedlo má taky pořádnou váhu....lamentuji vždycky, když ho mám tahat
Usa je u Betty, taky pěkně tam žerou hovada, ale všechna skočí vedle na Bettynu. Je fakt, že Usa je nastříkaná, ale ono to stejně nefachčí na hovada. Jenomže Usa je čistá, včera vykoupaná, voňavá a tak ta hovada jdou neustále vedle na Betty, která se nekoupala snad rok, pokud nezmokne, tak je samá lupa a špína, takže se neustále drbe a hovada ji honí chuděru po výběhu jak divá! Mete oškubaným ocasem a je vzteky bez sebe. A Usa? Ta se tam spokojeně pase, sem tam mávne ocasem, když kolem letí hovado za Betty...chuděrka
Usa se narodila jako nefalšovaný ryzáček
. No a postupně začala velmi rychle vybělovat, já ji kupovala jako takovou narzlou bělku, domů přijela v zimním kožichu chlupatá jak medvěd a pak to shodila a v létě už vypadala takhle...
![]()
Jak se říká u lidí, byla samá noha a samá ruka.. ten krk jak měla dlouhý, když byla takhle hubeňoučká.. hehe... roztomilý kůně...má strašně velkou hlavičku proti tomu krčku.. hehe... fakt super foto.. je na něm vidět, že byla už jako hříbě dooost živá a vylítala se...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Jak se říká u lidí, byla samá noha a samá ruka.. ten krk jak měla dlouhý, když byla takhle hubeňoučká.. hehe... roztomilý kůně...má strašně velkou hlavičku proti tomu krčku.. hehe... fakt super foto.. je na něm vidět, že byla už jako hříbě dooost živá a vylítala se...![]()
foto klame!!!
..ona vůbec není hyper! Každé focení je lítáni s petkou a dělání všeho možného, aby slečna vůůbec hnula zadkem
jako včera..jsem byla ráda, když to jednou přecválala
lucky
napsal(a):
foto klame!!!
..ona vůbec není hyper! Každé focení je lítáni s petkou a dělání všeho možného, aby slečna vůůbec hnula zadkem
jako včera..jsem byla ráda, když to jednou přecválala
![]()
Hehe, ale z něčeho musela být takový výrostek...![]()
Teďka je pěkná, nasvalená, správně oplácaná na správných místech, ale jako kůně byla droboučká... a mě o tom povídej, jak je těžké požádat koně o cval... mám huculku!!! S tou teďka už nehne skoro nic... zezačátku mi nedůvěřovala vůbec a utíkala s každým mým pohybem skoro a teďka vedle ní mačkám pet lahev a ona se ani nehne... až budu mít kruhovku a budu po ní chtít rozpohybování, zajímalo by mě, co budu muset použít, aby aspoň šla do kroku...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Hehe, ale z něčeho musela být takový výrostek...![]()
Teďka je pěkná, nasvalená, správně oplácaná na správných místech, ale jako kůně byla droboučká... a mě o tom povídej, jak je těžké požádat koně o cval... mám huculku!!! S tou teďka už nehne skoro nic... zezačátku mi nedůvěřovala vůbec a utíkala s každým mým pohybem skoro a teďka vedle ní mačkám pet lahev a ona se ani nehne... až budu mít kruhovku a budu po ní chtít rozpohybování, zajímalo by mě, co budu muset použít, aby aspoň šla do kroku...![]()
Zdar Kochači, tohle je Lábus alias Mamut, náš nový přírůstek do stáda.
canis lupus
napsal(a):
Zdar Kochači, tohle je Lábus alias Mamut, náš nový přírůstek do stáda.
Tady pro srovnání s průměrně velkým koněm z probulovského stáda.
canis lupus
napsal(a):
Tady pro srovnání s průměrně velkým koněm z probulovského stáda.
A tady foto z dnešní vyjížďky. Mám s Toosií problém- nechce cválat, ale ani jeden cvalový skok... Nevím proč, už se osvalila a dřív cválla, kluše normálně. Ale cval prostě NE. Radši letí jako klusák nebo si hází zadkem. Myslíte, že to už souvisí s březostí? Když jsou to sotva dva měsíce?
canis lupus
napsal(a):
A tady foto z dnešní vyjížďky. Mám s Toosií problém- nechce cválat, ale ani jeden cvalový skok... Nevím proč, už se osvalila a dřív cválla, kluše normálně. Ale cval prostě NE. Radši letí jako klusák nebo si hází zadkem. Myslíte, že to už souvisí s březostí? Když jsou to sotva dva měsíce?
Už vypadá docela dobře...
canis lupus
napsal(a):
Už vypadá docela dobře...
![]()
![]()
markét,může to být březostí,každá kobča na to reaguje jinak,Moruš byla strašně moc opatrná na bahně a na sněhu a břečce,koně šli a Moruš šla klidně 300 m za nima,bála se o hříbátko.Ale v normálním terénu teda cválala normálně.Ale já jí nenutila,jen jsem jí dala vybrat a kdyby se jí bývalo nechtělo,tak by na mě počkali.
Hurááááááááá,máme z hektaru balíky trávy doma,a představte si,že za hodinu a půl slejváák jako blááázen!!!!![]()
Takže se nám dost ulevilo,vojtěška už je taky na sekání,ale ta počká klidně ještě týden,nemá být pěkný počasí,tak na co si přidělávat problémy s vyvážením hnoje místo sena.
Jéééééé,téééda Markét,to je fakt kolos,jéžíš,na takovým koni jsem v životě neseděla,ani nevím,co bych dělala,kdybych ho někdy vyfasovala třeba v oddíle,hihi,bych na něj nevylezla ani.![]()
![]()
Legišek se zlobí na Haňudli.
westgirl
napsal(a):
![]()
Legišek má to prdítko docela hezký.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Legišek má to prdítko docela hezký.![]()
![]()
Pavlí,neusnula jsi na kurzíčku,že ne?![]()
Na rozcházení koníčka používáme jedničku,dvojku,trojku,atakdááálee.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pavlí,neusnula jsi na kurzíčku,že ne?![]()
Na rozcházení koníčka používáme jedničku,dvojku,trojku,atakdááálee.![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Velbloudě je úžasný
,fuuurt se chodí mazlit,
Hanička teda taky přijde,to jo,ale Legišek chodí pořád,jak mě má v dosahu,tak prostě vždycky přijde,koblížek maličkej.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Velbloudě je úžasný
,fuuurt se chodí mazlit,
Hanička teda taky přijde,to jo,ale Legišek chodí pořád,jak mě má v dosahu,tak prostě vždycky přijde,koblížek maličkej.![]()
Toosie to mooc sluší, je krásná. Jsem zvědavá, co to bude až to bude ![]()
Jinak arabáši bývají dlouho tintíztka nohatá. Pokud teda nejsou tlustí z pastvy, což zase není dobře na kostru, že.
Měl by ten koník udržovat tak akorát. Lepší když je hubenější a štíhlejší, než když je jako koule obtloustlý. Arabáši navíc dozrávají později.
tohle byla Usinka mladinká..cca dva roky
lucky
napsal(a):
Toosie to mooc sluší, je krásná. Jsem zvědavá, co to bude až to bude ![]()
Jinak arabáši bývají dlouho tintíztka nohatá. Pokud teda nejsou tlustí z pastvy, což zase není dobře na kostru, že.
Měl by ten koník udržovat tak akorát. Lepší když je hubenější a štíhlejší, než když je jako koule obtloustlý. Arabáši navíc dozrávají později.
tohle byla Usinka mladinká..cca dva roky
![]()
Ahoj,no jo,u některých koníků nemusíš hlídat,aby neztloustl,ale některej se podívá na kopičku sena a má hned nějáký to kilo nahoře,a žrát by měl koník celý den,aby zas neměl žaludeční vředy nebo nějáký jiný problémy s trávením,a co tomu koníkovi máš dát,aby nepřibíral?
Jo,pohyb,to je jasný,ale třeba když je ten koník mladej,tak může mít toho pohybu taky jen rozumně,a žrát muší stejně,tak je to fakt někdy těžký,udržet koňoucha,aby netloustnul moc.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahoj,no jo,u některých koníků nemusíš hlídat,aby neztloustl,ale některej se podívá na kopičku sena a má hned nějáký to kilo nahoře,a žrát by měl koník celý den,aby zas neměl žaludeční vředy nebo nějáký jiný problémy s trávením,a co tomu koníkovi máš dát,aby nepřibíral?
Jo,pohyb,to je jasný,ale třeba když je ten koník mladej,tak může mít toho pohybu taky jen rozumně,a žrát muší stejně,tak je to fakt někdy těžký,udržet koňoucha,aby netloustnul moc.![]()
No jo..to je jak já![]()
. Člověk se na jídlo jen podívá a už má kilo nahoře![]()
![]()
.
No jo, oni to tihle huculáci a hafloši mají blbé. Ale nemysli si, arab taky umí velice rychle ztloustnout
Všechno jsou to koně z chudých poměrů, kteří byli přizpůsobeni k tomu, aby vydrželi s málem..jak arab na poušti (co tam chceš jíst a pít?) , tak horští koně s chudou pastvou. No a my je dáme na pastvinu s hroomadou výživné trávy a pak se nám koulejí, co?
A pak mi vet při očkování řekl, že má holčí nadváhu a je tlustá
..ale to bylo před dvěmi měsíci..no, ale stejně
lucky
napsal(a):
No jo..to je jak já![]()
. Člověk se na jídlo jen podívá a už má kilo nahoře![]()
![]()
.
No jo, oni to tihle huculáci a hafloši mají blbé. Ale nemysli si, arab taky umí velice rychle ztloustnout
Všechno jsou to koně z chudých poměrů, kteří byli přizpůsobeni k tomu, aby vydrželi s málem..jak arab na poušti (co tam chceš jíst a pít?) , tak horští koně s chudou pastvou. No a my je dáme na pastvinu s hroomadou výživné trávy a pak se nám koulejí, co?
A pak mi vet při očkování řekl, že má holčí nadváhu a je tlustá
..ale to bylo před dvěmi měsíci..no, ale stejně
![]()
Ahojky, né, neusnula jsem a na jedničku, dvojku a trojku si pamatuju, ale jak tak koukám na Vendulu, budu moct rovnou začít se čtyřkou!!! ![]()
![]()
Je z ní líná potvůrka.. hehe... ale zase včera, když mě viděla, tak sama doklusala, což jsem náležitě ocenila...![]()
Je to mazlidlo rozmazlený...
Včera mi chlapi brigádníci odrbali asi tak 30 kůlů na ohradu, takže už se blíží doba, kdy je začneme zabouchávat do země, aby byla ohrada...
Moc se na ní těším... Jo, a abyste si nemyslely, že jsem líná, že ty kůly nechávám na někom jiným, tak mi to Staník zakázal, protože mu ti chlapi, co u nás teď makaj na ohradě dluží peníze v hospodě, a nebudou mít na zaplacení dlouho, takže si to prý rádi odpracují... což mě vyhovuje - budu to mít dřív hotový - a jim taky, nemusí se stydět za to, že pijou na dluh...
Za osm dní mi začíná dovolená a to se budou dít panečku potom věci s koníkama... nová ohrada, nová kruhovka, nové učení a následné poučení, potom zkouška sedla a pokroků z kruhovky a nový kamarád do výběhu... panečku, tak mě napadá, aby to ti koníci taky zvládli psychicky... to bude taková malá zkouška ohněm...!!! Pro mě a pro chlapy šílená dřina, která bude doufám nakonec oceněna i ze strany koní... snad budou spokojení... všichni tři.. hehe ![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Ahojky, né, neusnula jsem a na jedničku, dvojku a trojku si pamatuju, ale jak tak koukám na Vendulu, budu moct rovnou začít se čtyřkou!!! ![]()
![]()
Je z ní líná potvůrka.. hehe... ale zase včera, když mě viděla, tak sama doklusala, což jsem náležitě ocenila...![]()
Je to mazlidlo rozmazlený...
Včera mi chlapi brigádníci odrbali asi tak 30 kůlů na ohradu, takže už se blíží doba, kdy je začneme zabouchávat do země, aby byla ohrada...
Moc se na ní těším... Jo, a abyste si nemyslely, že jsem líná, že ty kůly nechávám na někom jiným, tak mi to Staník zakázal, protože mu ti chlapi, co u nás teď makaj na ohradě dluží peníze v hospodě, a nebudou mít na zaplacení dlouho, takže si to prý rádi odpracují... což mě vyhovuje - budu to mít dřív hotový - a jim taky, nemusí se stydět za to, že pijou na dluh...
Za osm dní mi začíná dovolená a to se budou dít panečku potom věci s koníkama... nová ohrada, nová kruhovka, nové učení a následné poučení, potom zkouška sedla a pokroků z kruhovky a nový kamarád do výběhu... panečku, tak mě napadá, aby to ti koníci taky zvládli psychicky... to bude taková malá zkouška ohněm...!!! Pro mě a pro chlapy šílená dřina, která bude doufám nakonec oceněna i ze strany koní... snad budou spokojení... všichni tři.. hehe ![]()
Jenom ať si chlapi máknou! Aspoň něco dělají, ne?![]()
Pak musíš vše nafotit, aby jsme zkoukli tady
lucky
napsal(a):
![]()
Jéé,tak to jsem fakt taky zvědavá,jak to všecko zmáknete,
budu držet palečky,aby se nic špatného nestalo a abys prožila náádhernou dovču podle Tvých představ!!!!![]()
Jo a fotičky,to má Lucí pravdu,doufám,že budeš fotit,ať z toho taky něco máme i my!!!!![]()
![]()
lucky
napsal(a):
Jojo, mám to v plánu nafotit... dokonce mám i foťák a už jednu kartu naplněnou fotkama koníků, ale nemůžu najít kabel od foťáku do počítače, abych ty fotky mohla prezentovat na netu.. docela mě to mrzí, protože bych vám chtěla sem dát pár povedených fotek, ale zatím jsem bezradná v tom hledání... od té doby, co jsme se stěhovali nemůžu najít dost věcí a jeden malý úzký kabel se schová kdekoliv...
vendulka2066
napsal(a):
Jojo, mám to v plánu nafotit... dokonce mám i foťák a už jednu kartu naplněnou fotkama koníků, ale nemůžu najít kabel od foťáku do počítače, abych ty fotky mohla prezentovat na netu.. docela mě to mrzí, protože bych vám chtěla sem dát pár povedených fotek, ale zatím jsem bezradná v tom hledání... od té doby, co jsme se stěhovali nemůžu najít dost věcí a jeden malý úzký kabel se schová kdekoliv...
Tak hledej, jsme nedočkaví
Tady se to vylepšuje, už neprší, jen je dost zataženo
lucky
napsal(a):
Tak hledej, jsme nedočkaví
Tady se to vylepšuje, už neprší, jen je dost zataženo
![]()
![]()
Jo,hledej hezky,to já ztratit kabel od PC a fotyho přístroje,tak to by byla přímo panika.![]()
To je tak krásný,když přijdu juknout na koníky a malí si hrajou...![]()
![]()
westgirl
napsal(a):
![]()
![]()
On jak si hraje s Haňudlí,tak i zapomene,že už je od mámy dost daleko,tohle byl asi 40 metrů!!!!![]()
Jo a jak jsme byli tůdle všicí venku s koníkama,tak pak jsme pustili ke koním na pár vteřinek Pierota,venku když k němu malej přišel,tak mu nic nedělal,tak jsme to zkusili,tak taky po něm nešel v tom výběhu,to bylo úžasný
,ale ještě stejně počkáme,
já už tomu pacholkovi nevěřím.![]()
A Moruš ho zase zkopala stejně.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
On jak si hraje s Haňudlí,tak i zapomene,že už je od mámy dost daleko,tohle byl asi 40 metrů!!!!![]()
Jo a jak jsme byli tůdle všicí venku s koníkama,tak pak jsme pustili ke koním na pár vteřinek Pierota,venku když k němu malej přišel,tak mu nic nedělal,tak jsme to zkusili,tak taky po něm nešel v tom výběhu,to bylo úžasný
,ale ještě stejně počkáme,
já už tomu pacholkovi nevěřím.![]()
A Moruš ho zase zkopala stejně.![]()
![]()
Noo,to fakt byla sranda,jak běželi oba,uviděli se proti sobě a zdrrrrhali....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Noo,to fakt byla sranda,jak běželi oba,uviděli se proti sobě a zdrrrrhali....![]()
![]()
Lucí,hele,jůů,ta by se mi taky lííbila!!!!!![]()
![]()
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3802281/arabska-klisna.php
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéžiš, to je fakt tak moc pěkný, jak si hrajou... vážně se nemůžu dočkat, až to uvidím naživo... posledně, když jsem u vás byla, už stáli celkem blízko u sebe, ale pořád jen tak po sobě koukali a malej vždycky nakonec vlezl mámě pod sukni, jako by ho malá Haňulka měla sníst... hehe... fakt krása...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Jéžiš, to je fakt tak moc pěkný, jak si hrajou... vážně se nemůžu dočkat, až to uvidím naživo... posledně, když jsem u vás byla, už stáli celkem blízko u sebe, ale pořád jen tak po sobě koukali a malej vždycky nakonec vlezl mámě pod sukni, jako by ho malá Haňulka měla sníst... hehe... fakt krása...![]()
No jo, ta je nádherná a jak je tam za ní ta bílá, tak tak by to potm vypadalo i u Lucky... ale ta bude stát peněz.. zvlášť, když arabů moc černých nepotkáš... to bude masakr ta cena... ale musí to být zlatíčko povahou.. jako Usinka...
vendulka2066
napsal(a):
No jo, ta je nádherná a jak je tam za ní ta bílá, tak tak by to potm vypadalo i u Lucky... ale ta bude stát peněz.. zvlášť, když arabů moc černých nepotkáš... to bude masakr ta cena... ale musí to být zlatíčko povahou.. jako Usinka...
A dokonce tam píšou, že chodí v přírodě na volno, stejně jako Usa.... no to by opravdu byla krása, kdyby šla Lucky s Usinkou a Sahirkou na volno ven na louku a holky by tam řádily.... to by byly videa, co?
vendulka2066
napsal(a):
A dokonce tam píšou, že chodí v přírodě na volno, stejně jako Usa.... no to by opravdu byla krása, kdyby šla Lucky s Usinkou a Sahirkou na volno ven na louku a holky by tam řádily.... to by byly videa, co?
JJ, o Sahirce vím dlouho, je to hezká kobylka
. Usu by sice asi trefil šlak
, ale mít ji kde dát, tak ji beru
..snad jednou budu mít ten domeček s véélkou loukou, kde se budou pást arábci
lucky
napsal(a):
JJ, o Sahirce vím dlouho, je to hezká kobylka
. Usu by sice asi trefil šlak
, ale mít ji kde dát, tak ji beru
..snad jednou budu mít ten domeček s véélkou loukou, kde se budou pást arábci
![]()
![]()
To jo,to by bylo moc herzký,kdyby tam běhaly 2 arabky,bílá a černá...![]()
![]()
Tak vokýnka už jsou umytýýý
,hurrrááá,![]()
teď ještě nějáké malé dodělávky a zítra by bylo volnějš a chtěly bychom s Jarčou na chviličku zítra jet ven s prťatama,jestli to časově vyjde.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
To jo,to by bylo moc herzký,kdyby tam běhaly 2 arabky,bílá a černá...![]()
![]()
Tak vokýnka už jsou umytýýý
,hurrrááá,![]()
teď ještě nějáké malé dodělávky a zítra by bylo volnějš a chtěly bychom s Jarčou na chviličku zítra jet ven s prťatama,jestli to časově vyjde.![]()
Tak držím palečky na krásné počasí... a gratuluji k oknům... je to hrozná a nevděčná fuška... chlapi si toho ani nevšimnou, teda pokud mě nevidí přímo v akci...
vendulka2066
napsal(a):
Tak držím palečky na krásné počasí... a gratuluji k oknům... je to hrozná a nevděčná fuška... chlapi si toho ani nevšimnou, teda pokud mě nevidí přímo v akci...
![]()
Díky,no,to mi tady jednou taky říkala sousedka,taková hoodná paní,![]()
povídá mi-já jsem vás ještě neviděla mejt okna!!Tak jsem jí říkala,že až budu mejt okna,že na ní cinknu,![]()
ona má jedno jediný ubohý okno,tak ho může mejt 3 x tejdně,když jí to baví,ale já to zas tak nepřeháním.![]()
Tak jsem se konečně dovolala tomu zubaři,tak už jsme objednaní celá rodina na příští týden.
jaruska
napsal(a):
![]()
Díky,no,to mi tady jednou taky říkala sousedka,taková hoodná paní,![]()
povídá mi-já jsem vás ještě neviděla mejt okna!!Tak jsem jí říkala,že až budu mejt okna,že na ní cinknu,![]()
ona má jedno jediný ubohý okno,tak ho může mejt 3 x tejdně,když jí to baví,ale já to zas tak nepřeháním.![]()
Tak jsem se konečně dovolala tomu zubaři,tak už jsme objednaní celá rodina na příští týden.
Brrr, tys to teda vzala z gruntu... to já se vyhýbám zubaři velkým obloukem...
To když jde Staník, tak já teda s ním nemusím... hehe...
Jinak u nás naštěstí takovýhle hodný sousedky nejsou... ![]()
vendulka2066
napsal(a):
Brrr, tys to teda vzala z gruntu... to já se vyhýbám zubaři velkým obloukem...
To když jde Staník, tak já teda s ním nemusím... hehe...
Jinak u nás naštěstí takovýhle hodný sousedky nejsou... ![]()
![]()
![]()
To my chodíme na pravidelný prohlídky
,i malá Jarča s náma,aby si zvykla na zubáka,aby pak nešílela v křesla,všecko se jí musí vysvětlit a ona pak tam krásně rozumně sedí a drží a některý děcka tam dělaj scény,to je děs.![]()
Jedna vzpomínková na medvídka.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
To my chodíme na pravidelný prohlídky
,i malá Jarča s náma,aby si zvykla na zubáka,aby pak nešílela v křesla,všecko se jí musí vysvětlit a ona pak tam krásně rozumně sedí a drží a některý děcka tam dělaj scény,to je děs.![]()
Jedna vzpomínková na medvídka.![]()
![]()
Ňu, ňu, bobásek.. jak se má???
westgirl
napsal(a):
![]()
![]()
No snad dobře,má tam kolegyni ponici,kterou buzeruje,![]()
i když ona se taky nedá jen tak,ale majitelka na něm jezdí bez sedla,což je úžasný,on na to měl postavu,hihi,on byl křesílko i bez sedla.![]()
A super,že jezdí opravdu jen přesně to,co Buffína baví
,žádný hoňky,klídek,pohodička,
on byl vždycky takovej spíš línej.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No snad dobře,má tam kolegyni ponici,kterou buzeruje,![]()
i když ona se taky nedá jen tak,ale majitelka na něm jezdí bez sedla,což je úžasný,on na to měl postavu,hihi,on byl křesílko i bez sedla.![]()
A super,že jezdí opravdu jen přesně to,co Buffína baví
,žádný hoňky,klídek,pohodička,
on byl vždycky takovej spíš línej.![]()
![]()
No tak to je príma ...
A pojedeš se za ním někdy podívat? Kamarádka prodávala svojí kobylku čt a jely jsme se za ní jednou jedinkrát podívat, zda opravdu stojí tam, kde má a ustájko odpovídá povídání kupujících, ale nikdy jsme tam už podruhé nejely, protože kamarádka mi říkala, že se to nedělá... že už je jednou jejich a basta...
vendulka2066
napsal(a):
No tak to je príma ...
A pojedeš se za ním někdy podívat? Kamarádka prodávala svojí kobylku čt a jely jsme se za ní jednou jedinkrát podívat, zda opravdu stojí tam, kde má a ustájko odpovídá povídání kupujících, ale nikdy jsme tam už podruhé nejely, protože kamarádka mi říkala, že se to nedělá... že už je jednou jejich a basta...
![]()
![]()
Jo,pojedu,určitě,příští rok někdy zjara na víkend tam jsme s Jarčou pozvaný,Olda bude mušet zůstat doma krmit koně,ale já udělám tisíce fotek a pak mu je ukážu.![]()
Na tom není nic špatnýho,když Tě noví majitelé koníka sami zvou,aby ses přijela podívat,a pak se Ti klidněji spí,když to prostředí,kde žije,sama vidíš,že se má koník fajn.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jo,pojedu,určitě,příští rok někdy zjara na víkend tam jsme s Jarčou pozvaný,Olda bude mušet zůstat doma krmit koně,ale já udělám tisíce fotek a pak mu je ukážu.![]()
Na tom není nic špatnýho,když Tě noví majitelé koníka sami zvou,aby ses přijela podívat,a pak se Ti klidněji spí,když to prostředí,kde žije,sama vidíš,že se má koník fajn.![]()
![]()
No právě, být na místě té mé kamarádky, tak bych strachy ani nespala... ale kobylka byla její a já jsem jí viděla pouze dvakrát, tak jsem si říkala, že je to asi správné, nechat ty majitele, ať si s ní dělají, co uznají za vhodné... takže jsem se teďka jukla na čt stránky a zjistila, že stojí ne u Hradce, kde jí kamarádka prodala a šla zkontrolovat, ale už stojí v Uherském Hradišti... tak jí asi prodali dál... no jo, se nedá nic dělat.. tomu nezabráníš... když jsme se na kobču jeli podívat, tak byla manželka majitele těhotná a kobyly stály tři měsíce meježděné v boxech... to čt-čko kamarádky, anglická těhotná plnokrevnice a jeden valášek... docela bída, ale jídlo a vodu měli, takže to mohlo být i horší... a my jsme je pustili do obrovského výběhu, takže se i proběhli.. jen jak paní byla těhotná, tak už ani ke koním, aby je vypustila do výběhu, nechodila a manžel neměl čas.. ten furt někde lítal... Snad už se má líp, když jí prodali...
vendulka2066
napsal(a):
No právě, být na místě té mé kamarádky, tak bych strachy ani nespala... ale kobylka byla její a já jsem jí viděla pouze dvakrát, tak jsem si říkala, že je to asi správné, nechat ty majitele, ať si s ní dělají, co uznají za vhodné... takže jsem se teďka jukla na čt stránky a zjistila, že stojí ne u Hradce, kde jí kamarádka prodala a šla zkontrolovat, ale už stojí v Uherském Hradišti... tak jí asi prodali dál... no jo, se nedá nic dělat.. tomu nezabráníš... když jsme se na kobču jeli podívat, tak byla manželka majitele těhotná a kobyly stály tři měsíce meježděné v boxech... to čt-čko kamarádky, anglická těhotná plnokrevnice a jeden valášek... docela bída, ale jídlo a vodu měli, takže to mohlo být i horší... a my jsme je pustili do obrovského výběhu, takže se i proběhli.. jen jak paní byla těhotná, tak už ani ke koním, aby je vypustila do výběhu, nechodila a manžel neměl čas.. ten furt někde lítal... Snad už se má líp, když jí prodali...
Tak jsem z města zase doma..tady počád leje, chvíli jak Apríl..momentálně svítí sluníčko, ale před chvíli liják a do toho slůunko, jak jsem jela domů, tak hotová průtrž mračen
Jinak ta arabka je myslím černá hnědka, ona myslím není přímo vraník, ale na fotce vypadá černá, to jo. No, snad jednou budu moci mít ten domeček s velkou pastvinou..ach jo, ale to by chtěl každý. No a já na tom už tvrdě pracujííí
jo, tohle jsem vám ukazovala??? tatík fotil Fabínka s tím železářstvím, co jsme dovezli z Brna
lucky
napsal(a):
Tak jsem z města zase doma..tady počád leje, chvíli jak Apríl..momentálně svítí sluníčko, ale před chvíli liják a do toho slůunko, jak jsem jela domů, tak hotová průtrž mračen
Jinak ta arabka je myslím černá hnědka, ona myslím není přímo vraník, ale na fotce vypadá černá, to jo. No, snad jednou budu moci mít ten domeček s velkou pastvinou..ach jo, ale to by chtěl každý. No a já na tom už tvrdě pracujííí
jo, tohle jsem vám ukazovala??? tatík fotil Fabínka s tím železářstvím, co jsme dovezli z Brna
![]()
![]()
Jéé,tak takový železářství by se mi taky líbiloo,![]()
moooc hezkýýý!!!!![]()
![]()
No,Pavlí,to je jasný,to neovlivníš,jestli koníka prodají dál nebo ne,
to nejde prostě,člověk muší jen doufat,že když se dostane koník dál,že to bude zase jen do lepšího.
Ale myslím,že Buffíno se zatím stěhovat nehodlá.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéé,tak takový železářství by se mi taky líbiloo,![]()
moooc hezkýýý!!!!![]()
![]()
No,Pavlí,to je jasný,to neovlivníš,jestli koníka prodají dál nebo ne,
to nejde prostě,člověk muší jen doufat,že když se dostane koník dál,že to bude zase jen do lepšího.
Ale myslím,že Buffíno se zatím stěhovat nehodlá.![]()
![]()
No krása, ty poháry.. má být na co hrdý.. chlupáč krásný...![]()
A je dobře, že se Bufík nebude stěhovat, protože je lepší, když víš, že se má dobře, a jak píšeš, dobře se tam rozhodně má, když po něm holčina chce to, co on sám rád dělá.. to je značka ideál...![]()
![]()
vendulka2066
napsal(a):
No krása, ty poháry.. má být na co hrdý.. chlupáč krásný...![]()
A je dobře, že se Bufík nebude stěhovat, protože je lepší, když víš, že se má dobře, a jak píšeš, dobře se tam rozhodně má, když po něm holčina chce to, co on sám rád dělá.. to je značka ideál...![]()
![]()
no..já už to nemá kde dávat, mám to v pokoji jak v železářství..bych to mohla prodávat![]()
![]()
tady zase bude lít..mě už trefí dneska
lucky
napsal(a):
no..já už to nemá kde dávat, mám to v pokoji jak v železářství..bych to mohla prodávat![]()
![]()
tady zase bude lít..mě už trefí dneska
![]()
No já si myslím,že už musíš mít pořádnou sbírku těch madailí a pohárů!!!!![]()
![]()
Abys na to měla jednu cimru speciál.![]()
![]()
Tady lít snad nebude,nevypadá to,ale fučí dost vítr,tak třeba něco přižene
,včera to bylo o hodinku a půl to seno,to už bychom nesklidili,kdyby nám zmokly ty balíky,to by bylo na mrtvici.![]()
![]()
Jéé,to se mi ty okýnka líběj....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No já si myslím,že už musíš mít pořádnou sbírku těch madailí a pohárů!!!!![]()
![]()
Abys na to měla jednu cimru speciál.![]()
![]()
Tady lít snad nebude,nevypadá to,ale fučí dost vítr,tak třeba něco přižene
,včera to bylo o hodinku a půl to seno,to už bychom nesklidili,kdyby nám zmokly ty balíky,to by bylo na mrtvici.![]()
![]()
Jéé,to se mi ty okýnka líběj....![]()
![]()
![]()
Hehe, si to umím živě představit.. já je naposledy myla před Velikonocema a taky se mi na ten svět lépe koukalo.. dokonce jsem viděla až na kožu dozádu do výběhu.. hehe....![]()
Teďka už by nutně potřebovaly znovu, jenže mi jich taky máme docela dost a tak se mi do toho moc znovu nechce...počkej, to schválně spočítám... ložnice, kuchyň, dědův pokoj, druhý dědův pokoj, prosklené dveře a dvě okna v obýváku... chjo... 7 prosklených vitrín jak na Václaváku v krámě... tak teď se mi nechce ještě víc...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Hehe, si to umím živě představit.. já je naposledy myla před Velikonocema a taky se mi na ten svět lépe koukalo.. dokonce jsem viděla až na kožu dozádu do výběhu.. hehe....![]()
Teďka už by nutně potřebovaly znovu, jenže mi jich taky máme docela dost a tak se mi do toho moc znovu nechce...počkej, to schválně spočítám... ložnice, kuchyň, dědův pokoj, druhý dědův pokoj, prosklené dveře a dvě okna v obýváku... chjo... 7 prosklených vitrín jak na Václaváku v krámě... tak teď se mi nechce ještě víc...![]()
![]()
Noo,to já asi taky tak něják jsem je myla,ale tady u tý cesty,jak jezděj auta,tak je to hrozný,
a vlašťofky tomu taky dávaj na frak.![]()
Tak,pro dnešek máme s Jarčou hotovo,jdu za koňouchama.
Pááá!!!![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Noo,to já asi taky tak něják jsem je myla,ale tady u tý cesty,jak jezděj auta,tak je to hrozný,
a vlašťofky tomu taky dávaj na frak.![]()
Tak,pro dnešek máme s Jarčou hotovo,jdu za koňouchama.
Pááá!!!![]()
Tak papá a moooooc je všechny pozdravuj.. už se na ně oba moooc těšíme...![]()
P.S. Jarušku pozdravuj taky.. je bezva...
vendulka2066
napsal(a):
Tak papá a moooooc je všechny pozdravuj.. už se na ně oba moooc těšíme...![]()
P.S. Jarušku pozdravuj taky.. je bezva...
No Tady pořád chvílemi leje a tak Usa se pase na zahradě a lítá domů se schovat a já pořád nevím, zda vylézt s ní pod sedlem, protože musím počítat s tím, že tak 10x zmokneme
lucky
napsal(a):
No Tady pořád chvílemi leje a tak Usa se pase na zahradě a lítá domů se schovat a já pořád nevím, zda vylézt s ní pod sedlem, protože musím počítat s tím, že tak 10x zmokneme
![]()
Já jsem ještě před několika léty do deště s koněm klidně vyjela,
ale dneska už mě to může vohrát.![]()
Už se mi do toho hnusu nechce,a ještě všechno sušit...![]()
Ale zase když mě chytne déšť venku,nevadí mi to,nedá se totiž nic jiného dělat.![]()
![]()
Díky,vyřídím.![]()
![]()
westgirl
napsal(a):
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Kousanec od Legiška Hanička vrátila a Legišek na to čučí a nechápe.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Kousanec od Legiška Hanička vrátila a Legišek na to čučí a nechápe.![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A Moruš s jazykem na vestě.![]()
Teda vidím, že se dobře baví
hříbata!
A ty ksichtíky jako obvykle síla
.
Jinak byla jsem s Usou se nakonec projet po loukách, pořádně jsme si zatrénovaly, nemá to chudáček teď jednoduché, ale byla mocinky šikovná. Dokonce ji jdou strašně hezky už i spiny!!!! Lepší na levou sranu, to se překračuje už moc hezky a pravidelně, na pravou je to horší, ale chce to cvik. Jinak jsme pracovali a úpracovali, až se z Usy kouřilo![]()
..byla táák ráda, že jde domů
Pak jsem ji ještě se psy zajela na vozík trávy, takže má co futrovat celou noc a ráno
..aby doplnila energii
No a já jdu spát, jsem dnes kaput. Psu se taky uhnali, lítali na louce jako paka. Hlavně Fabby to vždycky přeběhne za kámošem rotvíkem k plotu a pak zase pelíáší zpátky, jak je tráva vysoká, tak skáče jak zajíc
lucky
napsal(a):
Teda vidím, že se dobře baví
hříbata!
A ty ksichtíky jako obvykle síla
.
Jinak byla jsem s Usou se nakonec projet po loukách, pořádně jsme si zatrénovaly, nemá to chudáček teď jednoduché, ale byla mocinky šikovná. Dokonce ji jdou strašně hezky už i spiny!!!! Lepší na levou sranu, to se překračuje už moc hezky a pravidelně, na pravou je to horší, ale chce to cvik. Jinak jsme pracovali a úpracovali, až se z Usy kouřilo![]()
..byla táák ráda, že jde domů
Pak jsem ji ještě se psy zajela na vozík trávy, takže má co futrovat celou noc a ráno
..aby doplnila energii
No a já jdu spát, jsem dnes kaput. Psu se taky uhnali, lítali na louce jako paka. Hlavně Fabby to vždycky přeběhne za kámošem rotvíkem k plotu a pak zase pelíáší zpátky, jak je tráva vysoká, tak skáče jak zajíc
![]()
![]()
Ahooj,Lucí,popros někoho,třeba taťuldu,jestli by to nenatočil,jak Usidlo vyrábí spiny,já bych jí chtěla vidět.![]()
![]()
Dneska je krásný počásko na vychajdu s prťatama,
tak půjdeme poškádlit travičku do zahrad.
Jo,Lucí,takhle když skáče Cleuška v obilí,nebo i Fous,tak se vžddycky chechtáme,že je to hrozný,to je tak legrační,jak se vždycky na vteřinku objevěj jen malý uši a o pár metrů dál zase...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,Lucí,popros někoho,třeba taťuldu,jestli by to nenatočil,jak Usidlo vyrábí spiny,já bych jí chtěla vidět.![]()
![]()
Dneska je krásný počásko na vychajdu s prťatama,
tak půjdeme poškádlit travičku do zahrad.
Jo,Lucí,takhle když skáče Cleuška v obilí,nebo i Fous,tak se vžddycky chechtáme,že je to hrozný,to je tak legrační,jak se vždycky na vteřinku objevěj jen malý uši a o pár metrů dál zase...![]()
![]()
No to jo. To je legrační
. A teď si představ fundláka, když skáče jak veverka![]()
.
Jinak ono se tomu ještě nedá říkat spiny, ale točí se hezky pravidělně dokola. Na tu jednu stranu ji to jde lépe, to by šla fakt i rychleji, ale nyní hlavně aby se to naučila správně se překračovat.
Točit není co...to by byla celkově studa, hlavně v mém podání
tady Darések plavec
lucky
napsal(a):
No to jo. To je legrační
. A teď si představ fundláka, když skáče jak veverka![]()
.
Jinak ono se tomu ještě nedá říkat spiny, ale točí se hezky pravidělně dokola. Na tu jednu stranu ji to jde lépe, to by šla fakt i rychleji, ale nyní hlavně aby se to naučila správně se překračovat.
Točit není co...to by byla celkově studa, hlavně v mém podání
tady Darések plavec
![]()
Jéé,to je hezký,já nemám žádnýho našeho psa vyfocenýho,jak plave
,muším to napravit.
Ale zase mám vyfocenýho psa,kterej úplně dobrovolně skáče do taxíku,kterej jede kolem.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,to je hezký,já nemám žádnýho našeho psa vyfocenýho,jak plave
,muším to napravit.
Ale zase mám vyfocenýho psa,kterej úplně dobrovolně skáče do taxíku,kterej jede kolem.![]()
![]()
![]()
Tady už je spokojenej,veze si prdíznu.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tady už je spokojenej,veze si prdíznu.![]()
![]()
Ahoj dámy
Ale Čakina vypadá, že by se taky ráda svezla... snad tam tý Jarušce nakonec taky neskočila... to by Jaruška už neuvezla, ne??? ![]()
A je mi to trapné, ale musím se zeptat... co je to spina? Pochopila jsem, že jde o nějaké točení, ale vůbec netuším jaké a tady mi to určitě vysvětlíte tak, že to pochopím...
![]()
A musím vám napsat, jaký jsem měla včera úplně neuvěřitelný zážitek s koňouchama... přišla jsem do výběhu, Vendula i Cézar ke mě doklusali, Cézar mi řekl velkou sprosťárnu a šel se pást kousek vedle a Vendulka chtěla mazlit a drbat... tak jsem jí drbala, úplně všude - na nožičkách, na bříšku, na prdýlce, na krku.... a jí se to moc líbilo, ale pořád si koukala na bříško, jako by jí tam něco bolelo nebo svědilo, tak jsem jí zajela rukou až k cecíkům a našla jsem mězi cecíky starou zatvrdlou kůži...tak jsem jí to začala drbat a kůže se přitom odrolovala... no ta byla u vytržení, slastí zavírala očíčka....takhle jsem jí drbkala asi deset minut a protože jsem už necítila rukou, kam až můžu hrabat, tak jsem si pod ní opatrně dřepla a ona stála jako socha, i ocáskem přestala vrtět a nechala mě pod sebou, abych jí to mohla dodrbat... takže už tam nic nemá... no, neuvěřitelné se stalo skutečností, Cézarovi jsem pak udělala to samé a také stál jako socha ani se nehnul, aby mi neublížil... tak jsem z toho měla takovou radost... by mě nenapadlo, že mi to dovolí udělat tak brzy...![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Ahoj dámy
Ale Čakina vypadá, že by se taky ráda svezla... snad tam tý Jarušce nakonec taky neskočila... to by Jaruška už neuvezla, ne??? ![]()
A je mi to trapné, ale musím se zeptat... co je to spina? Pochopila jsem, že jde o nějaké točení, ale vůbec netuším jaké a tady mi to určitě vysvětlíte tak, že to pochopím...
![]()
A musím vám napsat, jaký jsem měla včera úplně neuvěřitelný zážitek s koňouchama... přišla jsem do výběhu, Vendula i Cézar ke mě doklusali, Cézar mi řekl velkou sprosťárnu a šel se pást kousek vedle a Vendulka chtěla mazlit a drbat... tak jsem jí drbala, úplně všude - na nožičkách, na bříšku, na prdýlce, na krku.... a jí se to moc líbilo, ale pořád si koukala na bříško, jako by jí tam něco bolelo nebo svědilo, tak jsem jí zajela rukou až k cecíkům a našla jsem mězi cecíky starou zatvrdlou kůži...tak jsem jí to začala drbat a kůže se přitom odrolovala... no ta byla u vytržení, slastí zavírala očíčka....takhle jsem jí drbkala asi deset minut a protože jsem už necítila rukou, kam až můžu hrabat, tak jsem si pod ní opatrně dřepla a ona stála jako socha, i ocáskem přestala vrtět a nechala mě pod sebou, abych jí to mohla dodrbat... takže už tam nic nemá... no, neuvěřitelné se stalo skutečností, Cézarovi jsem pak udělala to samé a také stál jako socha ani se nehnul, aby mi neublížil... tak jsem z toho měla takovou radost... by mě nenapadlo, že mi to dovolí udělat tak brzy...![]()
![]()
No a jako bonus úplně největší Vendulka přišla až ke mě a Cézarovi a stoupla si na mojí druhou stranu a tak jsem je oba najednou hladila tak dlouho, až oba usnuli... hlavičky svěšený, předcházelo tomu zívání, takže uvolněný a nakonec se jim úplně zavřeli očíčka, jak jim to bylo oběma příjemné.... měla jsem v tu chvíli dojem, že jsme úplně spojení... fakt krása... nic hezčího jsem ještě nezažila... úplné souznění... nádhera..snad to bude dneska pokračovat...![]()
![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
No a jako bonus úplně největší Vendulka přišla až ke mě a Cézarovi a stoupla si na mojí druhou stranu a tak jsem je oba najednou hladila tak dlouho, až oba usnuli... hlavičky svěšený, předcházelo tomu zívání, takže uvolněný a nakonec se jim úplně zavřeli očíčka, jak jim to bylo oběma příjemné.... měla jsem v tu chvíli dojem, že jsme úplně spojení... fakt krása... nic hezčího jsem ještě nezažila... úplné souznění... nádhera..snad to bude dneska pokračovat...![]()
![]()
JJ, to znám!! To není kůže, ale mezi těmi cecíky se vytváří takový plátek nečistot s nějakým prý mazem a ono to zaschne do takových velkých šupin. U kobyl, dyž se to nečistí, tak je to svědí a někdy to způsobuje prý to drbání ocasu.
Usa to taky miluje. Já ji omývám vždycky houbou, aby se to območilo a pak drbkáme a ona se nedávno u toho táák natahovala, až málem upadla
.
lucky
napsal(a):
JJ, to znám!! To není kůže, ale mezi těmi cecíky se vytváří takový plátek nečistot s nějakým prý mazem a ono to zaschne do takových velkých šupin. U kobyl, dyž se to nečistí, tak je to svědí a někdy to způsobuje prý to drbání ocasu.
Usa to taky miluje. Já ji omývám vždycky houbou, aby se to območilo a pak drbkáme a ona se nedávno u toho táák natahovala, až málem upadla
.
No jó, to je přesně ono, takové plátky s mazem.. ale jak se Vendulka bojí vody, tak houbu na sobě ještě neměla...
Respektive měla, ale jen jednou, od té doby dělá, že i z houby má strach a že to papá koníčky a já jí jednou ustoupila a ona si to od té doby nenechá na sebe šáhnout...
Vyzrála na mě ještě předtím, než jsem věděla, že na ní mám v takovém případě zatlačit a nenechat se ukecat... mě jí bylo líto, že se bojí, tak jsem toho nechala, ale nenapadlo mě, že tím ještě podpořím to její odmítání.. přišla na to, že když uteče, nebo se bude vzpírat, tak toho nechám... je vyčůraná.. a já byla trdlo makový,... chjo... budu muset všechny své chyby začít v té kruhovce napravovat, abych své koně přesvědčila o tom, že teď už vím....