Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2009 10:25
ampinka

XXX.XXX.43.2

Ahojky, jak zjistím, jak velkou podkovu mám koníkovi koupit? Nevím jaké velikosti jsou, jak se to značí, ani jak mám kopyto změřit. Každopádně nám teď odpadl kovář a kovat bude známý, takže budu muset podkovy kupovat. Nechávala jsem to vždy na kováři a nestarala se o to, ale okolnosti mě donutily se o to začít zajímat Takže prosím, kdo ví, napište mi jak to změřit a jak se to značí, děkuji

6.8.2009 10:44
stalonek

XXX.XXX.163.66

ampinka napsal(a):
Ahojky, jak zjistím, jak velkou podkovu mám koníkovi koupit? Nevím jaké velikosti jsou, jak se to značí, ani jak mám kopyto změřit. Každopádně nám teď odpadl kovář a kovat bude známý, takže budu muset podkovy kupovat. Nechávala jsem to vždy na kováři a nestarala se o to, ale okolnosti mě donutily se o to začít zajímat Takže prosím, kdo ví, napište mi jak to změřit a jak se to značí, děkuji

nevím jak to měřit,ale co takhle vzít s sebou starou podkovu z minulého kování zadní a přední a poměřit velikosti?

6.8.2009 10:50
kovbojka

XXX.XXX.215.221

ampinka napsal(a):

náš kovář nám obkreslil kopyto vnitřek nám vykreslil kde bude podkova a udělal tam i konce kde mají končit a že si je máme podle obrázku koupit. Určitě bych obkreslila přední a zadní kopyto a v prodejně vám už snad poradí. Ale nejlepší by bylo vzít starší podkovy jestli máte

Přidejte reakci

Přidat smajlík