Coral Zbytiny, malý westernový den 8.8.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2009 12:13
samhawkins

XXX.XXX.204.220

samhawkins napsal(a):

No jo, ifauna opět nezklamala, zobrazení fotek příšerný Byl jste tam někdo? Máte fotky?

9.8.2009 12:18
woldemortik

XXX.XXX.199.200

samhawkins napsal(a):
No jo, ifauna opět nezklamala, zobrazení fotek příšerný Byl jste tam někdo? Máte fotky?

škoda chtěla jsem tam jet mám to cca 60km,ale veyšlo mi to byla jsem pryč a kolem 14h bych už asi nic nestihl ani nafotit no možná jindy

9.8.2009 12:45
samhawkins

XXX.XXX.204.220

woldemortik napsal(a):
škoda chtěla jsem tam jet mám to cca 60km,ale veyšlo mi to byla jsem pryč a kolem 14h bych už asi nic nestihl ani nafotit no možná jindy

Bylo nádherný počasí, hlavní program začal od 13hod., takže mám hubu pěkně opálenou

10.8.2009 15:27
iveth

XXX.XXX.2.34

samhawkins napsal(a):

Chtěla jsem se zučastnit se svojí kobylkou, ale bohužel na poslední chvíli mi jedny potíže plány přerušili. Jinak byo tam i spřežení saňových psů

10.8.2009 17:22
samhawkins

XXX.XXX.204.220

iveth napsal(a):
Chtěla jsem se zučastnit se svojí kobylkou, ale bohužel na poslední chvíli mi jedny potíže plány přerušili. Jinak byo tam i spřežení saňových psů

Tak to je škoda, bylo tam závodníků pomálo To spřežení bylo super, ale jak táhli auto v pravé poledne to se mi moc nelíbilo

10.8.2009 17:28
woldemortik

XXX.XXX.199.200

samhawkins napsal(a):
Tak to je škoda, bylo tam závodníků pomálo To spřežení bylo super, ale jak táhli auto v pravé poledne to se mi moc nelíbilo

ty pesani nebily pavla jak jezdi s wiskym.tady od nás cca1km přes les je pán má kolem 50 psu převážne husky,malamuty jezdi snima závody po celím světe.minulý rok byl v rumunsku se psy na hrabich mu řekly dokad jin neukáže jak vypadá psí spřežení tak ho nepustí pres hranice.aspon se psy protáhly venku

10.8.2009 22:23
samhawkins

XXX.XXX.204.220

woldemortik napsal(a):
ty pesani nebily pavla jak jezdi s wiskym.tady od nás cca1km přes les je pán má kolem 50 psu převážne husky,malamuty jezdi snima závody po celím světe.minulý rok byl v rumunsku se psy na hrabich mu řekly dokad jin neukáže jak vypadá psí spřežení tak ho nepustí pres hranice.aspon se psy protáhly venku

Aha, tak to nevím. Ale ten pán, co má toho hřebčáka Whisky, tak ten do mikrofonu říkal, že jsou jeho, všech 13 Pesani toho měli plné tlapky, v pravé poledne na malém prostoru tahali auto... Ale jinak parádní představení

10.8.2009 22:24
samhawkins

XXX.XXX.204.220

samhawkins napsal(a):

Ale jako Whisky je kus koně

11.8.2009 10:17
iveth

XXX.XXX.9.228

samhawkins napsal(a):
Ale jako Whisky je kus koně

jo to je, taky mam slíbíno připuštění svojí kobylky. Viděla jsem po něm i hříbata, krásný. Má koníků víc, americký pony, appu.. Taky Whisky vystupoval na apasionatě. Hlavně mě na něj fascinuje jak krásně poslouchá na sebemenší pobídky

11.8.2009 10:20
iveth

XXX.XXX.9.228

woldemortik napsal(a):

No to nevím, ja jsem byla u něho se podívat a tyhle psy tam měl, měl jich tam i víc i to auto tam měl, taky pravidělně je zapřahá, tak nevím jak by mohli vlastnit nekomu jinýmu. Jezdí s nima i na závody.

11.8.2009 10:48
samhawkins

XXX.XXX.204.220

samhawkins napsal(a):

Tenhle koník je taky po Whiskym, asi 4 letý valášek.... Je z nějaké importované kobylky.
Ivet, co je Whisky za plemeno?

11.8.2009 12:00
iveth

XXX.XXX.9.228

samhawkins napsal(a):
Tenhle koník je taky po Whiskym, asi 4 letý valášek.... Je z nějaké importované kobylky.
Ivet, co je Whisky za plemeno?

je to čistej arabský plnokrevník, sice bych to na první pohled neuhodla, ale je. přijde mi takovej mohutnější než typický arábci, ale taky jestli to není tím že je hodne nasvalenej. a nevíš z jaký importovaný klisny to je?? nebylo to z klisny majitele whiskyho??

11.8.2009 12:13
samhawkins

XXX.XXX.204.220

iveth napsal(a):
je to čistej arabský plnokrevník, sice bych to na první pohled neuhodla, ale je. přijde mi takovej mohutnější než typický arábci, ale taky jestli to není tím že je hodne nasvalenej. a nevíš z jaký importovaný klisny to je?? nebylo to z klisny majitele whiskyho??

Fakticky arábek? No to koukám, to bych teda fakt neřekla. On je teda samej sval, to je fakt a má úžasnej charakter
O tom váláškovi říkal, že jeho mámu si nechal odněkud dovést, jestli jsem ho dobře pochopila, tak to byla "merénská" kobyla. Říkal, že BYLA, takže asi už nežije... No ale jinak tam taky říkal, že vůbec netuší, kde se u toho valáška vzala taková barvička

Přidejte reakci

Přidat smajlík