samhawkins
napsal(a):
No jo, ifauna opět nezklamala, zobrazení fotek příšerný
Byl jste tam někdo? Máte fotky?
woldemortik
napsal(a):
škoda chtěla jsem tam jet mám to cca 60km,ale veyšlo mi to byla jsem pryč a kolem 14h bych už asi nic nestihl ani nafotit no možná jindy
Bylo nádherný počasí, hlavní program začal od 13hod., takže mám hubu pěkně opálenou
samhawkins
napsal(a):
Chtěla jsem se zučastnit se svojí kobylkou, ale bohužel na poslední chvíli mi jedny potíže plány přerušili. Jinak byo tam i spřežení saňových psů
iveth
napsal(a):
Chtěla jsem se zučastnit se svojí kobylkou, ale bohužel na poslední chvíli mi jedny potíže plány přerušili. Jinak byo tam i spřežení saňových psů
Tak to je škoda, bylo tam závodníků pomálo ![]()
To spřežení bylo super, ale jak táhli auto v pravé poledne to se mi moc nelíbilo
samhawkins
napsal(a):
Tak to je škoda, bylo tam závodníků pomálo ![]()
To spřežení bylo super, ale jak táhli auto v pravé poledne to se mi moc nelíbilo
ty pesani nebily pavla jak jezdi s wiskym.tady od nás cca1km přes les je pán má kolem 50 psu převážne husky,malamuty jezdi snima závody po celím světe.minulý rok byl v rumunsku se psy na hrabich mu řekly dokad jin neukáže jak vypadá psí spřežení tak ho nepustí pres hranice.aspon se psy protáhly venku
woldemortik
napsal(a):
ty pesani nebily pavla jak jezdi s wiskym.tady od nás cca1km přes les je pán má kolem 50 psu převážne husky,malamuty jezdi snima závody po celím světe.minulý rok byl v rumunsku se psy na hrabich mu řekly dokad jin neukáže jak vypadá psí spřežení tak ho nepustí pres hranice.aspon se psy protáhly venku
Aha, tak to nevím. Ale ten pán, co má toho hřebčáka Whisky, tak ten do mikrofonu říkal, že jsou jeho, všech 13
Pesani toho měli plné tlapky, v pravé poledne na malém prostoru tahali auto... Ale jinak parádní představení
woldemortik
napsal(a):
No to nevím, ja jsem byla u něho se podívat a tyhle psy tam měl, měl jich tam i víc i to auto tam měl, taky pravidělně je zapřahá, tak nevím jak by mohli vlastnit nekomu jinýmu. Jezdí s nima i na závody.
samhawkins
napsal(a):
Tenhle koník je taky po Whiskym, asi 4 letý valášek....
Je z nějaké importované kobylky.
Ivet, co je Whisky za plemeno?
samhawkins
napsal(a):
Tenhle koník je taky po Whiskym, asi 4 letý valášek....
Je z nějaké importované kobylky.
Ivet, co je Whisky za plemeno?
je to čistej arabský plnokrevník, sice bych to na první pohled neuhodla, ale je. přijde mi takovej mohutnější než typický arábci, ale taky jestli to není tím že je hodne nasvalenej. a nevíš z jaký importovaný klisny to je?? nebylo to z klisny majitele whiskyho??
iveth
napsal(a):
je to čistej arabský plnokrevník, sice bych to na první pohled neuhodla, ale je. přijde mi takovej mohutnější než typický arábci, ale taky jestli to není tím že je hodne nasvalenej. a nevíš z jaký importovaný klisny to je?? nebylo to z klisny majitele whiskyho??
Fakticky arábek? No to koukám, to bych teda fakt neřekla. On je teda samej sval, to je fakt a má úžasnej charakter
O tom váláškovi říkal, že jeho mámu si nechal odněkud dovést, jestli jsem ho dobře pochopila, tak to byla "merénská" kobyla. Říkal, že BYLA, takže asi už nežije... No ale jinak tam taky říkal, že vůbec netuší, kde se u toho valáška vzala taková barvička