Lonžování s chambonem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 22:51

Reaguju na diskuzi o gumovém chambonu.... dávám sem dvě fotečky, abyste porovnali, jak mi koník chodil s volnýma gumama...

4.5.2006 22:53

cheyenne napsal(a):
Reaguju na diskuzi o gumovém chambonu.... dávám sem dvě fotečky, abyste porovnali, jak mi koník chodil s volnýma gumama...

a potom s utaženýma.... tady zrovna jsou utažený dost, doufám, že mě nezabijete..... takhle je měl maximálně 8minut a to až po pořádným rozhejbání.... porovnejte sami, snad uvidíte, proč jsem ho lonžovala takhle a koukněte, jestli se válí po předku...

5.5.2006 07:37

cheyenne napsal(a):

nezlob se a neber to jako rýpání.Na tý první fotce má mnohem spokojenější výraz i když hlavu nahoře

5.5.2006 09:04

cheyenne napsal(a):
a potom s utaženýma.... tady zrovna jsou utažený dost, doufám, že mě nezabijete..... takhle je měl maximálně 8minut a to až po pořádným rozhejbání.... porovnejte sami, snad uvidíte, proč jsem ho lonžovala takhle a koukněte, jestli se válí po předku...

Podívej se na prostornost chodu. Na první fotce zadní noha dopadá přibližně do místa, kde stála přední. Přední noha došlapuje někam mezi oko a hubu koně.
Pak si prohlédni fotku druhou. Je tam sice jiná fáze pohybu, avšak myslím, že i odtud se dá popsat, kam noha dopadá. Zadní noha se přední noze ani nepřiblíží, přední noha jde někam do půli krku. Zvaž, jestli ti "posilovna", rychlé nasvalování krku, vyváží ztrátu atletických schopností, chodů koně.

5.5.2006 21:20

cheyenne napsal(a):

Tyhlety dvě fotky ukazují, jak většina lidí posuzuje pohyb koně a proč spousta lidí montuje kamsi krk s hlavou.
Přikládám fotku klusáka (foto pochází ze stránky www.bodyskal.cz - omlouvám se tímto autorovi). Klusáci jdou od zádi, přesto mají hlavu "ve hvězdách".

Přidejte reakci

Přidat smajlík