POKEC, kde jste všici?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2009 20:30
mili

XXX.XXX.6.84

Ahoj holky,
kampak jste všici zmizeli? To jste se nechali zahubit?

A jak se všici máte? Co nového?

U nás cekem hooodně moc věcí, především se všem moc omlouvám za "náhlé" zmizení ale bohužel nám min.přez dva měsíce nešel počítač... A zde opravdu nemám žádnou jinou možnost se dostat na net...

Jináč Bany roste a roste...Začíná se z něho stávat chlapák jak hrom. Mimo toho jsme před 14-ti dny našli v igelitce na poli vyhozená štěňátka, byla to naprostá náhoda a je zázrak že žijí, ovšem se z nich "vyklubali" pěkní kousci a vypadá to že tatík je místní bernardýn...

21.8.2009 20:38
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Ahoj holky,

U nás cekem hooodně moc věcí, především se všem moc omlouvám za "náhlé" zmizení ale bohužel nám min.přez dva měsíce nešel počítač... A zde opravdu nemám žádnou jinou možnost se dostat na net...

Jináč Bany roste a roste...Začíná se z něho stávat chlapák jak hrom. Mimo toho jsme před 14-ti dny našli v igelitce na poli vyhozená štěňátka, byla to naprostá náhoda a je zázrak že žijí, ovšem se z nich "vyklubali" pěkní kousci a vypadá to že tatík je místní bernardýn...

Čaukyyyy, to jsem ráda, že tě tu vidím, už jsem ti chtěla posílat smsku, že je tu po tobě a Banym sháňka, jak se máte. Baňoura bych teda nepoznala, vypadá krásně a dospěle...
Pokec nám trochu umřel, nebyl moc čas, doma trochu budujem a nějak to nebere konce.
Se Saxulou jsme bojovali s flegmonou, už jsme bez následků zdrávi a doufám, že se to nebude už nikdy opakovat
Jak vy jste na tom s nožkama? Kopýtka nezlobí?

21.8.2009 20:46
mili

XXX.XXX.6.84

mili napsal(a):
Ahoj holky,

...

21.8.2009 20:55
mili

XXX.XXX.6.84

mili napsal(a):
Ahoj holky,

A to jsou ti dva...

21.8.2009 21:10
sabina

XXX.XXX.64.178

mili napsal(a):
A to jsou ti dva...

Ahoj holky t¨ýýýý jo..... z něj je už chlap to je síla...jak to letí. A jak je krásný a jak krásně stojí..... kus práce..fakt že jo.

Saxula naštěstí teda taky Ok, jo? A co pupík? jak je na tom?
Já Amira přestěhovala domůůůů takže mi kouká na zahradě. Jen sme čekali, až sesečem ječmen a už se buduje ohrada

21.8.2009 21:15
mili

XXX.XXX.6.84

cheyenne napsal(a):
Čaukyyyy, to jsem ráda, že tě tu vidím, už jsem ti chtěla posílat smsku, že je tu po tobě a Banym sháňka, jak se máte. Baňoura bych teda nepoznala, vypadá krásně a dospěle...
Pokec nám trochu umřel, nebyl moc čas, doma trochu budujem a nějak to nebere konce.
Se Saxulou jsme bojovali s flegmonou, už jsme bez následků zdrávi a doufám, že se to nebude už nikdy opakovat
Jak vy jste na tom s nožkama? Kopýtka nezlobí?

Ahoj Evi!!!
Vy jste bojovali s flegmonou jo? A kdepak k tomu Saxula přišel? Jak jste to léčili? My jsme to párkrát měli u dostiháků, ale co já si pamatuji tak se s tím nic moc nedělalo a šli ze sportu pryč..Ovšem později jsem jednoho viděla a byl úplně v pořádku...

O kopýtkách už ani nevím...Je to absolutně normální roček...(teda pro mě jedinečnej že..) ale víš jak to myslím... Možná že mu malinkato, ale opravdu málo rostou rychleji patky než ostatním , ale jináč nic..Normálně už dostává veškeré žrádlo, nijak ho neomezuji.. Začali jsme krmit tím Cavalorem a je z něho teda kus..

21.8.2009 21:23
mili

XXX.XXX.6.84

sabina napsal(a):
Ahoj holky t¨ýýýý jo..... z něj je už chlap to je síla...jak to letí. A jak je krásný a jak krásně stojí..... kus práce..fakt že jo.

Já Amira přestěhovala domůůůů takže mi kouká na zahradě. Jen sme čekali, až sesečem ječmen a už se buduje ohrada

Ahoj Gabčo. Je kusanec krásnej no..Akorát ta hlavička-se trošku "potatil"..Ale co je můj a povahou takový moje mimi...
Ty si bereš koňulu domu jo? To se máš..Taky chci jednou Banyho u domečku...

Holky nevíte o někom kdo by sháněl koně, nejlépe na PNH, nebo jako společníka? My nabízíme nádhernýho valacha 8let, má malinko šlacu , ale to opravdu nic není..Jen je pod sedlem složitější, klidně by byl i zadarmo ale jen opravdu do dobrých ruk!!!! A pak ještě spoustu dalších koní i ČT apod. Od hříbat ža po starší-majitel toho hodně rozprodává..

No a nakonec někdo kdo by chtěl psa...Uff toho je to je mazec---

21.8.2009 21:25
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

my už plně jezdíme

21.8.2009 21:27
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
my už plně jezdíme

Nojo, mám ho doma..skoro dva měsíce.

stáj

21.8.2009 21:28
mili

XXX.XXX.6.84

sabina napsal(a):
my už plně jezdíme

To je krasavec!!! Přidej ještě foto... A jináč už úplně zjistil že mu tam dole něco chybí?

21.8.2009 21:29
cheyenne

XXX.XXX.159.239

sabina napsal(a):

Flegmona byla souhra víc věcí, blbej škrábanec, hlubší kopýtka, divný počasí a už to bylo. Hned jsme nafasovali antibiotika a po dvou týdnech nožka dobrá, neměly by být následky. Pořídila jsem mu taky nějaký luxus granulky, moc mu jedou (ale co zrovna jemu ne ) a začíná se taky hezky tvarovat a krásně se leskne.
Pupík mi roste, jak kdybych zalejvala už se vcelku kulím a jak mám normálně ráda sluníčko a pařáky mi nevaděj, tak letos bych se bez toho obešla utíká to nějak rychle, mám za sebou tu "kritickou" část a kdyby se z nějakého důvodu narodilo už teď, tak by to mělo být v pohodě... ale snad těch 7 týdnů ještě vydržím vcelku. Doma už stojí postýlka, u mámy nastartovanej kočárek a ve středu jsme cvičně projeli trasu do porodnice .
A jak Amirek? Nezlobí pod sedlem? Nestíhám teď číst moc diskuzí, tak nejsem v obraze.... ustájení doma docela závidím, jsem si nedávno říkala, jak bych se Saxulovi věnovala víc, kdyby mi chodil pod okny... ale zatím v paneláku to asi nepůjde
Mili a jak ty zdravotně a pracovně? Žádné úrazy a problémy se svěřencema?

21.8.2009 21:33
sabina

XXX.XXX.64.178

cheyenne napsal(a):
Flegmona byla souhra víc věcí, blbej škrábanec, hlubší kopýtka, divný počasí a už to bylo. Hned jsme nafasovali antibiotika a po dvou týdnech nožka dobrá, neměly by být následky. Pořídila jsem mu taky nějaký luxus granulky, moc mu jedou (ale co zrovna jemu ne ) a začíná se taky hezky tvarovat a krásně se leskne.
Pupík mi roste, jak kdybych zalejvala už se vcelku kulím a jak mám normálně ráda sluníčko a pařáky mi nevaděj, tak letos bych se bez toho obešla utíká to nějak rychle, mám za sebou tu "kritickou" část a kdyby se z nějakého důvodu narodilo už teď, tak by to mělo být v pohodě... ale snad těch 7 týdnů ještě vydržím vcelku. Doma už stojí postýlka, u mámy nastartovanej kočárek a ve středu jsme cvičně projeli trasu do porodnice .
A jak Amirek? Nezlobí pod sedlem? Nestíhám teď číst moc diskuzí, tak nejsem v obraze.... ustájení doma docela závidím, jsem si nedávno říkala, jak bych se Saxulovi věnovala víc, kdyby mi chodil pod okny... ale zatím v paneláku to asi nepůjde

Jojo úplně to zjistil..než sem ho odpreparovala ze stájí... tak chodil s kobylou...sice dostal párkrát na držku...(plece) jakože zkoušel...ale nějak mu došlo, že ho to neba...tak toho nechal po čase

Joj je to príma, mít ho doma... foto přidám

21.8.2009 21:36
thesis

XXX.XXX.151.2

cheyenne napsal(a):

Ahoj holky, jdu kolem a koukám jak vyoraná myš. Bany je fakt krasavec, kde je to malinké hříbátko, chlupaté, hubené. Tohle je už teda fakt konisko to je až neuvěřitelné jak moc se změnil. Ani to neumím popsat jak mě to překvapilo, fakt krása. Přeju ať se mu dál jenom daří a páníčkům taky

21.8.2009 21:36
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Jojo úplně to zjistil..než sem ho odpreparovala ze stájí... tak chodil s kobylou...sice dostal párkrát na držku...(plece) jakože zkoušel...ale nějak mu došlo, že ho to neba...tak toho nechal po čase

Joj je to príma, mít ho doma... foto přidám

Pod sedlem docela spolehlivej..jasně že se lekne a já letím..když mi v stehnovým sedu ve cvalu uhne ostře skrz kopretinku
Ale jinak jak se trochu zajede..jde celkem slušně...a poslušně..jen nejezdíš často..aby toho neměl plný zuby..tak chvíli zpracovávme..než se ze sedla domluvíme...
pak je to paráda.

21.8.2009 21:41
mili

XXX.XXX.6.84

cheyenne napsal(a):

Tož já naštěstí zdravotně dobré, teť jsem zrovna 2x jedila, jednou v Brně a jednou v Netolicích...V práci mě to též baví, ale vše má své mouchy že... Takže bych občas radši dělala někde u parkuráků, krásně si přiježďovala a učila se novým věcem...Ale to jsou takové sny..
Přítel si zlomil v dotihu ruku, má tam dva šrouby, takže se teď válí doma. Jak mě to nebavilo když jsem to před půl rokem měla já a teď bych si místo něj na pár dní i lehla...

21.8.2009 21:47
cheyenne

XXX.XXX.159.239

mili napsal(a):
Tož já naštěstí zdravotně dobré, teť jsem zrovna 2x jedila, jednou v Brně a jednou v Netolicích...V práci mě to též baví, ale vše má své mouchy že... Takže bych občas radši dělala někde u parkuráků, krásně si přiježďovala a učila se novým věcem...Ale to jsou takové sny..
Přítel si zlomil v dotihu ruku, má tam dva šrouby, takže se teď válí doma. Jak mě to nebavilo když jsem to před půl rokem měla já a teď bych si místo něj na pár dní i lehla...

Mě ježdění už dost chybí, těším se, až zas budu moct...
Lukáš minulý týden měl trochu jednání s koníkem a taky se teď válí doma, s kolenem já jsem teď vybírala dovču, tak jsem po dvou týdnech odpočnutá a utahaná zároveň ještě mě čeká poslední týden v práci a pak už dloooouhá dovolená.... za porodný pořídím sedlo a hurá makat přes zimu
Sabi, Amir je moc krásnej

21.8.2009 21:47
sabina

XXX.XXX.64.178

mili napsal(a):

stejně to musí být dobře nebezpečný...takovej dostih..co?

jedna legrační
Foto moje kamarádka

21.8.2009 21:49
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

jedna legrační
Foto moje kamarádka

díky...
Jinak taky ti tu dooohouuuu dovolenou závidím...a nezávidím v jednom...bude to krásný...ale hodně náročný.

No hlavně aby bylo prtě zdraví

21.8.2009 21:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

sabina napsal(a):

jedna legrační
Foto moje kamarádka

ahoj Mili, teda Bany krásně zmohutněl,už to není to malinkaté cosi na nožce že to sotva stálo,co bylo na těch fotkách poprvé fakt krásný koník ať vám to spolu jde :))

21.8.2009 21:54
cheyenne

XXX.XXX.159.239

sabina napsal(a):
díky...
Jinak taky ti tu dooohouuuu dovolenou závidím...a nezávidím v jednom...bude to krásný...ale hodně náročný.

No hlavně aby bylo prtě zdraví

Taky se těším a netěším.... nějak si to pořád neumím představit
Jsem se zrovna chtěla zeptat na pesose a je to pořád stejnej bubák fotka dost drsná

21.8.2009 21:56
sabina

XXX.XXX.64.178

cheyenne napsal(a):
Taky se těším a netěším.... nějak si to pořád neumím představit
Jsem se zrovna chtěla zeptat na pesose a je to pořád stejnej bubák fotka dost drsná

jj je pořád stejně boží

21.8.2009 22:00
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
jj je pořád stejně boží

ještě jednu..

sme se sušily po koupání taky fotila kamarádka

21.8.2009 22:01
mili

XXX.XXX.6.84

sabina napsal(a):

jedna legrační
Foto moje kamarádka

Jo tak to si říkám pomalu deno-denně kde je to malé, hubené hřínátko...A občas zamrzí že menší už nebude..Ale co, roste do krásy a já se hold musím smířit s tím že to utíká jak blázen. Však už ho zachvíli budu mít rok, takže to 5ti měsíční hříbátko už někam odešlo...Hlavně že je zdraví.
Tudle jsem s ním po dlouhé době vyrazila na pořádnou prochajdu a teprv jsem si přiznala, že už nemám hříbátko ale chlapáka...(I když času má samozřejmě ještě dost)

No a co se dostihů týče, letos mě to neba, pač je tvrdo a tím pádem je hodně úrazů a bohužel i hodně koníků.... Já je jezdím pač nechci být "jen pracovní jezdec", ale radši bych byla někde u "sporťáků", strašně mě baví se s koňma sžívat a sledovat jak se lepší...

21.8.2009 22:02
sabina

XXX.XXX.64.178

mili napsal(a):
Jo tak to si říkám pomalu deno-denně kde je to malé, hubené hřínátko...A občas zamrzí že menší už nebude..Ale co, roste do krásy a já se hold musím smířit s tím že to utíká jak blázen. Však už ho zachvíli budu mít rok, takže to 5ti měsíční hříbátko už někam odešlo...Hlavně že je zdraví.
Tudle jsem s ním po dlouhé době vyrazila na pořádnou prochajdu a teprv jsem si přiznala, že už nemám hříbátko ale chlapáka...(I když času má samozřejmě ještě dost)

No a co se dostihů týče, letos mě to neba, pač je tvrdo a tím pádem je hodně úrazů a bohužel i hodně koníků.... Já je jezdím pač nechci být "jen pracovní jezdec", ale radši bych byla někde u "sporťáků", strašně mě baví se s koňma sžívat a sledovat jak se lepší...

to věřím..že je lepší se v práci někam posouvat..ale třeba kápneš na lepší časem..někdy.

Jinak je fakt že je to úplně jiný kůň, krása..fakt jooooo

21.8.2009 22:10
cheyenne

XXX.XXX.159.239

sabina napsal(a):
to věřím..že je lepší se v práci někam posouvat..ale třeba kápneš na lepší časem..někdy.

Utíká to rychle, já už mám Saxulu přes tři roky, přijde mi to jako nedávno, co jsme kastrovali a už je to rok.... hříbátko už je též v nenávratnu a je z něj velikej dospělák...
U nás už začíná bouřit.... a já půjdu chrnět, máme toho budování doma málo, tak jde Lukin zítra ještě pomáhat kamarádům stavět komín, budu muset využít volný byt a pořádně už uklidit, konečně máme všechno vymalovaný a natřený
Jsem slíbila, že si sednu k počítači jen na chvilku ale jsem ráda, že jsem vás tu "potkala" a snad zas brzy pokecáme.
Zatím se mějte a opatrujte koníky, psíky a všechny ostatní.... páček

21.8.2009 22:26
mili

XXX.XXX.6.84

sabina napsal(a):

Ahoj Baru, tak co koníci? Už jsis koupila podbřišník?

No já se musím přiznat že jsem vám ty fotečky jen tak narychlo nafotila včera pač jak nebyl PC tak jsem neměla kam ukládat takže jsem bohužel nemohla moc fotit, pač do mobilu se mi jich moc nevleze no...:-(

Ale jo, já si na práci nestěžuji, jen prostě kolem dostihů taky se spoustou věcí nesouhlasím..Ale pro mě jsou plňásci můj život, no..A tak nějak se snažím sama učit, někteří si myslí že jsu jiná..Ale já jedu na koni a říkám si sama v duchu-paty dolu, holeň atd. Taky mě baví když jedím nějakého koně dýl, sledovat co a jak funguje, jestli začíná víc pracovat hřbetem atd. Tak nějak se učím, kvůli Banymu..Až třebas za ty dva roky na něj sednu, ať nejsu úplný "tatar"..Ale chtěla bych někoho takového ještě k sobě, když už nemám tenéra no...

21.8.2009 22:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Ahoj Baru, tak co koníci? Už jsis koupila podbřišník?

No já se musím přiznat že jsem vám ty fotečky jen tak narychlo nafotila včera pač jak nebyl PC tak jsem neměla kam ukládat takže jsem bohužel nemohla moc fotit, pač do mobilu se mi jich moc nevleze no...:-(

Ale jo, já si na práci nestěžuji, jen prostě kolem dostihů taky se spoustou věcí nesouhlasím..Ale pro mě jsou plňásci můj život, no..A tak nějak se snažím sama učit, někteří si myslí že jsu jiná..Ale já jedu na koni a říkám si sama v duchu-paty dolu, holeň atd. Taky mě baví když jedím nějakého koně dýl, sledovat co a jak funguje, jestli začíná víc pracovat hřbetem atd. Tak nějak se učím, kvůli Banymu..Až třebas za ty dva roky na něj sednu, ať nejsu úplný "tatar"..Ale chtěla bych někoho takového ještě k sobě, když už nemám tenéra no...

No jéje mili,koupila, prodala,koupila další, tak uvidíme..už to má zahojené,jen mu ještě nenarostly chlupy, a byla pravda to co mi tam někdo psal že to bude zapařené,protože mu tam vypadly chlupy kde měl tu bouli.. ještě mu to nestihlo narůst zpátky ale jinak je to v pořádku.. ale jinak doufám že už bude podbřich dobrý,nerada bych se s ním loučila, vypadá strašně hezký a měkoučký.. zase sem šly do textilního neoprenu,protože ten umělý nějak nedýchal no .. tak uvidíme..

Jinak to ti závidím takovou práci , já dostiháka jela na jízdárně maximálně :).. No v neděli jedu na takovou akci k panu Holčákovi, že chce zase po dlouhé době Ste¨lču vidět :D.. to zase budou výtky že ho málo trénuju protože je tlustý :D.. byla sem zvaná ať přijedu s koniskem,tak budu už zkoušet ten podbřišník,chci to odložit qaž na tu neděli, hned po dostihu sedlo sundám a pak nasadím na crossy zase.. však uvidíme třeba už to byla správná vollba paní v potřebách mi ho vychválila tak uvidíme..

22.8.2009 10:32
evush2010

XXX.XXX.132.236

stalonek napsal(a):
No jéje mili,koupila, prodala,koupila další, tak uvidíme..už to má zahojené,jen mu ještě nenarostly chlupy, a byla pravda to co mi tam někdo psal že to bude zapařené,protože mu tam vypadly chlupy kde měl tu bouli.. ještě mu to nestihlo narůst zpátky ale jinak je to v pořádku.. ale jinak doufám že už bude podbřich dobrý,nerada bych se s ním loučila, vypadá strašně hezký a měkoučký.. zase sem šly do textilního neoprenu,protože ten umělý nějak nedýchal no .. tak uvidíme..

Jinak to ti závidím takovou práci , já dostiháka jela na jízdárně maximálně :).. No v neděli jedu na takovou akci k panu Holčákovi, že chce zase po dlouhé době Ste¨lču vidět :D.. to zase budou výtky že ho málo trénuju protože je tlustý :D.. byla sem zvaná ať přijedu s koniskem,tak budu už zkoušet ten podbřišník,chci to odložit qaž na tu neděli, hned po dostihu sedlo sundám a pak nasadím na crossy zase.. však uvidíme třeba už to byla správná vollba paní v potřebách mi ho vychválila tak uvidíme..

Děvčata, mohu s k vám připojit ? nějak se při tom počasí venku nudím doma u PC....

22.8.2009 13:36
vargo

XXX.XXX.225.240

evush2010 napsal(a):
Děvčata, mohu s k vám připojit ? nějak se při tom počasí venku nudím doma u PC....

Ahojky všem,
Mili to je dost, že se tu ukážeš, zakládala jsem téma, ozvalo se tam spoustu lidí jenom ty ne....... Teda Bany je opravdu kus chlapa, když si vzpomenu jak vypadal...žebra mu lezli, chlupatej jak medvídek.....a teď....je to vůbec Bany?? Hlavně, že se máte dobře No a Bany je tedy na pastvě s ostatníma hříbkama nebo jak to teď vlastně máte???

Jinak já mám kobylu na prázdninách u kámošky...je venku a hodně jí to prospívá....jak byla v boxe, tak byla pořád taková hubená, kosti vylezlé akorát to břicho velké a teď je krásně zakulacená, bříško akorát....
Nu posuďte samy....

předtím

22.8.2009 13:37
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Ahojky všem,
Mili to je dost, že se tu ukážeš, zakládala jsem téma, ozvalo se tam spoustu lidí jenom ty ne....... Teda Bany je opravdu kus chlapa, když si vzpomenu jak vypadal...žebra mu lezli, chlupatej jak medvídek.....a teď....je to vůbec Bany?? Hlavně, že se máte dobře No a Bany je tedy na pastvě s ostatníma hříbkama nebo jak to teď vlastně máte???

Jinak já mám kobylu na prázdninách u kámošky...je venku a hodně jí to prospívá....jak byla v boxe, tak byla pořád taková hubená, kosti vylezlé akorát to břicho velké a teď je krásně zakulacená, bříško akorát....
Nu posuďte samy....

předtím

a teď

22.8.2009 13:38
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
a teď

Mili, zavítej s Banym k nám na angličáky

23.8.2009 08:56
shantal88

XXX.XXX.250.238

mili napsal(a):
Ahoj holky,

Teda mili, ten teda alej e kus
Je vidět, že ti tvoji péči oplatil moc a moc hezky, je na něj radost pohledět.
Jak je vlastně starý ted?

sadzi saj

24.8.2009 09:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

shantal88 napsal(a):
Teda mili, ten teda alej e kus
Je vidět, že ti tvoji péči oplatil moc a moc hezky, je na něj radost pohledět.
Jak je vlastně starý ted?

Mili, je z něj fakt fešák

A zjistit se ti asi o zrzoňce nic nepodařilo, co??

24.8.2009 09:41
klawdie

XXX.XXX.100.124

sadzi saj napsal(a):
Mili, je z něj fakt fešák

A zjistit se ti asi o zrzoňce nic nepodařilo, co??

MIli užásná proměna, gratuluju...ať jste ve zdraví dál...

25.8.2009 22:09
mili

XXX.XXX.7.50

klawdie napsal(a):

Ahoj, už zas nebyl nějak čas..Ráno do práce, pak odpočinek, když mám službu tak opět do práce, pak Bany a taky běhat...No je toho teď dost, pač v sobotu opět jezdím v Lysé... O víkendu jsme byli v Mostě na dostizích takže dloooouuuhháá cesta...

Jináč Banyho mám zde, nějak jsem to nedokázala-dát ho pryč k někomu cizému na pastevko... Ale troufám si říct že mu nic nechybí...Mám k němu jednoho stálého kamaráda(též mladého hřebce), občas jich jde víc..Dám k nim nějakého toho profesora co je malinko "prochová" v základech slušného chování...

Jináč to má tak jak se mu zachce, on si umí dát najevo kdy už toho "výběhování" má dost, momentálně se usadil na tom že ho navečer pustím-kolem 18.00 a ráno v 6.00h ho zavřu...Mají dost velkou pastvu, dostatek trávy i pohybu, ale rád jde dom kde jen chrní... No spíš doslova chrápe...

Jináč kus chlapa to je, třebas jsem tam-toho dala pryč a koupila jemu podobného...Co myslíte?

25.8.2009 22:17
mili

XXX.XXX.7.50

klawdie napsal(a):

..

26.8.2009 13:52
vargo

XXX.XXX.96.34

mili napsal(a):
..

Mili: tak to by Ti jistě nikdo nevěřil, protože všichni ví, co všechno jsi do Banyho vložila a teď nemyslím jen peníze A hlavně, jak jsme tě všichni podporovaly, nejen tady na ifauně, ale také doma určitě
joa Mili kde že vlastně bydlíte s Banym??? mám pocit, že to bylo někde u J. Hradce, jste tam pořád???

26.8.2009 14:05
mili

XXX.XXX.7.50

vargo napsal(a):
Mili: tak to by Ti jistě nikdo nevěřil, protože všichni ví, co všechno jsi do Banyho vložila a teď nemyslím jen peníze A hlavně, jak jsme tě všichni podporovaly, nejen tady na ifauně, ale také doma určitě
joa Mili kde že vlastně bydlíte s Banym??? mám pocit, že to bylo někde u J. Hradce, jste tam pořád???

Škoda... No bohužel Bany u J.H ještě nikdy nebyl (zatím) z tama pocházím já a mám tam rodiče. Dřív jsme s Banym byli u Karlových Varů a teď jsme mezi Olomoucí a Prostějovem (u Konic)...

26.8.2009 14:27
mercus

XXX.XXX.182.203

mili napsal(a):
Škoda... No bohužel Bany u J.H ještě nikdy nebyl (zatím) z tama pocházím já a mám tam rodiče. Dřív jsme s Banym byli u Karlových Varů a teď jsme mezi Olomoucí a Prostějovem (u Konic)...

Ahoj Mili, prosím tě, chtěla bych se zeptat....Je těžký jezdit v dostihovým sedle??

26.8.2009 14:57
mercus

XXX.XXX.182.203

mercus napsal(a):
Ahoj Mili, prosím tě, chtěla bych se zeptat....Je těžký jezdit v dostihovým sedle??

V anglii jezdím cca 10 let a vcelku obstojně, mám i základy westernu...pracovala jsem u parkuráků a drezůráků...Teď nastupuji do dostihové stáje a budu se muset naučit v dostihovým sedle...pár dostiháků už jsem jezdila i dřív ale jen v normální anglii..nemáš nějaké rady do začátku?? Děkuji

30.8.2009 12:03
mili

XXX.XXX.6.16

mercus napsal(a):
V anglii jezdím cca 10 let a vcelku obstojně, mám i základy westernu...pracovala jsem u parkuráků a drezůráků...Teď nastupuji do dostihové stáje a budu se muset naučit v dostihovým sedle...pár dostiháků už jsem jezdila i dřív ale jen v normální anglii..nemáš nějaké rady do začátku?? Děkuji

Ahoj Lenííku a mohu vědět ke komu jdeš dělat? (ten dostihový svět je malý a určitě budu znát..) No těžké, je to úplně něco jiného. Jináč v práci se nejezdí vysloveně v "dostihovém sedle" (ty mívají např.jen 150g podle potřeby jezdce) ale v pracovce...Normálně se používají bezkostrové...Jsou ale trenéři kteří mají do práce klasické kostrovky!!! Rozdíl od normálního sedla je ten že nedrží jezdci sed, bočnice jsou výš jak např. u skokových sedel (parkurových) a to proto aby si člověk mohl zkrátit do "kentre pígle" - třmeny...Je to hodně o zvyku, já se snažím jezdit tak abych na tom vypadala a když si pak třeba sednu do klasického sedla přídu si jak v křesle a hlavně je vše takové jednodušší...
Ps. Neumím takhle moc vysvětlit...

30.8.2009 14:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

mili napsal(a):
Ahoj Lenííku a mohu vědět ke komu jdeš dělat? (ten dostihový svět je malý a určitě budu znát..) No těžké, je to úplně něco jiného. Jináč v práci se nejezdí vysloveně v "dostihovém sedle" (ty mívají např.jen 150g podle potřeby jezdce) ale v pracovce...Normálně se používají bezkostrové...Jsou ale trenéři kteří mají do práce klasické kostrovky!!! Rozdíl od normálního sedla je ten že nedrží jezdci sed, bočnice jsou výš jak např. u skokových sedel (parkurových) a to proto aby si člověk mohl zkrátit do "kentre pígle" - třmeny...Je to hodně o zvyku, já se snažím jezdit tak abych na tom vypadala a když si pak třeba sednu do klasického sedla přídu si jak v křesle a hlavně je vše takové jednodušší...
Ps. Neumím takhle moc vysvětlit...

ahojky,dlouho sem tu nezavítala..jakpak se všichni dneska máte? včera jsem přijela z anglie, tak jsem šla dneska za koněm.. sem si ho vzala na parelu a šli sme na vyjížďku.. pěkně šlapal, stavili jsem se do olzy tak i nožky vychlazené a jinak paráda, cestou domů jsem na poslední louce ohlávku sundala, a šel hezky i bez ní,jen se trošku bojím ji sundávat před cestou, co kdyby jelo auto a náhodou nemám nic v ruce a třeba by neposlechl.. tak mi moje svědomí tohle nedovolí, ale jinak dneskasjem si fakt vyjdu užila.. tak pohoda, bylo mnám dobře sami na vyjížďce,klid,ptáci,les.. hmmm..

jinak mě se v placce jezdí docela dobře akorát mě z těch krátkých třmenů na delší výje bolí nohy a zadek z toho tvrdého posedlí.. ale jinak je to docela fajn sedlo, koupila jsem ho před rokem.. , v pondělí jsem si ho po dlouhé době vzala na stelču v karlovicích , já po roce a stelča skoro po třech letech..

30.8.2009 14:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ahojky,dlouho sem tu nezavítala..jakpak se všichni dneska máte? včera jsem přijela z anglie, tak jsem šla dneska za koněm.. sem si ho vzala na parelu a šli sme na vyjížďku.. pěkně šlapal, stavili jsem se do olzy tak i nožky vychlazené a jinak paráda, cestou domů jsem na poslední louce ohlávku sundala, a šel hezky i bez ní,jen se trošku bojím ji sundávat před cestou, co kdyby jelo auto a náhodou nemám nic v ruce a třeba by neposlechl.. tak mi moje svědomí tohle nedovolí, ale jinak dneskasjem si fakt vyjdu užila.. tak pohoda, bylo mnám dobře sami na vyjížďce,klid,ptáci,les.. hmmm..

jinak mě se v placce jezdí docela dobře akorát mě z těch krátkých třmenů na delší výje bolí nohy a zadek z toho tvrdého posedlí.. ale jinak je to docela fajn sedlo, koupila jsem ho před rokem.. , v pondělí jsem si ho po dlouhé době vzala na stelču v karlovicích , já po roce a stelča skoro po třech letech..

tu je to líp vidět... v pracovním dostihovém sedle se taky jezdí dobře, ale ta placka je luxusní.. ale vypadnout se z ní dá docela snadno..

Přidejte reakci

Přidat smajlík