Tak trochu pomoci se rozhodnout

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2009 11:41
marketka

XXX.XXX.179.23

Vkládám sem fotku jedněch saní. Byly mi nabídnuty k prodeji za velice slušnou cenu, až téměř zadarmo. Jak je vidět, je na nich nutná větší renovace. Stačí jen natřít,opravit atd.Nicméně, vypadá, že bych je asi dávala dokupy sama a i náš koník kdysi tahal, takže by byly využité. Nejsme v horské oblasti, sníh tu sice bývá, i loni se držel celkem dost dlouho a bylo ho hodně, tak nějak přemýšlím ,jestli do saní jít? Stojí asi 40 km od nás. Mám se rozhodnout během dneška. Tak nějak nevím...

20.9.2009 11:42
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Vkládám sem fotku jedněch saní. Byly mi nabídnuty k prodeji za velice slušnou cenu, až téměř zadarmo. Jak je vidět, je na nich nutná větší renovace. Stačí jen natřít,opravit atd.Nicméně, vypadá, že bych je asi dávala dokupy sama a i náš koník kdysi tahal, takže by byly využité. Nejsme v horské oblasti, sníh tu sice bývá, i loni se držel celkem dost dlouho a bylo ho hodně, tak nějak přemýšlím ,jestli do saní jít? Stojí asi 40 km od nás. Mám se rozhodnout během dneška. Tak nějak nevím...

Šli byste do té opravy?

20.9.2009 11:51
markemic

XXX.XXX.129.45

marketka napsal(a):

Výsledek by určitě stál za to,ale já bych na to neměla nervyObdivuju každého ,kdo se do takového počinu pustí..Záleží na Vás,jestli se na to cítíte

20.9.2009 12:59
baruu

XXX.XXX.48.154

marketka napsal(a):

já bych do toho šla....pokud na to máte i vhodného koníka tak super...a v dnešní době něco zadarmo...to se jen tak nevidí...i vzhledem k tomu že pokud by se ti po rekonstrukci nehodily do "krámu" můžeš je prodat...

20.9.2009 13:01
markemic

XXX.XXX.129.45

baruu napsal(a):
já bych do toho šla....pokud na to máte i vhodného koníka tak super...a v dnešní době něco zadarmo...to se jen tak nevidí...i vzhledem k tomu že pokud by se ti po rekonstrukci nehodily do "krámu" můžeš je prodat...

Nevím jestli se mýlím,ale mám dojem že za ně chtějí nějaké 3000....co jsem tedy četla ve West. kochačích..

20.9.2009 13:27
marketka

XXX.XXX.179.23

markemic napsal(a):
Nevím jestli se mýlím,ale mám dojem že za ně chtějí nějaké 3000....co jsem tedy četla ve West. kochačích..

Jo, máš pravdu. Pán chtěl 5 tisíc, nakonec jsme se dohodli na 3 tisících poté, co jsem je viděla. Ale ty opravy tam budou třeba. A tedˇ moje rozhodnutí. Já to odpískala, protože jsem si uvědomila, že nemám na to moc časíku, vše by bylo na úkor dětí, kdybych vlastně po pracovní době nedělala nic jiného, než bych ty saně dávala dokupy+další práce doma, navíc to ted v práci vypadá na přesčasy. Manžel na to taky moc časíku nemá, jinak bych neváhala. Takže, pokud byste měl někdo zájem, mohu poslat kontakt na majitele a více detailnějších foto. Pán je od Nového Bydžova.kdyžtak pište na: brouk@dobrovice.cz, napíšu víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík