Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2009 10:21
janna

XXX.XXX.78.34

Tak mě tak napadlo, jestli měl Lidl loni nebo předloni zase nějakou akci s koňskejma věcma? Nevím jestli jsem to prošvihla, nebo nic nebylo.

25.10.2009 10:28
remonek

XXX.XXX.82.124

janna napsal(a):
Tak mě tak napadlo, jestli měl Lidl loni nebo předloni zase nějakou akci s koňskejma věcma? Nevím jestli jsem to prošvihla, nebo nic nebylo.

Loni myslím bylo něco málo na jaře. Občas mrknu na www.lidl.cz a tam jsou aktuální nabídky

25.10.2009 11:23
koki

XXX.XXX.148.19

remonek napsal(a):
Loni myslím bylo něco málo na jaře. Občas mrknu na www.lidl.cz a tam jsou aktuální nabídky

Letos z jara jsem náhodou natrefila a odpocovačky. Měli jich 5 tak jsem zbalila všecky - byly po 100 kč, takže nebylo co řešit Taky by se mi ted šikla nějaká Lidl akce. Už bych potřebovala ohlávky

25.10.2009 11:25
etnies

XXX.XXX.216.220

koki napsal(a):
Letos z jara jsem náhodou natrefila a odpocovačky. Měli jich 5 tak jsem zbalila všecky - byly po 100 kč, takže nebylo co řešit Taky by se mi ted šikla nějaká Lidl akce. Už bych potřebovala ohlávky

odpocka za 100kč? u nás mají vždy jen pamlsky asi budu muset vyrazit do nějakého jiného

25.10.2009 12:49
bonita

XXX.XXX.188.87

janna napsal(a):

jj aj u nas na SK mali odpocky za 3!!! Eura, ale nezobrala som ani jednu, lebo ti moji by to mali asi ako rucnik na hlavu

25.10.2009 17:28
iveth

XXX.XXX.161.66

janna napsal(a):

No ja asi tak před dvěma roky jem z lidlu koupila ohlavku, stala 100 a byla vypodložená, přezky i pod bradou, mam ji doted a furt drží. Jen praskla karabina, dala jsem jinou a zatim spokojenost.

25.10.2009 17:51
janna

XXX.XXX.78.34

iveth napsal(a):
No ja asi tak před dvěma roky jem z lidlu koupila ohlavku, stala 100 a byla vypodložená, přezky i pod bradou, mam ji doted a furt drží. Jen praskla karabina, dala jsem jinou a zatim spokojenost.

No právě že já bych brala taky ohlávku. Můj koňouch jí má už pátej rok a furt drží ( a fakt jí používám má jí celý dny ve výběhu ). Zasloužil by si novou trošku se mu začíná drbat vypodložení na nose.
Jinak odpocku mám ještě jednu rezervní a vlasně jí ani nepotřebuju tak mi doma leží. Ale bohužel jsem jí nekoupila za 100 Kč bylo to tenkrát v tý druhý vlně když stála jedna asi 400Kč teda aspoň tady u nás v Č.Budějovicích. Taky mám lonžku. Je moc dobrá jen mi na ní po pěti letech chcípla karabina, když jsem jí půjčila na nakládání koně do vozíku a on hodně bojoval tak to nevydržela. Dala jsem tam jinou a funguje dál. Takže já jsem s kvalitou spokojená určitě o něco předčí cenu.
Tak holt budu muset být víc na pozoru. Tak díkes za ohlasy a když se něco tady v Č B. vyskytne tak nebuďte "budějičáci" hamouni a ohlaste to .

25.10.2009 19:44
sheril

XXX.XXX.88.21

janna napsal(a):

U nás na děčínsku je to vždy mezi únorem a březnem,prodávají se odpocovačky,dečky pod sedlo,bičíky,vodítka holinky,kopytní nože...já mám od tamtud tři ohlávky,jednu jsem už vyměnila,jednu prodala a jednu prodala s koněm,bičík,rukavice,vodítko,a troje bandáže hnědé,modré a černé 4 ks za 400Kč a i s flísem.JInak u nás na sweveru blízko hranic je v německém městě tkz.svíčkárna,prodávají tam vše od jídla počínaje stavebnim materiálem konče,tam jsem kupovala reflexní chrániče za 7,5 EURa loni,maj tam i sady čištění,odpocovačky pod sedlo,dečky,,beránky atd. velký výběr

25.10.2009 19:58
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
U nás na děčínsku je to vždy mezi únorem a březnem,prodávají se odpocovačky,dečky pod sedlo,bičíky,vodítka holinky,kopytní nože...já mám od tamtud tři ohlávky,jednu jsem už vyměnila,jednu prodala a jednu prodala s koněm,bičík,rukavice,vodítko,a troje bandáže hnědé,modré a černé 4 ks za 400Kč a i s flísem.JInak u nás na sweveru blízko hranic je v německém městě tkz.svíčkárna,prodávají tam vše od jídla počínaje stavebnim materiálem konče,tam jsem kupovala reflexní chrániče za 7,5 EURa loni,maj tam i sady čištění,odpocovačky pod sedlo,dečky,,beránky atd. velký výběr

Jo lonžky jsem měla dvě a s poslední mi přišla Dáša dom jen s karabinou a 30 cm cancourem,

25.10.2009 23:40
vilu

XXX.XXX.172.247

sheril napsal(a):

pro sheril (Šárka): V jakém severočeském Lidlu jsou takové akce?? Já si nechávám pravidelně zasílat jejich akce a nic mi ohledně věcí pro koně nepřišlo (jsem z Dc), vím jen o jedné cca před čtyřmi lety a tu jsem navíc prošvihla : ). Ještě bych tě poprosila o popis, kde se přesně nachází za hranicemi ta tzv. svíčkárna - jak píšeš? Ceny soudě dle tvých reflexních chráničů příznivé? Díky moc za odpovědi ; )

26.10.2009 12:41

sheril napsal(a):
Jo lonžky jsem měla dvě a s poslední mi přišla Dáša dom jen s karabinou a 30 cm cancourem,

mě lonžka držela, dokad jsem ji doma na delší dobu nepověsila na hřebík, pak se mi na některých místech udělali fialové fleky a tam se přetrhávala, nevim co to bylo

27.10.2009 12:27
sheril

XXX.XXX.88.21

vilu napsal(a):
pro sheril (Šárka): V jakém severočeském Lidlu jsou takové akce?? Já si nechávám pravidelně zasílat jejich akce a nic mi ohledně věcí pro koně nepřišlo (jsem z Dc), vím jen o jedné cca před čtyřmi lety a tu jsem navíc prošvihla : ). Ještě bych tě poprosila o popis, kde se přesně nachází za hranicemi ta tzv. svíčkárna - jak píšeš? Ceny soudě dle tvých reflexních chráničů příznivé? Díky moc za odpovědi ; )

Akce jsou co já vím v Liberci a u nás v Rumburku,každý rok,asi vědí ,že je tu spoustu konaáku,musí se chodit hned ráno při otvírací době,protože lidi to hned vyberou,jedïný po čem tak nejdou jsou holinky,tyto akce mají i v německém Lidlu,mám nněkde starší leták a tam toho maj fakt dost,vykrojené dečky,čištění,přilby,4 druhy dek na celé tělo,sítovky,ale nevím kdy a jaký lidl.JaK SE TO MĚSTO JMENUJE NAPÍŠI POZDĚJI ,TAM KDE JE SVÍČKÁRNA,JAK UŽ NEMÁM AUTO TAK TAM NEJEZDÍM.jE TO KOUSEK OD TAMMTUD KDE SE KONÁ VELKÁ ANNENSKÁ POUT,U BÝVALÝCH HRANIC S fILIPOVEM,NA STEJNOU CESTU SE I DOSTANEŠ Z DRUHÉHO KRUHOVÉHO OBJEZDU SMĚR ERBSBACH(NĚJAK TAK),A JEDEŠ POŘÁD PO HLAVNÍ,PŘEJEDEŠ BÝVALÉ HRANNICE A JEDEŠ POŘÁD ROVNĚ,AŽ DORAZÍŠ DO MĚSTA JEDEŠ POŘÁD PO HLAVNÍ AŽ PO LEVÉ STRANĚ BUDE bAUMAX A MYSLÍM KIA,ODBOČÍŠ KOLEM NĚJ A POJEDEŠ PROSTŘEDNÍ UZKOU CESTOU,PAK ODBOČÍŠ V PRAVO KOLEM OHRAD S KONMI,JEDEŠ ROVNĚ A ASI PO 150 METRECH V PRAVO JE AREÁL BÝVALÉ SVÍČKÁRNY,VELIKÁ FABRIKA A V NÍ JE MEGA OBCHOD,

NEBO BY JEŠTĚ ŠLO K DYBY JSI MĚ NĚKDE VYZVEDLA A JÁ TI UKÁŽU CESTU,PROTOŽE FAKT POPISOVAT NĚMECKO JE DĚS,Z rUMBURKU JE TO 10 MIN AUTEM

Přidejte reakci

Přidat smajlík