Vánoce za dvermi,aneb jak nedostat zase nejakou blbost...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2009 05:14
cookie

XXX.XXX.161.14

Uz par let resím o Vanocich stejny problém,pokazde vsem naznacim ze potrebuju neco na kone,pro me vec ktera mi udela radost a pokazde dostanu nejakou blbost,nekdy i praktickou,treba povleceni a rucniky:-)),ale to na kone nedam,že?Nejlepe by byla obalkova metoda,at si koupim co potrebuji,ale rodina to porad nejak nemuze pochopit :-((.Mate stejny problém?vzdyt pro nas konaky se musi darky kupovat dobre ne?deckou pod sedlo ,nebo ohlavkou,i kdyz netrefi barvu jakou prave chcete se nic nezkazí,ne?

1.12.2009 06:59
remonek

XXX.XXX.162.107

cookie napsal(a):
Uz par let resím o Vanocich stejny problém,pokazde vsem naznacim ze potrebuju neco na kone,pro me vec ktera mi udela radost a pokazde dostanu nejakou blbost,nekdy i praktickou,treba povleceni a rucniky:-)),ale to na kone nedam,že?Nejlepe by byla obalkova metoda,at si koupim co potrebuji,ale rodina to porad nejak nemuze pochopit :-((.Mate stejny problém?vzdyt pro nas konaky se musi darky kupovat dobre ne?deckou pod sedlo ,nebo ohlavkou,i kdyz netrefi barvu jakou prave chcete se nic nezkazí,ne?

Já naštěstí tenhle problém nemám, většínou si vyberu to co se mi líbí nebo hodí a Ježíšek mi to pak zasponzoruje :-)))

1.12.2009 07:23
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

cookie napsal(a):

Já mám to štěstí, že od babičky dostanu za úkol si něco koupit za 500,- tatínek semnou vždy jde tam kam chci - tzn. do obchodu s jezdckými potřebami a zbytek rodiny podle situace, někdy si přeji něco na koně, jindy si přeji novou mikinu... spíš na koně, ale nechci s tím moc otravovat maminku, ale jeden rok mi koupila boty za 3500,- (díky bohu jsme dostali slevu - 2800,-), ale i tak drahý dárek. Tento rok vybírám mezi gelovkou a kloubovýma třmenama a nějak nevím jak to rozvrhnout:)

1.12.2009 07:55
salitka

XXX.XXX.128.141

cookie napsal(a):

haha tak s timhle myslim že fakt vedu, a brala bych opravdu uplně cokoliv jiného nebo klidně i nic, ale babička pořád nechápe že se mi vzor cibulákovýho modrotisku nelíbí a k ničemu nehodí protože mám v bytě nádobí a všechno takový barevný a moderní a přesto každý vánoce a narozeniny dostanu něco s timhle vzorkem, nehledě na to jak je to drahý vždycky nějakej doplněk jako třeba svícínek, vánoční zvoneček a pod. letos jsem slyšela něco o vázičce z nový kolekce tak už ted z toho mám docela strach

1.12.2009 07:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cookie napsal(a):

tak vidím, že je to obdobné..:)
Já si taky myslím, že všem kámoškám koňařkám mám dárky vybrané hned a pro chalap sportovce taky...ale vymyslet něco segře, nebo otci, to je peklo...mám pocit, že mají všechno..:)
Jinak já taky mám metodu typu, že si něco koupím a ježíšek poskytne sponzoring..letos bych brala uzdečku, 2 trika už mám a už jsem si objednala Omyly moderní drezury..:)
Chlapovi jsem se taky snažila naznačit, že ježíšek pro mě chodí do jezdeckých potřeb..:)
a naši mi teda ještě většnou dokoupí něco praktického, segra se mi vyloženě zaměřila na domácnost, plus třeba nějaké oblečení...
Ono v podstatě ty koňodárky jsou fajn věc, stejně bych si to pak musela koupit sama...
Jo a Kači, pro mě teda jednoznačně vedou kloubové třmeny -mám UMS 6 a kotníky sjou vysmáté, gelovky a jiné naddečkové kraviny nepoužívám..:)

1.12.2009 09:11
stalonek

XXX.XXX.163.101

kukinatost napsal(a):
tak vidím, že je to obdobné..:)
Já si taky myslím, že všem kámoškám koňařkám mám dárky vybrané hned a pro chalap sportovce taky...ale vymyslet něco segře, nebo otci, to je peklo...mám pocit, že mají všechno..:)
Jinak já taky mám metodu typu, že si něco koupím a ježíšek poskytne sponzoring..letos bych brala uzdečku, 2 trika už mám a už jsem si objednala Omyly moderní drezury..:)
Chlapovi jsem se taky snažila naznačit, že ježíšek pro mě chodí do jezdeckých potřeb..:)
a naši mi teda ještě většnou dokoupí něco praktického, segra se mi vyloženě zaměřila na domácnost, plus třeba nějaké oblečení...
Ono v podstatě ty koňodárky jsou fajn věc, stejně bych si to pak musela koupit sama...
Jo a Kači, pro mě teda jednoznačně vedou kloubové třmeny -mám UMS 6 a kotníky sjou vysmáté, gelovky a jiné naddečkové kraviny nepoužívám..:)

my jsme se dohodli že jim sdělím co konkrétně chci a nebo jedeme do potřeb, vyberu si, a buď to používám, a pak to hodím pod stromeček nebo to nechám až na vánoce. takhle to je s mamkou a s taťkou.. Babička mi dává peníze at si koupím co chci a od druhé už jsem si na prkotiny zvykla.. :D.. a se segrou a brachou si davame prkotiny vždycky :D ale tk aspoň užitečné prkotiny :-D..
Prostě třeba řeknu že chci novou ohlávku a měla sjem ji pod stromkem.. Letos jsem si koupila třmeny, krmení pro koníka a nějaké další věcičky jako lesky na hřívu a podobné drobnosti.. na narozky sem zase dostala zaplacenou dopravu na závody
:-D .. někdy je to takhle užitečnější hež dostat pyžamo nebo ponožky :-d

1.12.2009 09:20
sabina

XXX.XXX.60.81

stalonek napsal(a):
my jsme se dohodli že jim sdělím co konkrétně chci a nebo jedeme do potřeb, vyberu si, a buď to používám, a pak to hodím pod stromeček nebo to nechám až na vánoce. takhle to je s mamkou a s taťkou.. Babička mi dává peníze at si koupím co chci a od druhé už jsem si na prkotiny zvykla.. :D.. a se segrou a brachou si davame prkotiny vždycky :D ale tk aspoň užitečné prkotiny :-D..
Prostě třeba řeknu že chci novou ohlávku a měla sjem ji pod stromkem.. Letos jsem si koupila třmeny, krmení pro koníka a nějaké další věcičky jako lesky na hřívu a podobné drobnosti.. na narozky sem zase dostala zaplacenou dopravu na závody
:-D .. někdy je to takhle užitečnější hež dostat pyžamo nebo ponožky :-d

Řešila sem to stejně Cookie...
A nakonec tenhle rok, sedla do auta, nakoupila na koně za pár tisíc...a ty rozházela mezi osazenstvo, včetně babičky a dědy A je po problémů

1.12.2009 21:46
sheril

XXX.XXX.88.21

sabina napsal(a):
Řešila sem to stejně Cookie...
A nakonec tenhle rok, sedla do auta, nakoupila na koně za pár tisíc...a ty rozházela mezi osazenstvo, včetně babičky a dědy A je po problémů

To mě dělají radost drobnosti,které potěší a zahřejí,bez této flesse deky neusnu,je hebočká a měkoučká,jediné ponydárky dostávám a já zas dávám mé nej kamarádce ,udidla,dečky a tak.U mě jsou Vánoce tom ,že je rodina pohromadě.Letos jsem na Vánoce se zvířátky do oběda,takže příjdu o štědrovečerní vyjíždku a pak jedu do Liberce za bráchou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík