Poník Honzík-ještě jednou prosím o pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2009 23:11
kunesek

XXX.XXX.162.225

Pokud jste ho někdo znal napište prosím, jak se k němu lidé chovali, jestli ho bili nebo mu ubližovali. Potřebujeme zjistit vše o jeho minulosti, abychom s ním mohli začít pracovat. Pokud víte jakékoliv informace tak je prosím napište. Děkuji moc

17.12.2009 11:03
jurasek

XXX.XXX.112.250

kunesek napsal(a):
Pokud jste ho někdo znal napište prosím, jak se k němu lidé chovali, jestli ho bili nebo mu ubližovali. Potřebujeme zjistit vše o jeho minulosti, abychom s ním mohli začít pracovat. Pokud víte jakékoliv informace tak je prosím napište. Děkuji moc

minulost hledat mi připadá zbytečné začni sním odznovu tou správnou cestou on ji pochopí

17.12.2009 11:04
jurasek

XXX.XXX.112.250

jurasek napsal(a):
minulost hledat mi připadá zbytečné začni sním odznovu tou správnou cestou on ji pochopí

copak ti provádí

17.12.2009 15:33
ustulina

XXX.XXX.203.214

jurasek napsal(a):

souhlasím s juraskem, neřešit, co bylo, začít od začátku, pomalinku, jak jste zvyklý, žádné ohledy(jako např. on nedává nohu, oni ho přes ní bili, tak to jí po něm nebudem chtít), lítost bolavou dušičku nevyléčí. Spravedlnost a nějaká disciplína, práce...
Odkud jste?

Přidejte reakci

Přidat smajlík