Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2010 14:29
iisaabeel

XXX.XXX.10.225

Muze mi nekdo rict jak muzou byt vysoky,myslela sem ze sou mensi ale nasla sem inz.kde ma 165 cm a v cem sou dobri

16.2.2010 14:36
lerry

XXX.XXX.217.215

iisaabeel napsal(a):
Muze mi nekdo rict jak muzou byt vysoky,myslela sem ze sou mensi ale nasla sem inz.kde ma 165 cm a v cem sou dobri

Taky jsem ho v inzerci zahlídla, ale myslím, že je to WPBr , kde pouze otec byl welsh cob.

16.2.2010 14:55
mili

XXX.XXX.6.33

lerry napsal(a):
Taky jsem ho v inzerci zahlídla, ale myslím, že je to WPBr , kde pouze otec byl welsh cob.

Jedná se o tento inzerát? - valáška Welsh Cob atraktivního líbivého vzhledu. VKH 165 cm, registrován v plemenné knize ve Welsu i v ČR, otec H-S Thomas Lord, šampion několika evropských výstav................
Jináč co se welsch cobů ( sekce D ) týče, mají danou pouze spodní hranici, ta je 137cm , horní hranice KVH není dána...Takže může mít klidně 17Ocm....

16.2.2010 17:29
iisaabeel

XXX.XXX.82.244

mili napsal(a):
Jedná se o tento inzerát? - valáška Welsh Cob atraktivního líbivého vzhledu. VKH 165 cm, registrován v plemenné knize ve Welsu i v ČR, otec H-S Thomas Lord, šampion několika evropských výstav................
Jináč co se welsch cobů ( sekce D ) týče, mají danou pouze spodní hranici, ta je 137cm , horní hranice KVH není dána...Takže může mít klidně 17Ocm....

Ano to je on zarazilo me ze je tak vysoky

16.2.2010 21:52
mili

XXX.XXX.7.33

iisaabeel napsal(a):
Ano to je on zarazilo me ze je tak vysoky

Já bych takového brala všema deseti... Ale zatím stačí jeden koník..Čas ukáže.. Ale jináč jsou to výborní a pohodlní koníci a když se k tomu přidá takové 165 KVH to je paráda...

Přidejte reakci

Přidat smajlík