Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2010 17:08
iisaabeel

XXX.XXX.213.241

jestli mohu tak zakládám rubriku vyměním cokoli za cokoli,dávajte sem prosím jen věci na výměnu takže já vyměním dečku pod bezkostrová sedla,šlachovky-úplně nové,udidlo 11,5cm obyčejné stíhlo,korekční westernovou dečku ,westernové širokě chapsy na střední postavu a knihy za bederku na ČT nebo něco jiného nabídněte na meil paaloomiinoo@seznam.cz

3.12.2010 18:48
cocodewald

XXX.XXX.142.35

Vymenim velice kvalitni gelovku C.S.O PC 1500Kc za praveho beranka pod sedlo. Gelovka se muze dat rovnou na zada koni. Ja ji pouzivala na decce. Kobylka mela problemy se zadama a gelovka ji velmi pomohla. Taky vhodna na skakani. Ja uz ji nevyuziju. Zmenila jsem kone.

3.12.2010 19:37
coriska

XXX.XXX.46.234

já vyměním sedlo KT Charon (možno i prodej) za Prestige Elastic nebo Rialto (+doplatek)

5.12.2010 20:50
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

http://kassiopeass.papricka.cz/veci-na-prodej/

Vyměním mnoho věcí - viz fotky, za jiné dle nabídky, beru i naučnou literaturu.
Věci jsou na koně i jezdce;)

6.12.2010 17:38
horallka

XXX.XXX.48.123

Vyměním: postroj na chlaďase,pasuje i na čt.Náhřbetník,podpínka,pobočnice zdvojené šité přízí i s hašpami.Je nový,jen párkrát na koni!Na podpínce jsou otisklé zuby od psa ale jde to vidět až při detajlním prohlížení.Kvalitní práce od známého českého sedláře.Původní cena byla 7800.-mám k němu i faktury.

Za sedlo na mohutného koně se středním až nižším kohoutkem.Nejlépe Wintec nebo nějaké vojenské v super stavu,bez nutných oprav.Nabídněte :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík