Vlastní/nová hobíkářská federace??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Threepigs

1.4.2011 17:23
Threepigs

XXX.XXX.134.110

Ať žije aprílový den....
..dnes ráno mi odtáhli auto,zmrzačili se mi dva koně (jeden měl v neděli startovat na závodech) a aby toho nebylo málo vytekla celá lednice.Ne,to je opravdu dnešní den.smajlík

Při pobytu u koní jsme rozebírali závody(hobby),že by bylo fajn je pořádat.Problém byl na straně majitelky areálu-finance.Možná budu dnes za blázna (po dnešku bych se ani nedivila)...ale napadlo mne udělat něco jako "federaci hobíkářů",kde by byli nejen jezdci,ale i jezdecké areály,které by mohly tím pádem žádat o finanční pomoc se závody (aby jim "federace" platila třeba ceny..popřípadě jiné náklady) a né jen jednou za sezónu.smajlík

Já se svýma koňma jezdím na ofišl závody,ale mlaďochy ráda vyvážím mlaďochy na okoukání na hobby a bohužel je jich čím dál méně (podle posledních zpráv z okolí-kdo bude pořádat hobbíky)smajlík

Bohužel ve většině případů se jednalo o finance :-/smajlík

Mám dnes opravdu podnikavou náladu a mohla bych se postarat o velký sponzoring,ale zajímalo by mne,zda by se tohle ujalo (platil by se členský příspěvek a z toho by pak vše šlo) takže bych počítala s tím,že by se "hobbíkářům" dalo dát na jedny závody třeba i 10tis....:-)

Takže zeptám se úplně blbě-utopie?smajlík

Samozřejmě nemám nic vymyšleného...domyšleného,jen holá kostra nápadu...
Co vy na to?
Co vy na to jako jezdci/majitelé jízdáren?smajlík

Ještě pro majitelé jízdáren/ustájení (ofiko)
Dělala jsem teď úsporu energií na našem jezdeckém areálu a vyšla jsem s částkou 85 000 Kč úspora za rok.Jedná se o to,že na trhu je v dnešní době hodně dodavatelů energie s plynem a elektřinou.Naše firma se zabývá nacházením to nejvýhodnějšího dodavatele.My máme provizi z ušetřené energie nikoliv od vás,ale od dodavatele (takže se nám snaží dávat co nejlepší ceny pro klienty) (Ale třeba ten nejlepší tarif už máte-tudiž by se s ničím nic nedělalo a my vám to akorát zdarma ověříme).....měl by o toto někdo zájem? (nepotřebuju od vás nic jiného než-li roční vyúčtování a podle toho by jsme vám dali další nabídku)

Napadlo mě to v důvodu úspor-peníze na hobby závody :D
Špekuluju a snažím se,jak jen to jde,jen aby jsme v okolí mohli někam vyjet (200km daleko s mladým nevycválaným koněm se mi jezdit fakt nechce:-/ )

Pište,pište......klady i zápory....jsem zvědavá

1.4.2011 19:51
niki.26

XXX.XXX.184.101

Vítej do klubu, taky mám teď dorasené oba sporťáky, takže začátek sezony v pytli.. Hlavně že už jsem měla vše na závody nachystané smajlík Ach jo.. Tak ať se ti koňuchy uzdraví. Jinak tady v západních čechách je hobby závodů 2x tolik co oficiálek.. A často se dávají jen mašle, za startovné 100 Kč. Takže tady asi nikdo finanční problémy nemá :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík