Westernové plemena a jezdci kochači 189

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2011 22:40
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojte, omlouvám se, že vám moc nepíšu:-| Ale řekla jsem si, že ten PC omezím. Byla jsem tady pořád:-)):-( Teď týden máme u koní relax. Tchán odjel s koňma(dvěma) na tábor tělesně postižených. Vozí jim bágly a kuchyni. Je to putovní tábor:-) Takže si užíváme klidu:-|
S chlapama jsem vyrazila na ryby a hned jsem chytila 70 cm štiku:-) Tak jsme si jí druhý den ugrilovali. K tomu chlapy chytili 40 cm okouna, tak to byla mňamka:-))
Jak jste tu psali o tom lonžování...Tak Punťa mi nedávno na lonži dělal takové psí kusy, že jsem se musela držet, abych nebyla naštvaná:-| Nejdříve byl tak nevyblblej, že byl více na dvou nohách(předních nebo zadních), pak ho to už neba, tak sebou najednou práskl a začal se válet..No a třešnička na dortu byla ta, když už ho to fakt nebavilo a on se chtěl pást, tak si klekl na přední, zadní měl normálně a pásl se a já s ním nemohla nic. Je opravdu vychcaný. Tak jsem ho zavřela a vzala další den a už to bylo zase v normálu...naštěstí:-)
By mohl dělat cirkusáka, barvu na to má a vlohy také:-| To samé dělá, že mu je špatně, když mu nandavám uzdečku. Už vidí že ji nesu a okamžitě zavře oči a začne mu padat hlava, jako že je unavený a nic nemůže jít dělat. A když mu jí nandám, tak neustále zívá a mám co dělat mu zapnout nánosník:-)

4.8.2011 22:41
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Toho si nevšímejte, nevím jak se to sem vložilo...smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík