Ahojte, omlouvám se, že vám moc nepíšu
Ale řekla jsem si, že ten PC omezím. Byla jsem tady pořád![]()
Teď týden máme u koní relax. Tchán odjel s koňma(dvěma) na tábor tělesně postižených. Vozí jim bágly a kuchyni. Je to putovní tábor
Takže si užíváme klidu![]()
S chlapama jsem vyrazila na ryby a hned jsem chytila 70 cm štiku
Tak jsme si jí druhý den ugrilovali. K tomu chlapy chytili 40 cm okouna, tak to byla mňamka![]()
Jak jste tu psali o tom lonžování...Tak Punťa mi nedávno na lonži dělal takové psí kusy, že jsem se musela držet, abych nebyla naštvaná
Nejdříve byl tak nevyblblej, že byl více na dvou nohách(předních nebo zadních), pak ho to už neba, tak sebou najednou práskl a začal se válet..No a třešnička na dortu byla ta, když už ho to fakt nebavilo a on se chtěl pást, tak si klekl na přední, zadní měl normálně a pásl se a já s ním nemohla nic. Je opravdu vychcaný. Tak jsem ho zavřela a vzala další den a už to bylo zase v normálu...naštěstí![]()
By mohl dělat cirkusáka, barvu na to má a vlohy také
To samé dělá, že mu je špatně, když mu nandavám uzdečku. Už vidí že ji nesu a okamžitě zavře oči a začne mu padat hlava, jako že je unavený a nic nemůže jít dělat. A když mu jí nandám, tak neustále zívá a mám co dělat mu zapnout nánosník