Možná blbej dotaz,ale přece ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2006 21:22

Chci se zeptat,jestli neznáte někdo nějakou irmu,co dělá kšiltovky,trička atd s nápisem a obrázkem,kterej si vyberete...Třeba jméno koně a jeho hlavu..Víte někdo??

8.7.2006 21:47

sejtanek napsal(a):
Chci se zeptat,jestli neznáte někdo nějakou irmu,co dělá kšiltovky,trička atd s nápisem a obrázkem,kterej si vyberete...Třeba jméno koně a jeho hlavu..Víte někdo??

firma Fortissimo, je ze Dvora Králové, když si to dáš do vyhledavače, tak to jistě najdeš

8.7.2006 22:06

michaela z napsal(a):
firma Fortissimo, je ze Dvora Králové, když si to dáš do vyhledavače, tak to jistě najdeš

Já to zkusím najít...Děkuju

10.7.2006 11:41

sejtanek napsal(a):
Já to zkusím najít...Děkuju

3ejtánku,až to najdeš,napiš,co jsi našla,ceny a tak,jsem taky zvědavá.Dík,Jarka.

10.7.2006 12:15

jaruska napsal(a):
3ejtánku,až to najdeš,napiš,co jsi našla,ceny a tak,jsem taky zvědavá.Dík,Jarka.

Ahojky..Našla jsem to a psala jsem jim maila,ale cena je prý od 790kč...Takže nic...Ale známá zná nějakou paní,která by mi to udělala..tak jsem zvědavá

10.7.2006 12:35

sejtanek napsal(a):
Ahojky..Našla jsem to a psala jsem jim maila,ale cena je prý od 790kč...Takže nic...Ale známá zná nějakou paní,která by mi to udělala..tak jsem zvědavá

Tak sem pak napíšeš?Já bych ,ěla taky zájem,ale taky je pro mě 790 Kč moc peněz,ale určitě to někde dělaj levnějš.Jarka.

10.7.2006 13:27

jaruska napsal(a):
Tak sem pak napíšeš?Já bych ,ěla taky zájem,ale taky je pro mě 790 Kč moc peněz,ale určitě to někde dělaj levnějš.Jarka.

Jj...Pak sem napíšu,ale nefím kdy...

10.7.2006 14:30

sejtanek napsal(a):

Něco jsem našla na netu,mrkněte:
http://www.psi-vysivky.webzdarma.cz /200.htm
Pozor bez mezer!

11.7.2006 16:51

alda napsal(a):
Něco jsem našla na netu,mrkněte:
http://www.psi-vysivky.webzdarma.cz /200.htm
Pozor bez mezer!

Takže....Psala jsem na ty psi-vysivky a paní je hrozně ochotná a udělala by to i podle fotky...A má tam jednu hlavu koně-westerňáka...A cena je podle mě super!!!Je to kolem 150kč aji s čepicí

11.7.2006 22:07

sejtanek napsal(a):
Takže....Psala jsem na ty psi-vysivky a paní je hrozně ochotná a udělala by to i podle fotky...A má tam jednu hlavu koně-westerňáka...A cena je podle mě super!!!Je to kolem 150kč aji s čepicí

Šejtánku,to je super.A udělala by něco podle fotky(tričko)i mě?Dííííky,Jarka.

11.7.2006 22:16

jaruska napsal(a):

Ahoj, kdybyste nekdo chtel udelat kresbu podle fotky, to se pak da natisknout na tricko (delaji to copy centra), tak napiste.

12.7.2006 10:39

jaruska napsal(a):

Tak ji napiš na hbodbennyho@razdva.cz a určitě se s ní domluvíš...Ale nefím,jestli ti udělá tričko... Ale čepici určitěěěě

12.7.2006 14:45

sejtanek napsal(a):
Tak ji napiš na hbodbennyho@razdva.cz a určitě se s ní domluvíš...Ale nefím,jestli ti udělá tričko... Ale čepici určitěěěě

Čepici nesnáším,chtěla bych jen to tričko.

12.7.2006 14:53

jaruska napsal(a):
Čepici nesnáším,chtěla bych jen to tričko.

Tak třeba se s ní domluvíš aji na tričku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík