Westernové plemena a jezdci kochači 234

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2012 12:53
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Bylo nádherně dneska, ale ta kosa dopoledne brrrrrrr.

2.12.2012 12:54
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Parta hic - Lancia, Teddy a Cent + já a Lianca

2.12.2012 15:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Noo,právě,Lucí,my jsme hrozně rády s Jarčou,že jí v tom takhle podporuje,on sám říká,že ho to naplňuje víc,než ježdění,tak prostě to tak bereme a je to.:-):-):-)
smajlíksmajlíkHelčo,to ty Tvoje holky jsou taky takový zlodějky,joo?:-)):-)Ani bych to do nich neřekla,mají táákovej krásnej nevinnej kukuč...:-):-):-))

2.12.2012 15:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Helčo,to je dobře,že se kobča uzdravila,:-)smajlíksmajlíkto je krásný,jak je Vás tam hodně haflingů,škoda,že Vás nepotkáme někdy na vyjížďce,fotila bych jako šíílenáá...:-):-):-)

2.12.2012 15:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,kdepáák,tady není po sněhu už ani památky,ale slušně to umrzlo,já jsem teda ráda,ale chudák Šoník,ten nemohl skoro jít přes to zmrzlý bahno,smajlíkon míval podkovy,ale Terka mu je na zimu sundala,a Šoník má tu rohovinu měkkoučkou,že přecházel po tom zmrzlým bahně div že né po kolenou...smajlíkNaštěstí je to jenom kousíček,pak tam dál už je rovinka a tam je to dobrý,ale to bahno je pro něj děs běěěs....:-(:-(:-(

2.12.2012 22:17
bospor

XXX.XXX.192.10

však on se srovná:-) a vy ho budete kovat nebo nebudete???
já gastona kovala na všechny 4 spoustu let. jinak nemohl chodit a kopyta se mi loupali a lámali:-( dneska má kopyta jak betonový a stěnu 1,5cm širokou a strouhat ho je očistec:-| a to mu bude 20:-)
přišlo k nám kotě a adoptovalo nás:-) ostatní ho nevyhánějí, tak počítám, že u nás zůstane:-)

3.12.2012 09:19
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Teda, nám tady napadlo trochu sněhu přes noc. Ráno jsem byla už na 7 na rehabilitaci, tak jsem zase jak zmlácená, ale paní je moc šikovná a dává mě postupně dokupy. Taky dostávám kapky, jak křivě chodím a td. atd... smajlík:-)smajlík a že se ničím...smajlík
No a sedím tady s kafíčkem, dneska budu dělat doma. A venku zase začíná sněžit. Madam jsem včera zapoměla zavřít ohradu v té tmě na zahradu, jsem si nevšimla, že jsem ji ráno tamtudy vyváděla. No a teď koukám, celá zahrada poťapkaná a pošmejděno, zda někde něco není...není..smůlasmajlík

Ohledně dobývání pod plachty..je mi jasné, že ta moje ještě svatá zlatá. Ona je jen nadzvedává. Takový Beník s Betty by to určitě vzali zuby a prostě se tam pořádně dostalismajlík.
Jinak vyjížďky super, mě se děsně líbí ten Cent. Má takovou hezkou sytou barvu.:-) Mě se kdysi líbili ti hodně tmaví hafloši, bohužel už jich je děsně málo, dneska se to chová vše žluté a někdy hodně světlé.

3.12.2012 09:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ivčo,radši bych nekovala,ale uvidíme,oni ti plňáskové na tom s tou rohovinou bejvají hůř,ale uvidíme,co to bude dělat.:-):-)Jako na jízdárnu by podkovy stoprocnetně nepotřeboval,to je písek,tam by chodit mohl,horší by to bylo,až by šel na vyjížďku,nejhorší je,než se dostane z vesnice,tady je to samej šutr,hrooozný.:-(:-(
:-):-)Tady do rána napadl jen takovej poprašek,ale fčíl chumelí o 106.smajlíksmajlíksmajlík

4.12.2012 16:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tak co,děvčata,už máte aspoň něco napečíno?:-)Markét má určitě tak neejmíň 4 druhy,že joo?smajlíksmajlík
smajlíkJá jaksi pořád nic,možná bych zítra začala kuličkama,pak v sobotu mi Jarča pomůže linecký a kokosový strojkový a pak dál uvidíme,co ještě vymyslíme.:-):-)No vosí hnízda určitě zase uděláme,smajlíkale ty dělám vyloženě až před svátkama,jináč by z nich nic nezbylo.smajlík:-))

4.12.2012 16:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJaní,prosím Tě,co to mám za kohouta,smajlíkpodívej se na ten hřebínek,je takovej jinej,než mají jiní kohouti...smajlík

4.12.2012 16:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tenhle černej kohout má takovej normální hřebínek...:-)

4.12.2012 16:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAle tenhle má ten hřebínek jakoby v půlce rozpláclej a na 2 strany...smajlík
:-)Ale jinak je hezkej,líbí se mi,přemejšlím,kterýho z těch 4 kohoutů si nechám...smajlík

4.12.2012 17:58
janahol

XXX.XXX.60.183

jaruska napsal(a):
smajlíkJaní,prosím Tě,co to mám za kohouta,smajlíkpodívej se na ten hřebínek,je takovej jinej,než mají jiní kohouti...smajlík

Jaruško, já nejsem žádný odborník přes slepice, ale takovému hřebenu se tuším říká korunový a má tu výhodu, že tak snadno neomrzne jako klasický listový hřeben. Ještě znám hřeben růžicový, ale ten není tolik roztažený do šířky, alespoň tak jsem to pochopila :-) Jinak co to je za plemeno si odhadnout vůbec netroufám i když mi trochu připomíná faverolky, ale to už je opravdu jen střelba od boku smajlík

Napečeno ještě nemám a při pohledu do kalendáře mě jímá hrůza smajlík jak to, že to zase tak uteklo smajlík a to jsem měla v plánu, že na Mikuláše už budou perníčky ve sklepě, tak to se zase nepovedlo :-|

Taky u vás dneska tak chumelí? Tady dopoledne pršelo a kolem druhé začalo sněžit a ještě pořád poletuje, ale je to hodně mokrý sníh a jestli v noci přituhne, tak to bude ráno na silnici veselo smajlík

Luci, zapřažení kluci jsou bomba smajlík a takhle tmavé hafloše jsem snad na živo ještě neviděla:-)

Na mě zase něco leze, tak jsem jezdila naposled v neděli :-(, ale raději jsem hodná a v teple, než aby mě zase chytli ty moje zatrápené dutiny smajlík

4.12.2012 18:53
bospor

XXX.XXX.192.10

a to já napečíno mám:-)smajlík kapra koupím před vánoci na sádkách a na stromečky se jdu kouknout zítra do stavebnin:-) kámoš je má navíc. loni už taky měl a co mu zbylo, tak mi po vánocích dovezl pro koně:-)

4.12.2012 20:06
janahol

XXX.XXX.60.183

smajlík žjůůů, Ivčo, tiše i hlasitě závidím:-), nemáš něco navíc, že bys poslala ?:-)

5.12.2012 11:33
madow

XXX.XXX.97.199

AHojky ženy, tak u nás napadlo asi 5čísel sněhu...trochu to přimrzlo a je to teď na rozbití usměvu

Jaruško, máte krásný nový přírustek...je krásný Šonýsek....a Pierotek se bude mít taky dobře smajlík

jinak fakt, 4druhy nemám smajlík mám jen dva...perníčky a ořechové rohlíčky, k ničemu víc jsem se jaksi nedostala :-|
peču každý den, ale pusou :-))

5.12.2012 12:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Janí,však je to fuk,jakej kohout mi běhá na dvoře,jen jsem se chtěla popídit,jestli to nevíš Ty.:-):-)
smajlíkJá tedy dneska jsem myslela,že užmoulám ty kuličky,ale neužmoulám:-)),mám všeho dost,kromě piškotů,:-))až pojedu pro Jarču,tak si musím ještě aspoň dvoje koupit,kuličky nemůžu žmoulat v tak malým množství.smajlík:-))
:-)Tak jsem se dala do oken,není tu zase tak šílená zima,nefučí,tak jsem umyla už 2 okna a ještě musím stihnout jedno,:-):-)mám jich tu ještě ožehnaně..smajlíksmajlík
smajlíkIvčo,takhle upečneý cukroví je nejlepší,:-))smajlíkjá ho mám teda nejradši,ovšem tady je cena za kilo okolo 300,smajlíktak to to radši upachtím...:-|:-|

5.12.2012 12:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Markét,no jo,Šoník je šikovnej,hlavně fakt není řachlej,i když běhal dostihy,tak není neovladatelnej,:-):-)a to prosím pěkně jeden dostih i vyhrál.:-))smajlík:-)On uzavíral pole v dostihu většinou,:-)):-)ale nám to nevadí,smajlíkmy dostiháka nepotřebujeme.smajlík:-)

6.12.2012 08:12
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Teda já cukroví nepeču,u nás ty Vánoce už nebereme...letos jen vytáhneme zase malý stromek z krabice...máti nechce ani to, ale já zase jo..ono to u telky hezky svítísmajlík.
Kdysi jsem pekla perníčky, ale musela jsem si je všechny sníst, takže to kašlu už několik let..už tak mě Usa neunesesmajlík
Jinak než jsem stihla vyfotit ty balíky vytunelované, tak madam jednu nos tak řádila, že to podežrala už natolik, že ráno přijdu a balít zborcený..... tak si asi umíte představit, nakolik tu kouli musela zespodu vyžratsmajlík
Takže to bylo celé zborcené a my měli s tátou co dělat to nějak překulit a upravit na tu paletu zasesmajlík

6.12.2012 08:14
lucky

XXX.XXX.27.76

tu druhou vytunelovanou kouli vedle jsem nefotila, to vám fotnu někdy jindy...budu ještě měnit tu vrchní plachtu..mám ji koupenou. Takhle už je za ty roky roztrhaná od větru a kde čeho..včetně Usy, když si v ní jednou dělala prostředkem dírku pro senosmajlík

6.12.2012 08:17
lucky

XXX.XXX.27.76

smajlík tady jsme to už nakulili znovu..tu rozpadající se polokoulismajlík

6.12.2012 08:18
lucky

XXX.XXX.27.76

samozřejmě mi naši kluci musí všude asistovat:-)

6.12.2012 08:21
lucky

XXX.XXX.27.76

No a takhle jsem se snažila to zabezpečit...ovšem hlásím, že madam má ve stáji obří hromadu sena, co jsem z tohodle vybrala a samozřejmě, že celou noc mi stojí zase za tou stájí a vymýšlí kudy ba šlo tahat to seno z pod té plachty..mě z ní jebne, fakt že jo.

6.12.2012 08:26
lucky

XXX.XXX.27.76

Asi tam fakt na to seno udělám nějaký přístřešek na příští zimu, ale nevím jak to napojit na tu střechusmajlík, aby to pak Use nespadlo na hlavu, až mi zase půjde něco krástsmajlík
No..ještě to nějak vymyslímesmajlík

6.12.2012 10:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJééé,to je srandovní,ta Usina se snad tím balíkem hodlá někam prožrat,nééé?smajlíkTo snědla snad čtvrtku balíku.smajlíksmajlíksmajlík
:-(Tady to dneska fičí jako blázen a chvílema jsou sněháňky.smajlík

6.12.2012 11:02
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí...no já umírám smíchy....takhle vytunelovaný balík....nebyla Usinka taky pak jak balík kulaťoučká???:-)):-)):-)):-))

já letost pekla perníky, protože jsem si vymyslela adventní věnec z perníků.....nafotím a pošlu...musím se moc pochválit...povedl se mi

6.12.2012 14:15
lucky

XXX.XXX.27.76

teda teď jsme tady měli vánici, ale naštěstí ustává. Zrovna jsem vám šla fotnout co mi ta malá bílá vyvedla zase....

No jo, je jako koule s nožičkama. Jak to tam půjde dál, tak budu najaře shánět seno, protože madam se cpe, jakoby čekala sibiř. Ale nejhorší je, že stáj má plnou sena , ale ona né, ona to bude tahat z pod plachty..zavázané to mám , přidělané kde čím a ona se stejně vždycky někde nějak dostane..no a včera jak se to vyklopilo, tak to fakt z té strany stáje ani nějak nejde jinak, než jen plachtou a přivázat..

6.12.2012 14:17
lucky

XXX.XXX.27.76

Ten věnec jsi dávala na Fb, né? Ten jsem viděla..krása.smajlík

Jde viděla, že Usa je arab narozený v Česku...... tunelování jí jde výtečně smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

6.12.2012 14:19
lucky

XXX.XXX.27.76

Darések pořád zmrzlý venku..neustále ho naháním, ať se jde schovat na pelech....dědek

6.12.2012 14:21
lucky

XXX.XXX.27.76

a Fabínek vylezl co že se děje na dvoře

6.12.2012 14:56
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí, já ho ještě nedávala, to musel být někdo jiný :-|
no jo tunelování, ale naštěstí to Usinčino nikomu neubližuje...maximálně jí....bude jí bolet bříško :-))

6.12.2012 16:17
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak to byl asi někdo jiný...někdo na fb nedávno z mých přátel dával také adventní věnec udělaný z perníku:-). Tak to vyfoť, ať koukneme.

Jinak tady je vánice jak sviňa. Byla jsem pro Usu, po louce jsem ji na lonži trochu zahříla, ale nechtělo se ji vůbec v té vánici. Trochu vyžrala sem tam trávu a šly jsme domů. A do dvěří jsem ji zapla řetízek, aby mi nelezla na tu kouli..i když ona se stejně bude natahovat, ale tak přidala jsem ji seno nové do stáje, tak uvidíme. No, ji taky včera ten pupek bolel asi...na noc jsem ji zavřela s dekou, protože chytla srajdu, jak vyžírají z pod sněhu kde co a ještě byla tak napráskaná tím senem, že se sotva vlezla do dveří. A trochu se potila, než vyprdla boban jako slonicesmajlík. Do rána byla ok, ale stává se z ní pažravka..ona teda nikdy neměla problém s krmitelnostísmajlík. Ale ne, ona zase tak nenažraná není, ale nevím, že letos ji to seno fakt tak strašně chutná....smajlík

No a te%d je tady strašná vánice, všude bílo..jako fest :-(

6.12.2012 21:56
bospor

XXX.XXX.192.10

koukám, jak řešíte tunely v seně:-)a jak se chudáčci mají do toho balíku dostat? jedině takhle. jinak to nejde, pokud nechtějí žrát sítě:-| každopádně vždycky si radši tahají z balíku, než aby žrali to co je na zemi nebo na načechraný hromadě.:-|

7.12.2012 09:13
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda tohle nemá chybu! Dokonale vyžranésmajlík

Dneska je tady krásně. Bílo teda, ale svítí sluníčko a tak jemně padají vločky. Kdyby bylo + 20, tak ideálsmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

7.12.2012 09:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTaky se tu řehtám,smajlíkto nemá chybu,jak to dokonale vyžerou.:-))smajlíksmajlík
smajlíkTady je jen holomráz,jako obvykle.:-(:-(

7.12.2012 09:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš už není tak tlustá,smajlíkdávám jí jenom 2 x denně,:-|má na tom krku ten tukovej hřeben nejmíň deseticentimetrovej,tak ať si bere zásoby tam.:-):-)

7.12.2012 09:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Medvídek se teď krásně vejde do přístřešku,Moruš ho celej sama neuhlídá.:-))smajlík

7.12.2012 09:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Šoník pořád jezdí čumáčkem po tý zemi,jestli nááhodou nenarazí na stýblo travičky.:-)):-)

7.12.2012 10:01
lucky

XXX.XXX.27.76

Jo, to u nás taky koně pořád zkoušejí něco najít.
Jiank moruš vypadá jak huculský hřebec. Betty tohle kdysi taky měla. Dneska je naštěstí fakt v super kondici a tak jsem ji nikdy neviděla. Je samý sval a štíhlá akorát..ani tlustá, ani hubená. Na to jak jednu dobu vypadala fakt jak váleček a nebyla schopná cvalem přeběhnout výběh...

7.12.2012 10:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNoo,to máš pravdu,kor když jí nechci pustit běžet dostih....smajlík

7.12.2012 13:19
lucky

XXX.XXX.27.76

Tý vado! No to je maras!smajlík tak tady bych fakt řekla, že máš super nabušeného hřebce.:-)
:-)
Já vzala dneska Betty na lonž a byla moooc šikovná. Usu si vezmu večer. Psy jsem vzala kolem řeky polítat a byli táák šťastní. Oni mají největší radost z toho sněhu.

7.12.2012 16:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Noo,takhle ona vyváděla,když Mondík už doběhl dostih.a ona neběžela,ale viděla ho,.jak běží,a něják nechápala,proč jí chudinku nepustím běžet taky,:-)):-))ale nemusí běžet všechno,co se kde běží.:-):-)
:-):-)Tady dneska na poledne bylo krásně,nefoukalo a svítilo sluníčko,ale teď zase začalo hrozně fučet.:-(

9.12.2012 09:01
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Krásnou adventní neděli všem kochačkám.

9.12.2012 11:52
lucky

XXX.XXX.27.76

Jéé..tady si někdo hrál s počítačem, co? Taky se chystám na nějaké pf potom, ale každopádně tam nebudou žádné parohy ... já vždycky mám mrtvici z těch Pf v poslední době, jak všichni blbnou se santa čepičkami a parohy a dávají to koním, psům, atd...fotky, přiretušované na pc...děsně kýčovité a nevkusné. Jak lidi navlíknout psy do oblečků a koním dávají na hlavu kdejaké parohy..brrrr... smajlík

Jinak u nás je nádherně, včera jsem fotila holčiny s Beníkem v saních a na Bendovi a pak koně ve výběhu. Jedna včera chyběla, tak mě ukecala, že tam dneska znovu vezmu foťák. Aspoˇještě uděláme něco ve výběhu a nafotím ji na Betty. Ta včera nejezdila.

Tady Betty s Beníkem....no že vypadá ta Beťule dobře. Má kožich jako medvěd, ale kondičku má super.

9.12.2012 11:58
lucky

XXX.XXX.27.76

Usa přišla na pokec.... pořád uvažuji, že ji to trochu přistřihnu..zase jsem dostala zákaz od jedné fotografky :-) (chce ji najaře fotit):-) .tak nevím:-)

10.12.2012 09:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Helčo,kliiidně sem koníky s parohama dávej,:-)mě osobně to vůůbec nevadí,a ráda na takový dílka,kdy si člověk pohraje s PC,koukám,:-):-)a komu se to nelíbí,tak přece na to koukat nemusí.:-)
:-):-)Helčo,chtěla jsem se Tě zeptat,jakou máš pro toho Fabíska deku,je to jenom pláštěnka nebo je podšitá flísem nebo přímo thermodeka?smajlík:-)
smajlíkOn totiž Šoník má tu nepromokavou a neprofučivou podšitou flísem,a stejně se včera malinko klepal,naštěstí nevibroval jako tůdle Monďásek,ale maličko se klepal,asi to bude tím šíleným větrem,co tu je,on si nezaleze do přístřešku,smajlíktrdlo jedno,strká tam jenom hlavu.:-):-)

10.12.2012 09:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Zapomněla jsem připojit fotku,ale jsem zmrzlá jak sobolí totoc,páč jsem s ním doteďka v tom přístřešku byla,ale jak jsem odešla,on taky odešel,tak nevím,jestli budu mušet pořád tam s ním bejt...:-)):-))

10.12.2012 09:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Markét,kde máme ten věnec?:-):-)Tys na nás zabudla,že joo?:-):-)
:-)smajlíkMy máme taky věnec,to vyrobila Jarča ve škole,ale jaksi při tranportu chudák utrpěl újmu na tvaru.:-):-)

10.12.2012 09:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Šoník taky ničemu nedá pokoj,dokonce se pokoušel málem úspěšně mi zvrhnout i kolečko.smajlík

10.12.2012 09:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-):-)To je mááálo,bááábo,musííš vííííc.....smajlík

10.12.2012 10:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Fotila jsem sice jen Čakinu,ale Fous se prostě chtěl taky vyfotit,tak tam lišácky vykouknul..smajlík

10.12.2012 10:05
lucky

XXX.XXX.27.76

Však já taky neříkala nic na Helčusmajlík..jsem pochválila výtvor.:-) Jen tak mluvím o tom, že začnou všichni dělat pf a že prostě nemám ráda ty přeplácané kýčovité výtvory...ale to je moje profesionální deformace. Každý má jiný vkus a jelikož všichni jak blbí kopírují nevkusné Američany s blbým Santou, soby a parohysmajlík..., tak to fakt nemusím.... Naše české Vánoce byly vždy hezké a tyhle zpotvořeniny se mi příčí.... je to můj názor a pokud se to někomu líbí, tak mu to neberu...lidem se líbí různé věci...nebo si to aspoň myslí.:-)

Jinak Šony asi chce, aby sis k němu vzala postel a spala tam s ní třeba..nebo že by šel k vá domů?smajlík
Jsem přijela zrovna z rehabilitace a jsem celá rozlámaná..ještě má zítra a pozítří a pak až v lednu. Ale hodně mi paní pomohla.:-)
Tady jsem ještě i včera fotila koně. Sice na focení ve výběhu už bylo hodně pozdní sluníško a půlka výběhu už byla ve stínu, ale ještě to ušlo. Holky jsem nafotila na koních, tak mají radost..to bylo ještě slušné sluníčko. Teď to slunko tak strašně rychle mizísmajlík

10.12.2012 10:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLidi,to Vám je prrrča,smajlíkbába chtěla odklidit bobana a nalomila lopatu.smajlíkOn ten hliník dneska nic nevydrží.:-):-)

10.12.2012 10:09
madow

XXX.XXX.97.199

Ahojky kochajdy....ty jo taky u vás byla o víkendu taková kosa.....u nás i v jednu chvíli i -17°C fuj
já umírám z těch vytunelovaných balíků...je to možný...no krása :-)):-))smajlíksmajlík

Jaruško, nezabudla jsem na věnec...jen nemám v novém domově ještě jaksi internet :-|

10.12.2012 10:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tý jo,Lucí,že Vám ty koně tak krásně lítaj po tom výběhu,smajlíkjá jsem si myslela,že Šoník bude taky běhatsmajlík a nic,smajlíkale honit ho nechci,aby si něco neprovedl.smajlíksmajlík

10.12.2012 10:10
lucky

XXX.XXX.27.76

Čakina se tváří děsně důležitě. Kolik že jí je už roků?
A ty ksichtíky, nad tím se vždy zasměju. Usa je udělá občas taky, ale většinou nemám foťáksmajlík

Beník v akci

10.12.2012 10:12
madow

XXX.XXX.97.199

Lucy, taky nemám ráda to "poameričování"
to je krásná fotka se všema koníkama....a Beník jak musí chudák dohánět ty dlouhonožky...fakt krásný

Rozárka mě běží přivítat...vracím se domů po sobotní šichtě (jednou za 14 dní dělám dopoledne soboty)

10.12.2012 10:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkJééé,Markééét,to je kráááása,:-):-):-)máš ty ručičky opravdu šikovný.:-):-):-)
:-):-)Ale my s Járou jsme v soibotu udělaly linecký a kokosový strojkový,a já v neděli udělala kuličky,když Jára byla v oddíle,a už nám zbejvaj jen vosí hnízda,ale ty musíme dělat až toho 22,jinak by z nich nic nezbylo.smajlíksmajlíkJára už je velká a podle čuchu se dostane všude,už to cukroví nemám kam schovávat.smajlík:-)

10.12.2012 10:15
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda ten věnec je kráásný!!!smajlík:-)smajlík ..fakt mooc velká šikulka:-):-):-):-)

No, koně lítají rádi. Ono stačí udělat bububu petou a hlavně Bettyna je první, která je tryskomyš. Jak zhubla, tak má bába elánu:-). Use se tolik nechce, ale jak se rozjede, tak plave 20 cáků nad zemí a Beníka dostat do nějaké akce je nejhorší, ale taky se dá..hlavně jak byl zahřátý ježděním.

10.12.2012 10:17
madow

XXX.XXX.97.199

děkuji za pochvalu...s tímhle jsem si fakt vyhrála, chtěla jsem to mít hezký...jinak na to fakt nejsem..zbytek perníčků na jídlo jsou jen pocákané polevou...žádný zdobení...je fakt,že jsem se plácla přes kapsu a koupila si tu zdobící tužku a s tou to jde jedna báseň....

Rozí, kam zase jdeš, teď jsi přišla

10.12.2012 10:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlík:-)Ty joo,Beník s tou rozevlátou hřívou nemá chybu,:-):-)paráda.:-):-)
:-):-))Lucí,Šoník by klidně do kuchyně nakráčel,to nemám strach,že by nešel,ale asi by mi sežral všechno cukroví,:-)páč on by ho ucejtil taky.smajlík

10.12.2012 10:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-):-)Ty bláho,Markét,Rozinka to hulí z docela kopce,to Tě vítá teda opravdu krásně,takhle přivalit,to je nádhera.smajlík:-)

10.12.2012 10:21
lucky

XXX.XXX.27.76

No já cukroví nedělám, ale tak nějak jsem načnutá udělat aspoň ty úlky a kokosové kuličky.... ale pořád nevím. Už se do ničeho nevejdu teď.. po Vánocích nebudu mít vůlbec co na sebesmajlík

Jo, Beník se nezdá, ale taky umí pěkně zabratsmajlík

Holky si tak lážo plážo klušousmajlík

10.12.2012 10:25
madow

XXX.XXX.97.199

Roza je blázen....tady je teda fakt ten kopec nejprudší, ale jí to vůbec nevadí....přicházím hvízdnu...Roza zařehtá a když vylezu z poza stromu a uvidíme už valí dolů smajlík občas dostane i nějakou mňamku, takže asi proto :-|
ale tehle kopec ještě nic není....než napadl sníh byla puštěná do ohrady po ovečkách...narostla tam ještě docela travička, tak měla co vykousávat a tam ten prďák je ještě horší...je to fakt strmý, tady ve své ohradě to je mírné a hlavně dlouhé. No a v tě ovečkové ohradě, když tam byla poprvé, tak nejdříve lítala navrchu po rovině, pak jí to přestalo bavit a v plný rychlosti se rozeběhla dolů....to jsem se o ní fakt bála...brzdila stylem ABS :-)) pak se otočila vyhodila a plným cvalem zase nahoru....já poprděná strachy že si něco udělá...ona nééé kopeček si takhle vyběhla ještě 3x

10.12.2012 10:26
madow

XXX.XXX.97.199

Roza je blázen....tady je teda fakt ten kopec nejprudší, ale jí to vůbec nevadí....přicházím hvízdnu...Roza zařehtá a když vylezu z poza stromu a uvidíme už valí dolů smajlík občas dostane i nějakou mňamku, takže asi proto :-|
ale tehle kopec ještě nic není....než napadl sníh byla puštěná do ohrady po ovečkách...narostla tam ještě docela travička, tak měla co vykousávat a tam ten prďák je ještě horší...je to fakt strmý, tady ve své ohradě to je mírné a hlavně dlouhé. No a v tě ovečkové ohradě, když tam byla poprvé, tak nejdříve lítala navrchu po rovině, pak jí to přestalo bavit a v plný rychlosti se rozeběhla dolů....to jsem se o ní fakt bála...brzdila stylem ABS :-)) pak se otočila vyhodila a plným cvalem zase nahoru....já poprděná strachy že si něco udělá...ona nééé kopeček si takhle vyběhla ještě 3x

10.12.2012 10:27
lucky

XXX.XXX.27.76

Taky jsem koukala na Rozí..bych se bála, že sebou švihne z toho kopce. Usa taky vždycky tak valí k ohradě a za ní ti dva. Ona v létě kolikrát ještě čeká, jestli fakt ji už budu brát domů, prootže té trávy je tam toolik. Ale teď už je zima, není co dělat, sena jsou přežraní a jak mě večer vidí, tak už letí s řevem, že huráá! jdeme domů !smajlík Ale vždycky mám obavy, že to neubrzdí u východu z ohradníku. A teda Rozí je jak řítící se tank. To bych už ji viděla někde rozpláclou nebo prorvanou ohradu...Usa mi tak jednou prolítla ohradníkem v elektřině a za ní to vzala betty a už lítaly splašené po louce..bylo mokro a Use podjely nohy a udělala závodní sliding stopsmajlík..a rovnou do ohradníku:-)

10.12.2012 10:28
madow

XXX.XXX.97.199

jééé já to nechtěla 2x...co to????

náš Elvisek i při spánku hlídá svojí myšičku

10.12.2012 10:31
madow

XXX.XXX.97.199

všude dobře doma na křesle nejlíp

10.12.2012 10:32
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak to je super, že si tak poběhá a hlavně si neublíží. Ono i k natažené šlaše nebo tak pak není daleko, ale ono to více hrozí u sporťáků, co jsou pořád v boxe, než těm koním venkovním, co mají pořád co na práci a pořád nějak někde něco řeší v pohybusmajlík.
No nic..já vypila kafe, všechno mě bolí, ale musím se oblíknout a hodit Usu ke koním..už tam určitě spepují u ohrady. Asi si na Usinku sednu a svezu se bez sedla...

Tahle fotka je ze včerejška a děsně se mi líbí...konečně se mi povedla nějaká s rozevlátou hřívou.

10.12.2012 10:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lucí,Čakině bude 26.6.2013 6 let.:-)

10.12.2012 10:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkJá ty koně s rozevlátejma hřívama miluju,asi proto,že se mi (skoro)nikdy nepovede fotka,aby měl koník vlající hřívu,vždycky jí má spláclou nebo něják jinak,ale nevlaje.:-)):-)

10.12.2012 11:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkMarkét,Elvisek je super,jak se tam rozvaluje,my měli taky Sněhulku doma,tu bílou kočičku,jak máme,když byla malá,ale ona se všeho hrozně moc bála,zaplas mikrovlnku,ona měla málem infarkt,smajlíkzaplas vysavač,no to byl úplnej konec,smajlíktak jsme usoudili,že jí nebudeme doma trápit a že jí bude venku líp,taky že jo,venku je spokojená.:-):-)

10.12.2012 11:07
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, on Elvis není jen doma...to jen vždy na chvíli na pomazlení na zahřátí a pak zase maže ven spát do stáje nebo na seník do sena :-|

10.12.2012 12:16
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jaruš prvně gratuluji k Šoníkovismajlík Pěkný kluk:-)
Lucí fotky koníků jsou nádherné:-) Mám ráda koně na sněhu:-)
Markét Rozárce to moc sluší, ty záda jsou super. Vždycky když na ní koukám, vzpomenu si na fotky, co jsi sem dávala, když byla Roza po hříběti. Jakoby to ani nebyla ona:-)
O víkendu v práci jsem myslela, že asi umrznu. V sobotu bylo jen -9°C, ale včera -16°C. Vždycky ráno po nakrmení dávám koně do kolotoče, než jdou výběhu a včera je vytáhla z kolotoče s omrzlýma chlupama a fousama. Škoda, že jsem neměla u sebe foťák, byly kouzelný:-)
Tak nějak si letos užívám zimu bez koně, kdy nemusím, když nechci do toho hnusu ven. Pozorovat chumelenici z tepla domova bez stresu, jestli koni nezamrzla voda, není mu zima, apod. Ale i tak se těším zase na vlastního:-|

10.12.2012 12:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Míšo,no hlavně je hodnej a šikovnej,a není to žádný zblblo.:-)smajlíksmajlíkAle já ani nejsem na to zvyklá,my měli 2 koně z dostihů a kdyby to o nich ostatní lidi nevěděli,že to jsou plňasové z dostihů,tak by to ani do nich neřekli.smajlíksmajlíkNavíc je krásně krmitelnej,budu mušet s ním opatrně,aby nebyl za chvilku jako sud,:-)když má sportovat,že jo.:-)smajlík
:-):-)Míšo,včera,jak padal sníh,tak už byla tma a já se šla podívat na koně,to byla náádhera,:-)jak na nich byla ta sněhová peřina,ale jaká vrstva,Moruš si to nosila jak kdyby měla novej svetr,smajlíkto mě teda taky hrozně mrzelo,že už byla tma a ty fotky by nebyly hezký.smajlík

10.12.2012 16:33
didi

XXX.XXX.66.122

Kamarád nám konečně poslal fotky, co u nás nafotil.

Bob zase na podzim pohubnul, přestože dostává probiotika a všechno možné pro špatně krmitelné koně... Naštěstí jinak (až na tu flegmonu) je zdravý a užívá si svůj zasloužený důchod.

Snad na jaře zase nabere na svou letní kondici, kdy se na něj dá obdivně hledět :-).

10.12.2012 16:36
didi

XXX.XXX.66.122

Pod dekou je to fešák i v zimě - zvláště v téhlé :-).

10.12.2012 17:54
misamarincova

XXX.XXX.210.251

No ono je ohledně A1/1 hodně pověstí, ale pravda je ve většině případů opačná. Taky znám a znala jsem poměrně dost plnokrevníků a až na pár vyjímek to byli klidní koně. Ale je potřeba koni rozumnět. Hodně je to o tom, že na plnokrevníka(z dostihů) leze jezdec, kdy uvnitř sebe má tu pověst o A1/1 a je nervózní a ztuhlý a ten kůň to vycítí:-|
Dneska jsem byla s Luckou bobovat a byla to paráda. Včera a dneska napadlo poměrně dost sněhu, tak jsme si to užili:-)
Didi, to musel být Bob asi hodný, že vyfasoval Bucasku:-))smajlík

10.12.2012 19:29
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Ahojky - abych to uvedla na pravou míru :-))
To přáníčko vzniklo za asistence jednoho super kluka z Ústavu sociální péče Lipník co má rád práci s počítačem. Na jedné dlouhé směně mojí mamky. Líbí se mi. Jaruško Fabián má tu klasickou podšitou fleecem.
Kentaurku tuším. Ale když je mega zima tak mu pod ní dám ještě jednu. :-) Má dvě, jednu lehkou letní a pak tuhle. On jak fouká tak stojí a kouká a je mu zima - holky chodí a slídí kde by co a tak se zahřejí, ale on ne.

10.12.2012 19:30
ponka1

XXX.XXX.88.99

jaruska napsal(a):

nechci vám do toho tady vstupovat,ale hřeben je ružicový,pravděpodobně byli jeho předci s tímto hřebenem.Ale není uplně perfektní,je to nakřížený listovým-klasickým hřebenem..:-))

10.12.2012 20:15
janahol

XXX.XXX.60.183

ponka1 napsal(a):
nechci vám do toho tady vstupovat,ale hřeben je ružicový,pravděpodobně byli jeho předci s tímto hřebenem.Ale není uplně perfektní,je to nakřížený listovým-klasickým hřebenem..:-))

:-) to klidně vstupte, já se nechám poučit od znalejších :-) slepice mám teprve druhý rok, tak se mám ještě co učit...asi tak do konce života, jako se vším :-)

11.12.2012 09:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkMíšo,taky jsem hrozně ráda bobovala a sáňkovala,když jsem byla dítko,Jarča je to samý,akorát vždycky přijde mokrá i přes kombinézu.:-)):-))
smajlíksmajlíkHolkýý,my máme taky snííh,smajlíkco sníh,tuny sněhu.smajlíksmajlík

11.12.2012 09:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Helčo,moc děkuju za odpověď,:-)a jsem moc ráda,že jsem Šoníkovi včera dala taky 2 deky,ten vichr je hroznej a nejhorší je,že on se stejně nejde schovatsmajlík,i když by se tam s tou kobylou vešel.:-)Tahle právě podšitá tím flísem je dobrá,ale nesmí foukat ledovej vichr.smajlík
:-):-)Šník je ze sněhu nadšenej jen trochu páč pod sněhem je tráva schovaná a muší si jí vyhrabávat.smajlík

11.12.2012 09:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Ponko,díky,já jsem spíš myslela,jestli to není nějáký bojový plemeno ten kohout,protože se tak něják všemu zkracuje to,za co by ho mohl soupeř chytit,ale je to fuk,stejně skončí na pekáči,Olda nechce nechat žádnýho z těch mladejch kohoutů,ale chce si nechat toho skína.:-(smajlík
:-)Tak vylez,trávo,já vím,že tam seš...smajlík

11.12.2012 09:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkOvšem Šoníkovo zvyky ohledně stolování nepochopím asi do smrti.smajlíksmajlík

11.12.2012 10:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tak něják Monďásek na Šoníka neříká nic,:-)smajlíkkdežto tu kobylu honí jako blázen,smajlíktak až někdy na jaře odjede majitel s tou kobylou na vyjížďku,tak je zkusím pustit spolu,smajlíktřeba by si hráli.:-):-)

12.12.2012 15:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNevleze tam a nevleze,smajlíkjen tam strčí hlavu dovnitř...smajlík

12.12.2012 15:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))A strká hlavu kobyle pod pláštěnku.smajlík

12.12.2012 15:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTeď se,Lucí,prosím Tě,nedívej,neboť tu máme jednoho skoro soba.smajlíksmajlík

13.12.2012 08:15
madow

XXX.XXX.97.199

Jaru, tak ty sobí fotečky, mě po rána fakt zvedly náladu a pobavily smajlíksmajlíksmajlík

u nás včera zase mrzlo až hrůza....večer jsem přišla z práce a už bylo -8°C ....večer v devět hodin -14...hnus toto

Magická Rozinka

13.12.2012 11:06
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky. teda rukavice na uších jsou sranda..to jsem use nezkoušela, ale nesnáší cokoliv na uších..asi by byla děsně nasranásmajlík

Tady je dneska děsně krásně, fakt úžasně. Fotka jsem psy s Usou na PF a kráásně se mi muchlili ve výběhu. No a Usa má normálně děsně energie! Strašně se ji zlepšilo dýchání, nekašle, nesípe, normálně mi dneska po cestě caplovala..jen tak, na volném vodítku. Prostě se ji děsně chtělo. Pak si hodila svalík přes louku, psi se proběhli, no normálně je jak dynamit, ale v dobré. Mám z toho radost.

Jaruško, ten šoník byl stájový? Nebo oholený? Že se dekuje. Jako chápu, že když nemá kožíšek, tak je deka super. To byl Monďásek taky tu první zimu, že jo..myslím, že jste mu dávali deku. Než už byl u vás pak zvyknutý a nasrstil se pořádně jak má na další zimu.:-)

13.12.2012 11:10
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady dělá pořádného arabášesmajlík

13.12.2012 11:14
lucky

XXX.XXX.27.76

Jo..mimochodem...asi před dvěmi dny jsem potkala jednoho pána a on "jééé..to je kráásná kobylka! A že je kobylka březí?..." tak říkám že nee, že oni jsou jen koníšci přežraní, jak celý den bagrují seníško a vypadá jako těhotný i valach smajlík
No jo no, co člověk nadělá. Hlavně že je jim teplo....:-):-)

léétadlooo

13.12.2012 11:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)smajlíkMarcel,ten Tvůj sob je taky hezkej.:-)):-)smajlík
smajlíkTo jsem moc ráda,Markét,že jsi se zasmálasmajlík,my se s Járou včera tak chechtaly,že nám skoro tekly slzy smíchy,smajlíkMoruš byla fakt úúžasná.:-))smajlíksmajlík
:-):-)Lucí,jo,Šoník je boxovanej na noc,a hlavně,tady skoro pořád fouká,a ledový,:-(to ti koně,kteří se neschovají,tak snadno by nudlili a nastydli,ten vítr profoukne toho koně,Šoník zas až tak nasrstěnej není.Ale dneska tu třeba vůbec nefouká a deku jsem mu sundala.:-):-)
:-):-)Usina je krásná,:-)to je moc fajn,že už se jí zlepšilo to dejchání:-)smajlík,ale v létě to zase bude asi horší,viď?smajlíksmajlík

13.12.2012 11:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLétající Usina.smajlík:-)smajlík

13.12.2012 11:19
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady se holky muchlují..teda Usa Bettynku. Kdysi se děsně bála přiblížit koni k zadku. Co ji hlavně dokopala ta kobča, tak měla hysterii, jen se kůň otočil zadkem. Beníkovi třeba tohle neudělá, u něj se taky bojí. I když je malý, tak má Usu těžce pod "kopytem " :-) Včera jsem jim dala do stáje seno, holky tam vlezly, najednou se tam nacpal Beník a jen už u východu z ohrady slyším bum prásk a kobyly letěly obě ven. Smraďoch je obě vyrazil že všechno je jehooooo. Usa má na břiše zase díru v kožichu, ale nic hrozného. Takže Usa mu nevěří a dává si na něj bacha. Ale Betty věří fakt dost. Taky si dává přece jen bacha, ale ví, že Betty ji má děsně ráda, takže jsou spolu taková dvojka..pořád chodí jedna za druhou a naopak..jak vláček.smajlík

13.12.2012 11:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ty jsou kráásný ty holky,jak se mazlej,obě mají úúžasnou barvičku.:-):-):-)

13.12.2012 11:36
lucky

XXX.XXX.27.76

No já nevím. Momentálně nic nebere...dala jsem ji klid. Ona prý se má dávat pauza mezi bylinkami, takže má tak měsíc, dva pauzu...v lednu ji něco zase nakoupím..ještě tady mám doma sirupy. No uvidíme. Chtěla jsem ji po dvou letech zase naládovat česnekem...na imunitu, rpočištění...to ještě uvidím, co vše nakoupíme. Bude to tři roky. Každé to léto je lepší než to, jak skončila na té klinice. Te´d v létě to bylo lepší než loni a o předloni ani nemluvím. Tak uvidíme. Každopádně tak dobrá jako je nyní byla akorát jak dojela z té kliniky a byla nadopovaná vším možným..to byla slušná...pak se zhoršila, jak to vše přestalo účinkovat a na léto pak byla dost špatná a postupně ji dávám dokupy zase.... ale teď je fakt šikovná. Beru ji tak třikrát za týden na lonž popracovat, klidně kluše bez problémů dokola a ucválá i 4 velké kruhy za sebou úplně v pohodě. Což v létě se v půlce prvního rozkašlala a konec..smajlík.

Taky šmatláme bez sedla a kdo ví..třeba o svátcích hodíme sedýlko a budeme s holkama šmatlat vyjížďky pomalu.Koně si budou běhat a Usa krokem a co zvládne...když bude klusat, budeme klusat kousek, kdyby si chtěla hodit cvalík, tak ji pár metrů nechám..uvidím. Nechci ji do něčeho nutit, pokud bude cítit, že nemůže..a taky musím mít já rozum, že. Ona je schopná si hodit dostit pro srandu a pak se na konci divit... ale co uběhá ve výběhu kolikrát, to koukám. I když nakonci už sípe.smajlík Ale kdyby sama nemohla, zastaví se..umí se i šetřit.

No jo, ona je jak letadlo..oni ti arabi mají zvláštní cval. Když se nabudí a rozjedou, tak umí poskakovat jak srnečky..fakt, že se tak odrážejí strašně blízko sebe nožičkami a mají vysoký vznos..že fakt zvláštně poskakují jako srnky. To kdysi viděla poprvé kámoška a byla v šoku. Usa jako mladinká si běhala na jízdárně klus a cval normálně a pak se tak nabudila, že hodila ocas málem na záda a hop hop hop jak srnka..a kámoška..."co tohle bylo?" říkám " to byl arabský cval":-)..a ona "no to chci vidět, až ti tohle bude dělat pod sedlem" ...tenkrát jsem ještě říkala, že to já takysmajlík Ale ona pod sedlem fakt cválá normálně. Ale tyhle cvalíky ala srnečka umí smajlík ..na youtube to jde vidět na některých videích u arabášů. A hlavně to dělávají mladincí.

13.12.2012 11:40
lucky

XXX.XXX.27.76

JJ, holky jsou krásné obě. Betty má nádhernou barvu. Ona je jiná v létě a jiná v zimě. V létě je víc šedá a v zimě jde do plavé.

13.12.2012 11:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Já jsem věřila,že se to zlepší:-),né sice hned,to je jasný,ale chce to čas,ale bude zase O.K.,tím jsem si jistá.:-):-)smajlík
:-)):-))Já mám novou lopatu a pomocníka.:-)smajlík:-)

13.12.2012 11:45
lucky

XXX.XXX.27.76

je fakt krásná teď...nasvalená, kožíšek má krásný:-)

13.12.2012 11:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Dneska je Šoník nahatej a vůbec mu to nevadí,:-)ale když tady fučí,tak mu prostě tu deku dávat musím,nechci,aby nastydl.smajlíksmajlík

13.12.2012 11:48
lucky

XXX.XXX.27.76

No ten je úúžasný pomocníík!!!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Tady jsem byla šťasná, že se mi povedli všichni tři běhací v záběrusmajlík

13.12.2012 11:52
lucky

XXX.XXX.27.76

teda ten má dupku :-)

tady ještě další záběr

13.12.2012 11:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlík:-)To je náádherná fotka,Lucí.:-)smajlíksmajlík
:-):-)Ona ta kobyla taky nosí pláštěnku,když je vichr,protože je letos první rok venku,ale ona má zásoby sádýlka docela velký,:-))ale přece jenom už jí bude 18 a taky ještě minulou zimu byla v boxe,tak zase až tak nasrstěná není.smajlíksmajlík

13.12.2012 11:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíksmajlíkTo je krása,jak lítaj takhle spolu.:-)smajlík
:-):-)Já vím,že s Beníkem taháte sáňky o 100 péro,coo?smajlíksmajlík

13.12.2012 12:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJoo,takový ty srnčí přískoky dělal hodně Legišek,a pak z toho taky vzlítnul vždycky,smajlíkto bylo legrační ten jeho pohyb tím způsobem.:-):-)

13.12.2012 12:37
lucky

XXX.XXX.27.76

JJ, tahá sáňky a moc ho to baví.

U nás je teď děsně kráásně. Sluníčko svítí, pesani se vyhřívají na zahradě a jsou utahaní z vycházky. Ti si to děsně užívají.
Koně určitě bagrují seno a taky se vyhřívají..Usa byla od rána za stájí na sluníčku. Tady holky řádí s beníkem..pak mě přes louku vezl taky..jsem se ještě vlezla dozadu a měl co dělat, funěl jako lokomotiva už, ale ať maká chlapec.smajlík On ten pupek bude mít proě vždycky..to by musel fakt mít hodně dietu, denně makat a být v hliněném výběhu..to kdysi byl a neměl prý pupek, co jsem viděla staré fotky, ale takhle to prostě nejde, když mají seno společné a jezdí tak třikrát týdně, někdy ani to ne.

13.12.2012 13:17
madow

XXX.XXX.97.199

Lucíí krása střídá nádheru.....
já taky přemýšlela že když ted nemám sedlo, že si koupím sáňky a budu jezdit, jenže nemám ani žádný postrojsmajlíksmajlíksmajlík

Jaruško, Šoník je docela kus koníka.....čučím jak je to kusanec bez deky :-)smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík