Hodlám si toto sedlo pořídit na velkého kulatého ponyho s širokými zády. Hodně jsem o těchto sedlech zjišťovala - typy, jak jsou s nimi jezdci spokojení atd.. Sedlo chci čistě skokové na parkury do metru, terén, trochu tu jízdárnu. Nejvíc se mi zalíbilo wintec 500 jump, takové jsem však našla k prodeji jedno, které podle mě bude možná malé a na svůj stav se mi zdá drahé. Viděla jsem ale pár inzerátů, kde byl wintec pro jump - obě se mi zdají stejná, až na to semišové posedlí u toho pro jump..co myslíte, jsou mezi nimi ještě nějaké rozdíly? A ještě jsem se chtěla zeptat - ty kolenní i holenní opěrky se mi zdají docela malé
- dají se koupit větší?
Jinak nějak nemůžu sehnat takové sedlo, které by mi vyhovovalo
- wintec 500 jump, nebo pro jump, posedlí 17, ježděné, nevadí odřené, chci ho holé, s cair systémem, nemohu si dovolit drahé sedlo, takže sháním za několik tisíc.. neprodáváte někdo?? ![]()
Všude vidím samé drezurní, 2000, nebo ty všestrané 500.... 
Prosím bez rýpání, chci jenom poradit
Uživatel s deaktivovaným účtem
áno, kolenné opierky sa dajú meniť
so zvyškom vešmi neporadím, len si myslím, že na občasné skákanie poslúži veľmi dobre aj tá 500tovka univerzál :)
Ajoj,
mám wintec pro jump a spokojenost...;)
Je hodně kontaktní a to semišové posedlí je výborná věc pokud má člověk celokoženný sed, přicucne tě to k sedlu a v krizových situacích i podrží. Někomu to nevyhovuje ale já jsem maximálně spokojená.
Dokupovala jsem zadní opěrky zde http://www.elisabeth-cheb.cz/www/z00022006.html
sice řacha ale sloužej jak mají...
haisovad
napsal(a):
Ajoj,
mám wintec pro jump a spokojenost...;)
Je hodně kontaktní a to semišové posedlí je výborná věc pokud má člověk celokoženný sed, přicucne tě to k sedlu a v krizových situacích i podrží. Někomu to nevyhovuje ale já jsem maximálně spokojená.
Dokupovala jsem zadní opěrky zde http://www.elisabeth-cheb.cz/www/z00022006.html
sice řacha ale sloužej jak mají...
Děkuji za příspěvky.
Takže u wintec pro jump jsou pouze kolenní opěrky? A nemáte někdo prosím foto toho pro jump když "odklopíte" tu bočnici?
Ty jo, fotku nemám ale provedu...![]()
No žádnej bordel se na to nelepí. Ale já jsem na sedlo strašně opatrná takže není kde by se chlup na sedlo nalepil ![]()
Ale musím říct že je to první asi z těch 9 sedel co jsem na ní měla který jí pasuje bez beránků, gelovek a tak...
hele tady hodně hodně dobrá cena ![]()
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/26398486/Sedlo-wintec-pro-jump.php
Semišové posedlí nebrat, hrozně to jezdce omezuje. Je to vhodné tak pro začátečníka mírně pokročilého jezdce, ale jak je člověk vyježděnější, tak to šíleně omezuje v pohybu a může to vést i k tomu, že nebudeš pro koně dobře jezdecky čitelná. Bohatě stačí když to má semišovou bočnici, ale poselí já bych si v životě takové sedlo nekoupila.
Děkuji za příspěvek.
Zezačátku jsem byla výhradně pro wintec 500 jump, ale ten nemohu vůbec sehnat.. víc inzerátů vidím s tím pro jump, možná bych ho vyzkoušela a třeba mi vadit nebude.. Jinak pokud bych si měla vybrat, tak 500 jump bych radši, ale jak říkám - nevím zda ho vůbec seženu...