Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DS

14.7.2016 12:32
DS

XXX.XXX.180.10

Dobrý den,
plánuji koupi králíka, sice na mazlíka, ale bude venku - mohu si vybrat mezi samcem a samičkou. Co byste mi poradili z vlastních zkušeností? Chtěla bych samozřejmě, aby byl mazlivý a nebojácný. Co jsem se dočetla na internetu tak problémy (kterých se bojím nejvíc, že nastanou) jsou - samec obskakuje / samice je více agresivnější a divočejší třeba při sahání do králíkárny apod. Určitě si ráda přečtu každý názor a radu. Děkuji.

DS

14.7.2016 12:42
DS

XXX.XXX.180.10

EDIT: u samce obskakování a značkování.

Přečtla jsem několik článků kde jen tyto problémy zmiňují, ale nikdo tam nepodal vlastní zkušenost, proto se ptám zde.

14.7.2016 12:47
olinek03

XXX.XXX.82.249

Doporučuji spíš samici, nevím kde jste se dočetla že samice je agresivnější. Naše samice není agresivní je více mazlivá a taky hodná. Navíc jsou takové klidnější než samci. Ale problém co muže nastat je falešná březost, ale to není zas takoví problém.

14.7.2016 14:34
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Ať vyberete to či ono, stejně to bude "kus od kusu". Měla jsem samice, které byly pohodářky, přišly ke dvířkům, nechaly se hladit, nechaly si sahat do hnízda či vzít mládě... Naproti tomu byly i samice, které byly ku*vy zdálky, natož zblízka A pak taky samice, které byly nejdřív hodné a pak jednoho krásného dne začaly startovat po ruce (a neměly v té době ani mladé).
Takže je to vcelku jedno, hlavní je, aby se vám králíček líbil a padl vám tzv. do oka

Přidejte reakci

Přidat smajlík