Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

8

12.7.2019 11:43
8

XXX.XXX.207.16

Mám skoro roční samičku zakrslého králíčka. Teď v červenci začala línat. Opravdu hodně. Dokonce jí po přejetí rukou vypadávají trsy krátkých chlupů na uších. Línala na jaře i na podzim, pred měsícem byla na kastraci a to také proběhlo bez problémů. Srst je lesklá a hebká.
Nevíte co by to mohlo být? Nenašla jsem žádná holá místa, jen v malém množství něco jako lupy, na uchu ve kterém měla na veterině kanylu.
Nemáte nějaké rady?

13.7.2019 06:07
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Mozna,ze ma dravcika nebo plisen,uz o om zde bylo hodne psano I zpusob lecby..

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.7.2019 11:45

8 napsal(a):
Mám skoro roční samičku zakrslého králíčka. Teď v červenci začala línat. Opravdu hodně. Dokonce jí po přejetí rukou vypadávají trsy krátkých chlupů na uších. Línala na jaře i na podzim, pred měsícem byla na kastraci a to také proběhlo bez problémů. Srst je lesklá a hebká.
Nevíte co by to mohlo být? Nenašla jsem žádná holá místa, jen v malém množství něco jako lupy, na uchu ve kterém měla na veterině kanylu.
Nemáte nějaké rady?

Není to nic neobvyklého.Naše Al teď také línají a padají z nich chupy ve velkém.Když je pohladím,mám plnou hrst chlupů.Letos línají trochu dříve,většinou línají koncem července.Ha také línají ve velkém,ale trochu méně než Al.Za to u Tč není ani vidět,že línají.Intenzita línaní se liší i jedinec od jedince.Dokonce někteří mají i holá místa v zátylku.Pokud je kůže čistá,nic to není.

13.7.2019 17:33
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Ja mam deset samic Bu, plus 4 samce; samicky maji jesteu sebe 2-3mesicni kralicky,nelina ani jedna,zato samci se domluvili a linaji vsichni ctyri😁

13.7.2019 18:22

Já mám momentálně 24 samic a 12 samců 3 plemen.Samci límají ti starší 4 a více let hodně.Lońský zatím moc ne.Samice línají většinou ty odstavené od mladých,ty opravdu hodně.S mladýma a ty letošní zatím začínají.

Véva97

18.7.2019 19:51
Véva97

XXX.XXX.1.20

Dobrý den, já mám beránka slečnu a líná teda příšerně, je jí 5 let. Bohužel jsem našla i holá, vypadaná místa a vůbec nevím co s tím. Plíseň nemá. Prosím o radu děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík