Na základě usnesení ÚV ČSCH 221/10/11b/2011 ze dne 20. 3. 2011 bude přístup do diskuse umožněn na základě registrace pouze členům ČSCH. Zájemce o přístup si ze svazového webu stáhne formulář, který mu po vyplnění potvrdí statutární zástupce jeho ZO ČSCH, poté ho odešle V písemné formě Sekretariátu ÚV ČSCH. Na adresu uvedenou ve formuláři mu bude po uhrazení poplatku 100,- Kč zaslán poštou na dodejku přístupový kód.
Adresa pro doručení vyplněného formuláře je:
ČESKÝ SVAZ CHOVATELŮ
Maškova 3
182 53 Praha 8 – Kobylisy
jestli se bude dat zjistit kolik "-----------" zaplatí ten poplatek, aneb ÚV ČSCH diskutuje sam
no, já osobně jsem pro, i když ten poplatek mi také rozum nebere - ono jde spíše o to nedopustit udělat z té diskuse lampárnu, kde si každý může "štěkat" jak se mu zlíbí. Protože ono si spousta lidí na internetový diskuzích plete svobodu vyjadřování s hulvátsvím a neurvalstvím.
Obdobná věc tuším funguje na diskuzi Novinky.cz (ale asi ne za poplatek) a bylo to asi ku prospěchu. Kdo si někdy přečetl tamní diskuse před zavedením onoho opatření, tak musel být hodně znechucen.
Pro mě je taky obtěžující hledat nějakou radu v diskuzi, kde každý druhý příspěvek osočuje či zesměšnuje jiného přispěvovatele. A holt kdo se v diskuzi bude chovat nemístně, tak bude elminován .. a to je myslím v pořádku. Zase za tím proboha nehledejte jen to, že na Vás bude mít pifku někdo z administrátorů kvůli tomu, že jste třeba "Tonda z Horní Dolní a kritizujte předesdu Frantu"
Niméně také se nehodlám registrovat do diskuze za poplatek ... to at se na mě nikdo nezlobí, ale snad už jenom to, že jsem členem a platím příspěvek by mohlo stačit, ne?
nejsem zastánce hulvátsví, a některé diskuse na nemoderce jsou plné osočování, to se mi taky nelíbí
svůj názor si řeknu i když se později může ukázat, že nebyl ten správny
ale dnes, kdy se každý předhání aby nalákal co nejvíce návštěvníků, dát poplatek 100,- + poštovné je tochou kontraproduktívní,
tak že jsem další který se nepříhlásí, ale mám jeden nápad, pání s ÚV ČSCH když budou chtít o něčem diskutovat můžou zde na ifauně založit vlákno, dokonce bude bez poplatku a ještě jako bonus se můžou rozhodnout zda se budou registrovat nebo ne
nitraner
napsal(a):
nejsem zastánce hulvátsví, a některé diskuse na nemoderce jsou plné osočování, to se mi taky nelíbí
svůj názor si řeknu i když se později může ukázat, že nebyl ten správny
ale dnes, kdy se každý předhání aby nalákal co nejvíce návštěvníků, dát poplatek 100,- + poštovné je tochou kontraproduktívní,
tak že jsem další který se nepříhlásí, ale mám jeden nápad, pání s ÚV ČSCH když budou chtít o něčem diskutovat můžou zde na ifauně založit vlákno, dokonce bude bez poplatku a ještě jako bonus se můžou rozhodnout zda se budou registrovat nebo ne
Tak to už si na moderce nebudu moct napsat o pomoc a radu od nějakého fundovaného chovatele?Tedy pokud nebudu členem (a to nejsem) ČSCH a nebudu mít řádně zaplaceno?!
Tak to by bylo opravdu mrzuté....
Metody na hulváty na forech jsou jednoduché.Blokovat IP a je klid.
borax
napsal(a):
Tak to už si na moderce nebudu moct napsat o pomoc a radu od nějakého fundovaného chovatele?Tedy pokud nebudu členem (a to nejsem) ČSCH a nebudu mít řádně zaplaceno?!
Tak to by bylo opravdu mrzuté....
Metody na hulváty na forech jsou jednoduché.Blokovat IP a je klid.
proč by jste nemohl? ifauna nemá naštěstí registraci zpoplatněnou, to by nás tady asi taky ubylo.
čsch to vyřešila šalamounsky, vlk se nažral a koza zůstala celá
Tak vlk se asi nažere jestli bude mít z čeho.Protože tý koziny moc asi nebude.Je nesmysl požadovat zpoplatněnou registraci.A co se týče toho hulvátství tak asi nepomůže ani blokování IP adres.Není problém se přihlásit na jiném PC.
Nejsem členem a ani se jím stát nehodlám.Ale když někde platím členské příspěvky tak proč platit něco navíc.Je to jen o penězích chtějí si nahrabat i z internetu který si každý platí sám.Měli by spíš nabídnout nějaké výhody té registrace a né že budou ještě hrabat.
Jen tak mimochodem, pokud by většina uvážila a programátor měl čas, mohl by se dodělat pod každý příspěvek palec nahoru a palec dolů. Tím by člověk mohl vyjádřit svůj názor a nic nepsat. Automaticky by se příspěvky bodovaly a kdo by chtěl mít většinu svých příspěvků označených palcem dolů ?
Třeba by to byla vhodná zpětná vazba pro pisatele.
drozd
napsal(a):
Jen tak mimochodem, pokud by většina uvážila a programátor měl čas, mohl by se dodělat pod každý příspěvek palec nahoru a palec dolů. Tím by člověk mohl vyjádřit svůj názor a nic nepsat. Automaticky by se příspěvky bodovaly a kdo by chtěl mít většinu svých příspěvků označených palcem dolů ?
Třeba by to byla vhodná zpětná vazba pro pisatele.
Vážně si myslíte, že by to mělo nějaký smysl? Podobně fungují novinky na seznamu a hafo lidí se tam díky tomu předhání o titul "kretén roku"
peepa77
napsal(a):
no, já osobně jsem pro, i když ten poplatek mi také rozum nebere - ono jde spíše o to nedopustit udělat z té diskuse lampárnu, kde si každý může "štěkat" jak se mu zlíbí. Protože ono si spousta lidí na internetový diskuzích plete svobodu vyjadřování s hulvátsvím a neurvalstvím.
Obdobná věc tuším funguje na diskuzi Novinky.cz (ale asi ne za poplatek) a bylo to asi ku prospěchu. Kdo si někdy přečetl tamní diskuse před zavedením onoho opatření, tak musel být hodně znechucen.
Pro mě je taky obtěžující hledat nějakou radu v diskuzi, kde každý druhý příspěvek osočuje či zesměšnuje jiného přispěvovatele. A holt kdo se v diskuzi bude chovat nemístně, tak bude elminován .. a to je myslím v pořádku. Zase za tím proboha nehledejte jen to, že na Vás bude mít pifku někdo z administrátorů kvůli tomu, že jste třeba "Tonda z Horní Dolní a kritizujte předesdu Frantu"
Niméně také se nehodlám registrovat do diskuze za poplatek ... to at se na mě nikdo nezlobí, ale snad už jenom to, že jsem členem a platím příspěvek by mohlo stačit, ne?
S Vaším příspěvkem souhlasím a i když z počátku jsem nemohl pochopit poplatek za registraci na diskusi na svazových stránkách, tak nyní, když čtu ty "výlevy" v ifauně se s poplatkem ztotožňuji.