Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2011 19:33
nitraner

XXX.XXX.37.68

Na základě usnesení ÚV ČSCH 221/10/11b/2011 ze dne 20. 3. 2011 bude přístup do diskuse umožněn na základě registrace pouze členům ČSCH. Zájemce o přístup si ze svazového webu stáhne formulář, který mu po vyplnění potvrdí statutární zástupce jeho ZO ČSCH, poté ho odešle V písemné formě Sekretariátu ÚV ČSCH. Na adresu uvedenou ve formuláři mu bude po uhrazení poplatku 100,- Kč zaslán poštou na dodejku přístupový kód.

Adresa pro doručení vyplněného formuláře je:

ČESKÝ SVAZ CHOVATELŮ
Maškova 3
182 53 Praha 8 – Kobylisy

smajlík smajlík

jestli se bude dat zjistit kolik "-----------" zaplatí ten poplatek, aneb ÚV ČSCH diskutuje sam

15.4.2011 19:58
jarvan

XXX.XXX.144.210

Větší šaškárnu vymyslet nemohli. Místo toho, aby zavedli diskuzi s cílem přilákat na své stránky chovatelskou veřejnost a přitáhnout ke svazu co nevíce lidí, tak toto.

Hlavně mít pod kontrolou, kdo co řekl !!! A to je více než 20 let po revoluci. smajlík
A jak si rýpneš, tak letíš...

15.4.2011 20:44
peepa77

XXX.XXX.207.136

no, já osobně jsem pro, i když ten poplatek mi také rozum nebere - ono jde spíše o to nedopustit udělat z té diskuse lampárnu, kde si každý může "štěkat" jak se mu zlíbí. Protože ono si spousta lidí na internetový diskuzích plete svobodu vyjadřování s hulvátsvím a neurvalstvím.
Obdobná věc tuším funguje na diskuzi Novinky.cz (ale asi ne za poplatek) a bylo to asi ku prospěchu. Kdo si někdy přečetl tamní diskuse před zavedením onoho opatření, tak musel být hodně znechucen.

Pro mě je taky obtěžující hledat nějakou radu v diskuzi, kde každý druhý příspěvek osočuje či zesměšnuje jiného přispěvovatele. A holt kdo se v diskuzi bude chovat nemístně, tak bude elminován .. a to je myslím v pořádku. Zase za tím proboha nehledejte jen to, že na Vás bude mít pifku někdo z administrátorů kvůli tomu, že jste třeba "Tonda z Horní Dolní a kritizujte předesdu Frantu"

Niméně také se nehodlám registrovat do diskuze za poplatek ... to at se na mě nikdo nezlobí, ale snad už jenom to, že jsem členem a platím příspěvek by mohlo stačit, ne?

15.4.2011 21:06
nitraner

XXX.XXX.37.68

nejsem zastánce hulvátsví, a některé diskuse na nemoderce jsou plné osočování, to se mi taky nelíbí
svůj názor si řeknu i když se později může ukázat, že nebyl ten správny
ale dnes, kdy se každý předhání aby nalákal co nejvíce návštěvníků, dát poplatek 100,- + poštovné je tochou kontraproduktívní,
tak že jsem další který se nepříhlásí, ale mám jeden nápad, pání s ÚV ČSCH když budou chtít o něčem diskutovat můžou zde na ifauně založit vlákno, dokonce bude bez poplatku a ještě jako bonus se můžou rozhodnout zda se budou registrovat nebo ne

15.4.2011 23:12
borax

XXX.XXX.82.71

nitraner napsal(a):
nejsem zastánce hulvátsví, a některé diskuse na nemoderce jsou plné osočování, to se mi taky nelíbí
svůj názor si řeknu i když se později může ukázat, že nebyl ten správny
ale dnes, kdy se každý předhání aby nalákal co nejvíce návštěvníků, dát poplatek 100,- + poštovné je tochou kontraproduktívní,
tak že jsem další který se nepříhlásí, ale mám jeden nápad, pání s ÚV ČSCH když budou chtít o něčem diskutovat můžou zde na ifauně založit vlákno, dokonce bude bez poplatku a ještě jako bonus se můžou rozhodnout zda se budou registrovat nebo ne

Tak to už si na moderce nebudu moct napsat o pomoc a radu od nějakého fundovaného chovatele?Tedy pokud nebudu členem (a to nejsem) ČSCH a nebudu mít řádně zaplaceno?!
Tak to by bylo opravdu mrzuté....
Metody na hulváty na forech jsou jednoduché.Blokovat IP a je klid.

16.4.2011 09:45
nitraner

XXX.XXX.37.68

borax napsal(a):
Tak to už si na moderce nebudu moct napsat o pomoc a radu od nějakého fundovaného chovatele?Tedy pokud nebudu členem (a to nejsem) ČSCH a nebudu mít řádně zaplaceno?!
Tak to by bylo opravdu mrzuté....
Metody na hulváty na forech jsou jednoduché.Blokovat IP a je klid.

proč by jste nemohl? ifauna nemá naštěstí registraci zpoplatněnou, to by nás tady asi taky ubylo.
čsch to vyřešila šalamounsky, vlk se nažral a koza zůstala celá

16.4.2011 21:36
pajas01

XXX.XXX.143.254

Tak vlk se asi nažere jestli bude mít z čeho.Protože tý koziny moc asi nebude.Je nesmysl požadovat zpoplatněnou registraci.A co se týče toho hulvátství tak asi nepomůže ani blokování IP adres.Není problém se přihlásit na jiném PC.
Nejsem členem a ani se jím stát nehodlám.Ale když někde platím členské příspěvky tak proč platit něco navíc.Je to jen o penězích chtějí si nahrabat i z internetu který si každý platí sám.Měli by spíš nabídnout nějaké výhody té registrace a né že budou ještě hrabat.smajlík

17.4.2011 17:16
chovlost

XXX.XXX.18.176

Toto rozhodnutí a přijmuté usnesení ÚV ČSCH je jen dalším ostudným krokem.

1.4.2013 19:33
drozd

XXX.XXX.78.22

Jen tak mimochodem, pokud by většina uvážila a programátor měl čas, mohl by se dodělat pod každý příspěvek palec nahoru a palec dolů. Tím by člověk mohl vyjádřit svůj názor a nic nepsat. Automaticky by se příspěvky bodovaly a kdo by chtěl mít většinu svých příspěvků označených palcem dolů ?smajlík
Třeba by to byla vhodná zpětná vazba pro pisatele.smajlík

1.4.2013 23:46
jarvan

XXX.XXX.144.210

drozd napsal(a):
Jen tak mimochodem, pokud by většina uvážila a programátor měl čas, mohl by se dodělat pod každý příspěvek palec nahoru a palec dolů. Tím by člověk mohl vyjádřit svůj názor a nic nepsat. Automaticky by se příspěvky bodovaly a kdo by chtěl mít většinu svých příspěvků označených palcem dolů ?smajlík
Třeba by to byla vhodná zpětná vazba pro pisatele.smajlík

Vážně si myslíte, že by to mělo nějaký smysl? Podobně fungují novinky na seznamu a hafo lidí se tam díky tomu předhání o titul "kretén roku"

2.4.2013 12:26
dury

XXX.XXX.246.56

peepa77 napsal(a):
no, já osobně jsem pro, i když ten poplatek mi také rozum nebere - ono jde spíše o to nedopustit udělat z té diskuse lampárnu, kde si každý může "štěkat" jak se mu zlíbí. Protože ono si spousta lidí na internetový diskuzích plete svobodu vyjadřování s hulvátsvím a neurvalstvím.
Obdobná věc tuším funguje na diskuzi Novinky.cz (ale asi ne za poplatek) a bylo to asi ku prospěchu. Kdo si někdy přečetl tamní diskuse před zavedením onoho opatření, tak musel být hodně znechucen.

Pro mě je taky obtěžující hledat nějakou radu v diskuzi, kde každý druhý příspěvek osočuje či zesměšnuje jiného přispěvovatele. A holt kdo se v diskuzi bude chovat nemístně, tak bude elminován .. a to je myslím v pořádku. Zase za tím proboha nehledejte jen to, že na Vás bude mít pifku někdo z administrátorů kvůli tomu, že jste třeba "Tonda z Horní Dolní a kritizujte předesdu Frantu"

Niméně také se nehodlám registrovat do diskuze za poplatek ... to at se na mě nikdo nezlobí, ale snad už jenom to, že jsem členem a platím příspěvek by mohlo stačit, ne?

S Vaším příspěvkem souhlasím a i když z počátku jsem nemohl pochopit poplatek za registraci na diskusi na svazových stránkách, tak nyní, když čtu ty "výlevy" v ifauně se s poplatkem ztotožňuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík