zviratkomilacek
napsal(a):
Jaké jsou zbarvení kanárků
Pokud mate na mysli rodice, tak matka je recesivni bila a otec se podle slov chovatele, od ktereho ho mam, nepovedl. Ma zlute brisko a hnedo-cerna kridla. Me se kazdopadne moc libi. Z chovatelskeho hlediska asi neni moc vhodne parovat bileho s tmavym, ale ja to nechavam ciste na nich. Mam milacky - kredencaky. Je to prvni hnizdo te bile samice, tak jeste nevim, jak budou vypadat, az preperi do dospelosti. D.
vlastovka
napsal(a):
Pokud mate na mysli rodice, tak matka je recesivni bila a otec se podle slov chovatele, od ktereho ho mam, nepovedl. Ma zlute brisko a hnedo-cerna kridla. Me se kazdopadne moc libi. Z chovatelskeho hlediska asi neni moc vhodne parovat bileho s tmavym, ale ja to nechavam ciste na nich. Mam milacky - kredencaky. Je to prvni hnizdo te bile samice, tak jeste nevim, jak budou vypadat, az preperi do dospelosti. D.
Rostu s problemama, ale zatim bojuju..............
vlastovka
napsal(a):
Rostu s problemama, ale zatim bojuju..............
Umim si i protahnout kridylko.....................
vlastovka
napsal(a):
Umim si i protahnout kridylko.....................
Jeste foto maminky se stastnejsim (ale ne tak hezkym) braskou.......
vlastovka
napsal(a):
Jeste foto maminky se stastnejsim (ale ne tak hezkym) braskou.......
Tak to je vykulenej braska...........
vlastovka
napsal(a):
Tak to je vykulenej braska...........
a tady odpocivam ja, po namahavem letu..............
vlastovka
napsal(a):
a tady odpocivam ja, po namahavem letu..............
Zacinam se rozkoukavat po svete. Je tu docela hezky.
vlastovka
napsal(a):
Zacinam se rozkoukavat po svete. Je tu docela hezky.
Zdravím všechny, kteří mi drželi palce. Už jsem velkej, zřejmě kluk, krásně mi to zpívá......
vlastovka
napsal(a):
Zdravím všechny, kteří mi drželi palce. Už jsem velkej, zřejmě kluk, krásně mi to zpívá......
...