Da sa urcit pohlavie u tychto vtakov?Tipovala som dvoch na pravo ako samcov,ale sedia vedla seba a preberaju si pierka,tak neviem.To nalavo som povazovala za samicky.Vlavo vzadu je 100% samicka.Jedinec vpravo vpredu zacina utocit na jedinca vlavo vpredu (pastel?).
tatiana
napsal(a):
Da sa urcit pohlavie u tychto vtakov?Tipovala som dvoch na pravo ako samcov,ale sedia vedla seba a preberaju si pierka,tak neviem.To nalavo som povazovala za samicky.Vlavo vzadu je 100% samicka.Jedinec vpravo vpredu zacina utocit na jedinca vlavo vpredu (pastel?).
ZDAR JE TO 100% TAK JAK ŘÍKÁŠ. V LEVO DOLE TO JE 0.1 LUTINO NEBO RUBINO
tatiana
napsal(a):
ptáci vpravo na snímku jsou oba samci. Ten přední je zřejmě rubino na 95% (jestli má modrý nádech na křídlech jedná se o skořicového opalína). A samec vzadu je opalín (vypadá že bude pěkný rudoprsý). Samice vzadu vlevo je opalinová a v předu zřejmě rubino, nebo lutino. JP