tatiana
napsal(a):
a este takto
Jedna sa o svetel.trubice Arcadia (vtacie lampy,UVA,UVB),mame s nimi vyborne skusenosti,na usmernenie svatla pouzivame tienidla.Trubice sa predavaju o dlzke 60cm,90cm a 120cm .klietky su domaca vyroba
.Rozmyslam,ci by sa dali trubice umiestnit zvislo,aby sa osvetlovala len polovica klietky a druha ostala v miernom polosere.Navyse by na cca 3 klietky o vyske 40cm stacila len jedna 120cm Arcadia.Ale musim to prespekulovat,pretoze by som musela upravit aj dolne listy (vysuvacie,)kvoli cisteniu klietok.Dam vediet,ak ma nieco uzitocne napadne.
tatiana
napsal(a):
Jedna sa o svetel.trubice Arcadia (vtacie lampy,UVA,UVB),mame s nimi vyborne skusenosti,na usmernenie svatla pouzivame tienidla.Trubice sa predavaju o dlzke 60cm,90cm a 120cm .klietky su domaca vyroba
.Rozmyslam,ci by sa dali trubice umiestnit zvislo,aby sa osvetlovala len polovica klietky a druha ostala v miernom polosere.Navyse by na cca 3 klietky o vyske 40cm stacila len jedna 120cm Arcadia.Ale musim to prespekulovat,pretoze by som musela upravit aj dolne listy (vysuvacie,)kvoli cisteniu klietok.Dam vediet,ak ma nieco uzitocne napadne.
V klietkach na 1.obrazku chovame teraz uz len drobot (amady,ciziky),na obr.2. su klietky urcene pre male a stredne papagaje-na chov,po vyhniezdeni sa stahuju do volier.
tatiana
napsal(a):
takto mame riesene osvetlenie teraz
Dobrý den, podle profilu jsem zjistil, že žijete v zemi, ve které situace kolem našeho koníčka je věcí nám naprosto neznámou nebo alespoň většině z nás. Proto mi dovolte otázky, které se vůbec netýkají tématu. Máte už situaci zmapovanou?Jací jsou tamní chovatelé? Co chovají? Bylo by jich spousta. Nemohla byste napsat také o tom? Dík předem.