Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2006 20:24

albert napsal(a):
...

Pěkné foto Mirek

21.3.2006 21:58

albert napsal(a):
...

A co s ní? To je vaše foto, vy je chováte? Napište nám o tom něco, nebo jak jste ji fotil, nebo chcete, aby se přídávaly fotky zlatoprsek? Nerozumím tomu tématu.

22.3.2006 09:04

forpus napsal(a):
A co s ní? To je vaše foto, vy je chováte? Napište nám o tom něco, nebo jak jste ji fotil, nebo chcete, aby se přídávaly fotky zlatoprsek? Nerozumím tomu tématu.

Zastřihnout drápky.

22.3.2006 23:47

forpus napsal(a):

Promiňte, dal jsem tady par svých fotek jen v rychlosti. Neměl jsem konkretní záměr. Spíš na ukázku popřípadě, kdyby se chtěl někdo přidat nebo něco k tomu sdělit.
Pokud jde o focení ta to bylo s následujícími parametry:
ISO 400, exp. 1/60, clona 5,6, ohnisko 200 mm (digit.), blesk; foceno Nikonem D50
Jsou z mého chovu, ale mám je krátce takže zatím nemám moc postřehů k diskusi.

22.3.2006 23:48

V.N. napsal(a):
Zastřihnout drápky.

Pokud jde o drápky díky za upozornění, vím o tom, jen čekám až si trošku zvyknou na nové prostředí.

23.3.2006 07:24

forpus napsal(a):

Dobré ráno,
já jsem účel tohoto témata pochopil. Stejně jako pan Novotný založil téma na konkrétní druhy, založil Albert téma s dalším druhem. Nic víc nic míň. Kdo chová tento druh (a určitě i jiní, např. já) jistě rád ocení snahu a třeba se i přidá se svými fotkami. Eventuelně napíše pár poznatků k problematice chovu.

Myslím, že jsou to velmi povedené fotky a ptáčci na nich také. Věřím, že až bude mít Albert více poznatků k chovu rád se o ně s námi podělí.
Přeji fajn den.

23.3.2006 09:10

forpus napsal(a):

A já zas nerozumím vaší reakci
Kdybych byl na vašem místě, tak bych se za takový příspěvek styděl

23.3.2006 16:11

markyz napsal(a):
A já zas nerozumím vaší reakci
Kdybych byl na vašem místě, tak bych se za takový příspěvek styděl

Mily markyzi,napis lepsi prispevek ,posli lepsi foto,pak kritizuj a han,mas preci slechtickou prezdivku tak se podle ni chovej a ne jako CECH, v hospode 4 cenove kategorie co rikas.Vrabec.

24.3.2006 07:41

vrabec napsal(a):
Mily markyzi,napis lepsi prispevek ,posli lepsi foto,pak kritizuj a han,mas preci slechtickou prezdivku tak se podle ni chovej a ne jako CECH, v hospode 4 cenove kategorie co rikas.Vrabec.

podívej se pořádně na vlákno, to byla reakce na příspěvek p.Smrčka. Mě se fotky líbí!

15.10.2008 09:46
vmakovicky

XXX.XXX.204.243

markyz napsal(a):
podívej se pořádně na vlákno, to byla reakce na příspěvek p.Smrčka. Mě se fotky líbí!

Nakoľko už uplynulo pár mesiacov od založenia tejto témy, mohli by ste napísať aké mate skúsenosti z odchovom zlatoprsky? Je potrebný pri odchove hmyz a ak áno aký? Hmyz podávate len pred hniezdením a na začiatku chovu mladých a koľko dní aby nedošlo k vyhadzovaniu mladých alebo k opusteniu znášky vajec a opätovnému páreniu? Aká je Vaša skúsenosť s kontrolou hniezda a obrúčkujete mladé? Ja v súčasnosti mám párik zlatoprsiek umiestnený v 2m dlhej klietke a sám. Klietku som vybavil borovicovými vetvičkami. K hniezdeniu pre ich vek pristúpim v máji a vtedy je už možnosť aj získania kukiel mravcov. Viem o článkoch a čítal som ich ale nikdy nie je dosť informácií hlavne pri druhu, ktorý sa čoraz menej vyskytuje v našich chovoch. Za postrehy z chovu vopred ďakujem. V.M.

5.11.2008 18:26
vmakovicky

XXX.XXX.204.243

vmakovicky napsal(a):
Nakoľko už uplynulo pár mesiacov od založenia tejto témy, mohli by ste napísať aké mate skúsenosti z odchovom zlatoprsky? Je potrebný pri odchove hmyz a ak áno aký? Hmyz podávate len pred hniezdením a na začiatku chovu mladých a koľko dní aby nedošlo k vyhadzovaniu mladých alebo k opusteniu znášky vajec a opätovnému páreniu? Aká je Vaša skúsenosť s kontrolou hniezda a obrúčkujete mladé? Ja v súčasnosti mám párik zlatoprsiek umiestnený v 2m dlhej klietke a sám. Klietku som vybavil borovicovými vetvičkami. K hniezdeniu pre ich vek pristúpim v máji a vtedy je už možnosť aj získania kukiel mravcov. Viem o článkoch a čítal som ich ale nikdy nie je dosť informácií hlavne pri druhu, ktorý sa čoraz menej vyskytuje v našich chovoch. Za postrehy z chovu vopred ďakujem. V.M.

Párik zlatoprsiek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík