Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2009 20:47
cupenka1

XXX.XXX.31.24

Dobrý večer.mám takýto problém a dúfam, že mi s mojim rozhodovaním pomôžete.ja mám doma samčeka - senegalca a chcela by som mu dokúpiť kamarátku - samičku.samček je asi 2 a pol ročný a ručne dokrmený.a chcela som sa spýtať aká je asi šanca že ju prijme.môj dôvod na kúpu je aj ten že chodíme do práce a on je doma sám. A ďalej, často tento samček kričí keď nie sme s ním v izbe alebo ma skoro ráno budí,myslíte , že by sa
čiastočne odstránil aj tento problém s kričaním keď budú dvaja?Ďakujem za Vaše názory: s pozdravom lucia

18.2.2009 16:44
cupenka1

XXX.XXX.221.1

cupenka1 napsal(a):
Dobrý večer.mám takýto problém a dúfam, že mi s mojim rozhodovaním pomôžete.ja mám doma samčeka - senegalca a chcela by som mu dokúpiť kamarátku - samičku.samček je asi 2 a pol ročný a ručne dokrmený.a chcela som sa spýtať aká je asi šanca že ju prijme.môj dôvod na kúpu je aj ten že chodíme do práce a on je doma sám. A ďalej, často tento samček kričí keď nie sme s ním v izbe alebo ma skoro ráno budí,myslíte , že by sa
čiastočne odstránil aj tento problém s kričaním keď budú dvaja?Ďakujem za Vaše názory: s pozdravom lucia

prosímparadte mi

19.2.2009 11:46
mildaii

XXX.XXX.174.190

cupenka1 napsal(a):

Lucko, domnívám se, že váš senegalec je již dlouho ve vaší společnosti, tudíž je na vás fixovaný a každé seznámení se členem svého druhu bude pro něho traumatický zážitek. Ale zároveň neříkám, že by se to nemuselo podařit. Musela byste koupit samičku, která by měla být také ručně dokrmená a dát ji do její klece vedle toho vašeho ( mimochodem velmi hezkého ) samečka. Tady pomůže jenom čas a vaše trpělivost. Musíte počítat s tím, že budou daleko hlučnější, i když hlasový projev senegalců patř k těm snesitelnějším. Tedy zkusit oddělený chov tak, aby na sebe viděli a časem je třeba dát k sobě. Buďto k sobě cestu naleznou, nebo ne. Pěkný den MK

Přidejte reakci

Přidat smajlík