Alexandr malý - poraďte jaké budou mladé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2009 09:13
senegalsky

XXX.XXX.162.24

mám samici žlutý lacewing a chci k ní dát samce zeleného nebo modrého kobalta nic jiného nemám ,ale netuším,co bude lepší a bude po nich vycházet za mladé v kalkulačce mi to nejde určit. Děkuji za radu

7.3.2009 12:37
onicek

XXX.XXX.97.129

senegalsky napsal(a):
mám samici žlutý lacewing a chci k ní dát samce zeleného nebo modrého kobalta nic jiného nemám ,ale netuším,co bude lepší a bude po nich vycházet za mladé v kalkulačce mi to nejde určit. Děkuji za radu

dobrý den, s vaší otázkou vám neporadím, ale chtěl bych vás poprosit zada by jste sem nevložila foto toho vašeho samce kobalta a přibližnou cenu kolik se tak pohybuje tato mutace. předem vám moc děkuji a preji mnoho uspěchů v chovu.

nikolas

7.3.2009 18:41
nikolas

XXX.XXX.21.41

senegalsky napsal(a):

Jak to myslíte co bude lepší?Tady se naskýtá jediná odpověď a to,že chcete odchovat mutaci která se potom prodá za vyšší cenu.Pokud člověk něco chce odchovat a myslí už dopředu především na finanční stránku tak se dost často ani odchovu nedočká.Prostě sestavte pár podle vlastního uvážení a buďte ráda když něco odchováte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík