oscar
napsal(a):
Dobrý den jak poznám kohouta od slepice u mláďat bažanta zlatého,respektive kdy je to poznat a podle čeho.Děkuji za odpovědi.R.Bílek
Zajímal by mě váš názor na volný chov na zahradě s noční zavíránim do kurníku.Jedná se o bažanty zlaté odchované pod kvočnou,zatím se mi je daří zavírat ,ale co jak dospějou nebudou raději hřadovat na stromě,Bažanty mám kupírované.Už se mi jednou stalo že jsem se opozdil a musel jsem je hledat po stromě.Nemůžu je nechat přes noc venku kvůli kunám všechno na noc zavírám.Děkuji za vaše rady .R.Bílek
oscar
napsal(a):
Zajímal by mě váš názor na volný chov na zahradě s noční zavíránim do kurníku.Jedná se o bažanty zlaté odchované pod kvočnou,zatím se mi je daří zavírat ,ale co jak dospějou nebudou raději hřadovat na stromě,Bažanty mám kupírované.Už se mi jednou stalo že jsem se opozdil a musel jsem je hledat po stromě.Nemůžu je nechat přes noc venku kvůli kunám všechno na noc zavírám.Děkuji za vaše rady .R.Bílek
poznáte je na podzim až budou přepeřovat . S tim volným chovem bažantů bývají potíže rádi se zatoulávaj je to lepší na hodně velcích pozemcích a ještě lepší u odchovaných člověkem asi nejvhodnější pro volný chov jsou stříbrní. Podařilo se mi usadit i dospělá zvířata
Źdravím, jestli mohu pomoct tak mladí bažanti se rozpoznají podle, očí mám to napsané na kleci tak tam již na večer nepujdu,ale mělo by to být tak že kohout má kolem černé tečky v oku světlé a zaz černé a slepice celé oko černé dá se to velice dobře poznat, doufám že jsem to neobrátil zítra se podívu a dám to přesně.Ivan