Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.12.2009 17:37
Jarri14

XXX.XXX.84.72

Dobrý večer.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo využíváte (např. pro ary ) palmový olej. A pokud ano, jaký ( nemyslím značku, ale složení), popřípadě jaké máte zkušenosti a jak často jej podáváte. Využíváte někdo i jiné druhy olejů? Předem díky za vaše příspěvky. Jari.

17.12.2009 19:02
fana

XXX.XXX.0.110

Jarri14 napsal(a):
Dobrý večer.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo využíváte (např. pro ary ) palmový olej. A pokud ano, jaký ( nemyslím značku, ale složení), popřípadě jaké máte zkušenosti a jak často jej podáváte. Využíváte někdo i jiné druhy olejů? Předem díky za vaše příspěvky. Jari.

Používám červený palmový olej Carotino, při dokrmování arů. Přidávám ho do kayty.

lutík

17.12.2009 21:46
lutík

XXX.XXX.198.97

Jarri14 napsal(a):
Dobrý večer.

Používám,palmový,rakytníkový.

17.12.2009 23:03
Jarri14

XXX.XXX.84.72

lutík napsal(a):

Pánové, díky za odpovědi.
Jen bych měl ještě dotaz - u toho palmového - byl mi nabízen 1) 100% palmový, ale jeho konzistence byla pevná ( asi jako pasta, nebo krém), tekutý prý bývá až při teplotách nad 25° C. , nebo 2) palmový s příměsí řepky, která právě zajišťuje jeho tekutou konzistenci. Máte někdo zkušenost i s tímto? Ať už s tím 100% palmovým, nebo s tím s příměsí řepky? Ten s řepkou mě možná zajímá více, zda ho někdo používá.
A na závěr bych se jen zeptal, kde tyto výrobky pořizujete? Mě se povedlo je tady u nás objevit pouze ve zdravé výživě.
Díky moc, Jari.

18.12.2009 05:57
fana

XXX.XXX.0.110

lutík napsal(a):

Používám s tou řepkou. Je ve zdravé výživě. Cena je 100kč za půl litru. Je tekutý.

18.12.2009 08:33
lutik

XXX.XXX.244.74

Jarri14 napsal(a):
Pánové, díky za odpovědi.
Jen bych měl ještě dotaz - u toho palmového - byl mi nabízen 1) 100% palmový, ale jeho konzistence byla pevná ( asi jako pasta, nebo krém), tekutý prý bývá až při teplotách nad 25° C. , nebo 2) palmový s příměsí řepky, která právě zajišťuje jeho tekutou konzistenci. Máte někdo zkušenost i s tímto? Ať už s tím 100% palmovým, nebo s tím s příměsí řepky? Ten s řepkou mě možná zajímá více, zda ho někdo používá.
A na závěr bych se jen zeptal, kde tyto výrobky pořizujete? Mě se povedlo je tady u nás objevit pouze ve zdravé výživě.
Díky moc, Jari.

Dáse sehnat v Makru stačí pokojová teplota a je tekutej,nejlepší je nalít do menší nádobky a vždy po spotřebování doplnit,majího rádi nejen arové.Používaljsem olej od pana Podstufky jeto směs olejů také jej přijímali.

18.12.2009 19:08
Jarri14

XXX.XXX.84.72

fana napsal(a):
Používám s tou řepkou. Je ve zdravé výživě. Cena je 100kč za půl litru. Je tekutý.

A jak jej podáváte a dávkujete například arům ???

18.12.2009 19:15
tanap

XXX.XXX.33.194

Jarri14 napsal(a):
A jak jej podáváte a dávkujete například arům ???

Ja dávam kvalitný olivový panenský a tiež o.k.

Přidejte reakci

Přidat smajlík