Mam v budke 4 vajíčka-zarody,samička pekne sedí,v miestnosti je 20stupnov tepla,vlhkosť 50%,aka je najlepšia vlhkosť v miestnosti,alebo čo urobýť aby sa vyliahli, liahnuť by sa mali okolo 27.2.Dakujem za rozumne odpovede.
Dobrý den ,mám stejný dotaz v místnosti máme 25stupňů ,vlhkost od 43-50% jedná se též o etiopský.Děkuji
Dobry vecer,
zvlhcovani budky nedoporucuji, muzete to taky prehnat a dojde k utopeni zarodku. Vlastni zkusenost. relativni vzdusna vlhkost je to oc tu bezi. Nepomohlo mi ani umisteni nadoby na koupani, pokud byla vlhkost nizka, nedoslo k vyklubani. Pri prilis vysoke vlhkosti se zarodky utopily v zaverecne fazi vyvoje.
S pozdravem Smidla.
smidla@smidla.eu
smidla
napsal(a):
Dobry vecer,
zvlhcovani budky nedoporucuji, muzete to taky prehnat a dojde k utopeni zarodku. Vlastni zkusenost. relativni vzdusna vlhkost je to oc tu bezi. Nepomohlo mi ani umisteni nadoby na koupani, pokud byla vlhkost nizka, nedoslo k vyklubani. Pri prilis vysoke vlhkosti se zarodky utopily v zaverecne fazi vyvoje.
S pozdravem Smidla.
smidla@smidla.eu
Dobrý večer,nacham si poradiť od vas,pokusim sa zvýšiť vlhkosť aspon na 60%,čo davate do budok?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Gratuluji k mláďátkům, jen se zeptám, rosil jste budku uvnitř, nebo dělal jste něco s vlhkostí? Mě se nevylíhli...díky