tak asi po 2 měsíčním hledání jsem konečně koupil samici aymary pruhované a umístil ji za samcem do bednové klece o rozměrech výška 45cm
hloubka 40 cm
délka 70 cm ( jsou zde na zimu v létě je budu mát ve 100x100x50cm)
zatím se daří nekoušou jsou stále namáčklý u sebe už i spolu jedli
jedíné mínus je že tam mají docela tmu tak už asi 30 min jsou takhle (viz. foto)
chtěl bych aby jste mi zodpověděli jednu otázku čím krmit ?
krmím směsí pro andulky a zelené a ovoce
děkuji za slušné odpovědi
(ta vepředu je samice)
byl tam s 1 párem andulek
a tímto příspěvkem bych vás chtěl poprosit aby jste vkládali také fota svých aymar
www.svetptactva.estranky.cz
Aymary rády pestré krmení, zeleninu, ovoce neomezeně, andulčí směs taky, senegalské proso v klasech, zelenou trávu, pampelišky, piškoty, podávám i směs pro velké papoušky, včetně oříšků. Aymarky nejsou vybíravé, sbaští prakticky všechno, a oproti třeba andulkám taky mnohem větší množství. Ten nepořádek co u toho nadělají za jejich dobře patrnou spokojenost stojí.
maddar
napsal(a):
tak asi po 2 měsíčním hledání jsem konečně koupil samici aymary pruhované a umístil ji za samcem do bednové klece o rozměrech výška 45cm
hloubka 40 cm
délka 70 cm ( jsou zde na zimu v létě je budu mát ve 100x100x50cm)
zatím se daří nekoušou jsou stále namáčklý u sebe už i spolu jedli
jedíné mínus je že tam mají docela tmu tak už asi 30 min jsou takhle (viz. foto)
chtěl bych aby jste mi zodpověděli jednu otázku čím krmit ?
krmím směsí pro andulky a zelené a ovoce
děkuji za slušné odpovědi
(ta vepředu je samice)
Krmte DN 68 s prídavkom nahého ovsa a občas nigru a semenca. V dobe odchovu máčaným, klíčeným a miešankou.Nech sa darí !
Uživatel s deaktivovaným účtem
zdravím,aymarky by neměly dostávat moc slunečnice ani ořechů.ne tak tak tučné krmení.např. DN68 je ok.