Párkrát jsem u amazoňanu zkoušel moučné červy ,ale buď jsem s podáváním nevydržel dost dlouho aby si vzali nebo je zkusili a vubec je nebrali.Nadruhou stranu jsem slyšel o chovateli kterému je brali ros.pestré uplně bez problemu.Nikdy jsem to ale neviděl na vlastní oči.Co se mi docela osvědčilo je vařené kuřecí maso ,to mi amici berou docela pěkně.čau Pavel
dufino
napsal(a):
Párkrát jsem u amazoňanu zkoušel moučné červy ,ale buď jsem s podáváním nevydržel dost dlouho aby si vzali nebo je zkusili a vubec je nebrali.Nadruhou stranu jsem slyšel o chovateli kterému je brali ros.pestré uplně bez problemu.Nikdy jsem to ale neviděl na vlastní oči.Co se mi docela osvědčilo je vařené kuřecí maso ,to mi amici berou docela pěkně.čau Pavel
Mne penanti berú múčne červy.
já používám na "nabuzení" jak píšete před hnízdní sezónou naklíčené zrní všeho druhu. (proso, slunečnici, pšenici) Moučné červy dávám až když mají mladé, živé nestříhané a berou mi je všichni papoušci, když bych jich měl hodně tak by to bylo lepší než vaječná míchanice,ale to by mi pak přišlo dost draho.Berou je rozely pestré, královští i menší jako rozely žlutolící a zpěvaví.
Dobry vecer,
ja osobne podavam cerviky zive, mrazene a pak rozpustene mi neberou. Ovsem ja je podavam drobotine a take musim rict, ze je nebere kazda para...
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu
Dobry vecer,
doporucuji je podavat behem krmeni mladych. tak se na ne nejlip nauci.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu