Ahoj, mám plno sépiových kostí nasbírané u moře, které mi přivezli příbuzní. Chtěla bych je dát korelce do klece, ale někde jsem četla, že se musí nechat projít varem a odsolit. Docela to ještě smrdí. Má někdo nějaký přesný návod a zkušenost se sepiovkou přímo od moře?
Jak ji zbavit soli a pachu, aby byla pro papouška neškodná?
Díky za odpověď.
Dobrý den,
Tak já si rovněž párkrát od moře dovezla sepiové kosti, které jsem před podáním papouškovi do klece, nechala den-dva v čisté vodě odmočit pak je vyvařila a poté je osušila na slunci. Ovšem teď moc sluníčka není, tak bych řekla že postačí je dát na radiátor.
S pozdravem K.M.
No možná to nepochopíte, nicméně se mi stalo to, že v náhledu na příspěvek se mi zobrazoval jen smajlík a ne text a tak jsem dala zpět, abych si zkontrolovala text a pak když příspěvek zveřejnila, tak už tam byly rovnou tři. A bohužel se nedají odstranit. Určitě to nedělám pro zábavu, abych tady spamovala diskusi.
Myslím, že tahle věc se může stát každému, jen mě zaráží, že právě na forech a diskuzích na internetu se vždycky najdou lidé, kteří rádi a často upozorňují na chyby druhých a nevynechají ani jednu možnost rýpnout si do druhých. Že by nějaký komplex?!
kuma

XXX.XXX.210.181
Co tak radsi slepici vysusit na slniecku a rozdrvit.